Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, gadik6 כתב:

אבל משום מה רק מנתניהו אתם דורשים לא רק להגיד משהו, אלא גם להוכיח שהוא באמת התכוון לזה

מה לעשות שהוא ראש הממשלה שלנו שאמור לייצג אותנו וההחלטות שלו משפיעות על כולנו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

נתחיל מזה שאין שום מפלגה ערבית ציונית, והם מקפידים לומר זאת היטב וברור, אז כל הטיעון של "יותר ציוני" זה כשל לוגי.

איזו מפלגה חרדית ציונית יש?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

שמע, הטיעונים שלך הם ערימה של אנשי קש.

לא היו הטרדות מיניות ברבים. היה אדם אחד סוטה שנגע בה ואמר נעים לגעת בך. ואת זה גינו כולם וכולן. כל שאר המקרים היו פרובוקציות של מוכתר ולא יותר.

היו קריאות בקהל ״אונס למוכתר״?

היו תמונות של מוכתר בביקיני?

כשיהיו דברים כאלו ההשוואות שלך אולי יהיו נכונות.

???

בגלל שיש לי בחיים דברים יותר חשובים מלעקוב אחרי הבחורה אני לא שומר סרטונים שלה אבל משיטוטים ביוטיוב ובאינסטגרם עולים לי לפעמים סרטונים כאלו.

זה ממש לא אחד.

ולא מדובר באיזה בחור כמו מרדכי דוד שמתנהג באלימות אז אפשר להבין אלימות נגדו.

פורסם
לפני 48 דקות, gadik6 כתב:

נתחיל מזה שאין שום מפלגה ערבית ציונית, והם מקפידים לומר זאת היטב וברור, אז כל הטיעון של "יותר ציוני" זה כשל לוגי.

הכל יחסי אז אם יש מישהו שמחריב את המפעל הציוני הוא פחות ציוני ממי שלא תומך בו אבל לא פועל להחריבו.

לפני 48 דקות, gadik6 כתב:

אבל בכל מקרה, עצם האמירה המטומטמת של גולן, שמצטרפת למגוון האמירות שלו, והעובדה שאנשים כמוך מסכימים איתו, לכאורה, מראה לאיזה שפל מוסרי השמאל הגיע.

אם לא להיכנע לגזענות, להתריע מפני תהליכים פאשיסטיים, לא להסכים לקריאות רצח נשים וילדים ולהתנגד לכל מה שבן גביר וחבריו מייצגים זה שפל מוסרי אז אני גאה להיות שפל מוסרית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 שעות, gadik6 כתב:

היחיד שתיקן אותו פה היה "ביביסט". התגובה השניה הייתה בסגנון "הוא לא החזיק, אבל הוא עדיין אשם".

ציינתי משהו מהזיכרון. 

התבקשתי להוכיח. סבבה וחצי- חובת ההוכחה היא תמיד על הטוען (אהם אהם דתיים, לידיעתכם). 

הליך תקין, בריא ונכון שאני מסכים איתו ב-200%. 

לא הצלחתי להוכיח. 

כתבתי את זה במפורש. 

לצורך העניין ממש לא משנה לי או מעניין אותי מי ביקש ממני את ההוכחה- ביביסט או לא.

ולא "תיקנת" אותי. באת אלי מפוזה של נפגעת כי העזתי להוריד מכבודו של מגהטרון מנהיג השקרניקים. 

ולמען הסר ספק. 

הסיבה היחידה שאני לא מתנצל ו\או אומר שטעיתי, היא שלא הצלחתי למצוא הוכחה לאף כיוון. 

או שלא היו דברים מעולם - כולנו יודעים שזיכרון יכול להיות דבר מפוקפק ומזייף, ולכן לא הצלחתי למצוא הוכחה, 

או שאני זוכר נכון ופשוט לא הצלחתי למצוא הוכחה על משהו מלפני 30 שנה. אין לי דרך לדעת. 

העובדה היא: הייתה הסתה קשה שהובילה לרצח ראש ממשלה, מה שהוביל לחוקים נגד הסתה.

