Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תדע כל אם עברייה:

אם חינכת את הילד החילוני שלך להתנדבות. נתינה, התחשבות וערכיות, והוא עשה טעות שהדליק מנגל בשייבעס, (ועוד רחוק ממרכז הבסיס כדי להתחשב... פחח), כמו ש... כל חילוני נורמטיבי היה עושה כל הזמן, יתייחסו אליו כאל פושע ויזרקו אותו ל-21 ימים בכלא בגלל פגיעה בדת!

אם חינכת את בנך לשנאה, למיסיונריות קיצונית ולניתוץ סמלים של דתות אחרות, והוא עשה טעות שניפץ פסל של דת זניחה כמו הנצרות תוך שימוש בפטיש צה"לי, כמו שאף נורמטיבי לא אמור לעשות בשום מקום, אולי אצל הטאליבאן, ועוד הצטלם והתגאה בזה, ויביש את מדינת ישראל, יגרום לצורך של ראש ממשלה להתנצל בשפת אמו ואביו, יתייחסו אליו כאל פושע ויזרקו אותו לכלא ל- 30 ימים והדחה (ההדחה זה כדי שלא יגרום עוד נזק כנראה...) בגלל התנהגות פסולה וכישלון ערכי.

יחי ההבדל.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, hans כתב:

לא ראית כלום ולא שוחחת עם אף אחד ובטח שלא ראית מעסיקים יהודים ומועסקים ערבים עובדים זה לצד זה במפעלים/סדנאות/חקלאות/סופרים/מוסכים/you name it.

הן לא עובדים זה לצד זה, אלא זה תחת זה. אבל לא זה מה שהופך את זה לאפרטהייד או איך שלא נקרא לזה.

מה שמשנה, זה שהפועל הפלסטיני עובר בדרך לעבודה במחסומים שהיהודי עוקף ברגע, נתון לשרירות לבו של החייל התורן שעוצר אותו, שאולי יעביר אותו ואולי יעכב אותו ואולי יהפוך לו את הרכב. וכן, הייתי במחסומים כאלו.

אפשר למנות פה עוד ועוד ממה שהופך את המצב ביו״ש לדמוי אפרטהייד, דהיינו דין שונה לבני דתות שונות, אבל לא נראה שזה יעשה עליך רושם, כי מבחינתך הכל דבש. 

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

לא מעט => תרגום לעברית => בודדים.

פוזיציה.

אין לך מושג על מה אתה מדבר.

רוב קבלני התשתיות הערבים שאני מכיר (ואני מכיר הרבה) מעסיקים יהודים.

וכשאני אומר רוב זה אומר כמעט כל מי שמעסיק מעל 15 איש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היום יום הילד:

image.png.8236afdddb7abfff8f130d4d5ae4c192.png

• מצחיק 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

לכולכם יש דעות מוצקות על האסלאם,

אהה, השורה הזו תפסה את עיני.

אם מישהו מעוניין להרחיב ידיעות בנושא האיסלאם כמו שורשיו, ההיסטוריה שלו, מה זה חלאל, חראם, מיהו המהדי, מהי חדית׳ - הסרטון הבא עשוי להיות לו לעזר.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 6 שעות, waterman כתב:

לעזר

אולי תעזור לי עם השאלה הבאה (אם יש סרטון - זה גם בסדר)?

נתניהו לא יכול להעיד בבית המשפט. נורא מפחיד לו שם. לא עוזר שיש מקלט, אפשר לקיים דיונים בזום, אני מניח. או למצוא הסדר אחר.

אבל הוא היה איזה מה? שעה שעתיים בטקס, שכולם יודעים איפה הוא מתקיים ומתי הוא מצולם?

בבית המשפט הטילים מפחידים יותר?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

אולי תעזור לי עם השאלה הבאה

ובכן ייבגני, מעולם לא התיימרתי לדעת את כל התשובות.

ואולם, אנסה לנחש: בית המשפט אינו מחוייב כמובן לקבל את בקשת נתניהו/סנגוריו לדחות ישיבה.

משעשה כן, השתכנע ככל הנראה שהנימוקים שהועלו מספקים.

מותר כמובן לחשוד (ובטוחני שיש מי שסבור כך) ששיקולי בית המשפט מוטים אך לטעמי במקרה זה, ככל הנראה נכונים.

חג עצמאות שמח 💪

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 17 דקות, waterman כתב:

ואולם, אנסה לנחש: בית המשפט אינו מחוייב כמובן לקבל את בקשת נתניהו/סנגוריו לדחות ישיבה.

מותר כמובן לחשוד (ובטוחני שיש מי שסבור כך) ששיקולי בית המשפט מוטים אך לטעמי במקרה זה, ככל הנראה נכונים.

חג עצמאות שמח 💪

הדיון הוא לא על שיקולי בית המשפט, אלא על נתניהו. הוא לא מפחד מטילים בטקס (או בכנסת או בבית שלו או בכל מקום אחר אליו הוא מגיע, חוץ מבית המשפט)?

