Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פריג'י כתב:

תראו תראו, שורטריץ' סגר עם ההסתדרות שאני אתן לו 1200 שקלים השנה ולא רק 400.

הבראה זה לחלשים. 

ממשלה פח. בדיוק הייתי צריך את הכסף הזה כדי לתקן חלון סדוק ושני עצי דקל שנשרפו לי. אפשר להגיש חשבונית?.

https://www.ynet.co.il/economy/article/b1tmhs0eyg#autoplay

בוא ניקח עוד ממי שעובד...הכי קל

שר אוצר אפס

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • אהבתי 2

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

יפה שיש קולות שפויים וקוהרנטיים גם בערוץ 14.

https://e.walla.co.il/item/3700622

זה מוקש שכל מגיש שם לו באמצע הדרך. ככה שהוא יוכל לטעון לאחר מכן, הנה התרעתי על כך..

גם ינון מגל עשה כזה דבר..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מסתבר שמשטרת ישראל הוא גוף עברייני שלא נשמע לחוק ומובל ע"י מפכ"ל עבריין שלא נשמע לחוק.
אנחנו במשבר חוקתי חברים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

מסתבר שמשטרת ישראל הוא גוף עברייני שלא נשמע לחוק ומובל ע"י מפכ"ל עבריין שלא נשמע לחוק.
אנחנו במשבר חוקתי חברים.

על איזה חוק המפכל עבר?

פורסם (נערך)

גלי הקלה על המפכ"ל הטמבל והקלה גם עליך, רק צריך לקרוא/לצפות במקורות שהם לא ערוץ 14.
הנה חלק מפסק דין של בג"צ שמכיל הפניות לשלל פסקי דין אחרים, רק צריך... לקרוא, ואם לא בא לך לקרוא פשוט תקשיב למה שהיא אומרת כי היא מפרשת את לשון החוק אם תירצה לדפרים שלא מבינים את החוק.

"היועץ הוא העומד בראש המערכת המשפטית של הרשות המבצעת, ומושכלות ראשונים הם שהנחיותיו מחייבות גם את המשטרה. "בית משפט זה עמד פעמים רבות על מעמדן המחייב של הנחיות היועץ המשפטי לממשלה עת קבע כי אלה משקפות את הדין הקיים או מפרשות אותו באופן מוסמך, ולפיכך הן מחייבות את רשויות הממשלה" (בג"ץ 4065/09 עו"ד פנחס כהן נ' שר הפנים (20.7.2010), בפסקה 9 לפסק דינו של השופט י' דנציגר). להרחבה נוספת, ראו בג"ץ 4445/02 מור נ' ראש עיריית הרצליה, הגב' יעל גרמן, פ"ד נו(6) 900, 911-910 (2002), בפסקה 8 לפסק דינו של השופט י' טירקל; ע"א 3350/04 מנכ"ל משרד הפנים נ' שנן (13.6.2007), בפסקה 13 לפסק דינו של השופט ס' ג'ובראן). "היועץ המשפטי לממשלה ונציגיו, בכל הנוגע למתן חוות-דעת בדבר המצב המשפטי הקיים, אינם 'יועצים' במובן השגור של המילה. חוות-דעתם מחייבת את הרשויות. עמדתם המקצועית היא עמדת הרשויות. דעותיהם האישיות של נבחרים או של עובדי ציבור בדבר המצב המשפטי הקיים אינן רלוונטיות. בהפעילם את סמכויותיהם עליהם לקיים את חוות-הדעת המשפטיות של היועץ המשפטי לממשלה ונציגיו. בסמכותו הייחודית של היועץ המשפטי לממשלה - במקרים המגיעים להכרעה שיפוטית - לייצג בבית-המשפט את רשויות המדינה, ואגב כך לבקש את בית-המשפט לאמץ את עמדתו, אין כדי לגרוע מן הכלל המחייב את הרשויות לקיים את חוות-הדעת של היועץ המשפטי לממשלה. הפרתו של כלל זה - תוצאתה הבלתי נמנעת היא הפרה של חוקי המדינה ושל פסקי-הדין של בתי-המשפט, ובסופו של דבר פגיעה קשה בשלטון החוק. והמקרה שבפנינו יוכיח" (ראו סיפא לחוות דעתה של השופטת ד' דורנר בבג"ץ 4247/97 סיעת מר"צ נ' השר לענייני דתות, פ"ד נב(5) 241, 277 (1998))"

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, David32 כתב:

אמרו גם שאזרחים נטרלו אותו. 

בפועל הוא די ניטרל את עצמו.

איך אמרו פה? בוא נשחק בנדמה לי. 

נגיד והוא לא מחבל, אתה בשטח לא יודע אם הוא מחבל או לא, עולה אליו השוטר והוא - עם פרצוף מלא בדם - דוחף אותו עם מקל. 

