Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח

אני מחפש רסיבר.

הדרישות לא בשמיים.

אני רוצה לחבר אליו סטרימר (של XTRIMER - הדגם הראשון) ב HDMI ולשמוע מוסיקה. וגם קצת רדיו.

בשביל המוסיקה יש לי DVD של פיוניר וחשוב לי גם שתהיה כניסת USB כדי לנגן ישירות MP3 מDOK.

ועוד משהו שאני מתקשה בהבנתו. לא הצלחתי לצייר במוחי המוגבל איך בדיוק אני מחבר את הסטרימר בעל יציאת ה HDMI.

האם החיבור הוא לרסיבר ומשם לטלויזיה?

אם כן, איך זה עובד? הסטרימר משדר אודיו ווידאו והרסיבר גונב את האודיו ומוציא רק את הוידאו?

אה והתקציב? 1500 שקל גג. זול יותר יתקבל בברכה.

ממש לא חשוב לי שהרסיבר יהיה משנת 2013. גם מכירות חיסול של 2011 יהיו טובים מן הסתם.

רמקולים יש - 5 - ככה שהרסיבר אמור להיות 5.1.

תודות רבות לעוזרים.

פורסם

כל מותג כמו ימהה, הרמן קארדון, פיוניר, דנון וכד... יעשה את העבודה.

אם יש לך אקסטרימר אין לת צורך בכניסת USB במגבר.

ההבדלים בין המותגים הוא בהספק המוצא, כמות החיבורים והכניסות וגוון הצליל.

אם אין לך אוזן מוזיקאלית לא תחוש בהבדלים.

את ה HDMI מהאקסטרימר אתה מחבר למגבר ומהמגבר יציאת HDMI לטלביזיה.

המגבר גם יודע לייצר השהיה בין השמע לתמונה בגלל זמן העיבוד של הטלבזיה ולכן לא לקבל חוסר התאמה בין הקול לתמונה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על התגובה.

האם המעבר בין האקסטרימר לרסיבר ומשם לטלוויזה לא מנחית/מוריד את איכות השמע והאודיו?

האם מעבד השמע ברסיבר לא טוב יותר מהאקסטרימר לצורך שמיעת מוסיקה ישירות מDOK?

ולגבי שמיעה, אני מעריך שהאיכות יורדת עם הגיל אבל עדיין אובחנתי בגיל 6 כבעל שמיעה אבסולוטית ואני זוכר את אבא שלי לוקח אותי לחנויות כדי שאני אשמע ואבחר לו רמקולים טובים.

אני גם זוכר איך המוכר התעצבן כשפסלתי לו רמקוליפ שהוא ניסה להשחיל..

פורסם

חצי הסנט של אדם בעל אזני פח שאינן מוזיקליות בעליל:

1. כשרכשתי מערכת כזו לפני מספר שנים, הצטיידתי בדיסק מוכר והרבה סבלנות, והתחלתי לשמוע סטים של רמקולים. ההנחיה למוכר הייתה שהתקציב איננו בעיה אבל אני רוצה להרגיש עלייה באיכות כפונקציה של עלייה במחיר.

עצרתי בסדרת רמקולים מתוצרת JBL בעלי צליל רך ומחיר נסבל לגמרי, מעבר להם לא מצאתי משהו שהצלחתי להבין 'לאן הולך הכסף' הנוסף שאני נדרש להשקיע בו.

לא הצלחתי להבחין בהבדלי איכות בין הרסיברים מפירמות ידועות שאותן ציין סולל הדרך, כל רסיבר מיצרן כזה יעשה לך יופי של עבודה (לטעמי לפחות).

2. החיבור שעשיתי ניראה כך: במסך ישנה יציאה אופטית שאותה גישרתי לרסיבר, הדבר מאפשר שמיעת אות של סרט מכל מקור אפשרי (דיסק און קי, יס, DVD) בלי חיבורים מיותרים.

התקני השמע המוסיקליים כמובן שמחוברים ישירות אל הרסיבר.

3. מחיר הרסיברים נמצא בירידה מתמדת, כך שנראה לי שבתקציב שלך אפשר להשיג משהו שהוא סבבה לגמרי.

תתחדש!

פורסם

טוב אז כדי לעדכן, נרכש היום רסיבר של פיוניר - VSX422 במחיר מצחיק בעולם הקולנוע.

תודה על העזרה.

20130313_211006_LLS.jpg

פורסם

מעולה תתחדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...