Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, David32 כתב:

אבל קבעו פה שזה קורה כול הזמן, אז החיילים יודעים שמשהו יקרה, מוזמנים לתעד - לא ככה?

ברצינות? 
חייל לא יכול למלא את תפקידו תוך כדי שהוא מצלם, חייל לא יכול לתפעל את הטלפון האישי שלו בזמן אירוע (בפקודה). לפעמים אסור להיות עם טלפון בכלל

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 27 דקות, Mech Morphix כתב:

ברצינות? 
חייל לא יכול למלא את תפקידו תוך כדי שהוא מצלם, חייל לא יכול לתפעל את הטלפון האישי שלו בזמן אירוע (בפקודה). לפעמים אסור להיות עם טלפון בכלל

אולי צריך לצייד חיילים בgopro או משהו.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

נו באמת, תפסו אותך ואמרו כך את הכסף בכוח? ולכן כל פעם לפני חתימה מחדש פוליטיקאים שלנו רצים לוושינגטון כדי לסחוט עוד קצת כסף?

נו באמת, ישראל הקטנה תפסה את המעצמה החזקה בעולם ואמרה תביאו כסף בכוח? זה אפילו עוד פחות הגיוני.

פורסם
לפני כשעה, Mech Morphix כתב:

חייל לא יכול למלא את תפקידו תוך כדי שהוא מצלם

יכול כול כך טוב, שגם בזמן לחימה מצלמים. עזוב שישראל עושה את זה, יש לך גיגות על גבי גיגות של תיעוד כול יום מאוקראינה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

רק מעניין שעם כל המצלמות והסרטונים אין שום תיעוד של פעילי שמאל שיורקים על חיילים או זורקים עליהם אבנים.

מעניין מאוד באמת. 

גם אין סרטונים של חמאס יורה בטעו באזרחיו, אלא רק צה"ל. ממש מעניין. 

גם הבנתי שאין סרטונים של קים ג'ונג הון טועה, אלא רק צודק. זה כנראה אומר שהוא בנאדם מושלם. איזה יופי עם כל העניין פה. 

לא ברור לי אם אתה מיתמם או אשכרה מאמין במה שאתה כותב. אשכרה הופתעתי. 

@David32 עמדתי מול כאלו. אתה יותר עסוק בלשמור על עצמך ועל החברים שלך מאשר לצלם אנשים כאלו ואחרים. בנוסף, לחלק מן הפעילויות אסור היה להגיע עם טלפון סלולארי. 

אני מכבד את דעתכם, אך חולק עליה משתי סיבות.

1. ניכר כי היא גובשה מבלי שהייתם בסיטואציה דומה ואין לכם באמת מושג מה קורה שם. רק מה שקיבלתם מתקשורת כזו או אחרת. 

2. עצם המחשבה שחייל הוא קודם כל רע ורק אם יתעד את עצמו הוא טוב, היא מחשבה מעוותת מציאות שמנסה לקעקע נרטיב לא פחות הזוי ומופרך מהנרטיבים של הימין הקיצוני. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 8 שעות, gadik6 כתב:

לגבי החלק האחרון - בוא, האמריקאים מרוויחים מה"חברות" איתנו לא מעט, בין אם זה הסיוע בטחוני שחוזר אליהם ותורם לתעשיה הבטחונית שלהם (ופוגע בנו, כי אנו לא יכולים לקנות מה שבא לנו מהסינים, או למכור מה שבא לנו למי שבא לנו), בין אם זה מודיעין ובין אם זה סוג של נציגות שלהם במזרח התיכון.

הם כבר ניסו לעשות את זה עם הסעודים, ועכשיו הם מקבלים ריקושטים מהפעולות של הממשל האחרון (לא סתם ביידן נסע לשם להתחנף לנסיך הסעודי).

זה נכון שלארה"ב יש אינטרס לשלוט למי נמכור את הטכנולוגיה שלנו, אבל אתה ממש, אבל ממש לא רוצה למכור טכנולוגיה לסינים, למעט אנשים ציניים שמרוויחים מעסקאות מסוג זה. סין זה כוח רשע בעולם, אפשר לומר מדינה שהיא פשוט שודד חוקי. 

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

מילא ביבז, אני באמת מנסה לפענח את החשיבה של מי שהגיב בטוויטר בעדו והאשים את הניו יורק טיימס באנטישמיות וכו'.

מה הטענה שלהם? שבן גביר וסמוטריץ' לא ימניים? שהם כן רוצים פתרון של שתי מדינות? שחייל לא הרביץ לאיזה פעיל שעיצבן אותו?

יש בזה משהו נורא סובייטי, וזה מצחיק ומפחיד באותה הנשימה. מצד אחד מתגאים בכל מה שמתואר במאמר כי זה "ימין על מלא". מצד שני כשמישהו מבחוץ מתאר את זה במילים יבשות הוא בטח אנטישמי.

אני מתנדב להסביר מה מרגיז.

אבל שמאמר מושקע בעיתון (ולא רק אגב השמאל והתקשורת בישראל עושות את זה לא פחות טוב) יוצא מנקודות הנחה מסוימות כמוחלטות -

ימין=רע

חרדים=רע

אי עידוד להטביו"ת=רע.

ואז מנתח את בצורה "עובדתית" ו"יבשה" שמדינת ישראל בדרך לאבדון.

זה מקפיץ ומרתיח.

