Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בדיוק.

אני פשוט לא רואה סיבה שאחרים יודבקו ממה שאני מייצר ואני אדבק מה שהם מייצרים.

כשאני במצבים כמו השבוע הזה, שבו אני עובד בלי הפסקה ולא יוצא מהבית יותר מדי, אני לא מתקלח כל יום אבל אם מישהו בא מבחוץ אחרי שהוא ישב באוטובוס או משהו, זה נורא מגעיל אותי שהוא יושב לי על הספה.

שיהיה ברור: הפרעה מסוימת יש לי.

אני לא נוגע בידית של שירותים ציבוריים (או משתמש ברגל או מחכה שמישהו יכנס או ייצא)

אני לא נותן יד למישהו שהיד שלו הייתה בפה (וגם אם לא אבל יש גבול)

אני לא נשאר עם בגדים מבחוץ בתוך הבית אלא עושה הבדלה טוטאלית בין בגדים של בית ושל בחוץ (כשאני גר לבד או עם בת זוג אני פשוט ערום או עם תחתונים).

אבל צריך לדעת לחיות עם זה.

ומעבר להפרעה שיש לי, יש היגיינה שצריך לשמור עליה.

אתם מכירים את הילדים האלו בגן שתמיד יש להם נזלת? תרחיקו את הילדים שלכם מהם.

פרנקוס, אתה נוהג? תבדוק פעם כמה טינופת יש על ההגה.

אני מניח שאתה אוכל בשר טרי. אתה יודע כמה זבובים שדרכו בחרא דרכו אחר כך על הבשר הזה?

אתה בטוח נושם. יש לך מושג כמה חידקים יש באויר?

גבינות אתה אוהב? לגבינות הטובות מוסיפים חידקים.

אתה אוכל דגים? רוב הדגים מגודלים במי ביוב. גם דגי ים דגים בקרבת פתחי צינורות הביוב בים כי הם באים לאכול שם (או את החרא או את אלה שאוכלים את החרא).

אני לא אמשיך כדי שלפחות תוכל לאכול חסה ולשתות מים.

ד"א, את הילדות שלי לא הרחקתי מאלה עם הנזלת ולמרות שהן במסגרות מגיל שנה ומגיל 3 חודשים הן בריאות, חכמות ומוכשרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אבל זה לא נעים להיות עם תחת מלוכלך.

יש מצב שזה פינוק אבל לפחות אני לא לבד בזה.

ברור שזה יותר מסוכן ללחוץ למישהו את היד. אני ממש משתדל שלא.

וכמו שאמרתי, ברור שיש הרבה ג'יפה בחוץ בכל הדברים.

אני לא חולה נפש, פשוט משתדל להימנע מזיהומים חיצוניים בתוך הגבולות של מה שלא מגביל לי את החיים.

מה אני אמור לעשות, להישאר בבית ולא לצאת בגלל פוביות? לא תודה.

פורסם

ברור שזה יותר מסוכן ללחוץ למישהו את היד. אני ממש משתדל שלא.

האם אתה מבקש מהעוזרת שלך מגבון מייד אחרי שאתה לוחץ למישהו את היד?

מר מונק, זה אתה?

פורסם

פרנקוס - אם אתה לא רוצה להחשף לזיהום אתה חייב לחיות בתוך בועת בידוד. כל משטח שלא עבר עיקור נושא כמות זו או אחרת של חיידים, פטריות, נגיפים ומי יודע מה עוד הכל. הגוף שלנו בנוי להתמודד עם מרביתם. ובכל זאת חפצים כמו טלפונים ציבוריים בהחלט נושאים הרבה מאוד מחוללי מחלות, והיגיינת ידיים טובה חשובה למניעת הפצת מחלות. כקוריוז צריך לספר שיש מקומות בהם רופאים חדלו לענוב עניבות כיון שהתברר כי הן מעבירות מזהמים, ולנו, ארץ שבה העניבות אינן נפוצות, יש אמצעי ייחודי משלנו להעבת חיידקים: מזוזות (טוב, אני יודע שאתה לא מנשק אותן, אבל יש מיליוני ישראלים שמקפידים על כך).

אולי אינך יודע, אבל גן החיות המגווון ביותר בגוף הוא הפה. אפילו יותר מזוהם מהמעי הגס - אבל אנחנו חיים בשלום עם מרבית החיידקים התושבים ורק לעתים רחוקות הם גורמים לנו לחלות.

ולגבי הילדים עם נזלת - כאשר תהפוך לאב תגלה שהילדים שלך נועדו לחיות עם ילדים אחרים, כולל מצוננים. בשנים הראשונות לחייהם הם יחשפו להרבה מאוד נגיפים וחיידקים ותשתמש בליטרים של אקמול ואנטיביוטיקה כל שנה. כשיהיו לך שני ילדים ויותר - הם יעבירו את המחלות איש לאחיו. הבן השני שלי נולד שבוע לפני שהגדול נכנס בפעם הראשונה למעון. האשפוז הראשון שלו בגלל חום היה בגיל שבועיים, ואח"כ כל וירוס שהיה במעון הגיע לבן הגדול - וממנו לשני. כיון שמדובר במחלות נפוצות הרי שהילדים יחשפו אליהן בשלב זה או אחר, אם לא בגיל חודש אז בגיל שנה ואם לא בגיל שנה אז בגיל 3.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין כמו לעבור על כל השילשול הזה תוך כדי ישיבה בשירותים ומהלחץ של הצחוק משתחררים דברים

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וזה לא נגמר בחיידקים. יש כל מיני יצורים מקרוסקופיים שחיים עלינו ואוכלים תאי עור מתים.

יוסי, אחרי הסרטון הזה אתה מצית את עצמך באש.

http://www.youtube.com/watch?v=QrmashOX5EU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אהבתי את אחת התגובות לסרטון הזה-

This video made me an Atheist :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מכיר את זה וראיתי מספיק סרטים דוקומנטריים בשביל לדעת את כל זה.

לא מטריד אותי בכלל.

אם הייתי מתייחס לכל איום ביולוגי שקיים הייתי עם התקפי חרדה, אז אני לא מדאיג את עצמי יותר מדי, פשוט שומר על היגיינה בסיסית.

פורסם
אתה מנסה להסביר לעצמך באופן מדעי למה ההפרעה הנפשית שלך להגזים עם ההיגיינה האישית מוצדקת. :lol:

אני רוצה לראות את הפרצוף שלך אחרי שתשגל את חברה שלך בתנוחה מיסיונרית ותגלה שובל בצבע חום על הסדין בגלל שהיא לא התקלחה לאחר פעולת מעיים. :-o

איזה כייף לי :)

פורסם
אני רוצה לראות את הפרצוף שלך אחרי שתשגל את חברה שלך בתנוחה מיסיונרית ותגלה שובל חום על הסדין בגלל שהיא לא התקלחה לאחר פעולת מעיים. :-o

כן, ברור, כי רוב האנשים, ובייחוד נשים, מסתובבים עם גוש חרא בתחת שרק מחכה להמרח על הסדין! :loco::screwy::loco:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שאני רוצה משגלים עם נשים בגיל שבו כבר לא שולטים ביציאות, תודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...