Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

אני זוכר דיון ער פה לגבי טקס הזיכרון הלאומי והיו חברים שטענו שבגלל החג דוחים אותו.

לא חושב שיהיה טקס גדול אלא משהו צנוע בהר הרצל, לפחות זה מה שאני יודע. מי יעלה על הבמה? נציגי ממשלת הטבח? הם הרי בורחים מכל מה שקשור ב-7, מכונת הרעל כבר עובדת שוב על מלא. חסרי המוסר הבסיסי שלא התנצלו יעשו הכל כדי להמשיך לשלוט ולהנות ממנעמי השלטון. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 35 דקות, עדי-אל כתב:

יש משפחות אצילות נפש שהתגברו על הסבל האישי שלהם ובחרו לראות את האינטרסים של עם ישראל במקום להדהד את תעמולת החמאס ולנסות להוריד את ישראל על הברכיים בפני החמאס

כל כך אציל נפש שאיכשהו הכל הסתדר לו עם זה שמראש הוא היה בעד נתניהו ובעד כיבוש עזה ועכשיו הוא נוקט נאומים פוליטיים משיחיים?

והאחים של עמרי מירן, שהיו בנאום אתמול בבלינסון בזמן שהאח האהוב שלהם נמצא בכלל באיכילוב? אצילות נפש עד הסוף..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

תשמע, אני לפעמים מקנא במאמינים.

זה מאוד עוזר כשיש למי להעביר את האחריות ושיש מי שפוטר אותך מאחריות.

מצד אחד, אולי כן. טוב לשקט הנפשי. 

מצד שני. 

זה לא מקרב אותך בשיט לפתרון של המצב.

פלוס, אל תקנא. אלו בובות מופעלות יותר גרוע מהחבובות- כמו קרמיט הצפרדע עם היד ב, אה, מאחורה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך אפשר לשפוט את ההתנהלות של המשפחות? אנשים שחיו שנתיים במציאות בלתי נתפסת. 

במקום לשפוט אותם צריך לשפוט את כל מי שאפשר למצב הזה לקרות.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, Gosser1860 כתב:

טכנית היו הישגים וטכנית הוא היה ראש הממשלה בתקופה הזו, וכמו שאנחנו יודעים לזקוף לחובתו את הכישלונות גם בהיעדר פעולה יזומה מצידו אזי צריך, בעיניי לפחות, לזקוף לזכותו את ההצלחות. 

אפשר לטעון, בשני המקרים, שהוא "מובל" או "פאסיבי" או הכי טוב "לא ידע", אבל אז זה תקף גם לכישלונות.

עבורי, גם אם יביא את השלום הניצחי, האינסופי בכל רחבי תבל לא אוכל למחול על הניהול הכושל והחסר אחריות בעשור פלוס האחרונים. אבל, כפי שרואים, וכפי שציין זאת אחד היועצים שלו אני חושב נתן אשל - עד הבחירות עוד ישכחו את ה7.10. זו אולי מעט הגזמה, אבל זה כנראה לא רחוק מהאמת. 

ביבי נכנס לשנת בחירות בפוזיציה מאוד מורכבת וקשה עבורו מה שאומר שגם לישראל יהיה לא פשוט 🫠

תראה, אני מוכן לגמרי לתת לו קרדיט על מקומות שבהם ישראל הצליחה (לבנון) או מספרים לנו שהצליחה (איראן).

במקרה של המלחמה בעזה, אני לא רוצה להגיד ״הפסדנו״, כי זו מילה גדולה. אבל כן, די הפסדנו. אם הייתי ימני, הייתי בכלל מתחרפן, אבל גם בתור שמאלני - אנחנו חוזרים לגרסה חדשה של אוסלו, חמאס לא הולך לשום מקום, אנחנו מקבלים נוכחות כלשהי של קטאר וטורקיה ברצועה והדיונים על מה קורה הלאה לא כוללים את ישראל. בנקודה הזו, הדבר הכי טוב אולי שאנחנו יכולים לבנות עליו, זה שהערבים שוב יתחילו לירות אחד בשני, רצוי פלסטינאים בטורקים וקטארים ומצרים. וזה אחרי שנתיים של הרס, שיטוח שכונות וערים שלמות, השמדת ערך טוטאלית כמעט לישראל כמותג, ברמה שצריך צלפים על גגות כדי לאבטח משחקים של נבחרת ישראל באיטליה, קבוצות ישראליות משחקות בלי קהל באירופה ועוד. 