זכותך לחשוב לטעון לפעול ולשכנע למען האג'נדות שלך, אבל תהיה הוגן. לבוא ולטעון שהממשלה שהולכת לקום פסולה ומובילה לאבדון רק בגלל שהיא מקדמת את האג'נדות שהיא עצמה נבחרה בגללם (והפעם לא בצד שלך) זה ויכוח לא הוגן.  

פורסם

ההשוואות שלך לא נכונות.

המשוואה היא לנסות לכפות את האג'נדה שלך על אחרים בכוח= רע.

עם כל הכבוד לנבחרה או לא נבחרה זה לא משנה. מדברים על הקו שהיא רוצה להוביל ורק עליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

ימין קיצוני = רע, גם שמאל קיצוני = רע.

חרדים במצב כיום = רע לכלכלה.

''אי עידוד להטביות'' = אובייקטיבית, רע.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

זכותך לחשוב לטעון לפעול ולשכנע למען האג'נדות שלך, אבל תהיה הוגן. לבוא ולטעון שהממשלה שהולכת לקום פסולה ומובילה לאבדון רק בגלל שהיא מקדמת את האג'נדות שהיא עצמה נבחרה בגללם (והפעם לא בצד שלך) זה ויכוח לא הוגן

גם היטלר ופוטין נבחרו בדרך דמוקרטית למהדרין, וקידמו את האג׳נדה שלשמה הם נבחרו.

ואני בטוח שבגרמניה בשנות ה30 היו המון יהודים שהאמינו באמת ובתמים שהיטלר יעשה סדר במדינה ובחרו בו.

לא הופך אותם ללגיטימיים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין דבר כזה עידוד להטביות. זו תכונה מולדת.

אף שמאלני פרוגרסבי לא משכנע סטרייטים שהם בעצם חושקים בגברים או שיש בהם מרכיב נשי.

כן יש דיכוי להטביות. וכמו כל דיכוי זה דבר רע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

אני מתנדב להסביר מה מרגיז.

אבל שמאמר מושקע בעיתון (ולא רק אגב השמאל והתקשורת בישראל עושות את זה לא פחות טוב) יוצא מנקודות הנחה מסוימות כמוחלטות -

ימין=רע

חרדים=רע

אי עידוד להטביו"ת=רע.

ואז מנתח את בצורה "עובדתית" ו"יבשה" שמדינת ישראל בדרך לאבדון.

זה מקפיץ ומרתיח.

זכותך לחשוב לטעון לפעול ולשכנע למען האג'נדות שלך, אבל תהיה הוגן. לבוא ולטעון שהממשלה שהולכת לקום פסולה ומובילה לאבדון רק בגלל שהיא מקדמת את האג'נדות שהיא עצמה נבחרה בגללם (והפעם לא בצד שלך) זה ויכוח לא הוגן.  

בוא נלך מהסוף: למה זה ויכוח לא הוגן? אני באמת חושב שהממשלה הזו מובילה לאבדון. לא מיידי. אבל היא מאיצה תהליכים שמובילים לשם. 

אבל העניין כאן הוא במקום אחר. המאמר מציג המון עובדות יבשות על החברים בקואליציה הנכנסת. הוא כמובן מגיש אותן בצורה ביקורתית ויוצא נגד הלאומנות וההדתה וההומופוביה ונבחרי ציבור שבעבר היו מחוברים לארגון טרור וכו'. וביבי, וכל המגיבים בטוויטר מהצד שלו, לא מציגים את אותן העובדות היבשות ואומרים משהו כמו "כן. זה האג'נדה אבל זה מה שנבחר וזה טוב וזה יעשה טוב למדינת ישראל". לא. השיח הוא מכחיש. ומתעקש לנסות לשווק את מי שהולך למשול כאן באור אחר לחלוטין. ואני שואל למה. למה לאנשים שהצביעו במודע לממשלה הכי ימנית שקמה פה אי פעם (שוב, שר לבטחון פנים המיועד הוא אדם שנתניהו ולא הניו יורק טיימס פסל די לא מזמן בעצמו) מנסים לשכנע שהיא משהו אחר? למה צריך להכחיש את זה שאבי מעוז הוא הומופוב או את זה שסמוטריץ' ושות' חולמים על סיפוח על כל מה שמשתמע מזה?

עכשיו יש כאן כנראה כמה תשובות. אחת היא שמה שנכתב באנגלית מיועד לגויים שצריך לשקר להם. אחרת היא באמת פשוט חזרה על מה שהמנהיג אומר, והמנהיג מספיק חכם כדי להבין את הבעיה במה שהוא יצר כאן. עוד אחת אופטימית היא שיש רבים וטובים שכנראה בחרו במפלגות האלו אבל מרגישים לא בנח עם התוצאה, ולכן עכשיו אולי מנסים להכחיש אותה או להאשים בה אחרים, כמו שראינו גם כאן בשרשור.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש עוד אחת פסימית. לאנשים אין מוח והדבר היחיד שהם רואים לנגד עיניהם זה ערבים/שמאלנים/אשכנזים. הכבוד לביבי שטיפח את ההמון הטיפש הזה במשך השנים.

הם לא מצליחים לעשות 1+1 פשוט ולחשוב 5 שנים קדימה אפילו.

כשמציגים להם במה ובמי הם בחרו הם פשוט טומנים את הראש באדמה.

גם אחרי שהנציגים שלהם ישרפו פה הכל הם עדיין יטמנו את הראש באדמה ויאשימו את כולם פרט לעצמם.

• אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...