Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לדברי פוינטר כיוון שיצא חוק האוסר על התקנת צופר של אזעקה אז אסור להם להחליף את הצופר (אפילו שיש אחריות!!!!!!!)

השאלה שלי אליכם האם זה נכון? או שעובדים עלי.

ואם כן אז מה עם כל המכוניות שיש להם אזעקות עם צופר פעיל?

קיים ברכבי מערכת אזעקה של פוינטר שעליה אני משלם כל חודש וגם על אחריות על המערכת.

לפני יומיים התחלתי לקבל התראות שווא לפלאפון, אחרי שיחה אמרו לי לגשת לתחנת שירות ששם נבדקה המערכת

וראו שהבעיה היא שיש קצר בצופר אז לקחו שני נגדים וחיברו בין שני החוטים של הצופר וכתוצאה מזה הצופר לא מרעיש שנועלים ופותחים את הדלתות עם השלט אפילו אם יש פריצה הצופר לא מתריע. רק נשלח סמס לפלאפון וארבע וינקרים שמהבהבים.

תודה :)

פורסם

אכן יש חוק כזה (קצת הזוי).

אצלי ברכב (שנקנה לאחר צאת החוק) האזעקה מחוברת לצופר של הרכב, אך לא תדלק במקה חזקה, אלא רק בפתיחת דלת, או התעסקות בסוויצ'.

בדוק עם הביטוח האם אתה מחוייב לפוינטר, ואם לא - תתקין אזעקת ביפר, כי היחיד שימנע מהרכב שלך להיגנב זה אתה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על תשובתכם המהירה

אבל נראה לי הזוי, אם לא היה לי פוינטר ומישהו מנסה לגנוב את האוטו מי יגן עליו אם אין צופר?

פורסם

חוק מבורך! מתי נתקלת לאחרונה בצופר מונע גניבה?

לעומת צופר מטריד שכנים? אנחנו באלף השלישי ומי שמעוניין באמצעים להגנה מפני גניבה, אני מאמין שימצא כאלה שלא מהווים מטרד לציבור.

פורסם
חוק מבורך! מתי נתקלת לאחרונה בצופר מונע גניבה?

לעומת צופר מטריד שכנים? אנחנו באלף השלישי ומי שמעוניין באמצעים להגנה מפני גניבה, אני מאמין שימצא כאלה שלא מהווים מטרד לציבור.

אז אם כך, בואו נבטל גם את האזעקות של בתי העסק, דירות המגורים וכל דבר שקשור לצופר, הרי - צופר לא באמת מונע גניבה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אמן!

מול בית הורי יש גן מיוחד של העיריה (מבורך לכשעצמו) שמצפצף כמעט כל שבוע ויותר לפעמים. באמצע הלילה בשבת... כל פעם מתקשרים לעירייה שישלחו סייר ומתחננים לפתרון קבוע.

פורסם
אז אם כך, בואו נבטל גם את האזעקות של בתי העסק, דירות המגורים וכל דבר שקשור לצופר, הרי - צופר לא באמת מונע גניבה.

כמה פעמים קרה לך שאזעקה של עסק פעלה ליד הבית ?

ליד בית ממוצע זה קורה פעם בהרבה מאוד זמן, לעומת זאת מונע המון גנבות.

אבל בתקופת הטילים כל בום שיש כמה רכבים מתחילים לנגן ביחד, כל זיקוק מפעיל אזעקה, ולפעמים גם חתולות שרק יושבות על המכסה מנוע...

פורסם
כמה פעמים קרה לך שאזעקה של עסק פעלה ליד הבית ?

ליד בית ממוצע זה קורה פעם בהרבה מאוד זמן, לעומת זאת מונע המון גנבות.

אבל בתקופת הטילים כל בום שיש כמה רכבים מתחילים לנגן ביחד, כל זיקוק מפעיל אזעקה, ולפעמים גם חתולות שרק יושבות על המכסה מנוע...

אתה מוזמן להתארח אצלי לערב אחד ולחוש באוזנייך את כל הצפצופי אזעקות של החנויות פה, מה שכן - בגלל שאני יחסית גבוה ביחס לבתים פה - גם האיזור תעשיה מעבר לכביש מניב את האזעקות הקבועות שלו - בייחוד ימי שישי בלילה.

בתקופת הטילים - גם החנויות היו מפעילות אזעקה בעקבות ההדף , לא רק מכוניות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בשמחה, ואני לא מבין איך מי שהוציא חוק נגד אזעקות קוליות לרכב לא חשב על זה. אזעקה שמתקשרת למוקד הרבה יותר יעילה מכזאת שמעירה את כל השכנים, שיום אחת יבואו ויציתו את העסק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן, אבל הקטע הוא שעכשיו כאשר אני נועל את האוטו אין את הצפצוץ של הנעילה ואז אני צריך לגשת לבדוק אם נעול.

• תוכן חדש...