נתניהו היה מעורב בהסתה הזו, בשלל דרכים.

זו גם נקודת הזמן, אגב, שבן גביר נכנס לתחביב של איסוף סמלי מכוניות.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לפני כשעה, stx כתב:

איזו מפלגה חרדית ציונית יש?

בן גביר וסמוטריץ' הם חרדים עכשיו?

דובר פה על כך שיאיר גולן טוען שמנסור עבאס יותר ציוני מהם.

עכשיו מילא בן גביר, אני יכול להבין את הרתיעה. אבל סמוטריץ' לא ציוני?   זה אדם שהיה עם בנט ושקד באותה מפלגה, וחולק איתם השקפות דומות עד זהות.

עצם זה שמנסים איכשהו להגן על אמירה כל כך אומללה, מראה שהשמאל איבד את זה.

לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

להתריע מפני תהליכים פאשיסטיים, 

כן, אמר זה שתומך בראש מפלגה שרוצה לחנך אנשים מחדש, לסגור ערוץ פרטי, להגביל רשתות חברתיות ומה לא. ממש דמוקרט דגול.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • משעמם 1

פורסם

לדעתי (וחייב לציין שוב שזאת דעתי בלבד) בן גביר ומה שהוא מייצג זה לא ציונות מסורתית אלא פונדמנטליזים יהודי שהתפתח מציונות המזרחי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

כן, אמר זה שתומך בראש מפלגה שרוצה לחנך אנשים מחדש, לסגור ערוץ פרטי, להגביל רשתות חברתיות ומה לא. ממש דמוקרט דגול.

כשיש חוק חינוך חובה שמגדיר מה כל ילד צריך ללמוד אז כן, זה כולל חרדים.

הערוץ הפרטי עובד עם רשיון מטעכם המדינה שיש בו כללים. אם לא עומד בכללים (והוא אפילו לא ליד תנאי הרישיון שלו) אז הוא או  שהוא יתיישר לתנאי הרישיון שלו או שייסגר. ככה זה עובד במדינות חוק אפילו אם הן דמוקרטיות.

הוא לא אמר להגביל רשתות חברתיות אלא שלא יאפשרטו תעמולה ברוטאלית. אם לא הבנת זה אומר שיוגבלו בוטים, הסתה ודיבה. אם זה בעיניך הגבלת דמוקרטיה אתה צריך לחזור לספרי הלימוד.

• אהבתי 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, garicho כתב:

לדעתי (וחייב לציין שוב שזאת דעתי בלבד) בן גביר ומה שהוא מייצג זה לא ציונות מסורתית אלא פונדמנטליזים יהודי שהתפתח מציונות המזרחי.

בן גביר טרול שרוכב על פחדים ונטיות אלימות לאומניות בשולי החברה. אין קשר לציונות.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

לא היו הטרדות מיניות ברבים.

אתה טועה, היו עוד- רמי מנצור והשוטרת

לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

הוא גינה פעם את ההטרדות המיניות?

ואתה גם טועה- הוא גינה בכל צינור אפשרי כמעט.

לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

יאיר גולן מגנה התבטאיות נגד נתניהו?

המפגינים צעקו מוות לביבי ופספסתי?

לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

להגיד שנתניהו אחראי על 7 באוקטובר זה לא מ"מ יותר גרוע מלהגיד שרבין הורג את הציונות.

לא, זה ממש לא.

ביבי אחראי על השביעי by definition. 

מה מידת האחריות? זה כבר מזכיר את הבדיחה - זה שאת זונה כבר סגרנו, עכשיו נותר רק לקבוע את המחיר.

גם אם אתה חושב שאוסלו זה פשע מוסרי, כעובדה, הציונות עדיין לא נקברה.

תיקון- אולי היא קצת נקברה, כשהייתי נער ציונות הייתה כמה אתה מוכן להשקיע במדינה, בצבא, בחובות הלאומיות שלך.

