Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 41 דקות, פינדר כתב:

בעבודה אני מדבר עם אלו שמראש אני יודע שמסכימים איתי. עם האחרים יש הסכמה הדדית שלא מדברים על פוליטיקה, כי זה מגיע לטונים גבוהים ואנחנו בכל זאת צריכים לעבוד אחד עם השני.

איש חכם אתה, אני תמיד נופל בזה וזה נגמר בצעקות שמגיעים אנשים מבחוץ לבדוק מה קורה

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 26 דקות, 3n כתב:

דיברת באותה הצורה כאשר הקיבוצים קיבלו כספים בלי סוף מהמדינה ונמחקו להן כ 32 מליארד מהחובות שלהם עקב משחקי הבורסה אי שם בשנות ה 80 ?

לא זכור לי שהקיבוצניקים השתמטו מחובות לאומיות. האמת הפוכה - הם הובילו בגיוס והתנדבות. גם לא זכור לי שהיו להם דרישות שמטרתן להגדיל את התמיכה בהם. היה מודל כלכלי - חברתי שפעל היטב 50 שנה ותרם הרבה לבניית החברה הישראלית, באיזה שלב היה צריך לשנות אותו. 

אגב, להזכירך, בשנות ה-80 היו עוד כמה קריסות קטנות בחסות הליכוד. למשל משבר הבנקים (אתה יודע, לא רק הקיבוצים שיחקו בבורסה. כל עם ישראל קנה סטוק בל״ל ופועלים למוכ״ז עם הלוואות) ויום אחד היה צריך לחלץ. וכמובן ה״כלכלה הנכונה״, טלוויזיה צבעונית לכל אחד ואינפלציה של 450% בשנה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, 3n כתב:
לפני 58 דקות, Night Driver כתב:

והמשותפת לא אבל רעם כן שותפים לגיטימיים.

דיברת באותה הצורה כאשר הקיבוצים קיבלו כספים בלי סוף מהמדינה ונמחקו להן כ 32 מליארד מהחובות שלהם עקב משחקי הבורסה אי שם בשנות ה 80 ?

גלול אחורה ותבין שאני בכלל לא מדבר על כסף. 

אני מדבר על כפיה, על אי השתתפות בנטל ועל חברה לא תורמת.

לקיבוצים מחקו חובות כמו להרבה חברות עסקיות אחרות. אתה רק מתעלם שהקיבוצים היו אחראים על חלק לא מבוטל מהחקלאות וחלק נכבד בתעשייה ולתת להם ליפול היה מפיל את כל המדינה 

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אתה חושב שמישהו מהכותבים פה מצביע חדש או המשותפת?

אני זורם, אני מצביע למשותפת, מפלגה שלא השיגה כלום. כלום. 0. 

ההשפעה שלהם לא זניחה! אלא היא פשוט לא קיימת. 

אז יאללה, אני משלשל המשותפת וההשפעה לא קיימת, הוא שם מחל ואז בוכה שזה הכול אשמת כול מי שהוא לא ביבי.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

כל עוד לא תוציאו את הראש מה*** ותבינו מה קורה פה ואיך *אתם* צריכים להתנהל ביבי ייבחר שוב.

"היא התלבשה חשוף מדי לדעתי"

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לא אמרתי לך לשקר, אמרתי לך להפסיק להתסיס.

"אני לא אוהב את הקמפיין של גנץ" זה להתסיס? 

"נסיון הפתטי שלגנץ בימים האחרונים להתחנף לגזענים ולצאת נגד קואליציה בתמיכת הערבים" זאת התססה?

לפני כשעה, פינדר כתב:

שינו את הדיעה שלהם בגלל משהו שאני או אתה כתבנו?

כן, הבנתי שמה שחשבתי שהוא שולי, הוא ממש לא ורק מתחזק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 46 דקות, 3n כתב:

בן כמה היית בשנות ה80? אני הייתי בן 7-17. מתנצל אבל לא הייתה לי דעה לגבי הקיבוצים והחובות שלהם באותה תקופה.

וגם אם נניח שמחיקת החובות היתה חוסר צדק משווע, אז לנצח אני צריך לממן חבורה של בטלנים, 40 שנה אחרי?

מצחיק שאתה מדבר על טיעונים גרועים והרחקת מצביעי ימין.

לפני 9 דקות, David32 כתב:

כן, הבנתי שמה שחשבתי שהוא שולי, הוא ממש לא ורק מתחזק.

זה נכון וזה הכי מייאש. אבל זה לא גרם לי להסכים איתם.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כאשר הכותבים פה לא יוצאים בצורה נחרצת מול המשותפת ורע"מ בקואליציה, כמו שאר אנשי המרכז/שמאל/רק לא ביבי/רק לא זיבי שתוקפים את גנץ שמעלה קמפיין "לא יושב עם רע"מ" אתה מאפשר לביבי בצורה מאוד קלה להשאיר את אלה שמתלבטים אצלו.

וזה משהו שאני רושם פה כבר הרבה זמן.

זה עדיין לא עושה את זה נכון.

יאיר לפיד יכול לקעקע על המצ"ח שהוא לא יישב עם רע"מ ואף אחד שחשב להצביע ליכוד לא יעבור אליו.

חוץ מזה, אין בן אדם אחד בארץ שמאמין שאם מה שיפריד בין ביבי לקואליציה יהיו האצבעות של רע"מ אז הוא יוותר עליהם.

