Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

טעות, הוא לא ראה 4 שנים אחורה. מה שכל האחרים אז כבר ראו. ולכן היה הליצן היחידי בקרקס של פוטין.

קראת לו רוצח המונים ב 2018, תוכיח שהוא היה אז. אם הוא לא היה אז - אז הטענה שלך שגויה.

לפני שעה, mikyl כתב:

מצעד הניצחון מזמן הפך לאחד מהאירועים המרכזיים של תעמולת משטר פוטין, אשר מושתת על "סבים נלחמו ואנחנו יכולים לחזור". כמו גם תהלוכת "גדוד אלמוות" אפה הוא הלך כמו ליצן ליד פוטין עם תמונה של בן אדם שדחפו לו ביד ושאין לו שום קשר אליו.

תגובה שלא קשורה למה שציטטת בכלל, ולא קשורה לשום דבר שאמרתי. גם לא קשורה לדיון.

לפני כשעה, vadim6385 כתב:

גם לויתור על 100% משטח מדינת ישראל לטובת הקמת מדינה פלסטינית

אהההה דווקא פה לא כול כך. אולי של שטחים אחרים.

שלא תיהיה טעות, אנחנו מנהלים פה כיבוש שבחודש אחד אלים פי לא יודע כמה מהסיפוח של קרים. אז פרופורציות.

לפני כשעה, vadim6385 כתב:

אבל אם חושבים על זה, יש הצדקה מסוימת במסירת שטחים וטרנספר לכלל אזרחי ישראל. ... תחשוב שהיו מטרנספרים את כל אזרחי ישראל לארה"ב/קנדה/אוסטרליה...

לפני 37 דקות, Potato כתב:

הייתי הולך על טרנספר לחילונים עובדים,לפזר במדינות מפותחות בהתאם לרצון

🤣 "אני רוצה רילוקיישן קל". תצתרכו לסבול קצת בשבילו.

לפני 34 דקות, mikyl כתב:

פוטין כן, הוא פתח את החשבון עוד ב-1999 בתפקיד של ראש FSB במלחמה בצ'צ'ניה.

אם ככה, יש לי חדשות רעות בשבילך לגבי רוב הצמרת הפוליטית הישראלית...

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

🤣 "אני רוצה רילוקיישן קל". תצתרכו לסבול קצת בשבילו

מה רע, זה יהיה כמו המעבר דירה של פרוספר משנות השמונים - הגיע לבניין חדש ופגש שם את כל השכנים הישנים שלו פלוס עוד כמה הזויים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
בתאריך 6.11.2022 בשעה 05:41, falou כתב:

אין לך מסמך או צילום אחד להראות. עובדה, לא הבאת אפילו מובאה אחת. 

לא ביקשת.

בבקשה:

מרגל איראני בבית של גנץ

איראן פרצה לטלפון של גנץ

גנץ משתתף בטקס זיכרון לערבים

גנץ סיכן לוחמים כדי להגן על ערבים

אבל עזוב, למה לבלבל אותך עם עובדות.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)
בתאריך 5.11.2022 בשעה 03:17, Mr.Hybrid כתב:

הוא השתתף בטקס זיכרון למחבלים,

לפני שעה, Mr.Hybrid כתב:

"בקיבוץ כפר עזה התקיים הערב אירוע מוזיקלי במלאת שנה למבצע ברצועה, כשהמטרה, לדברי המארגנים - לקדם פיוס. 11 פעילי שלום מעזה הוזמנו, אך לא הצליחו להגיע.

...

כמעט שנה אחרי פתיחת מבצע "צוק איתן", התקיים אמש (חמישי) בקיבוץ כפר עזה הסמוך לגבול הרצועה קונצרט חגיגי בהשתתפות יהודים וערבים, בסימן התקווה לדיאלוג ולפיוס.

...

החלק הראשון של האירוע "במלאת שנה לסבב הדמים בין ישראל לעזה", כך לפי המארגנים, הוקדש ל"קינה ואשכבה להרוגים משני הצדדים". "

או אם ללכת מהמציאות ל"עובדות״ של מר הייבריד: השתתפות בטקס המצר על הרוגים ללא הבדל גזע ==> טקס זכרון לערבים ==> טקס זכרון למחבלים.

