Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

החבר׳ה האלו לא רוצים משילות ברגע שזו נוגעת ליהודים שמפעילים אלימות מול ערבים.

האמת שתהיתי מה יעשו למחבל ששרף משפחה בביתה בעקבות הדיונים בחוק מוות למחבלים.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

ה כמו שהיום אתם מתגעגעים לבגין בזמן שבלייב גמרתם לו את הצורה.

אתה מבלבל הכל מהכל. אלו שהתייחסתי אליהם, היו תומכים בזמנו בחנן פורת וחבריו. אני מעולם לא הצבעתי לבגין, בעיקר כי הייתי בן 10 בערך כשהוא פרש.

וגם היום אני לא מתגעגע לבגין. הוא היה זה שרכב על הפילוג העדתי (שנתניהו הפך לאומנות).

זה מה שכתבתי עליו לפני פחות מחודשיים:

בתאריך 8.8.2025 בשעה 18:00, פינדר כתב:

בגין עשה שני דברים טובים. השלום עם מצרים וההתפטרות כשהבין שהוא כשלון בכל תחום אחר.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

זכותך, אגב. אבל לפחות אל תחרטט שאתה בעד אמשילות או משהו. כי בסוף לא אתה, ולא החבר׳ה האלו לא רוצים משילות ברגע שזו נוגעת ליהודים שמפעילים אלימות מול ערבים.

כל התגובה שלך לא שווה כי אתה יודע טוב מאוד, וכולם פה יודעים שאני דורש תגובה זהה לכולם.

אם היית שואל מה דעתי על החברה שגנבו את הרכב היית מקבל תשובה שמגיע להם שיכרתו להם את הידיים, אבל בנית תיאוריות על פי זה שאני לא מתרגש מאהבלים שמגיבים בפייסבוק.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

האמת שתהיתי מה יעשו למחבל ששרף משפחה בביתה בעקבות הדיונים בחוק מוות למחבלים.

אם אתה מדבר על דומא ומשפחת דוואבשה יש פה בעיה כי לפי כל העדויות החקירה הייתה לא הכי כשירה.

אבל נגיד אלה שרצחו את מחמוד חדיד או איך שלא קראו לו שזה ודאי שיקבלו זריקה מבחינתי.

אגב כמה אנחנו "אלימים", איזה קטע שמבחינת רציחות יש כל כך קצת מקרים שקל לזכור אותם אהה?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

זה כמו שהיום אתם מתגעגעים לבגין בזמן שבלייב גמרתם לו את הצורה.

אלו שחיבקו אותו על הסכם השלום עם מצרים הם גם אלו שביקרו אותו על מלחמת לבנון הראשונה. הפגנות קשות? ברור, זו מלחמת הברירה הראשונה של ישראל בדיוק כפי שהמשך המלחמה בעזה היא מלחמת ברירה. הגעגוע הוא לא לשלטון שלו, הוא לזה שהיה ראש ממשלה שהבין שטעה ולקח אחריות, ראש ממשלה שהיה אולי דמגוג לא קטן, אבל עבורו המדינה הייתה חשובה יותר מעצמו, משהו שאין לאף אחד מהממשלה הנוכחית ובטח שלא לעמוד בראשה. להזכירך, באותה נשימה מזכירים גם את רבין שפרש לאחר פרשת חשבון הדולרים. 

לפני שעתיים, stx כתב:

המטרה שלו הוא התיישבות בארץ ישראל.

הגבולות של ארץ ישראל ההיסטורית שונים לגמרי מאלו של זו הנוכחית, המטרה שלהם היא ארץ אבות/יהודה, הרבה פחות ארץ ישראל. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אבל נגיד אלה שרצחו את מחמוד חדיד או איך שלא קראו לו

מוחמד אבו חדיר אבל אל תבנה על זה.

מספיק לראות מה קיבלו רוצחי חמיס טוטאנג'י וזה עוד היה בתקופה הרבה פחות גזענית. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, Gosser1860 כתב:

וזה קצת צפוי, לא? ההקצנה וכו', בטח אחרי ה7 באוקטובר. כמו שציינת בעצמך, מבחינת היושבים בציון הפתרון של 2 מדינות רחוק מאי פעם, אם בכלל אפשר להעלות על הדעת.

אני לא בטוח שזו הקצנה אחרי ה7.10. התנחלויות זה קונספט אלים. אין מה לעשות. זה לא אומר שכל או אפילו רוב המתנחלים אלימים ביומיום. אבל זה גם לא חדש שזה קורה.

אולי זה הפך ליותר מיינסטרימי, אני לא יודע. אבל אני מניח שזה גם לא תהליך שהתחיל בשנתיים האחרונות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

מוחמד אבו חדיר אבל אל תבנה על זה.

עד שמגיע ברזל ארוך במחנה שדה תימן..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

לא הבנתי מה הבעיה. 

חייל נפצע בשביל פעולה שהיא לא צורך מבצעי.  המוצב יכול לתפקד יופי גם בלי חוט ערוב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

לא הבנתי מה הבעיה. 

מאחל לו החלמה מהירה ושיקום קל, אבל יש לי שאלה:

באמת יש צורך בתיל המטופש הזה במוצב צהלי בשטח אוייב? כאילו בתוך הארץ ברור, אבל במקומות עם סיכון, משהו שגם ככה לא ישאר שלנו, אין איזה רב שיכול להגיד שזה לא קריטי?

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, David32 כתב:

באמת יש צורך בתיל המטופש הזה במוצב צהלי בשטח אוייב? כאילו בתוך הארץ ברור, אבל במקומות עם סיכון, משהו שגם ככה לא ישאר שלנו, אין איזה רב שיכול להגיד שזה לא קריטי?

מכיר את מבצע פיתה של סילמן? אותה שטות..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

חייל נפצע בשביל פעולה שהיא לא צורך מבצעי.  המוצב יכול לתפקד יופי גם בלי חוט ערוב.

זאת שאלה אם הוא עשה את זה על דעת עצמו והסתכן שלא לצורך או שזה חלק מהתפקיד.

פורסם

להבנתי הוא איש חבד, קצין ברבנות, שהגיע כדי להכין את המוצב לכיפור או סוכות. אין לי מושג אם החוט מוגדר בפק״ל או שזו הגדלת ראש שלו. בכל מקרה פציעה מיותרת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשבילך זה מיותר, יש חיילים שזה חשוב להם והצבא צריך לספק שירותי דת. 

• תוכן חדש...