ובאותו הרגע אנחנו לא יודעים שזה מחבל, רק שקרתה תאונה והנהג שתקוע בקבינה דחף שוטר - זאת סיבה לירות על מנת להרוג?

אין לי בעיה עם הרג המחבל, אבל הסיטואציה עצמה, עם חוסר הוודאות וזה שהנהג היה מנוטרל בכול מקרה כי הוא היה מעוך בקבינה... האם זה היה הדבר הנכון לעשות?

כן.

מבטיח לך שאם בהולנד נהג מוסלמי ידהור עם משאית לשוק חג המולד, וכששוטר יעלה לקבינה הוא ינסה לתקוף אותו, הדבר הבא שיקרה זה שיפרקו עליו 3 מחסניות בלי לשאול בכלל.

אתה מנסה לשים לנו גבולות מוסריים לא הגיונים רק כדי להגיד שאנחנו מוסריים.

עריכה:

אגב, התיאוריה שלכם של "יירו בכל תאונה" אתמול בלילה כבר הוכחה כלא נכונה.

הייתה אתמול תאונה בארמוו הנציב, 2 נפגעו. איזור מאוד בעייתי מבחינת אירועי פח"ע, גם של דריסה אם אתם זוכרים.

יש הבדל בתגובה אם הנהג יוצא מהרכב ומתקשר למד"א, נשאר ברכב מעולף, או נפגע קשה בעצמו, לבין נהג ששולף אלה/אקדח/סכין. 

וזה הוכח פה אינספור פעמים בעבר.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 10 שעות, פריג'י כתב:

יפה שיש קולות שפויים וקוהרנטיים גם בערוץ 14.

https://e.walla.co.il/item/3700622

הוא ספציפית יש לו טיפה יושרה 

לפני 8 שעות, פריג'י כתב:

תראו תראו, שורטריץ' סגר עם ההסתדרות שאני אתן לו 1200 שקלים השנה ולא רק 400.

הבראה זה לחלשים. 

ממשלה פח. בדיוק הייתי צריך את הכסף הזה כדי לתקן חלון סדוק ושני עצי דקל שנשרפו לי. אפשר להגיש חשבונית?.

https://www.ynet.co.il/economy/article/b1tmhs0eyg#autoplay

לא רציתי לכתוב את זה (אני לא רוצה כבר הרבה זמן) בגלל שעדיין יש גזענות במדיה הוא לא מקבל התייחסות זהה כמו לבן גביר.

אלמוג כהן והצרחנית הזאת מהליכוד ביחד יותר הגיוניים ממנו 

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מבטיח לך שאם בהולנד נהג מוסלמי ידהור עם משאית לשוק חג המולד

סליחה? השוטר ידע שהוא מוסלמי?

לקח יומיים לקבוע שזה פיגוע, על מה אתה מדבר.

לגבי השאר, אני לא בטוח בזה, אתה כן, כנראה שיש לך המון ניסיון עם משטרת הולנד, לי לא. 

אתה מנסה לשים לנו גבולות מוסריים לא הגיונים רק כדי להגיד שאנחנו מוסריים.

לא מנסה לשים שום גבול מוסרי. 

אגב, התיאוריה שלכם של "יירו בכל תאונה" אתמול בלילה כבר הוכחה כלא נכונה.

איזו תיאוריה? 

אני לא דחפתי תיאוריה כזאת. 

נשאר ברכב מעולף, או נפגע קשה בעצמו, לבין נהג ששולף אלה

אז במקרה הזה, מה שקרה זה הוא נשאר ברכב, אולי נפגע קשה בעצמו (אנחנו לא יודעים, כן יודעים שהפרצוף שלו היה בדם) והוא ניסה לדחוף ממנו שוטר עם אלה. אז חצי וי על הראשון, חצי וי על השני, ו-וי על השלישי אבל לא בקונוטציה שאתה מנסה לדחוף. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

התנהגות של אדם חף מפשע שעבר תאונה ונפצע היא לקרוא לעזרה, לא לשלוף אלה.

אתה מיתמם.

עריכה: נתקלת אולי במקרה שבן אדם נוקע את הקרסול ברחוב, נופל וצועק "מי שמתקרב אלי לעזור לי אני דוקר אותו בת*ת!!"?

• אהבתי 2
פורסם

בערב התקיפה באיראן, ביבי הביא את הדובר שלו למפגש עם אנשי מערכת הבטחון הרלוונטיים. מעבר לזה שמדובר על עבירה טריווויאלית על חוקי בטחון מידע (אין לאיש סיווג רלוונטי, הוא אפילו לא נבחר ציבור. סתם. יועץ), החבר פרסם באינטרנט תמונה שצולמה שם, ומסתבר שזו מהווה עבירת בטחון מידע כבדה בפני עצמה, וחופשת מידע רגיש לאויב (ברמה כזו שיש גם צו איסור פרסום מה או מי נחשף).

