Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובכדי שלא יהיה ספק מי דובר אמת ומי מעוות אותה לצרכים שלו, צירפתי קובץ פרסום של אחד מבתי הספר שאתה מגן עליו מלפני 8 חודשים. הנה הפירוט האמיתי למי שעושה רשיון ספורט עממי לפי הפרסום שלהם:

1. עלות בסיס 677 ש"ח (יפה קובי, שאתה קיבלת הנחה ל 667 ש"ח).

2. לא כולל אגרה 56 ש"ח.

3. לא כולל השלמה ענפית נוספת 120 ש"ח.

בא נסכים שמי שכבר מוציא רישיון ספורט עממי יעשה לפחות את שני הענפים הבסיסיים דראג ודריפט או דראג וג'ימקאנה או אם הוא ספורטאי בתחום מקצועי למשל, יעשה ראלי וג'ימקאנה וכדומה,

בחשבון שלי זה 853 ש"ח. גם אם עשה רק ענף אחד זה 733 ש"ח. מי שכבר העיז לרצות לעשות את כל ענפי הספורט העממי (דראג, דריפט וג'ימקאנה) מגיע ל 973 ש"ח - קרוב ל 1000 ש"ח!!!!

המחיר שאני הצלחתי להשיג עבור כל הספורטאים:

1. ב IRDA - לכל חבר התאחדות (ללא תנאים וללא מחוייבות וללא דמי חבר) 400 ש"ח - השלמות לחברי המועדון לענפי הראלי שבהתאחדות בחינם!

2. במסלולים - 440 ש"ח (השלמות לענפים נוספים של IRDA בחינם).

הייתי אומר שזו עונה על הגדרת חצי מחיר!

מה רע בזה, קובי? למה זה מפריע לך???

בוא נסיים את הויכוח בכך - שאין חולק שעשיתי טוב לכל ספורטאי עממי - כולל אלו מהדראג.

לילה טוב, ידידי. אל תבזבז לי זמן יקר לחפש עוד מסמכים.

גם התנצלות מצידך תהיה במקום (על הביטוי "איש קטן"),

אלון

נ.ב.

לא פתחתי זאת מיוזמתי, קובי, שתבין - פשוט הגיעו תלונות להתאחדות IRDA בגין העובדה שבתחילת הדרך היה רק בי"ס בודד והוא גבה מחיר גבוה לדעת המתלוננים. אז מה, תסתום לספורטאים את הפה? אסור להלין?

תחרות טובה לספורט. נקודה.

אלון

אלון,

בחיי שסגנון ההודעת שלך לא נראה טוב מהצד וזה גורם אבל ומרחיק.

לעצם העובדות - מעולה שגרמת לפתיחת השוק והגברת ההיצע. כולם רוצים שכל הספורטאים יהנו.

לפני שבוע חזרתי לנציג מסלולים בעקבות פנייתו להעביר קורסים.

לצערי שמעתי מחיר גבוה ולא משתלם.

אז פתיחת השוק בינתיים לא עזרה.

וזה ממש לצערי - כי אותי לא מעניין כמה אני שילמתי - אני יותר מאשמח אם הבאים בתור יוכלו לקבל תנאים טובים יותר.

רגע רגע, אז מה עם קורסים של 450 ש"ח?

הנציג אמר לי שהמחיר נובע מסבסוד הקורס ע"י IRDA.

אם זה אכן המצב - כל הכבוד. הספורטאים בהחלט נהנים. רק צריך לספר על כך ולא סתם להשחיר גורמים אחרים על מחירים מופרחים.

למאן הדיוק ועובדות - החישוב שלך לגבי קורס של קובי הוא לא ברור (במילים פחות עדינות - מופרח).

לא רק קובי אלא עשרות אנשים עשו בזמנו את הקורס ושלמנו 660 ש"ח כולל הכשרה ענפית לדריפט, דראג וג'ימיקנה (לא משנה שהכללים לא ממש מאושרים - גם בקורס שאתה ארגנת הדרכת אנשים על הכללים שלא אושרו נכון למועדן קיום הקורס).

