Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד היום נהגנו אני ואשתי על היונדאי אקסנט הישנה והטובה שלנו וזה הספיק לנו, אבל לאחרונה נוצר מצב שאנחנו צריכים רכב נוסף ובטיחותי יותר.

בטיול בארה"ב התאהבתי ברכב השכור שהיה לנו - פולקסווגן ג'טה 2012 שהיה פשוט נהדר (נכון, הגרסה האמריקאית הרבה יותר מפנקת מהאירופאית, אבל עדיין, רכב מצויין). אני עוד לא פוסל את ה VW אבל הייתי שמח להמלצות לרכב משפחתי אחר שאולי תוכלו להמליץ. אני חשבתי על אחד מאלה:

1. טויוטה קורולה משנת 2010 ומעלה

2. שברולט קרוז (שמשום מה המחיר שלה נמוך מאוד לשנתון 2010, לא יודע אם היא מומלצת או לא)

3. פורד פוקוס סטיישן החדשה

אם מישהו יוכל להאיר את עיניי אני אשמח, אני לא פוסל גם רכבים אחרים. התקציב לא כזו בעיה, למרות שהג'טה קצת חורגת, אבל עם תנאי המימון שיש היום בכל מקום אין בעיה עם זה...

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

חג שמח :-D

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

הג׳טה אכן רכב טוב.

אני אישית אוהב את אחותה,הסקודה אוקטביה,יותר.

לאוקטביה אותה יחידת כח (מנוע 1200 משולב גיר רובוטי מצויין) והיא שימושית יותר בזכות דלת חמישית ותא מטען ענק.

בקרוז לא הייתי נוגע. היא אומנם מרווחת ונוחה מאוד אבל איטית,זללנית ולא איכותית.

הפוקוס רכב ראוי בהחלט.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני מצטרף לשאלה מאחר ואופציית האוקטביה ירדה מהפרק בינתיים בגלל נושא הביטוח היקר מאוד.

הציעו ג׳טה אבל היא עירומה לטעמי.

מה דעתכם על הרכבים שיוני הציע? בדגש אולי על הקורולה ביחס לגטה?

פורסם

שלום יוני,

הפולקסווגן ג׳טה שנמכרת בארץ אכן שונה במעט מהדגם האמריקני, גם מבחינת המנועים וגם מבחינת רמת האבזור, ובכל זאת מדובר במכונית טובה שיכולה להתאים לכם.

הג׳טה החדשה נמכרת בארץ החל מאמצע 2011 כך שבשוק זמינים רכבים חדשים ומשומשים במגוון תקציבים.

השברולט קרוז היא בהחלט מכונית מומלצת ובמיוחד דגמי 2011 ומעלה שהגיעו עם מנוע וגיר משופרים.

שים לב שקיימת בשוק גם גרסה אמריקאית, עם מנוע 1.4 ליטר טורבו, חזקה ומאובזרת מאוד.

בנוסף לשני אלו אני ממליצה לך לבדוק את הקיה פורטה. הדגם הקודם שלה נמכר במחירים מאוד אטרקטיביים והדגם החדש מאובזר ומפנק ביותר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם,

עד היום נהגנו אני ואשתי על היונדאי אקסנט הישנה והטובה שלנו וזה הספיק לנו, אבל לאחרונה נוצר מצב שאנחנו צריכים רכב נוסף ובטיחותי יותר.

בטיול בארה"ב התאהבתי ברכב השכור שהיה לנו - פולקסווגן ג'טה 2012 שהיה פשוט נהדר (נכון, הגרסה האמריקאית הרבה יותר מפנקת מהאירופאית, אבל עדיין, רכב מצויין). אני עוד לא פוסל את ה VW אבל הייתי שמח להמלצות לרכב משפחתי אחר שאולי תוכלו להמליץ. אני חשבתי על אחד מאלה:

1. טויוטה קורולה משנת 2010 ומעלה

2. שברולט קרוז (שמשום מה המחיר שלה נמוך מאוד לשנתון 2010, לא יודע אם היא מומלצת או לא)

3. פורד פוקוס סטיישן החדשה

אם מישהו יוכל להאיר את עיניי אני אשמח, אני לא פוסל גם רכבים אחרים. התקציב לא כזו בעיה, למרות שהג'טה קצת חורגת, אבל עם תנאי המימון שיש היום בכל מקום אין בעיה עם זה...

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

חג שמח :-D

פורסם

שלום יוני

מאחר ויש לכם ניסיון טוב עם יונדאי ,לדעתי כדאי לכם גם לבדוק אופציה של רכב כמו היונדאי I30CW או I30 אם אתם יכולים להסתדר עם פחות מרווח ,אם תרצו לגוון הפוקוס סטיישן החדשה תהיה רכב מצוין עבורכם ,כמובן שחשוב לקחת לנסיעת מבחן על מנת לקבל החלטה נבונה.

בהצלחה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תודה על התגובות, תמיד כשהשוק מוצף בסוג מכוניות ספיציפי (כמו למשל, הקרוז) זה מדליק אצלי נורה אדומה.

לגבי הג'טה, היא גם מאוד בסיסית בדגם הזול שלה, ואין בה הרבה אופציות ותוספות שבאות כסטנדרט בחברות אחרות, אני מניח שרוב המחיר הוא על השם והאיכות של פולקסווגן ופחות על האבזור.

הפוקוס קצת מעבר לתקציב (כי אני רוצה את הסטיישן החדשה). לגבי הקיה ריו - לאחי יש את גרסת 2011 והוא מאוכזב מאוד ממנה לאור איכות הבניה הנמוכה.

אני מתחיל להוריד שנתונים קצת כדי להגיע לרכב טוב, איכותי ומאובזר ונראה מה נקבל.

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

קאיה פורטה רכב ממש מומלץ 6 הילוכים קדימה.

תיבת הילוכים שעובדת מצויין מנוע נעים.

יש לנו כמה כאלה בעבודה רכבים טובים מאוד.

אני הופתעתי לטובה.

נהגתי גם ב יונדי i30w גם רכב לא רע אהבתי יותר את הפרוטה אם יש צורך בתא מטען קצת יותר גדול ונוח אז אפשר לבדוק את i30w גם.

שברולט קרוז רכב לא מומלץץץ בכלל חלק מהדשבורד מכוסה בבד כמו בדלתות משתפשף ומתלכלך ידיות ציפוי ניקל מתקלפות רכב מתנהג בכביש באופן לא צפוי היגוי לא מדויק לחיצות על דבשת גז התגובה לא ממהרת לבוא פשוט אתה נוסע ולא מרגיש בשליטה.

לבחור משברולט באמת די כבר בכל שאלה אתה מנסה לדחוף את המילה קרוז כמה אפשר, זה כמו לראות סרט עם מלא פרסומות.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

• תוכן חדש...