Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכרטיס האלקטרוני במפתח שלי (שגם פותח דלתות וגם מנטרל אימובלייזר) התקלקל, אני רואה בו חלקים שרופים. מכיוון שאי אפשר במילא לעשות שמוש חוזר במפתחות האלו בגלל הצ'יפ החד פעמי, יש למישהו זרוק מפתח כזה ללא שימוש?

Photo0206.jpg

פורסם

אין לי מצלמה עם יכולת צילום מקרוב, לכן שלפתי משהו זהה מהאינטרנט...בזה שלי יש כמה רכיבים שרופים.

בכל מקרה, תודה על התגובה המהירה.

פורסם

אני עדיין לא מבין מה יעזור לך שלט של רכב אחר...

האם אתה מתכנן להעביר את הצ'יפ מהשלט שלך לאחר ?

האם אתה בטוח שהבעיה בשלט ?

אם אתה תקוע ולא יכול להניע את האוטו אוכל להכווין אותך כיצד לעקוף את ההגנה ולהפטר מהמערכת IR הארורה הזאת.

פורסם

אני לא תקוע וגם אם הייתי, גם אני כבר מזמן למדתי על קוד הנטרול הזמני למקרה ביש...

הבעייה בטוח בשלט כי מפתח אחד עובד תקין. אני רוצה להשמיש סוף-סוף את השני לגיבוי, בלי לשלשל לידידינו ברנו 1100 שקלים תבין ותקילין כפי שקראתי כאן בפורום שהוא המחיר העדכני למפתח חדש...:evil:

להעביר את הצ'יפ זו האפשרות הפחות עדיפה כי עלול להגרם נזק למעגל בתהליך, אני פשוט מנסה לדאוג שהמעגל שסביבו יהיה תקין. למעשה המעגל השרוף הוא מעגל אחר שהשגתי שאני רוצה באמצעותו לתקן את שלי שמתישהו בהיסטוריה שלו הפסיק לתפקד.

מה שמוזר, ממשחקים עם החלפת סוללות בשלט הזה (יותר מדוייק, חיברתי לו 6 וולט מספק כח, הרבה יותר נוח לבדיקות) אני רואה שהוא מתנהג כל פעם בצורה שונה - לרוב בלחיצה הלד האדומה מהבהבת זמן ארוך מהרגיל (כ-1.5 שניות) ולא מוציאה תשדורת אינפרא (אני יודע לבדוק), ולפעמים אם יש מזל היא מתנהגת כמו השלט השני (הבהוב קצר ושידור אינפרא). לפעמים היא לא נדלקת בכלל...

גם במוד "התקין" כביכול אני לא מצליח לסנכרן את השלט הלקוי לאימובלייזר ברכב (אני מכיר את הנוהל) כך שכנראה הוא משדר מידע משובש.

מבחינת להפטר מהמערכת IR הארורה הזאת :-D , אני דווקא מרוצה ממנה כל זמן שהמפתח עובד והוא עובד כבר הרבה שנים, והאופצייה של קוד לחרום דווקא מוצאת חן בעיני, לא ראיתי את זה באף רכב אחר. ככה אפשר להניע גם עם מפתח פשוט רזרבי לעומת האימובלייזרים המודרניים שיש להם סליל ליד הסוויץ' ואם משהו מתקלקל אתה באמת תקוע.:?

בכל מקרה אשמח לשמוע מה השיטה שלך לנטרול האימובלייזר בפרטי למקרה שהשלט התקין ישבוק.

אני יודע שבד"כ לוקחים למעבדה שצורבת תוכנה חדשה במחשב ניהול המנוע ומשאירים שם 600 שקלים. יש עוד שיטות?

זו כידוע השיטה של הגנבים, שמגיעים לרכב מוזמן עם מחשב פרוץ...

• ספונסר פורום
פורסם
פורסם

כל מקום נמוך משמעותית מאשר אצל היבואן...:-D השאלה אם המפתח החליפי עושה כל מה שהמקורי עושה, דהיינו גם פותח דלתות וגם מנטרל אימובלייזר. נדמה לי ששאלתי פעם ואמרו לי שצריך לוותר על משהו. אני אבדוק שוב.

פורסם

אם אתה כבר השגת את הקוד והצלחת להזין אותו אז נטרול המערכת באופן קבוע זה די פשוט...

אחד החוטים שנכנס למחשב הרכב הוא + שממותג ע"י הסוויטץ' כך שברגע שאתה מנתק את הסוויטץ' ה + מתנתק, המחשב מתאפס ויש להזין את הקוד מחדש.

פשוט מאד יש להפוך את חוט זה ל + קבוע להזין את הקוד פעם אחת ושלום על ישראל.

צריכת הזרם היא אפסית וזה לא ישפיע על התרוקנות המצבר.

מה שכן במידה ומחליפים מצבר / המצבר מתרוקן יש להזין את הקוד מחדש.

אני כבר לא זוכר מה צבע החוט שיש להתעסק עמו אבל אני רואה שאתה בעיניינים כך שאם תרצה לעשות זאת בטח כבר תאתר אותו לבד :-D.

• ספונסר פורום
פורסם
כל מקום נמוך משמעותית מאשר אצל היבואן...:-D השאלה אם המפתח החליפי עושה כל מה שהמקורי עושה, דהיינו גם פותח דלתות וגם מנטרל אימובלייזר. נדמה לי ששאלתי פעם ואמרו לי שצריך לוותר על משהו. אני אבדוק שוב.

החלופי עושה הכל - פותח דלתות ומנטרל אימובילייזר.

פורסם

ספארק, תודה על ההסבר, אכן פשוט אבל דורש חיתוך בצמה. כרגע אני פועל כדי שלא אזדקק לפתרון הזה...

עזרה, בדקתי עם פאר המנעולים אבל הם לא מסוגלים לשכפל שלט אינפרא ושלחו אותי לחברה.

ושוב, אם יש למישהו מפתחות תקולים כאלו ללא שימוש אשמח לשמוע.

אני מניח שכשאוטו ישן כזה נשלח לגריסה או פירוק המפתחות "מתפנים", אבל אין לי קשר למקום כזה. למישהו יש?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון - מצאתי מנעולן בראשל"צ שתיקן לי את המפתח תוך יום וב-250 שקל במקום לחכות שבועיים ולשלם מחיר של לפחות פי שלוש בחברה...

פורסם

אתה מדבר על שלט אינפרא של מגאן 1 או משהו אחר? הכי טוב זה פשוט לבדוק איתו, לא יודע מה הוא מחזיק במלאי. אני הייתי צריך תיקון אלקטרוני.

• תוכן חדש...