במדינה מתוקנת זה מספיק כדי להעיף נבחר ציבור לפח של ההיסטוריה (ואולי גם להכניס לכלא לפני). בישראל אומנם מקדשים את הבטחון, לפחות על הנייר, אבל את המלך מקדשים יותר. אפשר לנחש מעכשיו שלא הוא ולא הדובר לא יחקרו, לא יענשו, לא כלום.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ולפעמים גם זה קורה, אבל צריך להגיד: @יבגניפ צדקת.

לפי עמית סגל שהעביר עדכון מאבישי גרינצייג - ביבי מתכנן לטעון שאבטחתית הוא לא יכול להגיע להעיד.

הבן שלו מתחתן, אזרחים נרצחים במתקפות טרור, אבל חס וחלילה שביבי יצטרך לרוץ לקומה -1 במקרה של אזעקה בירושלים.

שאגב, אין כמעט אזעקות בירושלים.

אפס.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

התנהגות של אדם חף מפשע שעבר תאונה ונפצע היא לקרוא לעזרה, לא לשלוף אלה.

אתה מיתמם.

עריכה: נתקלת אולי במקרה שבן אדם נוקע את הקרסול ברחוב, נופל וצועק "מי שמתקרב אלי לעזור לי אני דוקר אותו בת*ת!!"?

אני לא יודע מה היה שם, אבל עובדה שהמשטרה עצמה המתינה לתוצאות הנתיחה כדי להבין אם היה מדובר בפיגוע.
אגב אם תירה במישהו שמאיים/מרביץ לך עם אלה יש מצב טוב שתישב בכלא.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

ולפעמים גם זה קורה, אבל צריך להגיד: @יבגניפ צדקת.

לפי עמית סגל שהעביר עדכון מאבישי גרינצייג - ביבי מתכנן לטעון שאבטחתית הוא לא יכול להגיע להעיד.

הבן שלו מתחתן, אזרחים נרצחים במתקפות טרור, אבל חס וחלילה שביבי יצטרך לרוץ לקומה -1 במקרה של אזעקה בירושלים.

שאגב, אין כמעט אזעקות בירושלים.

אפס.

העיקר טען שאין כלום כי לא היה כלום.

בינתיים רק שיקים וטריקים כדי שהמשפט לא יגיע לסופו.

כל פעם טיעון אחר. לדעתי יש שם הרבה סירחון והוא מפחד שיצא החוצה בצורה רשמית. על המצביעים שלו זה לא ישפיע גם ככה כי הם יטענו שזה בושם יוקרתי בניחוח ביבי.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

אגב אם תירה במישהו שמאיים/מרביץ לך עם אלה יש מצב טוב שתישב בכלא.

טרחנות.

יש עניין של הוראות פתיחה באש וסעיף 34י של הגנה עצמית, ויבוא @RK לאשר.

"

הגנה עצמית (תיקון מס' 39) תשנ"ד-1994

34י.    לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שהיה דרוש באופן מיידי כדי להדוף תקיפה שלא כדין שנשקפה ממנה סכנה מוחשית של פגיעה בחייו, בחירותו, בגופו או ברכושו, שלו או של זולתו; ואולם, אין אדם פועל תוך הגנה עצמית מקום שהביא בהתנהגותו הפסולה לתקיפה תוך שהוא צופה מראש את אפשרות התפתחות הדברים."

אם הבחור באמצע תקיפה עם משאית, האמצעי עדיין ברשותו כי אני לא מוסכניק ואני לא יודע לאבחן אם הכלי נשק פועל או לא, ואם הוא עדיין נמצא ליד ההגה, חי ויכול ללחוץ על הגז ולדרוס אזרחים נוספים, יש לי אפשרות לבצע ירי לנטרול (ולא הוצאה להורג, חשוב לשים לב לניסוח כשמדברים עם המשטרה).

ואם אני הולך ברחוב, וגבר בן 35 מרים אלה ועומד לדפוק אותה בראש של ילד בן 6, והוא כבר חצי מטר ממנו, מותר לי לבצע ירי לנטרול בצורה מיידית כי יש אמצעי-כוונה-סכנה מוחשית-סכנה מיידית-ואין דרך אחרת לנטרול. כל ההוראות פתיחה באש מתקיימות.

אם התוקף 15 מטר ממני והולך עם האלה ביד זה עניין אחר, ושם צריך לדרדר בהתאם להוראות הפתיחה באש. 

אז להגיד "תירה במי שמאיים תישב בכלא" זה לא רלוונטי בעליל למקרה המתואר בפיגוע בצומת גלילות.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...