היום ציונות רודדה לכמה אתה שונא ערבים וכמה אתה מוכן לצעוק את זה מעל כל גבעה רעננה. אבל זה כבר נושא לפוסט אחר.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 דקות, flytomars כתב:

היו עוד- רמי מנצור והשוטרת

אייל יפה.

השופט אמר שקשה לראות מגע, המשטרה הגישה כתב אישום ונראה מה יוחלט.

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, Night Driver כתב:

כשיש חוק חינוך חובה שמגדיר מה כל ילד צריך ללמוד אז כן, זה כולל חרדים.

מה הקשר חוק חינוך חובה?

הוא דיבר על "חינוך" של חרדים בצבא, וגם של דתיים-לאומיים. מעניין ממתי הצבא נהיה מסגרת שתפקידה "לחנך".

הערוץ הפרטי עובד עם רשיון מטעכם המדינה שיש בו כללים. אם לא עומד בכללים (והוא אפילו לא ליד תנאי הרישיון שלו) אז הוא או  שהוא יתיישר לתנאי הרישיון שלו או שייסגר. ככה זה עובד במדינות חוק אפילו אם הן דמוקרטיות.

באלו כללים הוא לא עומד?   על מה התבססה האמירה של גולן שהוא רוצה לסגור אותו?

הוא לא אמר להגביל רשתות חברתיות אלא שלא יאפשרטו תעמולה ברוטאלית. אם לא הבנת זה אומר שיוגבלו בוטים, הסתה ודיבה. אם זה בעיניך הגבלת דמוקרטיה אתה צריך לחזור לספרי הלימוד.

"תעמולה ברוטאלית". ומי מגדיר מה זה תעמולה ברוטאלית?

להגיד שנתניהו הניף בעצמו תמונה עם רבין במדי אס אס נשמע לי כמו משהו שעונה על ההגדרה הזאת. אתה מסכים?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 34 דקות, flytomars כתב:

אתה טועה, היו עוד- רמי מנצור והשוטרת

דיברתי על הדר מוכתר.

וגם המקרה של יפה שהוא גבולי ביותר, מעלה את זה ל2 מקרים. לא בדיוק תופעה סוחפת, כמו שעדיאל פה מנסה לצייר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, gadik6 כתב:

מה הקשר חוק חינוך חובה?

הוא דיבר על "חינוך" של חרדים בצבא, וגם של דתיים-לאומיים. מעניין ממתי הצבא נהיה מסגרת שתפקידה "לחנך".

צבא ועוד איך מערכת שמחנכתץ. היא מחנכת לציות עיוור לפקודות שהמפקדים הישירים שלך נותנים לך גם אם הרב שלך אומר אחרת.

אם חייל הולך עם פאץ' של משיח עכשיו או 2 מדינות לשני עמים למשל אז הצבא צריך לחנך אותו.

באלו כללים הוא לא עומד?   על מה התבססה האמירה של גולן שהוא רוצה לסגור אותו?

הרישיון שלו הוא לערוץ מורשת. אסור לו לעסוק באקטואליה ובטח שלא לשדר מהדורות חדשות.

להגיד שנתניהו הניף בעצמו תמונה עם רבין במדי אס אס נשמע לי כמו משהו שעונה על ההגדרה הזאת. אתה מסכים?

אם לא היה חוזר בו זו תעמולה ברוטאלית.

לשלם לבוטים שיתחזו לאנשים כדי להדהד תיאוריות קונספירציה זו תעמולה ברוטאלית.

תקום ועדה שתקבע את הגבולות (כמו בכל תחום אחר כולל העיתונות הכתובה והמשודרת) וזה מה שיהיה. אתה באמת חושב שברשתות החברתיות צריך לאפשר לעשות מה שאסור בכל מרחב ציבורי אחר?

• אהבתי 2

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

קראת את ההמשך של השורה, אתה יודע, זו ששמת ציטוט שלה? זו ההגדרה. 

או שיש לך בעייה עם מי שיגדיר את זה? זו כבר בעייה אחרת. 

לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

וואו. 

כמו רוטוויילר עם תינוק בפה... לא משחרר.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...