בתאריך 5.11.2022 בשעה 03:17, Mr.Hybrid כתב:

להזכירך כמה עובדות

״עובדות״

image.png.393638d5d8c8a4bce9282b195b0d9b0c.png

**

לפני שעה, Mr.Hybrid כתב:

גנץ סיכן לוחמים כדי להגן על ערבים

״בימים האחרונים הוצפה הרשת באמירתו של בני גנץ מלפני שנתיים בה הוא הסביר באנגלית כמה הוא גאה בכך ששמר על אזרחי האויב תוך סיכון של חיילי גולני בצוק איתן".
גלילי אמרה כי סיכון של חיילי צה"ל על מנת להימנע מפגיעה באזרחים אינו מוסרי. "אנחנו מאמינים ואוהבים את העם הזה וחינכנו את ילדינו אפילו למסור את נפשם עבורו", הוסיפה. "אני מתקשה לתאר לכם את תחושת המחנק שלי כאמא ששמעה את הדברים הללו. אני רותחת. אנחנו כאן בשביל להגן על העם הזה והמדינה הזאת, איפה המוסר שלו? החיילים שלנו ילחמו ויקריבו את חייהם למען אזרחי מדינת ישראל, לא עבור אזרחים אויבים".״

הקפדה על נהלים שמנסים למזער פגיעה בחפים מפשע - זה מה שישראל מתגאה בו כשמכריזים על כך שצה״ל הוא הצבא המוסרי בעולם. גם אם ממש לא אכפת לך להרוג אזרחים כי המצפן המוסרי שלך מחווט בצורה שונה מנמושות כמו גנץ, שווה לזכור שיש גם עניינים אסטרטגיים מסוימים, ושלהרוג אזרחים לא מסייע לישראל לשמר את הפוזיציה שלה בזירה הבינ״ל. 

גנץ הוא לא הרמטכ״ל הראשון ובטח לא האחרון שהולך לתעדף מזעור פגיעה באוכלוסיה אזרחית - אולי כשימנו את בן גביר לרמטכ״ל/שהב״ט זה ישתנה אבל בינתיים האנשים שמגיעים לפוזיציה הם כנראה רכרוכיים. וזה ברור שמזעור פגיעה באזרחים מגיעה על חשבון חיילים, תמיד. 

מוכרח לציין שזה כמעט משעשע לראות איך אותם חלקים בעם שממש בסדר עם הרג אזרחים ״כי לחימה״ - מתרעמים כשהחמאס פוגע באוכלוסיה אזרחית ״כי התנגדות״... מסתבר שאזרחים מתים זה בסדר רק כשהם ערבים. קטעים.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

קראת לו רוצח המונים ב 2018, תוכיח שהוא היה אז. אם הוא לא היה אז - אז הטענה שלך שגויה.

כבר כתבתי, צ'צ'ניה/דונבאס/לוהנסק, אז הוא כן היה כבר ב-2018.

תגובה שלא קשורה למה שציטטת בכלל, ולא קשורה לשום דבר שאמרתי. גם לא קשורה לדיון.

זה מה שכתבתה ומה שציטטתי:
"הטענה אליו על זה שהוא ביקר במצעד הניצחון הזויה ברמות."
אם אתה לא רואה קשר, אז יש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא. אנסה לתרגם לעברית. ביבי בהשתתפותו בהצגה נתן תמיכה פומבית למשטרו של פוטין ושירת היטב את תעמולה רוסית.

שלא תיהיה טעות, אנחנו מנהלים פה כיבוש שבחודש אחד אלים פי לא יודע כמה מהסיפוח של קרים. אז פרופורציות.

להבדיל מהקרים כל השטחים נכבשו במלחמת מגן. אתה רוצה לפתוח דיון על קניגסברג / קלינינגרד וכל שאר השטחים שברה"מ סיפחה אליה אחרי WWII?

אם ככה, יש לי חדשות רעות בשבילך לגבי רוב הצמרת הפוליטית הישראלית...

