Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אז מולי שגב, שכתב מערכון של ארץ נהדרת על הנושא, צריך לסתום את הפה

למה? (יש לציין שלא ראיתי)

כול הקטע של סאטירה זה שהיא גם יכולה להיות כואבת...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

המשך העבודה של מכונת הרעל.

הפגנה על זכותם של חיילי צהל לעבור על החוק ולהתעסק עם רקטומים של אסירים.

זו הפגנה שנועדה להסיט את האש. למצוא אשמים למחדלים ולזה שהניצחון המוחלט לא מגיע.

אותם אנשי פורום גבורה ותקווה. אלו שזוכים לקבל תידרוכים מראש הממשלה.

ראש מכינה שמכשיר את הדור הבא של חיילי הציניות הדתית.

חברי כנסת.. אני מניח שהם חברי קואליציה. מעניין למה הם לא מפגינים מול מי שאמור באמת לנהל את המדינה.

הפרד ומשול.

יחד ננצח את הסמול.

image.thumb.png.9d90ac374332f87693e05d614c3d9782.png

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא הפוסטר שההוא מרמת גן פרסם וקיבל קריפטו מהאיראנים? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

image.png.697ec9cf7b8843fbe5769914f9178ecc.png

זה אמיתי?

• מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

המשך העבודה של מכונת הרעל.

הפגנה על זכותם של חיילי צהל לעבור על החוק ולהתעסק עם רקטומים של אסירים.

זו הפגנה שנועדה להסיט את האש. למצוא אשמים למחדלים ולזה שהניצחון המוחלט לא מגיע.

אותם אנשי פורום גבורה ותקווה. אלו שזוכים לקבל תידרוכים מראש הממשלה.

ראש מכינה שמכשיר את הדור הבא של חיילי הציניות הדתית.

חברי כנסת.. אני מניח שהם חברי קואליציה. מעניין למה הם לא מפגינים מול מי שאמור באמת לנהל את המדינה.

הפרד ומשול.

יחד ננצח את הסמול.

image.thumb.png.9d90ac374332f87693e05d614c3d9782.png

עד שסגול השיער לא ייעלם מחיינו אנחנו רק נמשיך להתדרדר. לפני אוקטובר היינו על המסלול למלחמת אזרחים, מלחמה שהוא היה מודע לה היטב ולמרות זאת המשיך בכל הכוח. כעת אנחנו במצב גרוע פי כמה וכמה ואת האיש הזה זה רק משרת. 

"אני מתעלמת מהרעשים" אמרה רגב, הרעשים זה אלו שנשחטו ונחטפו מקיצובי העוטף, כמובן הוסיפה שאלו שעושים רעש עושים גם טקסי זיכרון עם פלסטינים. והיא? ממשיכה בשלה. 

לפני הפרעות בג'ת, ראש השב"כ שלך מכתב אזהרה לממשלה על תמיכה ישירה של חברי ממשלה בטרור יהודי. מעניין אותם?

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • אהבתי 2
פורסם

ביבי יחלק את האחריות ל-7/10 לכוווולם, לא צריך לדאוג.

כל אזרח משלם מיסים שאינו משתמט ושלא הצביע לקואליציה יקבל כתב אחריות ל-5 שנים על ה-7/10 ובסופם יצטרך לשלם - ישירות מהמשכורת - על הרחבת האחריות ל-50 שנים נוספות.

כפי שאתם רואים, ישנם חלקים גדולים בחברה שלא יקחו אחריות. כי הם לא סמולנים חארות בוגדים.

• אהבתי 3
  • מבאס 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מי שראה אתמול את ההקלטות מהפגישה של החטופות ששוחררו עם הזוג נתניהו ועדיין חושב שהזוג הזה כשיר להוביל את המדינה, שום דבר כבר לא יעזור לו.

גם זה שראש השבכ טוען שהמשטרה כבר לא קיימת ולא מתפקדת, היה אמור להקפיץ את כולם.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כן, שתי בעיות רגילות:

1. למה שרה בכלל נוכחת בזה? אין לה שום תפקיד רשמי. אם ביבי צריך סנגורים שוב להתבכיין שלא משכו לו במעיל, שיביא עורך דין לפגישה. אני מופתע שאיש מהנוכחים לא אמר לה לה***ן משם או משהו. זה לא שמימלא יצא משהו מהפגישה הזו.

2. ביבי מחרטט על חלוקת אחריות. כמו שכתבנו פה מיליון פעם - בחברה סבירה בה מנכל גורם לפשיטת רגל, הוא הולך הביתה. לצעוק "הויפי רנדי לא סיפר לי שיש באגים" לא אמור לעזור לו. אבל אנחנו לא בחברה סבירה. אין שום דבר סביר בכת הביביסטית.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 54 דקות, יבגניפ כתב:

למה שרה בכלל נוכחת בזה?

פסי-כו-לו-גית. בי איי - אמ איי.

מה לא ברור?

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש לך שגיאות כתיב.

פסי-כו-פ-טית. בי איי אמ בי איי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

4 חיילים נהרגו בסוף השבוע האחרון, מחיר הדשדוש ואנחנו צפויים למספרים כאלו בכל יום כאשר הצבא הופך שם לסטטי. לא צריך מנהרות ברפיח, ברצועה יש עוד עשרות אלפי מטולי RPG, מטענים ו- AK47 בכלל כמו זבל. תוכנית ליום שאחרי בעזה? אין ולא תהיה כי האיש פשוט לא מסוגל לזה, זה גדול עליו. 

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

אחד הנופלים חבר טוב של הבת שלי. היה כיתה מעליה והיה בן בית אצלנו עד שנסע לחול אחרי השחרור.

• מבאס 8

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, ch28566 כתב:

4 חיילים נהרגו בסוף השבוע האחרון, מחיר הדשדוש ואנחנו צפויים למספרים כאלו בכל יום כאשר הצבא הופך שם לסטטי. לא צריך מנהרות ברפיח, ברצועה יש עוד עשרות אלפי מטולי RPG, מטענים ו- AK47 בכלל כמו זבל. תוכנית ליום שאחרי בעזה? אין ולא תהיה כי האיש פשוט לא מסוגל לזה, זה גדול עליו. 

מסכים.

העם הזה מוכן להקרבות הנדרשות, זה לא זה.

או שתצא החוצה או שתחזור לתמרן כמו שצריך ברצועה, זאת כבר לא מלחמה זה חזר להיות מבצע עם יחסי ציבור. חתיכת אפס.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתכם יענישו את המטומטמים שנכנסו לקלקיליה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

לדעתכם יענישו את המטומטמים שנכנסו לקלקיליה?

אנשים מכניסים שבחים לישראל ולא עושים להם כלום. אז כאלה שנכנסו לקלקיליה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...