Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב לכתמי "מים" שהופיעו לרוב על דלת ימין של הרכב.

הכתמים הם כמו נזילות של משהו, הם לאורך כל הדלת ואינם יורדים בשטיפה.

לצערי הרב שמתי לב לכך רק לאחרונה.

הרכב עצמו הוא רכב חדש (5 חודשים על הכביש) ונשטף פעמים ספורות במכון שטיפה ליד הבית.

נורא קשה לי להאמין שהכתמים האלה נוצרו מהשטיפה (גרניק ומנגבים) ולכן אני חושב שקיבלתי ככה את הרכב ולא שמתי לב (הרכב הוא מתצוגה)

שאלתי היא כזאת, האם יש לי עילה לבקש מצמפיון פוליש על חשבונם או שזה לא שווה את כאב הראש ולדאוג לזה בעצמי?

היקפתי באדום כדי למקד, להלן תמונות:

http://i46.tinypic.com/2hz47rk.jpg

http://i46.tinypic.com/lfdbr.jpg

תודה לעוזרים.

פורסם

בעקרון האחריות על הרכב כוללת גם צבע.

אם יש לך כוח לזה - תנסה אותם.

הסיכון - יעשו לך טיפול לצבע ברמה לא ידועה - פוליש/וקס שעלולים להשאיר לך סווירלים או הולגרמות.

אני הייתי מנסה פוליש עדין מאוד או אפילו קארפלן אוטופיניש אשר יש לו כושר ניקוי ובוודאי אינו מזיק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל תודה על התשובה.

בכל מקרה הכוונה שלי הייתה ללכת למישהו חיצוני כי אני אישית לא מתעסק בזה

במידה ואני ניגש למישהו חיצוני מה יכולה להיות עלות העבודה? (בהנחה שהוא יעשה את כל הרכב לצורכי אחידות)

והנה עוד תמונה שתמחיש יותר טוב את התופעה המוזרה הזאת, ממש כמו תולעים :\

http://i47.tinypic.com/s406l5.jpg

פורסם

למה שלא תשאל במכון השטיפה?

הם בטוח עושים וקס וכד'.

תבקש שיעשו בהתחלה בשטח מאוד מצומצם ועם חומר עדין.

אם התוצאה תראה לך טוב...שימשיכו...אם לא, שיפסיקו.

אני בטוח שתמורת טיפ נחמד תקבל את השירות.

כמובן שתוכל ללכת לדיטיילר שיעשה ליקוק מקיף ומשמר למכונית. זה יעלה כמה מאות ש"ח. 250-500...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמו שאמרתי, אני לא מתעסק בעסקי הדיטיילינג וגם אין לי כל כך זמן להתחיל.

המלצות לדיטיילר באזור הוד השרון שעושה עבודה טובה ובמחיר נוח? :-P

פורסם

לכל חומר שיוצר את הכתם יש פיתרון אחר , בכל מקרה פוליש ואולי גם פלסטלינה יוכלו לפתור את רוב הכתמים .

אני לא מכיר בהוד השרון , יכול להמליץ על מקום בכפ"ס אם אתה מעוניין (בהודעה פרטית) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

בגדול יכול להיות שזה הגיע מהסוכנות ככה. יכול להיות שזה מהשטיפה שכן המים יכולים להיות "כבדים" ומלאים בסידן ומינרלים אחרים שאר התייבשו להם על הרכב וזה מה שנקרא Water marks/spots

לא הייתי רץ לצ'מפיון לבקש פוליש.. כי א.סביר שינפנו אותך וב. אם כן תקבל את מבוקשך לרוב מי שעושה שם פוליש מוציא רכבים מזעזעים מלאים בשריטות swirls שמבחינתך זה אפילו יותר גרוע.

פלסטלינה כנראה תעזור ואני מכיר משהו בהוד השרון שיכול לעזור לך :)

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

• תוכן חדש...