אני כאן מ -72 ובספק שיש לך איזה שהם חדשות בשבילי. אבל אתה חופשי לשפוך 🙂

פורסם
לפני 10 שעות, oryo כתב:

מוכרח לציין שזה כמעט משעשע לראות איך אותם חלקים בעם שממש בסדר עם הרג אזרחים ״כי לחימה״ - מתרעמים כשהחמאס פוגע באוכלוסיה אזרחית ״כי התנגדות״... מסתבר שאזרחים מתים זה בסדר רק כשהם ערבים. קטעים.

התייפיפות.
צה"ל לא יוצא במטרה לפגוע באזרחים, חמאס מתחבא מאחוריהם. השיקולים שלנו צריכים להיות הצלת אזרחי ישראל > שמירה על חיילי צהל > שמירה על אזרחי אויב.
חמאס והמחבלים שלו (או של הרשות הפלסטינית) מחפשים בתים עם תינוקות יהודים כדי לפגוע בהם (ע"ע משפחת פוגל), והמבצעים נחשבים גיבורים ומקבלים משכורת מהרשות, בזמן שרוצחי מוחמד אבו חדיר יושבים בכלא הישראלי בלי התייחסות כגיבורים.

האם ילדים נפגעים בלחימה? כן. האם זה כואב? כן. האם אכפת לי יותר מילדי הדרום מאשר מילדיו של מחבל? כן.

ביום שחיילי צה"ל יקבלו משימה מהפיקוד הבכיר ללכת לגן ילדים להעמיד אותם בשורה אני אסכים איתך.
בינתיים המדינה שאתה נמצא בה ומתייחס אליה כ"כליל השלמות" היא זאת שמחסלת בלי הכרה.

גאה שצה"ל מוסרי, אבל צריך לראות איך מונעים מזה להכשיל משימות (קרי לתת למחבלים התראה של שעה להתפנות עם כל מה שחשוב).

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

התייפיפות.
צה"ל לא יוצא במטרה לפגוע באזרחים, חמאס מתחבא מאחוריהם. השיקולים שלנו צריכים להיות הצלת אזרחי ישראל > שמירה על חיילי צהל > שמירה על אזרחי אויב.
חמאס והמחבלים שלו (או של הרשות הפלסטינית) מחפשים בתים עם תינוקות יהודים כדי לפגוע בהם (ע"ע משפחת פוגל), והמבצעים נחשבים גיבורים ומקבלים משכורת מהרשות, בזמן שרוצחי מוחמד אבו חדיר יושבים בכלא הישראלי בלי התייחסות כגיבורים.

האם ילדים נפגעים בלחימה? כן. האם זה כואב? כן. האם אכפת לי יותר מילדי הדרום מאשר מילדיו של מחבל? כן.

ביום שחיילי צה"ל יקבלו משימה מהפיקוד הבכיר ללכת לגן ילדים להעמיד אותם בשורה אני אסכים איתך.
בינתיים המדינה שאתה נמצא בה ומתייחס אליה כ"כליל השלמות" היא זאת שמחסלת בלי הכרה.

גאה שצה"ל מוסרי, אבל צריך לראות איך מונעים מזה להכשיל משימות (קרי לתת למחבלים התראה של שעה להתפנות עם כל מה שחשוב).

התייפיפות.

רשמת פה דברים גנריים שקל להסכים איתם, בתאכלס מה אתה מציע? 

אם שמירה על חיילי צהל > מאזרחי האויב, בשניה שבן גביר או סמוטריץ יהיו שרים, אני יכול לצפות לכך שאף חייל שלנו לא יעבור את הגבול? הרי יש חייל אוויר. למה בכלל יש לנו חייל רגלים? למה לא שיטחנו את עזה/לבנון בכל אחת מהמלחמות האחרונות? 

בקיצור, קונים אותך בסיסמאות קלילות עם אגו לאומני קל ואתה מסכים איתם. אחלה, מה הפתרון?

כליל השלמות שאור גר בה, מספיק ששבוע אחד לא תטיל וטו באום בשבילנו, וכולנו נגמור כמו אוגנדה. 

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם
לפני 20 דקות, MZN כתב:

התייפיפות.

רשמת פה דברים גנריים שקל להסכים איתם, בתאכלס מה אתה מציע? 