כמובן, אתה לא אמור לדעת את כל התשובות. רק מסקרן אותי מה ההסבר התיאולוגי לזה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כנראה שאם נתניהו היה מוסלמי היית מקבל ניתוח מדוקדק על תרבות השחיתות והפשע שבגללה הוא מתחמק מהמשפט.

בתאריך 21.4.2026 בשעה 15:44, hans כתב:

מ.ש.ל.

אתמול שוב הגיעו מחבלים יהודים וניסו לשרוף בית כשהמשפחה בתוכו. שלשום חמוש יהודי הרג שני פלסטינים אאלט. ואלו רק המקרים האחרונים בסדרה ארוכה של אירועים.

אבל עצם המעשים האלו אינו אפרטהייד בפני עצמו. מה שהופך את זה לאפרטהייד היא העובדה ששוב כנראה אף אחד לא ייעצר, לא ישפט ולא יכלא. הצבא והשבכ ושאר שירותי הבטחון, שמצליחים להוריד אויבים במחבואים מחוכמים הרחק מגבולות המדינה, איכשהו לא מצליחים לאתר מחבלים ידועים שכתובתם ידועה והמעשים שלהם מצולמים.

ואם חלילה אחד הפלסטינים יעיז לירות בחזרה, הוא יחוסל, משפחתו תגורש וביתו ייהרס.

אותו השטח, אותם המעשים, חוק אחד ליהודים וחוק אחר לערבים. זה אפרטהייד.

מ.ש.ל

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אתמול שוב הגיעו מחבלים יהודים וניסו לשרוף בית כשהמשפחה בתוכו. שלשום חמוש יהודי הרג שני פלסטינים אאלט. ואלו רק המקרים האחרונים בסדרה ארוכה של אירועים.

טקטיקת BDS, מערבב חצאי מקרים כדי להוציא את ישראל רע:

https://hm-news.co.il/626396/

בוא נתעלם מזה ש2 המחבלים ההרוגים ניסו לרצוח יהודים, זה יקל עלינו.

אני מצפה שמיה קליפה תעשה את זה, לא פינדר.

עצוב.

לפני 3 שעות, waterman כתב:

חג עצמאות שמח 💪

הקטנת ראש של בצלם הבאת פה.

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

בוא נתעלם מזה

בא נתעלם מזה שאפילו מתנחלים ואפילו אנשים שקוראים להם עמית סגל, כבר מודים שיש פה בעיה אמיתית. כמובן שמבחינתם אין בעיה שערבים מתים, אלא רק שזה פוגע במפעל חייהם, ההתנחלויות.

בחרת לדבר על הרג שני הפלסטינים משלשום ולהתעלם מנסיון הרצח של משפחה בביתה.

איך אתה אוהב לומר? רואים לך.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 21.4.2026 בשעה 18:20, פריג'י כתב:

תדע כל אם עברייה:

אם חינכת את הילד החילוני שלך להתנדבות. נתינה, התחשבות וערכיות, והוא עשה טעות שהדליק מנגל בשייבעס, (ועוד רחוק ממרכז הבסיס כדי להתחשב... פחח), כמו ש... כל חילוני נורמטיבי היה עושה כל הזמן, יתייחסו אליו כאל פושע ויזרקו אותו ל-21 ימים בכלא בגלל פגיעה בדת!

אם חינכת את בנך לשנאה, למיסיונריות קיצונית ולניתוץ סמלים של דתות אחרות, והוא עשה טעות שניפץ פסל של דת זניחה כמו הנצרות תוך שימוש בפטיש צה"לי, כמו שאף נורמטיבי לא אמור לעשות בשום מקום, אולי אצל הטאליבאן, ועוד הצטלם והתגאה בזה, ויביש את מדינת ישראל, יגרום לצורך של ראש ממשלה להתנצל בשפת אמו ואביו, יתייחסו אליו כאל פושע ויזרקו אותו לכלא ל- 30 ימים והדחה (ההדחה זה כדי שלא יגרום עוד נזק כנראה...) בגלל התנהגות פסולה וכישלון ערכי.

יחי ההבדל.

זה לא סתם פסל של איזה אל בהודו או בודהה שאין לו משמעות שלילית עבורנו

לא צריך להיות היסטוריון כדי לדעת מה הפסל הזה מציג וכמה יהודים נשחטו בשמו.

עם כל זה צריך להתנצל עם הפגיעה כי לא חסר לנו מלחמות שצריכים לייצר עוד בעיות 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 6
פורסם

אני מצפה שיהודים יכבדו סמלים של דתות אחרות בדיוק כשם שאני מצפה מבניהדתות אחרות לכבד סמלים יהודיים.

מבחינתי ההתנהגות של החייל הזה מקבילה לאיראני שדורך על דגל ישראל (נכון, סמל לאומי ולא דתי, אבל זה מקביל).

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, עדי-אל כתב:

אז המעשה עצמו ראוי, פשוט העיתוי לא משהו?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 37 דקות, עדי-אל כתב:

אז אני מבין שזה בסדר מבחינתך לשרוף בתי כנסת ברחבי העולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...