אולי הייתה אגרה של 56 ש"ח כמו שאתה מציין - אני באמת לא זוכר.

בקיצור,

הכי חשוב - הכל ברוח טובה. לפחות ממיני.

כל מי שפועל ועוזר לקדם - יבורך.

על מהליכי הטירפוד (אין לי מושג מי ומה) - אפשר רק להצטער.

זו כרגע המציאות שישנם מספר גורמים שמושכים את העגלה לכיוון שלהם ויש הרבה דברים ומניעים ברקע - חלקם מוצדקים ולא רק מבוססי אגו.

אני מקווה שג'מיקנה תצא לפועל - והכי חשוב שהיא תהיה משהו יותר נורמאלי מתרגולי חנייה במהירות 20 קמ"ש עם רוורסים לתוך המוסך....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אלון,

בחיי שסגנון ההודעת שלך לא נראה טוב מהצד וזה גורם אבל ומרחיק.

לעצם העובדות - מעולה שגרמת לפתיחת השוק והגברת ההיצע. כולם רוצים שכל הספורטאים יהנו.

לפני שבוע חזרתי לנציג מסלולים בעקבות פנייתו להעביר קורסים.

לצערי שמעתי מחיר גבוה ולא משתלם.

אז פתיחת השוק בינתיים לא עזרה.

וזה ממש לצערי - כי אותי לא מעניין כמה אני שילמתי - אני יותר מאשמח אם הבאים בתור יוכלו לקבל תנאים טובים יותר.

רגע רגע, אז מה עם קורסים של 450 ש"ח?

הנציג אמר לי שהמחיר נובע מסבסוד הקורס ע"י IRDA.

אם זה אכן המצב - כל הכבוד. הספורטאים בהחלט נהנים. רק צריך לספר על כך ולא סתם להשחיר גורמים אחרים על מחירים מופרחים.

למאן הדיוק ועובדות - החישוב שלך לגבי קורס של קובי הוא לא ברור (במילים פחות עדינות - מופרח).

לא רק קובי אלא עשרות אנשים עשו בזמנו את הקורס ושלמנו 660 ש"ח כולל הכשרה ענפית לדריפט, דראג וג'ימיקנה (לא משנה שהכללים לא ממש מאושרים - גם בקורס שאתה ארגנת הדרכת אנשים על הכללים שלא אושרו נכון למועדן קיום הקורס).

אולי הייתה אגרה של 56 ש"ח כמו שאתה מציין - אני באמת לא זוכר.

בקיצור,

הכי חשוב - הכל ברוח טובה. לפחות ממיני.

כל מי שפועל ועוזר לקדם - יבורך.

על מהליכי הטירפוד (אין לי מושג מי ומה) - אפשר רק להצטער.

זו כרגע המציאות שישנם מספר גורמים שמושכים את העגלה לכיוון שלהם ויש הרבה דברים ומניעים ברקע - חלקם מוצדקים ולא רק מבוססי אגו.

אני מקווה שג'מיקנה תצא לפועל - והכי חשוב שהיא תהיה משהו יותר נורמאלי מתרגולי חנייה במהירות 20 קמ"ש עם רוורסים לתוך המוסך....

באמת שכבר אין לי כוח לענות כל פעם לאי דיוקים מחדש.

1. הקורסים הם לחברי IRDA וכל המועדונים החברים בה.

2. המחיר הוא 400 שח. 440 שח במסלולים עקב שיתוף פעולה שסוכם איתם.

3. זה שאתה ואחרים עשיתם קורסים סביב 700 שח לא משנה את העובדה שיש כאלו שנדרשו ושילמו קרוב ל 1000 תוך ניצול הבלעדיות שהייתה לגוף הזה. מדוע להגן עליו? כל אחד והאינטרסים שלו.

