Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברה שלי צריכה רכב, הנסיעות הן לרוב בתוך העיר וקצת בינעירוניות.

חשוב שהרכב יהיה משנתון כמה שיותר גבוה 2008 ועדיפות ליד ראשונה, וכמובן גיר חייב אוטומט.

חשובה הצריכת דלק והאמינות בעיקר.

חשבתי על דייהטסו סריון 2010 שנכנסת בתקציב, או לפי מה שהבנתי טויוטה יאריס חולקת את אותם מכלולים? רק שאצטרך להתפשר בשנתון נמוך יותר? באמת שהנקודה הכי חשובה היא אמינות, שתוכל לנסוע בראש שקט.

עוד רכב שחשבתי עליו הוא יונדאי i20 למרות שהבנתי שיש בעיה במזגן.

אנא - לא מעוניין ברכב אירופאי רק רכבים יפניים (יש בבעלותי אירופאי גולף). אשמח להכוונה ועזרה, תודה רבה לכולם!!

פורסם

דייהטסו סיריון אכן משתמשת במנוע וגיר של טויוטה יאריס דור 1 (עד 2006). מבחינת אמינות היא אכן מציגה רמת אמינות גבוהה מאוד, כמצופה. החסרונות של הרכב הזה הם בעיקר הגודל (במיוחד תא המטען) וכמובן גם הביצועים, במיוחד מחוץ לעיר.

ה-i20 מרווחת יותר, מאובזרת יותר ובטיחותית יותר. צריכת הדלק שלה קצת יותר גבוהה משל הסיריון אבל עדיין טובה יחסית ורמת האמינות גם כן טובה מאוד.

איזו בעיה במזגן יש ב-i20? לא שמעתי על משהו מיוחד ודווקא ברכבים שאני נסעתי בהם היה מזגן בסדר גמור.

תבדוק גם את האפשרות לרכישה של סוזוקי ספלאש. לדעתי עם קצת סבלנות תוכל למצוא ספלאש 2009-10 בתקציב שלך, מכונית יפאנית אמינה וחסכונית מאוד.

פורסם

סליחה שאני נדחפת, אבל מה עם מאזדה 3 שנת 2008?

(אני גם מחפשת אוטו במאפיינים דומים ואנחנו די נעולים על המאזדה...)

פורסם

מאזדה 3 וצריכת דלק נמוכה הם שני הפכים. אם חשוב לכם צריכת דלק נמוכה, שחררו בדחיפות את הנעילה על המאזדה :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מאזדה 3 זה כבר יותר רכב משפחתי והוא אוכל דלק 1-11 בערך, זה ההפך ממה שהיא מחפשת.

אז מה עדיף בתקציב? איך טויוטה יאריס החדשה? לעומת ה i 20?

תודה רבה.

פורסם

טויוטה יאריס החדשה חסכונית יותר מה-i20, אבל גם יקרה משמעותית. יאריס החדשה לא תמצא כמשומשת, רק חדשה. חדשה עולה 100 אלף ש"ח בערך, שזה פי 2 מהתקציב שלך.

משומשת בתקציב שלכם זה רק היאריס הרובוטית, שהיא ממש חסכונית אבל גם לא ממש מומלצת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...