Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לדוד שלי מיצובישי סופר לנסר 1993. יד שניה (נקנתה מאבי יד ראשונה).

הגיר האטוטמטי עשה את שלו ושבק חיים.

האם אפשר להשיג כזה גיר ומה המחיר שלו ?

תודה.

פורסם

אפשר להשיג הכל. המחיר לגיר כזה מפירוק צריך להיות באזור ה 1000-1500 שקל, תוסיף לזה עוד איזה 750-1000 התקנה ועמלת מוסך כזו או אחרת. כיוון שזה דגם ישן ומיושן, הסיכוי לקבל מפירוק גיר יחסית טרי שיחזיק מעמד לעוד כמה שנים הוא די נמוך.

כדאי לבדוק כמה יעלה שיפוץ במכון רציני - יש כמה וכמה כאלה מומלצים פה בפורום.

שים לב שאחריות לגיר מפירוק היא בד"כ לשלושה חודשים או מעט יותר, ואחריות לשיפוץ גיר איכותי ורציני היא כשנה עם צפי לאורך חיים גבוה.

פורסם

שלום

תודה רבה על המידע ,

זה גיר שכבר לפני כ 10 שנים עשו לו משהו עוד בתקופה שהיה אצל אבא שלי

אשמח לקבל המלצות על מוסכים אמינים

תודה

פורסם

קרוב אליכם יחסית יש את אביר הגיר מקיבוץ רמת השופט.

אם ניתן להביא את הרכב בנסיעה או גרירה יש את "גירומטיק",מכון לגירים אוטומטיים ברחוב המוסכים צמוד למגרש המכוניות של רכב כהן (כאשר עוברים את לב המפרץ (סינמול) וכ-200 מטר אח"כ לערך יש פנייה ימינה,רואים את המוסך מהכביש הראשי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...