פורסם

אני מבין שאסור לי להתעצבן מזה, כי מחקו לקיבוצים חובות ובן גוריון הטביע את האלטלנה.

image.thumb.png.a502f535e66848e0f669f01df53c0220.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

קריקטורה מהארץ היום.

Screenshot_20260115_111210_Chrome.thumb.jpg.be90ab18450f364d54191b9c4e097633.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 57 דקות, stx כתב:

זה עדיין לא עושה את זה נכון.

יאיר לפיד יכול לקעקע על המצ"ח שהוא לא יישב עם רע"מ ואף אחד שחשב להצביע ליכוד לא יעבור אליו.

חוץ מזה, אין בן אדם אחד בארץ שמאמין שאם מה שיפריד בין ביבי לקואליציה יהיו האצבעות של רע"מ אז הוא יוותר עליהם.

אתה לא צריך שהוא יצביע לפיד אתה צריך שהוא יצביע בנט או ליברמן.

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה לא צריך שהוא יצביע לפיד אתה צריך שהוא יצביע בנט או ליברמן.

מסכים. מה עם החצי השני של הפיסקה?

שגם ככה אף אחד לא חושב שרה״מ מוקצים ע״י ביבי?

פורסם
לפני 4 שעות, 3n כתב:

האופוזציה צריכה להתאפס על עצמה ולמצוא מנהיג אשר יוכל להיות אלטרנטיבה ראויה מול ביבי כיוון שכרגע הוא לוקח בהליכה.

לא גנץ , בוודאי שלא לפיד ובטח ובטח שלא יאיר גולן הם דמויות אשר רלוונטיות למרוץ לראשות הממשלה.

בנט ? ברירת מחדל ותו לא בנוף הצחיח של הפוליטיקה הישראלית.

נראה שהתבלבלת בין המערכת שלנו לזו של ארה"ב. בישראל בוחרים ברשימות לכנסת ולא בבחירה ישירה לראשות הממשלה. מעבר לכך, כל אחד מאלו שהזכרת יהיה עדיף על נתניהו, כי הם יראו לנגד עיניהם גם טובת המדינה, ולא רק הישרדות פוליטית וניסיונות להציל את עורו מהמשפט.

לפני 4 שעות, 3n כתב:

אולי במקום להפוך את הבחירות על אדם, לבוא ולהציע תוכניות כלכליות\ חברתיות \ בריאותית ולהראות לציבור הרחב אלטרנטיבה לכישלונות של ביבי.

לתקוף את האדם רק מחזיק אותו , חשבתי שלאחר 18 שנה יבינו זאת באופוזציה.

תגיד, אתה בטוח שאתה חי בארץ? כי בישראל המציאות נראית קצת אחרת.

לפני 3 שעות, 3n כתב:

תמשיך , זה בדיוק מה שמחזיק את ביבי בשלטון.

הכללה מטופשת לחלוטין וזה בלשון עדינה .

אנשים כמוך משאירים את ביבי בשלטון .

מה שמחזיק את ביבי זה כישרון פנומנלי, כמו להטוטן בקרקס, לשחק ולנפח את השנאה הגנטית של חלק מאוכלוסיית שתו לי/אכלו לי, האשכנזים, מפ"ם/מפא"י. מה שנקרא היום ביביסטים.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אבל כמו שרשם 3n - כל עוד לא תוציאו את הראש מה*** ותבינו מה קורה פה ואיך *אתם* צריכים להתנהל ביבי ייבחר שוב. אז אתם תהיו צודקים בעיני עצמכם ותמחאו אחד לשני כפיים על כמה אתם ליברלים והם ימשיכו לחלק כסף.

אמר איינשטיין, שהצביע לבן גביר...

לפני כשעה, 3n כתב:

האנשים האלה עשו דבר או שניים בשביל המדינה, להבדיל מהפרזיטים המשתמטים ששודדים את הקופה הציבורית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 דקות, stx כתב:

מסכים. מה עם החצי השני של הפיסקה?

שגם ככה אף אחד לא חושב שרה״מ מוקצים ע״י ביבי?

תדאג שהם לא יהיו מה שהוא צריך בשביל הקואליציה.

לפני 4 דקות, mikyl כתב:

אמר איינשטיין, שהצביע לבן גביר

תזכור - בן גביר המלך.

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

תדאג שהם לא יהיו מה שהוא צריך בשביל הקואליציה.

עיצה טובה. איך?

פורסם
לפני 6 דקות, stx כתב:

עיצה טובה. איך?

תביא 61 מנדטים למפלגות ציוניות.

איך? אל תרחיק ימנים עם הצהרות של "לדעתי עבאס צריך להיות בממשלה". קל.

כרגע האופוזיציה מסובכת עם עצמה - מכניסים בספירה שלהם מתנחל כמו ליברמן ואיש שמאל קיצוני כמו יאיר גולן. כל מצביע שמפספסים זה תקלה.

פורסם

הערבים הם חמישית מהאזרחים במדינה. תתרגל.

ואם הם יהיו מה שיחסר לביבי כדי להקים ממשלה הוא ייתן למפלגה ערבית גם את משרדי הבטחון והעניינים האסטרטגיים. הוא גם יסביר שצריך ערבית טובה לקשר בריא עם קטאר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...