Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שילם את המחיר המקסימלי לא?

אם החליטו לא לשפוט אותו על רצח של פלסטיני, זה בטוח ב100% שאכן היה רצח ולא משהו אחר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אם החליטו לא לשפוט אותו על רצח של פלסטיני, זה בטוח ב100% שאכן היה רצח ולא משהו אחר

סליחה שאני מתערב כן? אבל הרי אנחנו רואים שלא שופטים על פשעים נגד הפלסטינאים. גם לא על פריצה לבסיסי צהל אם הנאשמים מצד מסויים.

אז לא, במקרים האלה זה שהחליטו לא לשפוט לא אומר שלא קרה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

נהג לילה אמר פה שמוות בקרב במילואים מכפר על הכל.

לא אמרתי מכפר אלא לא מעניין.

אין מחיר יותר כבד ממה ששילם. על מה אשפוט אותו ועל מה אבוא אליו בטענות?

הוא נתן את חייו בשבילך (ובשבילי ובשביל כל אחד אחר במדינה). מה עוד הוא צריך לעשות?

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, David32 כתב:

סליחה שאני מתערב כן? אבל הרי אנחנו רואים שלא שופטים על פשעים נגד הפלסטינאים. גם לא על פריצה לבסיסי צהל אם הנאשמים מצד מסויים.

אז לא, במקרים האלה זה שהחליטו לא לשפוט לא אומר שלא קרה.

שופטים, אבל זה לא מספיק ולא על הכל.

אם החליטו לא לשפוט זה לא אומר שמה שהוא תיאר קרה או לא קרה.

פורסם
לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

אם החליטו לא לשפוט זה לא אומר שמה שהוא תיאר קרה או לא קרה.

זה לא שהחליטו לא לשפוט. החליטו לא לחקור!

וזה לא פעם יחידה. כבר הבאתי פה יותר מפעם אחת מקרה שמתנחל רוצח פלסטיני, עם צילומי וידאו מ3 זויות, ולא עמד לדין.

המתנחלים שחטפו סנקציות מהאמריקאים, זה בגלל שגם האמריקאים כבר אספו מספיק ראיות לכך שישראל לא מעמידה לדין מתנחלים.

הבאתי פה סרטונים של סגן ראש עריית ב״ש מאיים בנשק על בדואים ששמעו מוזיקה, אזרחי ישראל. לא נחקר.

אתם מעדיפים לעצום עיניים ולסתום אוזניים, עד שזה יגיע אליכם, כמו עם המתנחל שחיסל את יובל קסטלמן.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ממש לא לעצום עיניים. אני בעד לשפוט ולמצות את הדין עם כל פורע חוק ללא תלות מי הקורבן ומי התוקף. פשוט כשאדם נהרג אין שום משמעות למיצוי הדין וכשהוא נהרג עבורי אני אגיד לו תודה גם אם הוא חרא של בן אדם.

אם היה נפצע אז הייתי אומר תודה על ההקרבה אבל יש לך עוד מחיר לשלם על מעשיך.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

זה אולי כן, אבל הנכונות להעלים עין מכל פשע של אדם, רק כי חלל צהל, זה כבר לבל אחר.

זה לא לבל אחר 

עצמו עין להרבה גנרלים בעבר 

משה דיין וגנדי לדוגמא 

פורסם

אני לא מעריץ שלהם ולא חושב שצריך לחזור לתקופה ההיא.

בכל מקרה, לא ידוע לי שהם הרגו אדם ויצאו מזה ללא חקירה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

זה לא שהחליטו לא לשפוט. החליטו לא לחקור!

זאת בעיה וזה לא רק עם אלימות של מתנחלים.

החוקים בארץ חלים רק על סוג מסוים של אנשים.

פורסם

בהמשך לפיגוע המצער מהבוקר בגלילות יש לי שתי מחשבות 

1. למה לא שמו שם בטונדות

2. ניסיתי לדבר עם ביביסט ולנסות להסביר לו לגבי מה שצריך לעשות (לינק - אבו עלי אקספרס), הסכים שאפשר להוציא צו משפט לחיפוש בבית המחבל, מעבר לזה - פחות זרם.

המחבל, משפחתו המידיית והרחבה, השכנים, הדודים ודודות, סבים וסבתות. המעסיק וכל המעסיקים של כל הנספחים. צריכים ביקור זריז של הרשויות.

