Jump to content

זיו101

  • הודעות

    40
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי זיו101

  1. איביזה flow ידנית חדשה זו אופציה כיפית עם ים של מקום, בהנחה שאתם בעניין של ידני.
  2. שלום, למען הפרוטוקול רציתי רק לציין שהשבוע קיבלתי את הכסף כולו חזרה בלי שום תרגילים ובלי מאמץ מיוחד. אמנם לקח זמן אבל אף אחד לא התווכח איתי או אפילו ניסה לשכנע ברגע שאמרתי להם שכבר רכשתי רכב במקום אחר. אלבר יצאו איתי בסדר גמור ובפעם הבאה שארצה רכב אשקול לקנות מהם.
  3. ורק עכשיו ראיתי את עניין התביעה היצוגית http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3800062
  4. שלום, הרכב עם קילומטרז' סביר (56K). בעיקר מעניינת אותי אמינות, מבחינת ביצועים, מראה וכד' הרכב מתאים לי מאד. קצת מדאיג אותי הגיר DSG שראיתי כמה חוות דעת בעיתיות עליו. מישהו מכיר מנסיון אישי?
  5. יאמר לזכות אלבר שכרגע הם מתנהגים כאילו הכסף הולך לחזור אלי במלואו. אמנם צריך לחכות 21 ימי עסקים אבל זה בקטנה. אפילו קבלתי מהם משהו כתוב בפקס... כמובן אעדכן איך זה יגמר סופית.
  6. שלום, האם מישהו יודע להגיד, או אולי לינק למקום רשמי, האם יש אחריות של צ׳מפיון מוטורס ל5 שנים מרגע העליה על הכביש? אני מוצא כל מני מקומות שבהם מוזכר שהגיר הזה עשה בעיות והוכנסו לו תיקונים, ושהחברה נתנה אחריות ל5 שנים על הגיר, אבל לא מוצא מקום שמסביר במפורש. מישהו מכיר את הנושא?
  7. וחלקי חילוף וכאלה.. יקרים יותר מאחרות?
  8. שלום, האם נכונה השמועה שתחזוקה שוטפת כלומר טיפולים תקופתיים (ותקלות לא עלינו) יקרה בג'טה 2010 1.6 (לא tsi)?
  9. שמעתי סיפור מאד דומה על לובלינסקי. קיוויתי לשמוע על נסיון של אנשים עם אלבר... אני אגלה מחר אני משער כשאתקשר לבטל.
  10. אפשר פרטים? איך קיבלת חזרה את הכסף?
  11. הכל היה בטלפון
  12. ולא לא חתמתי על חוזה. זה לטובתי או לרעתי?
  13. כן כנראה יצאתי דביל, זה די מבאס שאי אפשר לסמוך על מי שמדבר איתך אז אני מבין שאין בקהל מישהו שאשכרה קיבל כסף בחזרה?
  14. עשיתי חיפוש, אבל לצערי אחרי שנתתי מספר כרטיס אשראי לאלבר. בגלל זה אני תוהה אם מישהו אי פעם קיבל כסף חזרה.
  15. דווקא לקחו רק 1000... ואמרו שיחזירו בניגוד לחברות אחרות שאומרות מראש שלא יחזירו.
  16. האם מישהו אי פעם קיבל בחזרה דמי רצינות ששילם לאלבר על רכב שנמצא במגרש מרוחק?
  17. תודה לכל המגיבים אשמח לחוות דעת נוספות על חוויות קניה אם יש.
  18. מכיוון שאין לי מושג איך לבדוק את הדברים שציינת, האם לדעתך מכוני הבדיקות אמינים מספיק? שווה לציין את הבדיקות הספציפיות האלה לרכב הזה?
  19. ממש לא בהכרח טרייד אין. ולמה אתה ממליץ על אלדן? נסיון אישי?
  20. שלום, אני יודע שזה נושא רגיש וטעון בפורום, אני בעצמי הלהטתי את היצרים בנושא בעבר. אבל בכל זאת - קניתי לפני 3 שנים רכב מחברת ליסינג כלשהי וכיום אני מעוניין להחליף אותו ברכב ליסינג משומש חדש יותר. חשבתי על סקודה אוקטביה 2009 - 2010 (אשמח לחוות דעת גם על הרכב הזה לזוג עם 2 ילדים שנוסעים בעיקר בינעירוני ולא צריכים שום דבר מפואר ושונאים מוסכים ולבזבז דלק). האם יש המלצות על חברה עם רכבים מתוחזקים ואמינים ושירות טוב?
  21. נראה לי שאני מתחיל להתמקד בc3 פיקאסו. אני אתפשר על הקטע של הגיר הידני כי חוץ מזה זה בדיוק מה שאני מחפש. חסכוני בדלק, מרווח, ביצועים בסדר גמור ולא מהמזהמים. אשמח לשמוע דעות.
  22. לגבי c4 עם 5 מושבים, אני פתאום מבין שכמעט ואין כאלה בארץ, בסוכנויות שאני מתקשר אליהן לא מבינים מה אני רוצה. התקציב שלי הוא נגיד מקסימום 90-95. c3 זו בהחלט אופציה נחמדה אבל לא נראה לי שיש לי סבלנות לגיר ידני... רעיונות אחרים למשהו מרווח ולא מזהם שיוכל גם לנסוע בשביל לא סלול לכמה דקות אם צריך בתקציב כזה?
  23. העניין העיקרי שמפריע לי עם הקנגו הוא שרמת הזיהום שלה ממש גבוהה - 14 במחיר לא הרבה יותר גבוה אפשר לקנות סיטרואן c4 פיקאסו 5 מושבים עם רמת זיהום נמוכה בהרבה - 6. ותכלס זה נראה אוטו הרבה יותר מפנק.
  24. מתלבט גם לגבי c3 פיקאסו וc4 פיקאסו (5 מושבים)
×
×
  • תוכן חדש...