עכשיו, נניח שזה נתון לפרשנות. מי שרוצה יכול לספר שניצחנו, למרות שחמאס ממשיך להתקיים ולשלוט ברצועה. אני לא יודע איך אפשר להסתכל על רשימת מכולת של מטרות המלחמה, לראות מה הושג ומה לא, ועדין לדבר על ניצחון. אבל נניח. הבעיה העקרונית עם נתניהו והעבדים שלו, מעבר לשאר הכשלים הלוגיים, היא שהציפיה היא חד כיוונית כרגע. כולם צריכים להתיישר, להעריץ את האדמה שהוא דורך עליה, להתמוגג מול תמונות שרה בת ה-20 ולשמוח שמשפחת מלוכה מוצלחת כזו מובילה אותנו. אין כאן רמז לרמז לבדל של משהו שיזכיר לקיחת אחריות. ובמקרה של נתניהו זה הרבה יותר גרוע מזה שהוא ״סתם״ היה ראש ממשלה במקרה ב7.10. לישראל לא הייתה ואין אסטרטגיה לא למלחמה בעזה (ובגלל זה, בין היתר, גם לא נצחנו בה) ולא ליום שאחרי. כי האסטרטגיה בשנים האחרונות היתה מה שהפוליטרוק טאוב ניסח בזמנו. אסור למוטט את החמאס, כי ככה מונעים סיכוי כלשהו למו״מ. ועל זה חתום אך ורק נתניהו. זה הבייבי שלו. 

לצערי, שוב, עם ביביסטים, כמו גם עם חלק מתומכי הקואליציה אבל לא הליכוד, אין איך לדבר על זה. אני רואה את מה שהם כותבים. זה לא הוא, לא העירו אותו. זה ההתנקות, אלטלנה, צבי שבתאי, מה שלא נוח לא מתייחסים אליו. לא קיים. וזה ככה בכל תחום. איש מהם לא יעצור לשאול למה הוא שיקר שיוכל להעיד במשפט וגם לנהל מדינה, ועכשיו כל שרי הליכוד מסבירים לנו שזה בלתי אפשרי ומה בדיוק הם יודעים היום שלא ידעו לפני שנתיים וחצי. איש מהם אפילו לא דורש ממנו אחריות על הר מירון - משהו שכבר נשכח. 

את המסקנות לעתיד אפשר לקחת לשני כיוונים. הפסימי יותר, זה שאם מסתכלים על זה - מבינים שיש פה מחנות שאין דבר שמחבר ביניהם פרט לפחד מהחמאס ומאיראן. ומתישהו זה יתפוצץ ויתפרק. האופטימי היא שאולי באמת נעבור תהליך של ריפוי כשנתניהו ילך. הבעיה הגדולה היא שניכר שהוא בטוח שהוא אלוהים. כרגע הוא שוב קבע פריימריז מהיום למחר בליכוד. איש כבר לא מעז להתייצב מולו, למרות שהביסיסטים ימשיכו לחרטט שמדובר במפלגה דמוקרטית מופלאה. אם הוא ינצח בבחירות בישראל? לא יודע. בנקודה הזו, למרות שעד לאחרונה לא חשבתי ככה, אני לא בטוח שבכלל יהיו בחירות דמוקרטיות בישראל. מה ומי בדיוק ימנע ממיקי זוהר לספר בערוץ 12 שזה פשוט מביך ובושה לקיים בחירות כשראש ממשלה עסוק בתהליכים מדיניים מורכבים, ויריב לוין לדחוף לחקיקת יסוד שתשנה את שיטת הבחירות בישראל? כלום. חוץ מזה, אולי, שהשותפים הטבעים שונאים אחד את השני, מסתבר, לא פחות ממה שהם שונאים אותנו ואנחנו אותם.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
Just now, SlowRide כתב:

איך אפשר לשפוט את ההתנהלות של המשפחות?

היגיון ביביסטי: אם הן לא איתנו הן נגדינו. 

הביביסטים צריכים לקבל טיפול לתחושת הנרדפות שלהם. ממה שאני מצליח להבין הם בטוחים שכולם נגדם. 

Just now, יבגניפ כתב:

תראה, אני מוכן לגמרי לתת לו קרדיט על מקומות שבהם ישראל הצליחה (לבנון) או מספרים לנו שהצליחה (איראן).

במקרה של המלחמה בעזה, אני לא רוצה להגיד ״הפסדנו״, כי זו מילה גדולה. אבל כן, די הפסדנו.

"ניצחנו"? היפסדנו"?

מצטער לומר את זה, אבל מול עזה זה היה סך הכל עוד סבב.

כן, מול לבנון ניצחנו. קורים שם עכשיו תהליכים שישנו את המצב דרמטית לדעתי. 

אבל בעזה? אולי עכשיו העזתים שונאים את חמאס אבל עוד הרבה יותר אותנו. זה יוליד הרבה מאד מחבלים חדשים, עם שנאה יוקדת וטרייה, כי פשוט לא סיימנו את העבודה.

