Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, m3x7r3m3 כתב:

המחוקק עשה את זה קבע רף מקסימלי של 20 שנה, גם על ניסיון... לכל עבירה

עוד טענות למחוקק?

כן. הוא לא קבע מינימום. הוא אמר למעשה אתה יכול לקבל מתנאי או עבודות שירות ועד 20 שנה.

לפני 33 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לפני 41 דקות, Night Driver כתב:

הצג עוד  

אחלה, איזה נסיבות מקלות יש במקרה הזה?

וזה עוד לפני שספרנו לו את המעשה המגונה ואת הפריצה לבית.

על כל זה הוא קיבל בהקפה 5 שנים.

קאאת את פסק הדין?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 20 דקות, David32 כתב:

בעיקר כי משם מה לפורום לוקח "מלא" זמן להעלות אותם.

זה בדיוק בגלל זה.

לפני 22 דקות, David32 כתב:

מה תגיד לי, יש לפינדר תמונה של הורוביץ על הקיר מעל המיטה?

זה פשוט הטריק הישן שלו, שהוא חושב שכל כך מתוחכם, שבו הוא שואל שאלות עד שמגיע לסתירה (צביעות בלשון הימין).

כבר היה לנו דיון על הפטנט הזה לפני הרבה מאוד עמודים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אוי לא. בן גביר ספג קריאות בוז כשסיפר באזכרה לכהנא שהוא לא רוצה לגרש את כל הערבים.

חברים, אני לא יודע איך לספר לכם, אבל נראה שהצבעתם גם לסמולן קיצוני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בא לו שהם ילכו לבד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, m3x7r3m3 כתב:

דיון יכול להיות שייך לאחת מ-4 קטגוריות:

1. שני הצדדים לומדים אחד מהשני.

2. צד אחד לומד מהצד השני.

3. הצד השני לומד מהצד הראשון.

4. אף אחד לא לומד מאף אחד.

דיון אתך יכול להיות אך ורק בקטגוריה רביעית. לא משנה מה אתה יודעה או לא, אצלך אג'נדה מעל הכל ואין לך שום בעיה להגיד שחור על לבן. ראיתי את זה גם קודם.

מה זה לא תמכת באף אחד מהם? הם כולם שותפים של לפיד, מי בכיר יותר ומי פחות.

כולל טיבי שבזמן השבעת הממשלה של בנט-לפיד חיכה בחוץ 2 סבבים כדי שיהיה בטוח שיש להם 61, ורק אז נכנס בסערה והצביע "נגד" 🤣 כשהיה ברור שהקול שלו לא רלוונטי.

🤣😂🤣 זאת אומרת שאם טיבי מצביע ביחד עם ביבי אתה תומך טיבי!!! 🤣🤣🤣

אז אתה יכול לספר שאתה מזדעזע מבן גביר שהייתה לו תמונה של ברוך גולדשטיין שרצח 29 אנשים.

אני לא מזדעזע. פשוט אומר שאם חברי כנסת ערבים ששולחים תנחומים למשפחות של שהידים הם תומכי טרור ומחבלים אז גם בן גביר מחבל, רק יהודי. זה ההבדל היחידי.   

אבל זה יהיה יותר אמין אם הממשלה שהקים האיש שאתה הצבעת לו, לא החזיקו תמונות של מנהיגים שרצחו עשרות מיליוני אנשים.

אתה מוכן לתת שמות של חברי ממשלה ש"החזיקו תמונות של מנהיגים שרצחו עשרות מיליוני אנשים"?😂

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 13 שעות, m3x7r3m3 כתב:

ומי שמציין את מותו של רוצח המונים?

והומופוב... 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז אתמול באזכרה לכהנא מכרו חולצות "כהנא צדק", מכרו את הספרים שלו,  צמידים עליהם כתוב "ברוך שלא עשני גוי", סטיקרים שמספרים ששמאלנים הם בוגדים וישראל צריכה טרנספר. 

