Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שזה נושא רגיש וטעון בפורום, אני בעצמי הלהטתי את היצרים בנושא בעבר.

אבל בכל זאת - קניתי לפני 3 שנים רכב מחברת ליסינג כלשהי וכיום אני מעוניין להחליף אותו ברכב ליסינג משומש חדש יותר. חשבתי על סקודה אוקטביה 2009 - 2010 (אשמח לחוות דעת גם על הרכב הזה לזוג עם 2 ילדים שנוסעים בעיקר בינעירוני ולא צריכים שום דבר מפואר ושונאים מוסכים ולבזבז דלק).

האם יש המלצות על חברה עם רכבים מתוחזקים ואמינים ושירות טוב?

פורסם

שלום,

מההודעה שלך משתמע שאתה מעוניין לעשות טרייד אין לרכב שלך.

זה מסבך את העניין בצורה רצינית. או שלא ירצו להתעסק עם הרכב שלך, או שיזמינו סוחר שעובד בהסכם איתם ויורידו לך מכנסיים.

אני אישית ממליץ על אלדן.

והרכב שבחרתם מעולה למשפחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

מההודעה שלך משתמע שאתה מעוניין לעשות טרייד אין לרכב שלך.

זה מסבך את העניין בצורה רצינית. או שלא ירצו להתעסק עם הרכב שלך, או שיזמינו סוחר שעובד בהסכם איתם ויורידו לך מכנסיים.

.

ואם הרכב שברשות פותח הנושא לא סחיר יורידו לו לא רק את המכנסיים,אלא עוד תוספות מעבר לכך.. :wink:.

עדיף למכור את הרכב הישן בחוץ כי בטרייד אין ההפסד יהיה בסביבות 20-35% על הרכב הנוכחי ועוד ישחילו לו רכב אחר במחירון מלא.

אני העדפתי לפני שנה ושלושה חודשים דווקא את האופציה של הפסד כספי היות וכבר רציתי להיפטר מהרכב הישן כמה שיותר מהר,לא יכלתי לראות אותו יותר בעיניים,הייתי מוכן נפשית ולקחתי את ההפסד הכספי היחסי בחשבון.

אני על סמך ניסיון אישי יכול להמליץ על הרץ (אוטו סנטר)-רכשתי מהם רכב מצויין ופרט למצבר ששבק חיים ולתקלה בנעילה המרכזית,שתיקנתי אותם בכסף היו שני תיקונים של ריקול אופייני לרכב שתוקנו ללא תשלום וזהו.

על סמך ניסיון משפחתי קרוב אני יכול להמליץ לך על אלבר- אבי קנה מהם שני רכבים-הונדה סיוויק 2005,שהייתה אמינה בצורה מדהימה והוחלפה לאחר 3.5 שנים במאזדה 3 ספיריט,שנקנתה עם ק"מ מאוד נמוך ובהמלצתי (ועד היום אני מקבל תודה והכרה שהוא לא קנה את גרסת הליסינג 1600 העצלנית והאנמית)- אבי נוסע בה עד היום ופרט לתושבת מנוע (מחלה ידועה של הרכב שטופלה באחריות) ובולמי זעזועים קדמיים-שום דבר מיוחד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ממש לא בהכרח טרייד אין.

ולמה אתה ממליץ על אלדן?

נסיון אישי?

כן,

לפני 4 חודשים עזרתי לידידה לקנות רכב.

באלדן התנאים היו טובים, הבדיקה שלנו תאמה את הבדיקה שלהם, הרכב היה במצב מצויין, טופל במוסך של היבואן ובזמן,

אחריות ל 10 מכלולים, שירות אדיב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין דגש על איזו חברה- יש דגש לרכב ספציפי.

יש רכבים טובים ופחות טובים בכל חברה, הדגש הוא בעיקר על איכותו של רכב ספציפי.

לבדוק טיפולים,לבדוק את תחתית המרכב.

באוקטביה ספציפית אני יכול להמליץ לך לבדוק את זרוע המגב האחורי- אשר בשלב מסוים מתחילה להכניס מים פנימה ולא להשפריץ אותם על החלון האחורי.

ממליץ לך לבדוק כמובן גם מערכת ההיגוי,ראיתי הרבה מקרים של משאבות עייפות.

לבדוק את מערכת המיזוג בדגש על המעבה,כל אבן קטנה שפוגעת בו גורמת לו לנזק. הוא במקום רגיש.

פורסם

באוקטביה ספציפית אני יכול להמליץ לך לבדוק את זרוע המגב האחורי- אשר בשלב מסוים מתחילה להכניס מים פנימה ולא להשפריץ אותם על החלון האחורי.

ממליץ לך לבדוק כמובן גם מערכת ההיגוי,ראיתי הרבה מקרים של משאבות עייפות.

לבדוק את מערכת המיזוג בדגש על המעבה,כל אבן קטנה שפוגעת בו גורמת לו לנזק. הוא במקום רגיש.

מכיוון שאין לי מושג איך לבדוק את הדברים שציינת, האם לדעתך מכוני הבדיקות אמינים מספיק?

שווה לציין את הבדיקות הספציפיות האלה לרכב הזה?

פורסם

זיו, אם אתה שונא מוסכים כדאי לך לבדוק קורולה ומוזדה 3.

אוקטביה משנתון הזה כמה שאני זוכר עדיין באה עם מנוע 1.6 אמין, אבל גיר אטומטי 6 הילוכים (לא DSG) יכול לגרור הוצאה של מוח גיר (לא זול בכלל). בנוסף זה גיר SEALED FOR LIFE, אז כניראה לא החליפו לו שמן ופילטר, למרות שדווקא זה היה יכול להיות רעיון טוב כדי להאריך את ימיו.

עדיף רכב פרטי, בסבירות גבוהה המנוע שלו בילה פחות עם מד טורים ליד קו האדום.

maxizem, הוספת שבלול לרכב שלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זיו, אם אתה שונא מוסכים כדאי לך לבדוק קורולה ומוזדה 3.

אוקטביה משנתון הזה כמה שאני זוכר עדיין באה עם מנוע 1.6 אמין, אבל גיר אטומטי 6 הילוכים (לא DSG) יכול לגרור הוצאה של מוח גיר (לא זול בכלל).

maxizem, הוספת שבלול לרכב שלך?

לא שבלול :roll: משהו מעט יותר מאוזן,שאגב בקרוב יוצע למכירה.

הרשיון חשוב לי מדי :oops:

• תוכן חדש...