Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, יובל .מ. כתב:

יודע שזה נחשף על ידי ערוץ 14 אהוב נפשכם, אבל יצא לכם לראות את הנאום של עמוס שוקן תומך הטרור מכנה את ישראל מדינת אפרטהייד ואת המחבלים של חמאס בתור "לוחמי חופש"?

ואם ראיתם, אתם עדיין תוהים לעצמכם למה יש אנשים שרואים ערוץ 14?

כמובן שגם קורא לסנקציות כדי להקים את פלסטלינה..

לפחות אחרי היום יהיה לו קצת יותר קשה להיבחר לכנסת.

מה שיפיל בסוף את המדינה הזאת זה לא חיזבלה, לא חמאס, לא איראן ואפילו לא ממשלת הכישלון של ביבי אלא חיפושי סימטריה כפייתיים בכל דבר.

עמוס שוקן מעניין את הביצה. הוא יכול ללכת לצעוק אללה וואקבר ולהתאבד כמו החייל אמריקאי ההוא ששרף את עצמו בשביל הפלסטינים בטיק טוק. לא בגללו אנשים רואים ערוץ 14.

כשכל ערוצי החדשות מספרים לך כל יום שמחר בטוח מגיע סוף העולם, לא צריך להיות יוצר תוכן מדופלם בשביל להתחרות בזה. פחד מוכר וזה רווחי אבל אנשים גם רוצים להרגיש טוב עם עצמם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

כנראה שאצלם הרתעה<עלבון.

תאר לך מה היה קורה אילו היינו מפזרים פלאיירים בטהרן.

תקיפה סטייל ערב שקדם לראש השנה בסמוך לבחירות בארה"ב תהיה מבריקה מבחינתם כי לנו לא יתאפשר להגיב במיידי. אפשר לקוות, אולי, אם כי לא סביר שאנחנו נספק מתקפה נוספת לפני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בטוח בכלל שזה יהיה נכון עבורם. 

האמריקאים אמרו להם בפירוש לא להגיב בתקיפה.

לא משנה מי יבחר, הוא ירצה להראות שהוא לא חוזר על טעויות עבר עם איראן ששמה קצוץ על הדרישות של אמריקה. זה אור ירוק לישראל לתקוף ברמה שלא רק מעבירה מסר אלא גם גובה מחיר אמיתי לשלטון של חמינאי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

, בדוק אתה כועס על זה שיהיה יותר קשה למחבלים להיבחר לכנסת

כשההגדרה מיהו מחבל, היא בידיים של הגזענים האהובים עליך, כל ערבי יחשב למחבל, והקואליציה תזכה בבחירות לנצח. כמו בהונגריה.

ואתה תתלונן פה על האפסים בממשלה, כשאתה זה שמוחא כפיים להרס הדמוקרטיה שלהם. זה בדיוק עונה על ההגדרה של אדיוט שימושי, שרצה עכשיו חזק.

אגב מחבלים, הבחור שאתה הכנסת לממשלה, הוא מחבל. בא נראה איך יהנדסו את החוק של האהבל ואטורי ככה שיכלול רק ערבים ולא יהודים. שזה בפני עצמו רק מחזק את טענת האפרטהייד של שוקן.

IMG_9498.jpeg

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אגב, נקדים תרופה למכה:

מוכן להעיף את בן גביר אם זה יעזור להעיף את רעמ-חדש-תעל-בלד. אינשאללה.

בן גביר הוא הח"כ היחידי בכנסת הנוכחית שהורשע בתמיכה בארגון טרור. אתה מכיר עוד מישהו?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, ALÞћÃ כתב:

image.png.668a7adb09c3eb11e15c109132d93ae5.png

והעיקר שיש כאלו שמשוכנעים שהמתקפה האחרונה על איראן סיפקה הרתעה.

האמת היא שאמרו לנו שכנראה תהיה תגובה וגם לא חושב שמישהו דיבר על הרתעה. בסופו של דבר לאיראן יש יכולת לפגוע בנו, לא באותה מידה כפי שאנחנו יכולים לפגוע בה ובטח שלא באותה מידת דיוק ונזק, אבל יש לה את היכולת. בסופו של דבר השאלה היא האם שוב ארה"ב תגביל אותנו, היא הרי לא מגבילה אותנו כדי שלא נפגע באיראן אלא כדי שאיראן לא תפגע במתקני הנפט של המדינות השכנות למרות שהן לא צד במלחמה. כנראה שמחלת מדיניות ההכלה היא לא המצאה ישראלית בלבד.

• אהבתי 1
פורסם

ארהב מגבילה כי היא לא רוצה מלחמה עם איראן, גם הדמוקרטים וגם הרפובליקנים (ע''ע ראיון עם jd vance לא מזמן)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

יובל כבר מיישם את זה...

כמובן שאתה משקר כמו ביבי.

בחיים לא התייחסתי לכל הערבים כמחבלים, רק לאלה שדורסים גמלאים וממשיכים לתקוף שוטרים, או לכאלה שיורים ביהודים ברכבת.

השאלה היא למה אתה לא?

פורסם

או לכאלה שעושים טיקטוקים של ריקוד.

או לכאלה שפשוט התפללו במסגד בזמן שאחרים ירו ברכבת.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא למה אתה לא?

לאיזה מחבל לא התייחסתי כמחבל?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

ארהב מגבילה כי היא לא רוצה מלחמה עם איראן, גם הדמוקרטים וגם הרפובליקנים (ע''ע ראיון עם jd vance לא מזמן)

מה הקשר בין מלחמה של ישראל עם איראן לבין מלחמה של ארה"ב עם איראן, למעט נושא חימושים וכו'? 

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

מה הקשר בין מלחמה של ישראל עם איראן לבין מלחמה של ארה"ב עם איראן, למעט נושא חימושים וכו'? 

לארהב יש בסיסים סמדינות השכנות והם יותקפו על ידי אירון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אותי רק מעניין איך זה שארה"ב נותנת למדינה שסיסמתה היא 'מוות לאמריקה' להמשיך בנחת בפיתוח נשק גרעיני. 

ממש מוזר לי כל הסיפור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 5 דקות, אליה כתב:

אותי רק מעניין איך זה שארה"ב נותנת למדינה שסיסמתה היא 'מוות לאמריקה' להמשיך בנחת בפיתוח נשק גרעיני. 

ממש מוזר לי כל הסיפור.

אני מכיר מנהיג באיזור שעשה משהו דומה לא מעט שנים. מעריציו אומרים שהוא בין החכמים בעולם אז אולי שווה לשאול אותו.

• אהבתי 3
  • מצחיק 3
  • מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

הוא לא עונה לי בטלפון..

טוב, אז כנראה זו מחלה משותפת למנהיגים מערביים...

אגב, לעוד מישהו מפריעה העילגות של לא מעט נבחרי ציבור?

בנאומים רשמיים הכוונה.

בג"ד כפ"ת מוטעה, הטיות מוטעות של פעלים, וכו'..

עריכה אחרונה על ידי אליה
  • אהבתי 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...