אם שמירה על חיילי צהל > מאזרחי האויב, בשניה שבן גביר או סמוטריץ יהיו שרים, אני יכול לצפות לכך שאף חייל שלנו לא יעבור את הגבול? הרי יש חייל אוויר. למה בכלל יש לנו חייל רגלים? למה לא שיטחנו את עזה/לבנון בכל אחת מהמלחמות האחרונות? 

בקיצור, קונים אותך בסיסמאות קלילות עם אגו לאומני קל ואתה מסכים איתם. אחלה, מה הפתרון?

כליל השלמות שאור גר בה, מספיק ששבוע אחד לא תטיל וטו באום בשבילנו, וכולנו נגמור כמו אוגנדה. 

שמירה על חיילי צהל באה אחרי שמירה על אזרחי ישראל, אם יש צורך להכניס חיילים קרקעית מכניסים. אין דיון בכלל.

מכניסים חיילים כי אי אפשר לנצח רק עם חיל אוויר. אם אתה רוצה למנוע שיגור רקטות אתה חייב לכבוש את השטח.

אין קשר למעמדות בעולם, הכוונה היא שדורשים מישראל להראות אקסטרה הומניות, בזמן שמדינות אירופה וארצות הברית הורגות הרבה יותר בכל מלחמה שהשתתפו בה.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

שמירה על חיילי צהל באה אחרי שמירה על אזרחי ישראל, אם יש צורך להכניס חיילים קרקעית מכניסים. אין דיון בכלל

אתה מוכן להיות החייל הזה?

אתה מוכן למות כדי שאזרחים יחיו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

כל מי שמתגייס לקרבי מוכן לזה, ברמה זו או אחרת. בגלל זה מגייסים ילדים בני 18, הרבה יותר מקסימליזם, הרבה פחות מחשבות קיומיות. ככה זה עובד, לא רק בארץ.

• אהבתי 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 17 דקות, vadim6385 כתב:

נקפוץ שלב, אתה חושב שהוא כבר מתכנן לחדש את הכרטיס הנוסע המתמיד שלו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, MZN כתב:

אתה באמת מצפה לתשובה רצינית..?

כשהמציאות היא פשוטה, הפתרונות הם פשוטים. כשאדם לא מסוגל/מעוניין לעבד מורכבות אז הכל נורא קל וברור. 

יובל ונציגיו בכנסת רוצים שצה״ל יהיה יותר כמו חמאס מאשר כמו צה״ל, בראיה הפשוטה שלהם זה בסדר להרוג בלתי מעורבים כי הם מהצד השני, וכשעושים את זה זו אשמת האגרסור מהצד שלהם בלבד. אפס אחריות, נפלא!

כפי שרשמת - ברור שאם הטענה היא ״אסור לסכן את חיילי צה״ל בשביל להמנע מפגיעות בבלתי מעורבים״ אז מה שצריך לעשות זה פשוט: הפצצות מהאוויר/ארטילריה, לצה״ל לא חסר עצמה צבאית, והצפיפות בעזה זו לא הבעיה של צה״ל ברגע שכולם בסדר עם להרוג אזרחים (הערת צד - אזרחים זו מילה אירונית בהקשר הזה).

מאיזושהי סיבה - ואני אשאיר את הפרשנות לקורא - הם לא מצליחים לראות את ההקבלה המתבקשת לאוטופיה הצבאית שהם מתארים: כשחמאס יורה את הצינורות המעופפים שלו זה ״טרור״, אבל כשישראל תכתוש אותם זה ... ?

המציאות היא כמובן יותר מסובכת: היות ויש כאן לחימה אסימטרית ולחמאס אין באמת יכולת צבאית מקבילה, אם הם רוצים להיות ״אפקטיביים״ הם לא יסתפקו ברקטות אלא ישתמשו בכלים אחרים, ובהינתן שיובל ושות׳ בסדר עם הרג אזרחים פתאום כל הלחימה של חמאס נראית פחות כמו טרור ויותר כמו לחימה נורמלית (או שהתגובות המתבקשות נראות פחות כמו לחימה ויותר כמו טרור).

