Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, יבגניפ כתב:

אל תרתח אדון. הייתי צריך לשאול ״למה אתה לא בעד?״ ולא ״אתה לא בעד?״

זה מצחיק כי זה אתה רותח כשאני אומר לך את זה, לא ההיפך. חבל שניסית להגחיך פעם שניה, יהיה בסדר. 

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

גורמים בכירים בישראל: מתקדמים לקראת הסכם להפסקת המלחמה בצפון

"

המרכיב השלישי בהסכם המתגבש הוא מניעת התחמשות מחודשת של חיזבאללה, כחלק מההבנות שיסיימו את המלחמה. מדובר במניעת כניסת אמצעים צבאיים שיוגדרו "אסורים" - מהאוויר, מהים והיבשה. רוסיה הביעה נכונות לסייע ביישום ההסכם, והיא אמורה לשחק תפקיד בייצוב הגזרה בלבנון וסוריה. "יהיה לרוסים מעמד מיוחד ביישום ההסכם ומניעת הסלמה נוספת", אמר גורם זר שעוסק בעניין.
המגעים בין הקרמלין לירושלים התקיימו ישירות. ישראל מעוניינת במעורבות רוסית ודחפה לכך, מתוך תקווה שכך תישמר יציבות ההסכם והיכולת ליישמו - וכדי להפחית את התלות במעורבות האמריקנית באזור. "

בואו נתעלם מהעובדה שהנשק שחיזבאללה וחמאס משתמשים בו הוא נשק רוסי.
הגיוני.

רוסיה היא בעלת ברית על מלא מלא של חיזבאללה ואירן. היא מחמשת אותם ותומכת בכל מקום פוליטית, תעמולה בערוצים רוסיים המרכזיים לא שונה מאל-ג'זירה. שר החוץ רוסי לברוב אחרי 7/10 אמר שלישראל אין זכות להגנה עצמית כי היא מדינה כובשת. משלחות של חמאס מבקרות במוסקבה כמו ישראלים (פעם) בטורקיה ואף פעם לא שוכחות להודות לרוסים. רוסים כרגע רוצים דריסת רגל בלבנון, רוצה לעזור להם? הם יפקחו שחיזבאללונים לא ישבו לנו על הגדר? בדיחה גרועה. אתה רוצה להפחית את התלות באמריקאים? תדאג שתהיה לך כלכלה חזקה, מלאי תחמושת ליותר מ-28 ימי לחימה, תייצר אותה לבד ואל תסגור פסי יצור. היו זמנים שנלחמנו בצבא האדום וערבים למרות שאמריקה לא תמכה בנו כמו היום. אבל ביבי ופוטין חברים/רמה אחרת, הוא בטח יסדר לו משהו ספיישל. 

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

זה מצחיק כי זה אתה רותח כשאני אומר לך את זה, לא ההיפך. חבל שניסית להגחיך פעם שניה, יהיה בסדר. 

לא בטוח ממה אני רותח במקרה הזה. גם לא ניסיתי להגחיך. לא בשאלה הראשונה ולא השניה. אם לא הייתי חושב שרוסיה היא שחקן מרכזי בציר הרשע, אלא סתם רואה בה דיקטטורה סוג ז, ועוד כזו שנדחקת לפינה עי המערב - לא היה איכפת לי שהיא תבטיח את הקיום של ההסכם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

רוסיה היא בעלת ברית על מלא מלא של חיזבאללה ואירן. היא מחמשת אותם ותומכת בכל מקום פוליטית, תעמולה בערוצים רוסיים המרכזיים לא שונה מאל-ג'זירה. שר החוץ רוסי לברוב אחרי 7/10 אמר שלישראל אין זכות להגנה עצמית כי היא מדינה כובשת. משלחות של חמאס מבקרות במוסקבה כמו ישראלים (פעם) בטורקיה ואף פעם לא שוכחות להודות לרוסים. רוסים כרגע רוצים דריסת רגל בלבנון, רוצה לעזור להם? הם יפקחו שחיזבאללונים לא ישבו לנו על הגדר? בדיחה גרועה. אתה רוצה להפחית את התלות באמריקאים? תדאג שתהיה לך כלכלה חזקה, מלאי תחמושת ליותר מ-28 ימי לחימה, תייצר אותה לבד ואל תסגור פסי יצור. היו זמנים שנלחמנו בצבא האדום וערבים למרות שאמריקה לא תמכה בנו כמו היום. אבל ביבי ופוטין חברים/רמה אחרת, הוא בטח יסדר לו משהו ספיישל. 

תסדר את זה במכתב אעביר לקואליציה.

פורסם
לפני 7 שעות, mikyl כתב:

היו זמנים שנלחמנו בצבא האדום וערבים למרות שאמריקה לא תמכה בנו כמו היום.

רק טיפה דיוק היסטורי - עימות הישיר היחיד, פחות או יותר, שהיה לנו עם צבא ברה"מ (מבצע רימון 20) היה בזמן שת"פ מאד פורה עם ארה"ב, שנכנסה יפה לואקום שהשאיר האמברגו הצרפתי. 

