Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי התל-אופן, עיריית ת"א תציע את הטוויזי החשמלית להשכרה

ALÞћÃ
שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול בחדשות התראיין איזה אחד מקרסו, ואמר שטעינו מלאה עולה שלוש וחצי שקל. אז למה לגבות שקל וחצי לכל דקה (ועוד עם הפקקים של תל אביב, נסיעה קצרה תעלה מאות שקלים)? עוד פרוייקט שיפול בגלל חמדנות וקוצר רואי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול בחדשות התראיין איזה אחד מקרסו, ואמר שטעינו מלאה עולה שלוש וחצי שקל. אז למה לגבות שקל וחצי לכל דקה (ועוד עם הפקקים של תל אביב, נסיעה קצרה תעלה מאות שקלים)? עוד פרוייקט שיפול בגלל חמדנות וקוצר רואי.

המחיר שקל וחצי לדקה הוא בפריז ולא בארץ, כאן לא יודעים עדיין איך לתמחר את הדבר הזה, רון התבטא ואמר שזה אמור להיות בסופו של יום זול יותר אפילו ממונית

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוזמה מבורכת !

בתמחור נכון יכולה להיות לזה היענות גדולה , במיוחד במדינת ת''א , קשה לי להאמין שאנשים יפסיקו להחזיק רכב בגלל הצעצוע הזה אולם בטח ישתמשו בו פחות .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפרויקט הזה יכול להיות טוב אבל מה יעשו לגבי ביטוח ?

מה במקרה של תאונות ?

מי יכול לנהוג במכוניות האלה ?

נהג צעיר ישלם יותר ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפרויקט הזה יכול להיות טוב אבל מה יעשו לגבי ביטוח ?

מה במקרה של תאונות ?

מי יכול לנהוג במכוניות האלה ?

נהג צעיר ישלם יותר ?

אני בטוח שיהיה מינימום גילאים , משהו כמו 24+

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מן הסתם זה לא יהיה עבור שימוש לקוח מזדמן, יהיה צריך להיות מנוי של השירות ובמועד פתיחת המנוי תתבקש להציג את המסמכים הרלוונטיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיץ עשיתי עם אבי טיול בספרד והשכרנו את הטוויזי ליום בתוך ברצלונה.

נוחות פשוט זוועה.

הבטרייה מספיקה לבערך חצי יום של הלוך חזורים בברצלונה (מרכז העיר לא גדול מת"א בהרבה).

בטעות עלינו על קטע של כביש מהיר מחוץ לעיר, לא מומלץ לאף אחד לנסוע יותר ב50 בדבר הזה, לא בריא לגב ולא לנפש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגוגל ניתן לאתר מס' כתבות, רובן לא יותר מידי מחמיאות לרכב זה:

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-96d034c19552b31006.htm

רגע רק עכשיו הבנתי, זה אוטו (?) בלי דלתות (או עם דלתות חצי) בלי מזגן, בלי רדיו. ורוצים שהוא ייסע בתל אביב להשכרה ?

אני רוצה לראות את האנשים שייסעו בחום התל אביבי, בלי דלתות, בלי מזגן ובלי פינוקים, ישראלים, העם שאוהב את כל הפינוקים האפשריים.

וברצינות, הרי אנשים יאכלו בזה, יעשנו בפנים, יזרקו דברים על הרצפה וזה יהפוך להיות פח זבל ואף אחד לא יירצה לנסוע בזה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב חשמלי הרבה יותר הגיוני מהמכונית שבטר פלייס ניסו למכור.

אני מקווה שבטר פלייס מעורבים בהטענת המצברים אחרת אפשר כבר לסגור אותם.

אתם יודעים שגם לקטנועים אין דלתות ומזגן?

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם יודעים שגם לקטנועים אין דלתות ומזגן?

כן אבל הדבר הזה לא ממותג כקטנוע אלא כאוטו, ואם לאנשים לא היה אכפת לנסוע בקטנוע הם היו קונים קטנוע כבר מזמן לא ? עובדה שיש יותר מכוניות מקטנועים.

לי לא מפריע שאין דלתות ומזגן, אבל לדוגמא אחותי, עירונית במלוא מובן המילה שתראה אוטו שאין לו דלתות או מזגן, גם אם הוא בחינם לא תעלה עליו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אבל הדבר הזה לא ממותג כקטנוע אלא כאוטו, ואם לאנשים לא היה אכפת לנסוע בקטנוע הם היו קונים קטנוע כבר מזמן לא ? עובדה שיש יותר מכוניות מקטנועים.

לי לא מפריע שאין דלתות ומזגן, אבל לדוגמא אחותי, עירונית במלוא מובן המילה שתראה אוטו שאין לו דלתות או מזגן, גם אם הוא בחינם לא תעלה עליו.

לא מדוייק, זה לא קטנוע וגם לא אוטו. בתוכנית הבוקר עם אברי גלעד אמר מישהו מקרסו שזה קוואדרוסייקל שבאירופה נקרא קטגוריה L7. זה בעצם קטנוע חשמלי עם 4 גלגלים :lol:

זו עוד אופציה שלא קיימת היום, יש דו-גלגלי, יש מכוניות, עכשיו יהיה גם משהו בין לבין. או שלא ... :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מדוייק, זה לא קטנוע וגם לא אוטו. בתוכנית הבוקר עם אברי גלעד אמר מישהו מקרסו שזה קוואדרוסייקל שבאירופה נקרא קטגוריה L7. זה בעצם קטנוע חשמלי עם 4 גלגלים :lol:

זו עוד אופציה שלא קיימת היום, יש דו-גלגלי, יש מכוניות, עכשיו יהיה גם משהו בין לבין. או שלא ... :roll:

זאת בדיוק הבעיה, שזה בין לבין, מצד אחד זה לא אופנוע, מצד שני זה לא אוטו.

אולי בהתחלה זה יהיה הרבה בתנועה (אם זה יהיה מספיק זול ואטרקטיבי) והרבה אנשים ירצו לנסוע בזה (למשל אני שמאוד אוהב לנהוג בדברים משונים כאלה אבל לא בטוח בכלל שאוכל בגלל גיל), ואם זה באמת לא נוח כמו הביקורת שיש על זה אנשים שרוצים דבר כזה במקום אוטו לא ימשיכו להשתמש בזה (אולי שיש איזה אורח, שצריך לעשות קניות גדולות וכו') ומצד שני אנשים שיש להם אופנוע כבר יש להם כנראה והעלות תהיה יותר גבוהה מאחזקה של אופנוע (אולי, עוד לא פירסמו מחירים).

זה לא כמו האופניים, כולם יודעים מה זה אופניים, איך משתמשים בזה ואיך זה מרגיש אז מי שלמשל אין לו מקום לאופניים בבית או נמאס לו מהגנבות משתמש בזה (אני לא באמת יודע כי אני לא מתל אביב ולא מכיר אף אחד שמשתמש או השתמש בזה).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...