Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אבאו 08/09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו מאד זול, ראיתי ביד 2 2008 ו 2009 אפשר להביא ב 30+- עם קילומטראז' יחסית נמוך.

במידה ואוטו שמור ובלה בלה בלה, איך הדגם הזה? כי שמעתי דעות לכאן ולכאן.

חיסכון דלק לדוגמה הכי פחות חשוב לי כי אני לא אסע הרבה. מספר אחד, שתיים ושלוש בסדר עדיפויות אצלי זה אמינות אמינות ואמינות. ושהתחזוקה לא תהיה יקרה מדי.

אז איך הוא?

תודה רבה.

פורסם

אמינות דווקא סביר,עיקר הבעיה היא רמת בטיחות נמוכה ואיכות חומרים נמוכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי עכשיו אני רואה שעד 2011 כל הדגמים לפני זה קיבלו כוכבית וחצי בבטיחות.

ומה הכוונה לאיכות החומרים? איזה חומרים לדוגמה?

פורסם

הפלסטיקים,הידיות מקרקשות אם אתה לוחץ עליהם,הפלסטיק עצמו קשיח ומרגיש זול.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי תודה. יורד מהפרק.

וכדי שאני לא אפתח אשכול חדש סתם כך, אולי תמליץ לי פה על סופרמיני עד 35K (גג). ידני או אוטומט לא אכפת לי. חשבתי אולי על גטס, חלק המליצו גם גולף. שנתן גם לא אכפת לי כל עוד האוטו שמור ואיכותי (חשבתי אולי הונדה ג'אז 02/03, איך הוא?)

אם אפשר תכתוב 4-5 דגמים ואני אריץ עליהם חיפוש. שוב הכי חשוב זה אמינות, אבל גם שלא יהיה עם כוכב וחצי בביטחות. :-)

פורסם

הגאז מאוד אמינה והמרווחת,הבעיה שהכי תהיה גם הכי ישנה עקב שמירה על המחיר שלה.

אתה יכול לבדוק גרנדה פונטו שתהיה בערך ב 5 שנים צעירה יותר ובטיחותית יותר,היא חסכונית ולא יקרה לאחזקה.

הגטס גם כן רכב אמין,עדיף לידני,כי האוטומט פחות חסכוני בין הסופר מיני,כמו כן חפש רמות איבזור GLI/GLS ולא GLF.

דייהטסו סריון,אמינה,מרווחת יחסית יש מבחר גדול שלה ביד 2.

• תוכן חדש...