Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לגבי לפחות חלק מהם כנראה שזה נכון אבל בכוונה לא נכנס ולא מתייחס לזה. אם חו"ח הייתי במקומם הייתי הרבה יותר קיצוני ולוחמני ועושה כל מה שהייתי חושב (בצדק או שלא בצדק) שיזרז את החזרה שלהם והם עושים בדיוק את אותו הדבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Pika007 כתב:

חוץ מזה שדווקא גלנט והרמטכ"ל הם אלו שלוחצים להסכים לעסקה וזה שתוקע עיזים הוא מישהו ששמו קצת נפקד מהרשימה הזו...

הבן שלה הוא מאלו שלא ישוחררו בפעימה הנוכחית ולכן היא קיצונית יותר. ביבי בטח מכר לה שהצבא לא הביא לו מספיק הישגים ללחץ עם חמאס, למרות שהוא לחץ, שגלנט בכלל בוגד ולא זוכר את מי היא עוד הזכירה שם. זה כמו שהוא חוזר על הסיסמא "תלחצו על סינוואר לקבל את העסקה ולא עלי" סיסמא שכולה הסתה אחת גדולה שבעצם אומרת מי שלוחץ עלי משתף פעולה עם סינוואר. 

ומה שהכי רע, שהנבלות בלשכה שלו בטח מעוותים כבר כל פרוטוקול אפשרי כדי שבהיסטוריה יהיה כתוב שהוא לחץ והשאר אפסים. לא מבין איזה עם דפוק יש לנו שבוחר בחלאה הזה ולא מבין איך נפלנו עם האיש שאחרי יותר מכל על הסכנה לקיום הפרוייקט הציוני. 

דרך אגב, מניח שהאיש קיבל מידע על מה שהולך בציר פילדלפי או ליתר דיוק על מה שהולך מתחת לו, גם בזה הוא לא טיפל, הפקיר, זלזל בחמאס שיתף איתו פעולה ועכשיו הוא גיבור הימין על הציר הזה. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, Pika007 כתב:

חוץ מזה שדווקא גלנט והרמטכ"ל הם אלו שלוחצים להסכים לעסקה וזה שתוקע עיזים הוא מישהו ששמו קצת נפקד מהרשימה הזו...

כרגע לפי הדיווחים ישראל רשמית מסכימה לעיסקה, חמאס הוא זה שלא מסכים: https://www.bbc.com/news/articles/c5y3xzex72no

מעניין שכשאני מחפש בגוגל בעברית הידיעה הזאת לא מופיעה. זה כמעט כאילו לא נוח לתקשורת בישראל להודות שישראל היא לא זו שמעכבת עסקה.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כי זה לא משרת את הנרטיב שמשלמים להם להעביר. 

התקשורת המיינסטרימית בישראל בדיחה בלי יוצא מן הכלל.

אני חושב שביבי צריך לשבת בכלא ויש לו הרבה אשמה על הראש. הבן אדם הרס את החברה ברמה שתצטרך שיקום ארוך מאד אבל לא נראה לי שהוא זה שמטרפד עסקה כמו שאוהבים לפמפם לאנשים פה. יש לו מלא אפשרויות להמשיך למרוח את המלחמה גם אחרי עסקה כזו או אחרת ולהתחמק מחקירות.

חמאס לא רוצה עסקה. זה מאד פשוט.

הם עדיין מאמינים שאיחוד זירות יקרה בקרוב וזה מה שהם מייחלים לו בערך מהיום הראשון שכל זה התחיל, והרפיסות של מקבלי ההחלטות כאן והחולשה האמריקאית מול איראן מעודדות אותם ונותנות להם תקווה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

פינדר, אני לא מסכים עם מילה שהיא אמרה ועדיין זכותה המלאה להגיד מה שהיא רוצה. היא נלחמת על הבן שלה ובמלחמה כזו הכל כולל הכל לגיטימי.

אני לא אסכים איתו ועדיין אחבק אותה.