דבר אחרון, ידוע כמעט לכל מי שמעורב בספורט המוטורי על ניסיונות ההשתלטות על כלל הענפים של מספר גורמים. זה רע לספורט ולספורטאים. אני לא נותן לזה יד. כשמישהו משבח גורם כזה, זה גורם לי לתהות מדוע?

זהו, למה להמשיך לתקוף? רוצה, תעשה קורס ב 600 700 או 1000 ותמשיך לחזק גוף שניצל, לדעתי את המצב לתועלתו. רוצה, תהיה חבר במועדון מוכר בהתאחדות ותשלם חצי.

מה שתחליט, אין לך כל סיבה לתקוף אותי.

אלון

פורסם
אלון, לא תקפתי ולא נעליים - פרשנות שלך לדבריי אינה נכונה.

בסדר. באמת שאני בא ממקום טוב. אין לי אף טענה כלפיך.

כמו שהסברתי לעו"ד החדש של הרשות לפני מספר ימים כשאישרנו את כללי הג'ימקאנה,

IRDA היא היום כמו אישה מוכה - מישהו מנופף לנו יד לשלום אנחנו מפחדים שהוא הולך להוריד לנו סטירה.

חבל שהגענו למצב הזה.

כל פעולה וכל החלטה וכל מאמץ מרוכז רק לטובת הספורטאים.

מנגד, גופים כלכליים (שיש להם מהלכים ברשות - לעניות דעתי אפילו ראוי בדיקה, כי ייתכן שחורג ממנהל תקין), פועלים לרכז אצלם עוד ועוד כוח. ריבוי התאחדויות מיותרות. בירוקרטיה חונקת. בתוך כל זה, מיעוט ספורטאים שמוכן באמת לבוא ולהקדיש זמן.

זוהי קרקע פוריה לצמיחה של עשבים שוטים וחבל.

אני נלחם בזה כבר הרבה שנים והאמת, שאין לי עוד הרבה כוחות.

אם לא יצטרף דם חדש, גם אני מוגבל ביכולות שלי.

בסך הכל רציתי להתחרות במסגרת של ספורט נקי!

אלון

פורסם

אלון תפסיק להיות אישה מוכה... זה לא לעניין , לא שיש סיבה בעולם להכות נשים ואני חושב שהקונטציה קצת מפגרת

אבל אני מנוע מלהגיב וגם לא באמת יודע מה הביא אותכם למצב הזה אבל אני יכול רק לנחש שיחס גורר יחס.

אתה מדבר על גופים גופים ועשבים שוטים , קונספרציה קונספרציה, ורק הפחדות על מר גורלנו על מי לעזזאל אתה מדבר?!

בוא תהיה שקוף ולטובת כולם כמו שאתה מתיימר להיות ותכתוב פה בדיוק , מי מפחיד אותך?

מי אויב הספורטאים?

איזה גורמים מנסים לקחת את הכוח אליהם?

מי אותם גורמים כלכליים?

התנהלות של מי צריך לבדוק אם חרגה ממנהל תקין?

דרך אגב,אני רוצה להבהיר אלון שעד שלא ניסתם עם יוסי בריינס לפגוע במרוץ דראג וספורטאים לא הייתה לי שום דבר נגדכם (IRDA)

גם היום אין לי שום דבר נגדכם כי נכשלתם כישלון חרוץ .

ברמה האישית אני מקווה שאתם מבינים שאין לי שום בעיה, טינה כעס, או רצון או כוונה להכות אותכם.

בסה"כ מנסה להביע את דעתי שרצוי שתתחילו להתעסק בלקדם את הספורטאים ואת הענפים שלכם במקום ליצור מלחמות מיותרות.

ורצוי שתהיו שקופים ותכתבו באמת ממי אתם מפחדים ומי אותם גורמים.

שכולנו נידע.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אלון תפסיק להיות אישה מוכה... זה לא לעניין , לא שיש סיבה בעולם להכות נשים ואני חושב שהקונטציה קצת מפגרת

אבל אני מנוע מלהגיב וגם לא באמת יודע מה הביא אותכם למצב הזה אבל אני יכול רק לנחש שיחס גורר יחס.

