Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו באמת למה להיות קטנוניים, החטופים מחכים בסבלנות יותר משנה ולא מתלוננים, מה זה כבר 3 חודשים? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יש איזה דיבור על כוונה לעשות בחירות דמוקרטיות בסוריה..🧐

ממשלה דאעשיסטית בדרך..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ואני חוזר ואומר: אחד מהשניים יקרה מחר - או שהמצב הבטחוני יחמיר ונחזור לממדים, או שנגלה ש״פתאום״ אפשר לעשות עיסקה. ובשביל זה חייבים שראש הממשלה לא יעיד.

אני לא מאמין שיש סיכוי שהוא יגיע לבית המשפט להעיד. לא בשלישי. לא בעוד שלושה חודשים. לא בעוד עשור. 

(למי שמאמין לשקרים על זה שצריך אותו שיצביע בכנסת או משהו - מוזמן לחפש פרסומים בכמה הצבעות הוא בכלל לקח חלק בכנסת הנוכחית).

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

ואני חוזר ואומר: אחד מהשניים יקרה מחר - או שהמצב הבטחוני יחמיר ונחזור לממדים, או שנגלה ש״פתאום״ אפשר לעשות עיסקה. ובשביל זה חייבים שראש הממשלה לא יעיד.

אני לא מאמין שיש סיכוי שהוא יגיע לבית המשפט להעיד. לא בשלישי. לא בעוד שלושה חודשים. לא בעוד עשור. 

(למי שמאמין לשקרים על זה שצריך אותו שיצביע בכנסת או משהו - מוזמן לחפש פרסומים בכמה הצבעות הוא בכלל לקח חלק בכנסת הנוכחית).

הבנתי שהוא לא חייב להעיד. זאת החלטה של ההגנה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, garicho כתב:

נכון אבל אם לא יעיד הוא יטען שלא קיבל משפט צדק גם אם הוא זה שבוחר לא להעיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

יואב קיש מבקש דחייה של 3 חודשים של המשפט בגלל האירועים בסוריה.

הם ישתמשו בהכול כתירוץ. פשוט מדהים

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, garicho כתב:

כן. נאשם לא חייב להעיד.

מאז תחילת המשפט הכת מוכרת למעריצים שלו את הסיפורים שהתיקים קרסו והם מדקלמים את זה כמו מנטרה.

אם זה היה נכון, לא היה לו צורך להעיד. ההגנה שלו יודעת שהוא חייב להעיד וזה מה שמלחיץ כל כך.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ביום שתציב לו דד ליין כל הביביסטים יצאו לשרוף את המדינה.

מצד שני אני אומר, אולי הגיע הזמן שנעבור את החלק הזה כדי שנוכל להסתכל קדימה.

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הביביסטים שמוכנים לשרוף את החיים של הילדים שלהם בשבילו הם באמת קומץ שאין לו תקווה. רובם סתם גלמים שהתירוץ העיקרי שלהם זה שהוא הרע במיעוטו, ואנשים כמו השופרות שלו שעשו מזה קריירה ומרוויחים מהמצב.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

יואב קיש מבקש דחייה של 3 חודשים של המשפט בגלל האירועים בסוריה.

סליחה, יאיר נתניהו* מבקש. יואב זה הכלי.

חבורה של אפסים.

לקיש יש ראש קטן. מאד קטן (אני שומע כל הזמן סיפרים עליו מחברים בהנהגת ההורים הארצית של בתי הספר).
מה זה 3 חודשים? הרי מאז התפרקות האימפריה העותומאנית, לא היתה מעולם תקופה שלא היתה באיזושהו מקום במזה״ת מלחמה.
אז למה לא לבקש כבר דחיה ל-10 שנים?

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

הביביסטים שמוכנים לשרוף את החיים של הילדים שלהם בשבילו הם באמת קומץ שאין לו תקווה. רובם סתם גלמים שהתירוץ העיקרי שלהם זה שהוא הרע במיעוטו, ואנשים כמו השופרות שלו שעשו מזה קריירה ומרוויחים מהמצב.

זה ממש לא קומץ. נכון שזה לא דבר שאפשר לחקור מדעית, אבל הרושם שלי הוא שמדובר בשליש-עד-חצי מהם. זה די הרבה אנשים (800000 מבוגרים).

פורסם
לפני 12 דקות, PinkDolphin כתב:

לקיש יש ראש קטן. מאד קטן (אני שומע כל הזמן סיפרים עליו מחברים בהנהגת ההורים הארצית של בתי הספר).
מה זה 3 חודשים? הרי מאז התפרקות האימפריה העותומאנית, לא היתה מעולם תקופה שלא היתה באיזושהו מקום במזה״ת מלחמה.
אז למה לא לבקש כבר דחיה ל-10 שנים?

זה ממש לא קומץ. נכון שזה לא דבר שאפשר לחקור מדעית, אבל הרושם שלי הוא שמדובר בשליש-עד-חצי מהם. זה די הרבה אנשים (800000 מבוגרים).

תחלק את ההערכה שלך ב40 ואולי תגיע למספר האמיתי.

• אהבתי 2
פורסם

חוזר על ההימור שלי, שביבי יתחיל להעיד השבוע, אבל ככל שיסתבך בעדותו יחריפו הצעדים לעצירת המשפט.

למיטב ידיעתי, השלב הראשון הוא שלב נח יחסית, שבו מעיד מטעם עצמו ועונה לשאלות פרקליטי ההגנה שלו.

אחר שיסיימו למתוח את השלב הזה ככל האפשר, יגיע שלב החקירה הנגדית, שהיא אבן הקריפטונייט שלו. מזה הוא כבר ינסה להימנע בכל מחיר.

image.thumb.png.5be1968c7df0517020ea8a3e2e14f1d1.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, PinkDolphin כתב:

זה ממש לא קומץ. נכון שזה לא דבר שאפשר לחקור מדעית, אבל הרושם שלי הוא שמדובר בשליש-עד-חצי מהם. זה די הרבה אנשים (800000 מבוגרים

אני לא מדבר על אנשים שביום שהוא יורשע או יאבד את השלטון בצורה כלשהי יפרסמו פוסט עצוב/כועס בטיוויטר אלא אנשים שיקחו נשק וילכו לשרוף את המדינה כמו שאוהבים להגיד. יהיו הפגנות ואולי איזה פפואס לא יציב ישלח לשופטים מכתב עם כדור של רובה בפנים. לא משהו שלא ראינו.

• תוכן חדש...