זכותה להגיד מה שהיא רוצה. בעולם שמחוץ לשקרים של ביבי על ״ניצחון מוחלט״, ופנטזיות משיחיות על חזרה לגוש קטיף, גילינו אתמול ש-6 אזרחים ישראלים חטופים נהרגו ככל הנראה בזמן תקיפה של צהל בעזה, וכל מי שמחובר למציאות, כבר יודע בנקודה הזו שלחץ צבאי לא מקרב את העסקה. צר לי עליה, צר לי על הילד שלה. אבל ככל שאפשר לנתח את המציאות סביבנו במונחים אובייקטיבים, היא עושה את ההפך מלקדם משהו שיחזיר אותו הביתה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

זכותה להגיד מה שהיא רוצה. בעולם שמחוץ לשקרים של ביבי על ״ניצחון מוחלט״, ופנטזיות משיחיות על חזרה לגוש קטיף, גילינו אתמול ש-6 אזרחים ישראלים חטופים נהרגו ככל הנראה בזמן תקיפה של צהל בעזה, וכל מי שמחובר למציאות, כבר יודע בנקודה הזו שלחץ צבאי לא מקרב את העסקה. צר לי עליה, צר לי על הילד שלה. אבל ככל שאפשר לנתח את המציאות סביבנו במונחים אובייקטיבים, היא עושה את ההפך מלקדם משהו שיחזיר אותו הביתה. 

אנחנו ממש לא חלוקים על זה ואני חושב בדיוק אותו הדבר.

אני חולק על הזכות שלנו לבוא אליה בטענות לא על מהות הדברים אלא על המניעים.

פורסם

היא יודעת שהבן שלה בתחתית הרשימה של העסקה אם בכלל תהיה 

גם מתן צנגאוקר באותה רשימה. גם אמא שלו אמרה דברים חריפים אחרים 

אי אפשר לשפוט אף אחת מהן 

מה שכן אפשר לשפוט זה כל האנשים מסביב שרוצים לנצל רווח פוליטי ממשפחות חטופים 

• אהבתי 3
פורסם

מכירים את חסלט? הייתה (וגם היום) מונופול בתחום העלים הטריים הכשרים בישראל שהייתה בגוש קטיף וכיום בשטח ישראל. מי היו הפועלים הזולים שלהם? כמובן פועלים מעזה. והיום? היום בישראל אף אחד לא בונה בלי פועלים פלסטינים והיכן יש בנייה ופועלים בשפע? במדינת יהודה כמובן. 

פורסם
לפני 12 שעות, יובל .מ. כתב:

הנה רק שמעת שכורדי יהיה דיקן פקולטה לרפואה וזה מפריע לך. גזען.

אני מוכן שרק צ'רקסים יהיו דיקנים בישראל, אחרת זו גזענות, סוגנות וצ'רקסופוביה.

פורסם

אני מבקש שיהיה דיקן בודהיסטי לפקולטה לכלכלה. אחרת זה עלבון לאנושות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

אני חולק על הזכות שלנו לבוא אליה בטענות לא על מהות הדברים אלא על המניעים.

יש זכות לבוא אליה בטענות, ממש כמו שיש לה זכות לומר דברי בלע בשידור ישיר.

אם היא בוחרת להציע *ילדים* של אנשי מערכות בטחון (חוץ מגלנט), אין דרך אחרת לכנות את מה שהיא אומרת. משעשע לראות איך מכונת הרעל ה״ציונית״/״פטריוטית״ (אעלק) עובדת, כאשר אידיוטים שימושיים בשליחות נבחרי ציבור יוצאים נגד ראש השב״כ ראש המוסד הגנרל ושאר אנשי המקצוע, ועוד בשימוש בילדים. 

מטומטמת. כמובן שמקווה שבנה יחזור הביתה בשלום ובמהרה. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עם משפחות חטופים אני יכול להתוכח על התוכן ועשיתי את זה בכיכר אבל במלחמה שלהם הכל לגיטימי.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

עם משפחות חטופים אני יכול להתוכח על התוכן ועשיתי את זה בכיכר אבל במלחמה שלהם הכל לגיטימי.

איזה תוכן יש פה אם לא הקאת רעל שנשתל בראש שלה?

זה לא מקובל. זה טירוף.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...