קשה לי שלא לדמיין מצב היפתוטי באירופה בו מנהיג שמזוהה כאנטישמי מגיע לכנס בו מוכרים את מיין קאמפף וסטיקרים על כמה כיף להיות ארי טהור, ואותו מנהיג מספר לקהל שהוא התמתן והוא לא נגד היהודים אלא בעד אהבת הארים של היטלר או משהו. ואני יכול לנחש איך כולנו היינו מתייחסים למנהיג כזה ומה היינו חושבים עליו.

אני לא רוצה לעסוק בזיהוי תהליכים, כי זה חסר תכלית. נערי הגבהות הם לא sa וישראל היא לא ויימאר. זה די ברור. המאבקים הפנימיים שלנו שונים משלהם. האיומים האמיתיים או לא שונים. אני גם יודע שאסור להשוות וכו'. בסדר. זה לא דומה.

בכל זאת, יש כאן מנהיג ימני קיצוני שעושה לגיטמציה לאחת הדמויות הכי קיצוניות בהיסטוריה של ישראל, ויותר מזה - גם לגיטימציה לכל מה שקורה באירוע שהוא הגיע אליו עם עוד 3 נבחרי ציבור מהרשימה שלו. וזו כבר לא קבוצת שוליים קטנה ומופרכת, אלא כח אלקטורלי של 14 מנדטים. לאן זה יקח אותנו מפה? אלוהים גדול

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

והומופוב... 

ומי שמתחבק עם רוצח המונים? מנהיג מערבי יחידי שאחרי כיבושו של קרים הגיע למצעד הניצחון במוסקבה.

מה זה קשור בכלל לדיון? אנחנו מדברים על חברי כנסת של היום שהפגינו אהדה כלפי טרוריסטים כאן אצלינו ולכן קראו להם מחבלים. אין שום הבדל בין תומא סלימאן ובן גביר. רק אחת מהללת את הטרוריסטים ערבים והשני טרוריסטים יהודים. מה הקשר לצ׳ה גווארה? רוצה לדבר על היסטוריה עולמית?  אם ככה אפשר להתחיל לדבר על תמיכה במשטר הקולונלים ביוון, חונטה בארגנטינה ורשימה עוד ארוכה. 

Биби Путин.jpg

Бессмертный.webp

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

זה מה שכותב עמית סגל שלא ידוע כשמאלני.

ליאור, אולי תנסה עליו את השטיק שלך עם צ'ה גווארה. אני בטוח שהוא ישתכנע.

• מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, David32 כתב:

איזה המונים פוטין רצח ב 2014?

הוא עושה את זה כרגע, יום יום.

לפני 34 דקות, David32 כתב:

ומה הקשר לפוטין? יש לביבי תמונה שלו במשרד?

אותו קשר שלצ'ה גווארה. לא הייתי אצלו במשרד, לא יודעה. כמו שלא הייתי במשרד של תומא סלימאן ולא יודעה מה תלוי אצלה על הקירות. אבל תמונות כאלה (ויש עוד מלא) הרבה יותר גרועות, כי הן התפרסמו בכל העולם ונוצלו על ידי תעמולה רוסית כהפגנת תמיכה במשטרו של פוטין. 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 11 דקות, mikyl כתב:

הוא עושה את זה כרגע, יום יום.

אז אתה שופט את מעשיו של ביבי לפני כמעט עשור על בסיס מה שפוטין עושה היום?

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אז אתה שופט את מעשיו של ביבי לפני כמעט עשור על בסיס מה שפוטין עושה היום?

דבר ראשון זה היה ב-2018, כאשר רוסיה כבר 4 שנים תחת סנקציות ופוטין מנודה בכל העולם המערבי. לכן שום מנהיג מערבי לא הגיע לחגיגות. אבל לא ביבי. הוא לא רק הגיעה אבל גם השתתף בקרקס לטובת תעמולה רוסית, כאשר נגרר כמו כלבלב אחרי פוטין לכל מקום והוצג לראווה מול המצלמות. 4 שנים אחרי שרוסיה כבשה את קרים וארגנה באמצעות "המתנדבים" שלה איזה מלחמה קטנה בדונבאס ולוהנסק. 

• תוכן חדש...