אתה מדבר על גופים גופים ועשבים שוטים , קונספרציה קונספרציה, ורק הפחדות על מר גורלנו על מי לעזזאל אתה מדבר?!

בוא תהיה שקוף ולטובת כולם כמו שאתה מתיימר להיות ותכתוב פה בדיוק , מי מפחיד אותך?

מי אויב הספורטאים?

איזה גורמים מנסים לקחת את הכוח אליהם?

מי אותם גורמים כלכליים?

התנהלות של מי צריך לבדוק אם חרגה ממנהל תקין?

דרך אגב,אני רוצה להבהיר אלון שעד שלא ניסתם עם יוסי בריינס לפגוע במרוץ דראג וספורטאים לא הייתה לי שום דבר נגדכם (IRDA)

גם היום אין לי שום דבר נגדכם כי נכשלתם כישלון חרוץ .

ברמה האישית אני מקווה שאתם מבינים שאין לי שום בעיה, טינה כעס, או רצון או כוונה להכות אותכם.

בסה"כ מנסה להביע את דעתי שרצוי שתתחילו להתעסק בלקדם את הספורטאים ואת הענפים שלכם במקום ליצור מלחמות מיותרות.

ורצוי שתהיו שקופים ותכתבו באמת ממי אתם מפחדים ומי אותם גורמים.

שכולנו נידע.

אל תדאג - מי שצריך לדעת יודע.

אני לא אשרוף את כל הספורט המוטורי בשביל זה - ממני זה יצא רק בלית ברירה. בשלב זה אני לא מעוניין לחשוף את עצמי לנקמות!

יש גופים שזה תפקידם - שיעשו אותו. מי שמעורב בספורט יודע בדיוק על מה אני מדבר.

גם אתה - אם תבדוק קצת - תגיע לאמת.

אלון

פורסם

אז אם אתה לא מתכוון להגיד לנו למי אתה מתכוון אני מסיק מיזה שאתה רק רוצה לזרוע סיכסוכים ומריבות

או שאתה פשוט אוהב פרובקציות אחרת אין שום הסבר לאדם שצועק זאב זאב! במקום לדבר תחלס

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ב-26 בפבר 2013, בשעה 09:59, "Gabi" כתב/ה:

שלום לכולם

אני לא מצליח להבין את חלוקת התפקידים.

ירון אדרי לא ידע להסביר לי איך מכינים ב5 דקות מסלול לגינקנה.

לוח הזמנים הוא באחריות מנהל המרוץ, שגם ככה צפוף.למעשה הכל באחריותו.

כולנו כמו לויתן שמתעקש לשחות לכיוון החוף בכל מחיר.

הגימיקנה אינה מופיע בבקשה לאירוע לכן לא ניתן לבצעה גימקנה.

אני מציע חלופה אשר לא דורשת הכנה של המסלול ולכן חיסכון בזמן.ולדעתי יותר מתאימה למכוניות.

ניתן לעשות יום מסלול תצוגה. וזה אומר נסיעה עקפות על המסלול שהמירת המקסימלית היא 100 קמש

בשיירה אשר יוביל אותה רכב כך גם נוכל לשמוע את מנועי הפרארי

גבי סרוגו

עד פה הציטוט של מייל מיו"ר התאחדות הראלי (כן, כן, זו שנלחמת לקבל גם הכרה בג'ימקאנה)!

קובי - זה לא היו"ר של ההתאחדות שלך? לא, מה פתאום, הוא לא מנסה להוריד את הג'ימקאנה. הכל מטעמים מקצועיים.

יכול להיות... :wink: שכל אחד יאמין למה שהוא רוצה.

אז מה קובי - עכשיו על אותו משקל של הטענות שלך, אני יכול לטעון שאתה מנסה לטרפד את הג'ימקאנה?

אל תדאג - אני מעריך שאתה לא קשור לזה.

אלון

• תוכן חדש...