Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

חיים שם אנשים נורמטיביים שחיפשו חיים ביישוב סביר ובמחיר טוב.

בוודאי שחיים שם אנשים נורמטיבים לחלוטין. איפה אמרתי שלא? 

מה שאמרתי הוא שלישראל אין סיכוי ממשי לקיים מפעל התנחלויות נרחב לא בעזה, ובטח לא בלבנון (זה ירד מהפרק בינתיים), בין היתר כי לא יהיה מי שילך לגור שם. וזה למרות המאמצים לשווק את ההתנחלויות למיינסטרים, סיפורים על איכות חיים בזול, הטבות מס ועוד. ואני חושש שהפתרון לזה יהיה הקמת ערים חרדיות, שהן נטל כלכלי גם ככה, ויהיו נטל כלכלי גדול עוד יותר בעזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל שיחזירו בביטחון את המפונים לבתים שלהם. דיבורים על התנחלויות בלבנון ובעזה לפני שיקום העוטף וישובי הצפון זה לתקוע אצבע בעין של הציבור.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עוד מעט יספרו לנו על ניצחון מוחלט ולמה זה טוב הפסקת אש עם יציאת צה"ל מעזה. גם למה אין שום בעיה ש"טרוריסטים" מהרשות ינהלו את העניינים בעזה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 40 דקות, יבגניפ כתב:

בוודאי שחיים שם אנשים נורמטיבים לחלוטין. איפה אמרתי שלא? 

מה שאמרתי הוא שלישראל אין סיכוי ממשי לקיים מפעל התנחלויות נרחב לא בעזה, ובטח לא בלבנון (זה ירד מהפרק בינתיים), בין היתר כי לא יהיה מי שילך לגור שם. וזה למרות המאמצים לשווק את ההתנחלויות למיינסטרים, סיפורים על איכות חיים בזול, הטבות מס ועוד. ואני חושש שהפתרון לזה יהיה הקמת ערים חרדיות, שהן נטל כלכלי גם ככה, ויהיו נטל כלכלי גדול עוד יותר בעזה.

אם ינסו להקים את גוש קטיף או נצרים מחדש ברור שאתה צודק אבל אם יעשו את זה עם ניסנית או אלי סיני הן לא יהיו שונות מכוכב יאיר או אורנית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

אם ינסו להקים את גוש קטיף או נצרים מחדש ברור שאתה צודק אבל אם יעשו את זה עם ניסנית או אלי סיני הן לא יהיו שונות מכוכב יאיר או אורנית.

כוכב יאיר נמצאת בתוך הקו הירוק, ובכלל בכלל לא זולה.

היא מספיק קרובה למרכז, מה שאי אפשר להגיד על קריית ארבע/גוש קטיף ושות'.

אי אפשר להקים שם תעשיה אמתית ולהביא חברות בינלאומיות( או אפילו למכור לכאלה), קצת קשה לגדול ככה.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

צודק לגבי כוכב יאיר.

הוא חלק מתכנית הכוכבים שנועדה להיבנות על הקו הירוק ולטשוש אותו. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

אורנית נמצאת פסיעה מראש העין, אמנם "מחוץ לקו הירוק" וצמוד לעזון עתמה, אבל לפני המחסום של כביש 5, והרגשת הביטחון בה זהה לזו שבראש העין, לצורך העניין.

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 18 שעות, עדי-אל כתב:

למה אין הרבה אנשים שהולכים לגור באזור ירוחם או נצרת עילית?

אה זה קל,כי נוף הגליל (בעבר נצרת עלית) כבר כמעט חצי מיושבת ע"י ערבים :)

נצרת עצמה (שצמודה לנוף הגליל,ממש אחד על השני,רק הכביש מפריד) כבר חצתה את ה100000 איש לדעתי.

חוצמזה שהמון ערקו מנוף הגליל לעפולה ושאר מקומות בעמק יזרעאל,אז הבני דודים קפצו על המציאה (תרתי משמע)

במקרה אני עובד באיזור ומכיר לא מעט חבר'ה,אז לא כתבתי סתם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הסמוטריצים בנו על טראמפ שיאפשר להם להתנחל בעזה. הוא מצידו מצפה לשחרור החטופים עוד לפני שהוא נכנס לתפקיד.

אם זה יקרה, אני רשמית אברך על בחירתו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

אם אני זוכר נכון אורנית היא על הקו הירוק. חלק בפנים וחלק בחוץ.

רובה מעבר לקו וחלק קטן על הקו עצמו.

היתרון שלה וישובים כדומיה - אין צורך לעבור מחסום צבאי בדרך  לעומת ישובים אחרים כמו בית אריה לדוגמא שבה אתה עובר מחסון צבאי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 שעות, יובל .מ. כתב:

בוא נתעלם משאר הטור

עכשיו רק גיליתי שמדובר בטור של עמית סגל. (באמת נקודה לרעתי שלא זיהיתי את הסגנון הדמגוגי שלו).

תגובתי המעודכנת: חחחחחחחחחחחח

• מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 48 דקות, פינדר כתב:

עכשיו רק גיליתי שמדובר בטור של עמית סגל. (באמת נקודה לרעתי שלא זיהיתי את הסגנון הדמגוגי שלו).

תגובתי המעודכנת: חחחחחחחחחחחח

ציפיתי ממך ליותר 

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

הסמוטריצים בנו על טראמפ שיאפשר להם להתנחל בעזה. הוא מצידו מצפה לשחרור החטופים עוד לפני שהוא נכנס לתפקיד.

אם זה יקרה, אני רשמית אברך על בחירתו.

הוא יכול לרצות, זה בכלל לא תלוי בו. זה לא אינטרס של החמאס, אלא אם כן יש נסיגה מלאה של צה״ל, וצבאות ערבים ואירופים שאוכפים את זה שצה״ל לא יוכל לחזור לרצועה (וזה התנאי של החמאס כל הזמן לעיסקה נוספת, שמשום מה לא מדברים עליו בתקשורת).

לפני 37 דקות, Potato כתב:

ציפיתי ממך ליותר 

עמית סגל הוא תועמלן של השלטון שהאמת לא נר לרגליו, לא עיתונאי.

פורסם
לפני 14 דקות, PinkDolphin כתב:

עמית סגל הוא תועמלן של השלטון שהאמת לא נר לרגליו, לא עיתונאי.

זה נכון אבל כשמביאים טקסט תתיחס לטקסט ולא לכותב.

• תוכן חדש...