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אנחנו עדיין לא יודעים אם מדובר במחבל, גם אם זה נראה ככה.
אני לא יודע אם נכון לירות בנהג של רכב אם הוא כבר לא מהווה סכנה רק בגלל הסיכוי שאולי הוא סתם חטף התקף לב או הסתכל בטלפון.
מתחיל להיות די מפחיד לנסוע בכביש כל טעות שתעשה עלולים לחשוב שאתה מחבל ולדפוק לך כדור בראש.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

2. ניסיתי לדבר עם ביביסט ולנסות להסביר לו לגבי מה שצריך לעשות (לינק - אבו עלי אקספרס), הסכים שאפשר להוציא צו משפט לחיפוש בבית המחבל, מעבר לזה - פחות זרם.

קודם כול, לא כול כך עקבתי, אבל חשבתי שעדיין לא סגור לגבי זה.

בכול אופן, שוב, אם הוא מחבל שקיבל כסף מהחמאס/איראן, מה כבר יעזרו הדברים האלה? כמו במקרה עם המרגלים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

אנחנו עדיין לא יודעים אם מדובר במחבל, גם אם זה נראה ככה.
אני לא יודע אם נכון לירות בנהג של רכב אם הוא כבר לא מהווה סכנה רק בגלל הסיכוי שאולי הוא סתם חטף התקף לב או הסתכל בטלפון.
מתחיל להיות די מפחיד לנסוע בכביש כל טעות שתעשה עלולים לחשוב שאתה מחבל ולדפוק לך כדור בראש.

זו בדיוק הסיבה שיש נהלי פתיחה באש, הם נכתבו בדם. 

הבעיה שיש אנשים, כמו בן גביר וחבריו, שמקצועיות ומקצוענות היא מהם והלאה. הם מקדשים רק דבר אחד וזו נקמה. 

קור רוח, מקצועיות, שיקול דעת - מילים זרות להם ומרחק שנות אור מהם ומהתומכים שלהם (כמו החייל שירה בירון קסטלמן וכמו אלאור אזריה). דפרים שקיבלו נשק לידיים. התוצאה הייתה ידועה מראש. 

כשאתה מחלק נשק לאזרחים, אתה מצד אחד הופך את מהירות התגובה לגדולה הרבה יותר, ומאידך מתםשר על מקצוענות. אין מה לעשות, לא כל מי שעומד בקריטריונים לנשק יודע לתפעל אירוע בקור הרוח המתאים. 

• אהבתי 6

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

הוראות פתיחה באש לא רלוונטיות כשהמשטרה בהנחיית השר העבריין לא אוכפים אותן כפי שראינו במקרה של הגיבור קסטלמן זכרונו לברכה.
לא יודע מה יהיו תוצאות התחקיר במקרה הזה, אבל אשאל אותכם שאלה - אם הייתם המשפחה של אותו נהג הייתם מאמינים למשטרה?
דרך אגב גם אם התברר שהוא מחבל, בהנחה והמשאית נעצרה והוא כבר לא סיכן אף אחד או יכל לפגוע באף אחד (ולא, לא היה עליו נשק או סכין) מדובר בסטיה מהוראות הפתיחה באש ומי שירה בו צריך לאבד את האקדח שלו ולהילקח לחקירה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

ובינתיים, לאחר שהמיגון בביתו הפרטי של הקיסר מקיסריה הוכיח את עצמו היטב, לגורמים הרלוונטיים זה... לא מספיק.

ציטוט

ההערכה היא שעבודות המיגון בבית בקיסריה יכולים להגיע לסכומים של בין 3 ל-8 מיליון שקלים.

עכשיו זה לא שאני נגד למגן את הבית שלו ורוצה שהוא ייפגע, אבל באותה נשימה ילדים באיזורים מטווחים צריכים ליסוע בכבישים (הידועים בכינוי הקטלני "שטחים פתוחים") לבתי הספר, ואזרחים צריכים ליסוע בהם לעבודה - ברכבים רגילים לחלוטין.

חלק מבתי הספר בכלל לא יכולים לפעול כי הם לא ממוגנים כלל.

הרוגים בסיטואציות כאלו הן לא תאוריה ולא מקרה נדיר. אלו אירועים יום יומיים! זוהי שגרה!

ככה נראית מנהיגות מזורגגת.

אין לי מילה אחרת לזה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...