• מעניין 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מקווה שלא נהפוך להיות רפובליקת בננות בכך שנביא מהסינים את הציוד צבאי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

עכשיו כשפרסמו תיעוד מהדריסה שלשום (למה עדיין אין תוצאות נתיחה אבל?), ברור שזה פיגוע.

לא פחות חשוב - רואים שהמשטרה פעלה היטב ואף אחד לא רץ לירות בו בלי סיבה, ואם הוא לא היה תוקף את השוטר הוא כנראה היה נשאר בחיים.

זה 180 מעלות מהטענות שהשוטר הראשון הגיע לקבינה וירה בו.

בטח יעשו מהתיעוד הזה מטעמים .

חבל שהחמור בן גביר קופץ בראש וישר יוצר אנטי. אם הוא וחבריו לא היו מטומטמים אולי הציבור היה מסתכל על האירוע אחרת, במיוחד אחרי הפרסום שמתעד את האירוע.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 1
פורסם

אמרו גם שאזרחים נטרלו אותו. 

בפועל הוא די ניטרל את עצמו.

לפני 12 דקות, Ooga כתב:

לא פחות חשוב - רואים שהמשטרה פעלה היטב ואף אחד לא רץ לירות בו בלי סיבה, ואם הוא לא היה תוקף את השוטר הוא כנראה היה נשאר בחיים.

איך אמרו פה? בוא נשחק בנדמה לי. 

נגיד והוא לא מחבל, אתה בשטח לא יודע אם הוא מחבל או לא, עולה אליו השוטר והוא - עם פרצוף מלא בדם - דוחף אותו עם מקל. 

ובאותו הרגע אנחנו לא יודעים שזה מחבל, רק שקרתה תאונה והנהג שתקוע בקבינה דחף שוטר - זאת סיבה לירות על מנת להרוג?

אין לי בעיה עם הרג המחבל, אבל הסיטואציה עצמה, עם חוסר הוודאות וזה שהנהג היה מנוטרל בכול מקרה כי הוא היה מעוך בקבינה... האם זה היה הדבר הנכון לעשות?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, David32 כתב:

זאת סיבה לירות על מנת להרוג?

חד משמעית כן. אם אתה בזירה חמורה עם נפגעים רבים וחשד לפיגוע ומישהו מתנהג באלימות, הוא צריך לקבל כדור בראש.

זאת הייתה זירה פעילה כשלא ברור עדיין מה קורה ומה יקרה וכמה מעורבים. הדבר החשוב הוא לנטרל כל איום כדי שיהיה אפשר לגשת לפצועים.

כשהוא נמצא מאחורי ההגה של המשאית הוא לא מנוטרל, הוא עדיין יכול ללחוץ על הגז.

ולמען האמת? זה בכלל לא אמור להיות בשיקול דעת של השוטר. הוא לא אמור להתחיל לחשב האם המשאית מספיק מעוכה בשביל לנסוע, או האם המקל זה הדבר היחיד שהוא החזיק והוא לא מחפש איזה אקדח, או האם הוא באמת במצבו יכול עוד לעשות נזק -  ברגעים שאתה מנסה להבין את זה עוד אנשים יכולים להדרס ולהפגע.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 4
פורסם

תראו תראו, שורטריץ' סגר עם ההסתדרות שאני אתן לו 1200 שקלים השנה ולא רק 400.

הבראה זה לחלשים. 

ממשלה פח. בדיוק הייתי צריך את הכסף הזה כדי לתקן חלון סדוק ושני עצי דקל שנשרפו לי. אפשר להגיש חשבונית?.

https://www.ynet.co.il/economy/article/b1tmhs0eyg#autoplay

פורסם
לפני שעה, פריג'י כתב:

יפה שיש קולות שפויים וקוהרנטיים גם בערוץ 14.

https://e.walla.co.il/item/3700622

כתב יפה מאוד

הייתי מוותר על ההתנצלויות.

פורסם
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

יפה שיש קולות שפויים וקוהרנטיים גם בערוץ 14.

https://e.walla.co.il/item/3700622

קולות שפויים? או מישהו שנבחר להציג כביכול דעה מורדת להקניית לגיטימציה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא משנה את דעתי לגבי ערוץ 14 שהוא תועבה שאין לה מקום רק בגלל שיש בו קול בודד שאומר דברים שאני מסכים איתם.

כמו שאני לא חושב שצריך לסגור את עיתון הארץ שהוא עיתון חופשי וחשוב, רק בגלל שיש שם כמה פוסט ציונים שקרנים שהייתי שמח שלא היו.

פורסם

לגבי עיתון הארץ זה קצת מעבר ל"כמה פוסט ציונים שקרנים", אלא זאת זהותו של העיתון. בניגוד לערוץ 14 הוא לא ממומן על ידי מפלגת שלטון בפועל, וזה ההבדל המהותי, אבל לפטור את העיתון בטענת "קומץ" של בית"ר ירושלים מאד חוטא לאמת.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...