Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 55 דקות, עדי-אל כתב:

ניסינו תמיד למצוא פתרון רבין, פרס, ברק, שרון, אולמרט, ביבי

תמיד קיבלנו לא אז אולי כדאי להפסיק לחפש פתרונות "יצירתיים" ולהבין שאולי אין

בינתים נראה שהפתרון של ביבי וה"ימין"  הוא הפתרון למען הפלסטינאים, ונגד ישראל. לתקן את הנזקים שה"ימין" גורם ייקח לפחות 40 שנה, וגם זה בתנאי שלא יהיה לנו עוד ביבי ובוודאי לא דתיים קיצוניים עם מדינית "בעזרת השם"..

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 16 דקות, hans כתב:

פחות בסדר אבל לפחות אתה חי.

גירוש זה דווקא אחלה "פיתרון מדיני".

1. לא כל פיתרון שמשאיר אותך חי, הוא פתרון לגיטימי. ולא אני לא מתכוון שתמות, אלא שתשאף לפתרון עם הרג מינימלי ולא מקסימלי, של אזרחים.

2. גירוש זה אחלה, אם לא אכפת לך לבצע פשעי מלחמה. אבל כשמאוהבים בדימויים של מצדה ו״עם לבדד ישכון״, למי אכפת מחרם בינ״ל וסנקציות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

טיעון איש קש, אין אף אחד, גם לא בגרועים שבימין, שדוגל בפיתרון עם הרג מקסימלי של אזרחים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אבל כן עם "גירוש מרצון"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, hans כתב:

טיעון איש קש, אין אף אחד, גם לא בגרועים שבימין, שדוגל בפיתרון עם הרג מקסימלי של אזרחים.

זו שיחה איתך, שבה העלת שאלה אם זה בסדר לחסל את המפלגה הנאצית. אל תייחס לי אמירות שלא אמרתי.

ופתרון של גירוש, הוא פתרון לא חוקי, איך שלא תהפוך את זה. זה נחשב לפשע מלחמה וזה ישים אותנו במעמד של רוסיה, רק עם פחות עוצמה וגודל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אתה מתבלבל עם גולש אחר לדעתי.

לגבי גירוש - כל מה שצריך כדי להפוך את המושג הזה לחוקי הוא לחוקק חוק. כאילו, בחיאת... זה נושא טכני לגמרי...

היסטורית גירוש פתר סכסוכים ועצר שפיכויות דמים. בכל הקשור להתנהלות עם כת עובדי שטן *בפועל* - אני לא מוצא בעיה מצפונית מי יודע מה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 דקה, hans כתב:

לגבי גירוש - כל מה שצריך כדי להפוך את המושג הזה לחוקי הוא לחוקק חוק

שיחול על יהודה ושומרון ועזה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

לחסל את היטלר והחבר׳ה זה בסדר. לחסל את כל אזרחי גרמניה ולגרש את אלו שנותרו בחיים, פחות בסדר.

לפני 56 דקות, hans כתב:

פחות בסדר אבל לפחות אתה חי.

אני התייחסתי לתגובה שלך למה שכתבתי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

הקושי הטכני זה שמפריע, תגיד?

כי להתקבל אצל אומות העולם כבר ירד מן הפרק (או ליתר דיוק, נחשף) גם בלי ביבי.

הגלגל התהפך, או שמא נאמר - חזר למקומו ההיסטורי.

עריכה אחרונה על ידי hans

פורסם

לפני 5 דקות, hans כתב:

כל מה שצריך כדי להפוך את המושג הזה לחוקי הוא לחוקק חוק. כאילו, בחיאת... זה נושא טכני לגמרי

אני מדבר על חוק בינ״ל לא על ועדת חוקה של שמחה רוטמן...

אמנת ז׳נבה שישראל חתומה עליה, אוסרת במפורש גירוש של אזרחים משטח כבוש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

אז למה לא לפתור בעיה עכשיו במקום לדחות אותה לעתיד?

אתה בעצם שואל למה ישראל לא מסוגלת לבצע טרנספר, כשאין שום מדינה בעולם שתומכת בזה או מוכנה לקבל את הפלסטינאים, או למה לא לבצע רצח עם, כשישראל לא מסוגלת אפילו לנהל מלחמה בעזה שבה אומנם מבוצעים כנראה פשעי מלחמה, אבל לא רצח עם?

ברצינות, לא היית פה בשנתיים האחרונות?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 27 דקות, stx כתב:

איך עובדת אמנת ז׳נבה באמת כשהצד השני לא חתום עליה?

אני כמובן לא מומחה, אבל למיטב ידיעתי האמנה נחשבת לבסיס להגדרות של פשעי מלחמה. ופשעי מלחמה אסור לך לבצע, גם אם הצד השני לא חתום שום אמנה וגם אם אתה לא חתמת על כלום.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

לגבי גירוש - כל מה שצריך כדי להפוך את המושג הזה לחוקי הוא לחוקק חוק. כאילו, בחיאת... זה נושא טכני לגמרי...

אתה לא חושב שכדי לגרש צריך גם צד שני שיסכים לקלוט?

ואיך זה עובד אצלכם בראש, באמת?

נניח, גירשת.

מה אחר כך?

במה תעבוד? לא חושב שנצליח להתפרנס מויכוחים בשרשור פוליטי בקארספורום

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ואיך פיתרון מדיני יעבוד?

סבבת, עשית צעד בשחמט, אבל לוח המשחק הוא דמקה.

לגירוש אתה תגיע בכל מקרה.

עוד עשור, שניים, שלושה...

ספציפית טכנית לגבי חוקי ז׳נבה הם לא אקסיומה מתמטית וכמו שהם נוצרו באקלים פוליטי מסוים

אפשר לעדכן אותם בהניתן אקלים פוליטי אחר (נכון, סבירות נמוכה נכון לרגע זה, אני רק מנסה להעביר נקודה).

עריכה אחרונה על ידי hans

• תוכן חדש...