Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז קיבלתי היום Nexus 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שתהה:

1. הוא מאוד מהיר. מהיר באופן מורגש מהנקסוס 7.

2. המסך שלו מדהים. אפס טענות, פשוט מדהים. טוב משל האייפד 3, כנראה.

3. הוא הרבה יותר נוח לאחיזה מהאייפד. במקום גב מתכתי יש גומי, הוא מרגיש דק יותר, הוא מרגיש קל יותר (למרות שהוא לא באמת יותר קל) והוא לא מתחמם לך ביד.

4. הaspect ratio של המסך קצת בעייתי, הוא כמו נקסוס 7 גדול (צר וארוך) ואישית אני מעדיף את הצורה של האייפד, לפחות לקריאת טקסטים. זה לא נורא, סתם העדפה.

אני לא יודע אם יש לו כיסוי מגנטי כמו של האייפד, אם לא אז זה חסרון.

בתור טאבלט יחיד, עדיין הייתי מעדיף את הנקסוס 7 על פני כל טאבלט אחר - המימדים פשוט נכונים הרבה יותר, מה שהופך אותו לשימושי יותר. את ה10 הייתה לי הזדמנות טובה לקנות והוא נועד להחליף את האייפד (שנלקח ממני לאחרונה) בתור מכשיר לקריאה בזמן ריצה על אליפטיקל...

מכשיר החלומות שלי הוא כנראה נקסוס 7 עם GSM, מעבד של הנקסוס 10 ומסך כמו של ה10 רק קטן יותר. בטח הגרסה הבאה. לגבי ה10, זו בסך הכל אלטרנטיבה ראויה מאוד לאייפד למי שמעדיף אנדרואיד. יש מקומות בהם האייפד עדיף (צורת מסך, כיסוי) ויש מקומות בהם ה10 עדיף (ארגונומית בעיקר, ומחיר). בין שניהם, ההחלטה צריכה להיות לפי איזו מערכת הפעלה אתה מעדיף (כמובן שאנדרואיד במקרה שלי).

ספציפית, נראה לי שלמטרה שקניתי אותו היה עדיף אייפד, אבל עוד נראה לגבי זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חבר הביא מארה"ב. זו בעיקר הייתה ההזדמנות שבגללה קניתי.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
חבר הביא מארה"ב. זו בעיקר הייתה ההזדמנות שבגללה קניתי.

כן, גם אני בונה על חבר שמגיע מארה"ב. הרי מחירו של הנקסוס 10 אחרי מיסים משתנה בין מדינה למדינה.

והעדיפות היא ל32GB אני מניח?

פורסם

אני לקחתי 16. אני במילא לא אשתמש ביותר ויש הבדל של 100 דולר.

עם משלוח לקליפורניה וsales tax שילמתי בערך 450.

פורסם

דווקא מקליפורניה? זו המדינה היחידה בארה"ב ששיעור המס שלה הוא חריג (בצורה גבוהה) מיתר המדינות.

שני חברים שלי הזמינו ב-350$ ממדינות אחרות.

אבל הי, אם אתה מבסוט כוסעומו 100$. תתחדש.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אין לי ממש ברירה מאיפה חבר שלי חוזר, אתה יודע. וזה נקסוס 10, שמתחיל ב399 דולר, אולי אתה מתכוון ל4?

פורסם

רגע רגע, יש נקסוס 10 ויש נקסוס 4 ושניהם דגמים חדשים?!

איזה מיתוג גרוע אלוהים אדירים...

בשביל לשחרר אותם בתיזמון זהה?

אממ, הם אמרו "הנקסוס החדש", אתה חושב שאני באמת עוקב וזוכר אם זה היה 4, 10 או 17?

:-o

פורסם

מה לא אהבתי בנקסוס 7? זהו, שאני יכול לומר שהאפליקציות נראות בו על הפנים לעומת האייפד, ושהמבחר שלהן הוא לא כמו של אפל. אבל בתכל'ס, זו החוויה. ובתור tech-guy שכמוני, ולאחר 3 שנים עם אייפון, ה-UX של האנדרואיד פשוט נחותה לאין ערוך מזו של ה-iOS - זה עולם אחר. אין פה נקודה אחת או שתיים, זה המכלול, החוויה, הכל פחות טוב. אני יכול להמשיך ולחפור עוד למה לדעתי החוויה אצל אפל טובה בהרבה, אבל מספיק להפעם...

לטובת הנקסוס- הוא מכשיר חזק ומהיר, והאנדוריד היא מערכת הפעלה גמישה הרבה יותר מה-iOS, ולעתים גם יותר נוחה.

172

פורסם
רגע רגע, יש נקסוס 10 ויש נקסוס 4 ושניהם דגמים חדשים?!

איזה מיתוג גרוע אלוהים אדירים...

בשביל לשחרר אותם בתיזמון זהה?

:-o

המיתוג הזה נועד בשביל אהבלים כדי שלא תהיה שום אפשרות לטעות.

הנקסוס 4 הוא מכשיר עם מסך 4 ומשהו אינץ', ה 7 עם 7, ה 10 עם 10.

אני מופתע כל פעם מחדש שאנשים מתבלבלים ביניהם.

פורסם

עכשיו הכל מובן לי. מה שאני עדיין לא מבין זה כיצד אפשר לשים בכיס מכשיר עם מסך של 10 אינץ'?!

• תוכן חדש...