Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

וקולטים מי ומה שולטים בישראל.

אתה מתכוון שולטים רק בפרוקסי, כי אין דרך יותר נכונה לנסח את זה:

לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

they own us

ולכן אני חושב שנראה הרבה (הרבה) פליקלאקים של ביבי עד שתקום ממשלה ובמהלך הכהונה. אפשר היה לראות את זה כשסמוט' תכנן על משרד הביטחון אבל ירדו מזה מהר אחרי שהדוד מאמריקה הרים גבה (מקור1, מקור2). 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 40 דקות, יבגניפ כתב:

ממש מתוך המאמר:

..

למה זה לא הוגן? לא שירתתי בשטחים. עדויות על אלימות בשטח שמעתי מכל מי שבערך יצא לי לפתוח איתו את הנושא וכן היה שם

..

they own us. הם יכולים להטיף לנו מוסר על מה שבא להם. הויכוח על אינטגריטי לא קיים במציאות. זה מקסימום משהו שאנחנו יכולים להגיד אחד לשני אבל לא מוביל לשום מקום.

הפסקה שהבאת היא העשירית במאמר או משהו כזה?

לפני כן יש פנינים בסגנון "ממשלת נתניהו היא איום משמעותי לעתידה של ישראל", "ממשלת ימין קיצוני" ועוד, שנועדו למעשה לתאר עד כמה המצב עכשיו מסוכן, עד כמה הוא "שובר" את הסטטוס קוו ועוד (שאני לא אתפלא אם הם כתבו את זה גם בתחילת הכהונה של כל אחת מממשלות נתניהו הקודמות).

כל ההקדמה למעשה נועדה לעצב את דעת הקהל וליצור תחושה שלילית אצל הקורא.

לעניין פעילי השמאל וה"שלום" - לחלקם צריך לשבור את הרגליים ולגרש אותם מישראל והשטחים, ואני באמת מקווה שבן גביר יטפל בזה (או מי שיהיה שר הבטחון החדש).

חלקם מגיעים באמת מתוך אמונה שהם פועלים למען משהו טוב, אבל אחרים פשוט מגיעים לשם על תקן פעילות עם קצת אקשן. ברוב המקרים זה אשכרה חוזר על עצמו כל שבוע - הם מגיעים (בשישי לרוב ולפעמים בשבת), מתסיסים את השטח, זורקים קצת אבנים (ולעתים יותר) על החיילים, הצבא לעתים מבליג ונותן להוציא קצת קיטור ולעתים נותן בראש ובשבוע שאחרי הפלשתינים נשארים לחיות עם ההשלכות של המעשים שלהם, בעוד שאותם פעילי שמאל הולכים הביתה.

זה אשכרה קרקס שהצבא משתתף בו - על זה אנחנו מבזבזים את תקציב הבטחון, מילואימניקים ועוד.

שים שם חייל אמריקאי לחוץ ממוצע ואותם פעילי שלום יסיימו כנראה את היום בטיפול נמרץ, או גרוע מכך.

לגבי החלק האחרון - בוא, האמריקאים מרוויחים מה"חברות" איתנו לא מעט, בין אם זה הסיוע בטחוני שחוזר אליהם ותורם לתעשיה הבטחונית שלהם (ופוגע בנו, כי אנו לא יכולים לקנות מה שבא לנו מהסינים, או למכור מה שבא לנו למי שבא לנו), בין אם זה מודיעין ובין אם זה סוג של נציגות שלהם במזרח התיכון.

הם כבר ניסו לעשות את זה עם הסעודים, ועכשיו הם מקבלים ריקושטים מהפעולות של הממשל האחרון (לא סתם ביידן נסע לשם להתחנף לנסיך הסעודי).

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

מה זה משנה?

לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

"ממשלת ימין קיצוני" ועוד, שנועדו למעשה לתאר עד כמה המצב עכשיו מסוכן, עד כמה הוא "שובר" את הסטטוס קוו ועוד

מישהו מאיתנו צריך את ניו יורק טיימס כדי לדעת שמדובר בממשלת ימין קיצוני ששוברת את הסטטוס קוו? אנשים הצביעו לבן גביר *כי* הוא עמד בראש הרשימה הכי ימנית שהתמודדה וזה מה שהם רצו. ואזכיר שוב שרק לפני איזה שנה אפילו ביבי פסל ישיבה איתו. אז בהחלט יש כאן שינוי. ואת הסתירה בין מה שנבחר לבין הרצון להצטייר כליברלים ודמוקרטים גדולים צריכים לפתור מי שהצביע למפלגות שלוחקות חלק בממשלה הזו ולא האמריקאים מניו יורק טיימס (ואתה זכור לי גם לא הצבעת לאחת מהרשימות בקואליציה הנכנסת, לא?).

לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

לגבי החלק האחרון - בוא, האמריקאים מרוויחים מה"חברות" איתנו לא מעט,

בוא, נו. אני נותן לך מספיק קרדיט שגם אתה מבין שויכוחי פאסיב אגרסיב מול העולם ברמה של "אתם צבועים!11" לא מובילים לשום מקום. כן. הם צבועים. אוקיי. אז?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

ומה שאני לא מצליח להבין זה למה. חלק עצום מהטור זה עובדות יבשות - על ההרשעות של בן גביר, על התמיכה של סמוטריץ' בסיפוח, זה שמדובר במפלגות ימין קיצוניות, זה שחבר אחד מהן מקדם מדיניות אנטי להטבית וכו'. למה האזכור של זה מפריע לביבז כל כך? למה לו לא להיות גאה בו בחברים הימניים על מלא שלו?

אני בטוח שביבי בעצמו לא מת על השותפים החדשים שלו. והיה מעדיף את גדעון סער, גנץ, לפיד וליברמן. הם כולם או שהיו חברים שלו או כבר ישבו ביחד בממשלה. אבל מה לעשות, אף אחד לא רוצה אותו יותר. ואלטרנטיבה זה אופוזיציה וביט משפט.  

לפני 42 דקות, gadik6 כתב:

לגבי החלק האחרון - בוא, האמריקאים מרוויחים מה"חברות" איתנו לא מעט, בין אם זה הסיוע בטחוני שחוזר אליהם ותורם לתעשיה הבטחונית שלהם (ופוגע בנו, כי אנו לא יכולים לקנות מה שבא לנו מהסינים, או למכור מה שבא לנו למי שבא לנו), בין אם זה מודיעין ובין אם זה סוג של נציגות שלהם במזרח התיכון.

אף אחד לא אונס אותך לקבל סיועה בטחוני. איזה אסון, חייבים לבזבז את כסף אמריקאי באמריקה. לא מתנגד לאיזה 100000$ ומתחייב לבזבז אותו רק באמזון 😀 אתה מתאר לעצמך מצבה של ישראל בלי סיועה ביטחוני/כלכלי ופוליטי של אמריקאים?

פורסם
לפני 16 דקות, mikyl כתב:

אף אחד לא אונס אותך לקבל סיועה בטחוני. איזה אסון, חייבים לבזבז את כסף אמריקאי באמריקה. לא מתנגד לאיזה 100000$ ומתחייב לבזבז אותו רק באמזון 😀 אתה מתאר לעצמך מצבה של ישראל בלי סיועה ביטחוני/כלכלי ופוליטי של אמריקאים?

אף אחד לא אונס אותך?   בוא תהיה יותר נאיבי. הנה סקירה שעוסקת בנושא.

האמריקאים מעוניינים ב"סיוע" הזה לא פחות מישראל, וסיוע בטחוני לא אמור להיות קשור בסיוע פוליטי. שני דברים נפרדים.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

לפני כן יש פנינים בסגנון "ממשלת נתניהו היא איום משמעותי לעתידה של ישראל", "ממשלת ימין קיצוני" ועוד, שנועדו למעשה לתאר עד כמה המצב עכשיו מסוכן, עד כמה הוא "שובר" את הסטטוס קוו ועוד (שאני לא אתפלא אם הם כתבו את זה גם בתחילת הכהונה של כל אחת מממשלות נתניהו הקודמות).

כל ההקדמה למעשה נועדה לעצב את דעת הקהל וליצור תחושה שלילית אצל הקורא.

לעניין פעילי השמאל וה"שלום" - לחלקם צריך לשבור את הרגליים ולגרש אותם מישראל והשטחים, ואני באמת מקווה שבן גביר יטפל בזה (או מי שיהיה שר הבטחון החדש).

חלקם מגיעים באמת מתוך אמונה שהם פועלים למען משהו טוב, אבל אחרים פשוט מגיעים לשם על תקן פעילות עם קצת אקשן. ברוב המקרים זה אשכרה חוזר על עצמו כל שבוע - הם מגיעים (בשישי לרוב ולפעמים בשבת), מתסיסים את השטח, זורקים קצת אבנים (ולעתים יותר) על החיילים, הצבא לעתים מבליג ונותן להוציא קצת קיטור ולעתים נותן בראש ובשבוע שאחרי הפלשתינים נשארים לחיות עם ההשלכות של המעשים שלהם, בעוד שאותם פעילי שמאל הולכים הביתה.