חמאס יתפרק מנשקו והפעילים יתחברו לתנועה חדשה- זה לא משנה אם היא תיקרא אשף, פתאח, תנזים או הלו קיטי. 

השנאה לנו גדלה למימדים מפלצתיים, גם בעקבות התעמולה של החמאס עצמו- הדהוד פנימי מאסיבי. 

אני חושב שאולי יהיה שקט למשהו כמו 10 שנים לפני גל הטרור הבא. בכל זאת יקח להם זמן לשקם. 

Just now, יבגניפ כתב:

בתור שמאלני

אל תהיה בבקשה. זה מזיק לבריאות :lol:

Just now, יבגניפ כתב:

מה ומי בדיוק ימנע ממיקי זוהר לספר בערוץ 12 שזה פשוט מביך ובושה לקיים בחירות כשראש ממשלה עסוק בתהליכים מדיניים מורכבים,

שכחת, שצריך גם במקביל להתמודד עם משפט שתפרו לו היועצת, בג"צ, רבין ובן גוריון. זה בטח קשה לו מסכן, אפילו שהוא התחייב שהוא יכול- ואפילו הצליח תוך כדי מלחמה, בכנות. לא הצלחה מזהירה, אבל התמודד עם זה. אולי זה עשה אותו קצת חולה... 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 33 דקות, יבגניפ כתב:

כרגע הוא שוב קבע פריימריז מהיום למחר

מבחינתי זה הדבר החיובי היחיד במה שכתבת. הוא קובע פריימריז, משמע הוא מתכונן לבחירות.

אני מניח שהם ינסו לחבל בהוגנות הבחירות ככל שיוכלו, אבל אני מקווה שעדיין לא חצינו את הקו שבו הם יוכלו להטות לגמרי את התוצאות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את הזוועות שקרו במשמרת שלהם אי אפשר למחוק. זה יקשה עליהם להטות את התוצאות.

אם אתה מדבר על זיוף התוצאות זה כבר דבר אחד. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשאין תוכנית ליום שאחרי, יוצא שאנחנו שוב מחמשים את החמאס.

image.thumb.png.a634f3995d29aa8a26f7fe4b526a92c5.png

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

את הזוועות שקרו במשמרת שלהם אי אפשר למחוק. זה יקשה עליהם להטות את התוצאות.

אם אתה מדבר על זיוף התוצאות זה כבר דבר אחד. 

יש עוד דרכים. הדרך הכי קלה היא להוריד את אחוזי ההצבעה במגזר הערבי. לא יודע אם זה יספיק, אבל זו אופציה שהם בוודאות ילכו עליה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

אל תהיה בבקשה. זה מזיק לבריאות 

רק אם יש ביביסט בסביבה. 

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

יש משפחות אצילות נפש שהתגברו על הסבל האישי שלהם ובחרו לראות את האינטרסים של עם ישראל במקום להדהד את תעמולת החמאס ולנסות להוריד את ישראל על הברכיים בפני החמאס

אז אם אני מבין נכון מדבריך, מתוך כל משפחות החטופים יש רק שש "אצילות נפש" שבחרו לראות את טובת עם ישראל, וכל השאר הם בעצם משת"פים של חמאס? אתה בכלל מודע לכך שבשבוע הראשון למלחמה, שחרור החטופים אפילו לא נכלל בין מטרותיה הרשמיות? רק בזכות המאבק העיקש של המשפחות (חוץ משש שהוזכרו) הנושא נשאר במרכז השיח הציבורי בארץ ובעולם. בלעדיהן, סביר שגורל החטופים היה זהה לזה של רון ארד, אברה מנגיסטו, הישאם א-סייד והדר גולדין.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מיקי, בוא נניח לזה היום. זה יום הזיכרון הרשמי (למרות שבשבילי תמיד הוא יהיה ב 7.10 ועל הז^ן שלי הממשלה/חגים/כל תירוץ אחר) ונכבד את הקורבנות.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

יש עוד דרכים. הדרך הכי קלה היא להוריד את אחוזי ההצבעה במגזר הערבי. לא יודע אם זה יספיק, אבל זו אופציה שהם בוודאות ילכו עליה.

אז... אז... אז... רגע, לא יהיה השנה "אבו יאיר"? :bugeyed::Foil:

פורסם

אני רק שאלה. 

האם בטעות ובלי כוונה, לקראת הבחירות, נזכה לראות אותו מדבר בלייב? או רק בהודעות מוקלטות ומצולמות, כמו שהיה כל המלחמה? 

עצם התשובה תעיד משהו על העדיפויות שלו.

• תוכן חדש...