חשוב לציין משהו שאמור להיות מובן מאליו - למרות שהוא כנראה לא: כשהורגים את אבא/בן שלך, הצידוקים לא מעניינים יותר מדי. אם אנחנו טוענים שאי אפשר לקבל את ההסבר של חמאס על כך שהוא הורג אזרחים כי אין לו יכולת טקטית לתקוף בסיס צבאי, אי אפשר להצדיק הרג אזרחים כי וואלה לא בא לנו להתאמץ ממניעת פגיעה בבלתי מעורבים. מעבר לכך שזה רציונל יותר חלש מלכתחילה (במציאות: רק לצד אחד יש יכולת), זה נהיה עוד יותר בעייתי כשלוקחים בחשבון שהאנשים האלו תחת שליטה ישראלית מסדר שני.

רק שישראל (עדיין) לא חמאס, ונראה שעושה מאמצים להמנע מהרג אזרחים, כי (בינתיים) נדמה כי המדיניות האסטרטגית והטקטית מגיעה ממקום של לחימה הגנתית במפגעים - ולא החלום הימנואידי הרטוב במסגרתו פשוט הורגים בלתי מעורבים ואומרים ״אופסי חחחח אשמת חמאס סורי לול״.

בשורה התחתונה: סמולנים רכרוכיים כמו גנץ ובגדול שאר צה״ל ומערכות הבטחון מנסים להמנע מפגיעה בחפים מפשע (חלקם אפילו מתגאים בזה, השם ירחם!), האם זה בגלל שהם לא גברים חזקים וקשוחים כמו יובל, סמוטריץ׳ ובן גביר? האם בסתר ליבם הם אוהבים ערבים ושונאים את חיילי צהל? או או אני יודע, אולי זה מערכת המשפט הסמולנית והקליקה הסמולנית ואנשי הלטאה הסמולנים שדואגים לשמר את כחם היחסי מימי מפא״י???

לא שוכנעתי :| 

כנראה יש סיבות אחרות.

בין אם זה קורה ממקום מוסרי (בעולם המערבי - זה לא כ״כ מוסרי להרוג בלתי מעורבים, אפילו אם הם שייכים לקבוצה אחרת) או בין אם זה קורה ממקום מקצועי (זה חתיכת סיוט PR-י להתמודד עם בלתי מעורבים מתים, מהסיבה הקודמת), זה המצב כרגע. בן גביר ותומכיו רוצים לשנות את זה, ואל תאמר נואש יובל, יש מצב שתגיעו לשם בע״ה - אני מאמין שאתם בדרך הנכונה, חזק ואמץ

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

זה תפקידו של כל צבא, לשמור על האזרחים של המדינה. אף אחד לא מוכן מראש למות. אבל אלו שהתנדבו מוכנים לקחת צ'אנס. את אלו שלא לא שואלים.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, mikyl כתב:

זה תפקידו של כל צבא, לשמור על האזרחים של המדינה. אף אחד לא מוכן מראש למות. אבל אלו שהתנדבו מוכנים לקחת צ'אנס. את אלו שלא לא שואלים.

כל זה ברור לי.

השאלה אם מישהו ממי שצועק שחייב פעולה קרקעית מוכן בעצמו להיות בחזית, וכן, להיות מוכן לתת את החיים של עצמו בשביל המדינה.

או יותר גרוע - לתת את החיים של הקרובים אליו בשביל המדינה.

כי אני אישית לא מוכן.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

שמירה על חיילי צהל באה אחרי שמירה על אזרחי ישראל, אם יש צורך להכניס חיילים קרקעית מכניסים. אין דיון בכלל.

מכניסים חיילים כי אי אפשר לנצח רק עם חיל אוויר. אם אתה רוצה למנוע שיגור רקטות אתה חייב לכבוש את השטח.

אתה בטוח?

מה הבעיה עם הפצצות שטיח מאסיביות מהאויר משולבות עם ירי ארטילריה  של עשן אפור מתפוצץ בשילוב עם תאורה רסיק קרקע?

תאמין לי שתוך 4 ימים לא יידאר ני שישגר טיל.

לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

כן. הייתי החייל הזה ואם הייתי צריך לעשות את זה שוב כי אלה הפקודות שקיבלתי הייתי עושה טת זה שוב.

כל לוחם יודע שיש סיכוי שייפגע ושאם יפול בשבי יש סיכוי שלא יחזור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...