זה אשכרה קרקס שהצבא משתתף בו - על זה אנחנו מבזבזים את תקציב הבטחון, מילואימניקים ועוד.

שים שם חייל אמריקאי לחוץ ממוצע ואותם פעילי שלום יסיימו כנראה את היום בטיפול נמרץ, או גרוע מכך.

הם כבר ניסו לעשות את זה עם הסעודים, ועכשיו הם מקבלים ריקושטים מהפעולות של הממשל האחרון (לא סתם ביידן נסע לשם להתחנף לנסיך הסעודי).

בפסקה אחת אתה מתלונן שממתגים את הממשלה כימין קיצוני ובפסקה הבאה אתה כותב שצריך לשבור רגליים של פעילי שמאל ובגלל זה בן גביר נבחר.

באמת שנגמרו לי המילים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

רק שלא הצבעתי בן גביר (וגם לא לאף אחת ממפלגות הקואליציה האחרות), אז הדעות שלי לא מעידות על קהל הבוחרים של הממשלה הזאת (או על הממשלה עצמה).

והתקווה שלי היא לגבי "טיפול" בגירושם מהארץ/מהשטחים, לא בשבירת רגליהם, אז תנוח דעתך לגבי שלומם של האנרכיסטים בשטחים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

בפסקה אחת אתה מתלונן שממתגים את הממשלה כימין קיצוני ובפסקה הבאה אתה כותב שצריך לשבור רגליים של פעילי שמאל ובגלל זה בן גביר נבחר.

באמת שנגמרו לי המילים.

הוא כתב את המילה "לחלקם". 

אתה עשית פה ynet עם ההתעלמות הנוחה. 

קיבלנו כאן דוגמה יפה. 

לא שאני מסכים עם רוב דעותיו, אבל לעשות אותו דבר מהצד השני זה גם לעניין. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אם זה לחלקם וגם אם הוא אישית לא בחר בבן גביר, זה מה שהממשלה הנכנסת מייצגת ואלו הדיעות של חלק נכבד מהבוחרים שלה.

צר לי אבל בכל העולם המערבי זה נחשב לימין קיצוני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חולק עליך. אני חושב שאם מישהו, למשל, יורק וזורק על חיילים אבנים ואז מהר מאוד מצלם את התגובה שלהם כאקט חד צדדי של אלימות, זה ממש בסדר שיזרקו אותו לקיבינמאט. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 52 דקות, gadik6 כתב:

אף אחד לא אונס אותך?   בוא תהיה יותר נאיבי. הנה סקירה שעוסקת בנושא.

האמריקאים מעוניינים ב"סיוע" הזה לא פחות מישראל, וסיוע בטחוני לא אמור להיות קשור בסיוע פוליטי. שני דברים נפרדים.

נו באמת, תפסו אותך ואמרו כך את הכסף בכוח? ולכן כל פעם לפני חתימה מחדש פוליטיקאים שלנו רצים לוושינגטון כדי לסחוט עוד קצת כסף?

פורסם
לפני 21 דקות, ניקו פ. כתב:

חולק עליך. אני חושב שאם מישהו, למשל, יורק וזורק על חיילים אבנים ואז מהר מאוד מצלם את התגובה שלהם כאקט חד צדדי של אלימות, זה ממש בסדר שיזרקו אותו לקיבינמאט. 

רק מעניין שעם כל המצלמות והסרטונים אין שום תיעוד של פעילי שמאל שיורקים על חיילים או זורקים עליהם אבנים.

היה סרטון אחד שבו לכאורה ראו פעיל שזורק אבנים והצבא והימין מיהרו להיתפארבסרטון הזה, אבל אחר כך אפילו הצבא הודה שהוא לא זרק אבנים על חיילים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

החיילים תמיד מוקפים במתנחלים שמצלמים כל הזמן.

רוב האירועים מתנהלים לפי הסדר הזה:

1. פעילי שמאל מלווים פלסטינים שמונעים מהם לעבד את החלקות שלהם שנמצאות ליד התנחלות. חמושים במצלמות.

2. המתנחלים מגיעים להתעמת איתם כשגם הם מצלמים.

3. הצבא מגיע לעשות סדר, שזה מילים אחרות ללסלק את הערבים והסמולנים ולשמור על המתנחלים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...