Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר בערוץ שמדברר את השלטון וממומן על ידי השלטון.

אני יכול להחליף ערוץ, אבל יש עשרים עד ארבעים מנדטים שצורכים מידע בלעדית מהערוץ הזה. אין לי סיכוי להתמודד מול זה. זו לא דמוקרטיה ולא ליברליזם.

וזה לא מסתכם בזה. מדובר בתמנון ששולח זרועות ושותל דוברים בכל ערוץ. סגל ב12, חסון ב11 וכו'.

IMG_9492.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, פריג'י כתב:

עזוב, מדובר באיש שבטוח שלפיד, בנגביר, אפרת רייטן ושלמה קרעי נמצאים בפוליטיקה מאותן סיבות.

אני מניח שאתה מתכוון אלי, אז כן:

כל ה120 הם אנשים תאבי כוח שמחפשים לעשות לביתם ולא שמים פס על האזרח הקטן. כולם חבורת אינטרסנטים שיקפצו ממקום למקום בהתאם לנסיבות ולהזדמנות שיתקלו בה.

לפני 18 דקות, פינדר כתב:

מדובר בערוץ שמדברר את השלטון וממומן על ידי השלטון.

אני יכול להחליף ערוץ, אבל יש עשרים עד ארבעים מנדטים שצורכים מידע בלעדית מהערוץ הזה. אין לי סיכוי להתמודד מול זה. זו לא דמוקרטיה ולא ליברליזם.

וזה לא מסתכם בזה. מדובר בתמנון ששולח זרועות ושותל דוברים בכל ערוץ. סגל ב12, חסון ב11 וכו'.

IMG_9492.jpeg

די פינדר אני מרגיש שאני מדבר עם מטומטם.

יש לך בעיה עם סגל - תחליף כשהוא מדבר.

יש לך בעיה עם בוקר - תחליף כשהוא מדבר.

בערוץ 12 יש מספיק אנטי ביבי/כתבי שמאל שמדברים בדיוק כמו שאתה רוצה, תחזיר כשהם מדברים ותחייך או משהו.

מתי בדיוק הגנתי על ערוץ 14 בחייאת ראבק? 

לך תחפש כתבה נוספת עליהם אם כל כך משעמם לך.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אני מניח שאתה מתכוון אלי, אז כן:

כל ה120 הם אנשים תאבי כוח שמחפשים לעשות לביתם ולא שמים פס על האזרח הקטן. כולם חבורת אינטרסנטים שיקפצו ממקום למקום בהתאם לנסיבות ולהזדמנות שיתקלו בה

אתה כמובן צודק והתכוונתי אליך, ואתה כמובן טועה ומה שכתבת זו שטות.

בעצם אתה אומר שהכהניסט המופרע בנגביר וידידו שר האוצר הנעלם שורטריץ' וכמובן המשוגעות סון הר מלך וסטרוק נמצאות בפוליטיקה מאותה סיבה שנמצאים שם מתן כהנא, משה ארבל, רם בן ברק, יואב גלנט ובר לב?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4
פורסם

כולם מושחתים == כולם אשמים

אם כולם אותו ח7א, אז לא משנה ממש למי תצביע ולא משנה אם יהיו בחירות או לא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

מה ניסגר עם המקצועיות? זו תמונה מהפצצה בביירות שראיתי לפני כמה ימים בלייב:
מריצים עלינו דאחקות בחו"ל על השימוש בתמונות מביירות כאילו זה באיראן.
image.thumb.png.276e3cb80b74c2a174d9447b6de84124.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אם אין תמונות של פיצוצים להראות, אין אפקט.

אם כבר התקיפה הזאת בעיקר מחזקת את ההרתעה האירנית ומשדרת לעולם שאנחנו כלכך פוחדים מהתגובה שלהם, שאנחנו מחכים שבועות להוציא תגובה ובסוף בעיקר נזהרים שלא להרגיז או לפגוע בכבוד האירני מפחד שהם יגיבו.

בקרב על התודעה וההרתעה, התקיפה האירנית היתה יותר מרשימה ואפקטיבית, עם עשרות פיצוצים ומיליוני אנשים שנכנסים למקלטים בחרדה. עכשיו אף אחד לא מזלזל בהם וכל מדינות האזור רועדות מפחד מיכולות התקיפה לטווח ארוך שלהם.

התקיפה הישראלית בעיקר מראה את הפחד של ישראל והעולם מאירן ואת הנסיון להסתיר אותה כמה שיותר כדי לא להכעיס את האירנים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 52 דקות, bobi כתב:

אם כבר התקיפה הזאת בעיקר מחזקת את ההרתעה האירנית ומשדרת לעולם שאנחנו כלכך פוחדים מהתגובה שלהם, שאנחנו מחכים שבועות להוציא תגובה ובסוף בעיקר נזהרים שלא להרגיז או לפגוע בכבוד האירני מפחד שהם יגיבו.

תראה, במנעד היקף התגובה האפשרי (רצוי, מצוי, אפשרי, מגבלות וכו׳), אלה המרוצים ממנה יהיו תמיד במיעוט שהרי למסתייגים משני הצדדים יהיה מרחב טענות מגוון.

לכן, הבה נשחק לרגע בנדמה לי… 

נניח שמספר המטוסים התוקפים עמד על 20 וכל אחד נשא כ-6 טון טילים/פצצות, קרי כ-120 טון רש״ק/חנ״מ ש-80% מהם פגעו במטרות.

כל מי שראה את סרטון הקרסת הבניין בדאחיה מבלי לפגוע כמעט בבניינים הסמוכים (ודי דומה למה שבוצע לא פעם ברצועת עזה) - מבין שלחיל האוויר יכולות פגיעה כירורגיות ולכן סביר שהנזק בצד השני משמעותי+.

באם אכן נפגעה מערכת ההגנה האוירית של איראן ונשללו יכולות מסוימות לייצור ושיגור טילים, מדובר בקילוף שכבות שפרושן חשיפה לתקיפות עתידיות, אם וכאשר.

בפועל, חיל האוויר מדגים יכולות דילוור מדלת לדלת, מסר (וכמובן נזק) חזק בהרבה מירי/שיגור מנגד כפי שעשו האירנים באמצעות כטב״מים וטילים.

ככל הנראה, רב הנסתר על הגלוי - שני הצדדים (מסיבות שונות לגמרי), מעדיפים עמימות.

• אהבתי 2
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם (נערך)

כמו בתקיפה הקודמת, פורסמו תמונות של חלקי טילים שנטען ששייכים לתקיפה הישראלית שנפלו בעירק.

IMG_20241026_150918.thumb.jpg.3d3a7fd7a4ef1f4452305429095d4222.jpg

IMG_20241026_150846.thumb.jpg.e0b5bf4954d10240048e037020c9e8a9.jpg

IMG_20241026_150826.thumb.jpg.1bc7fdd78909aad03a8c04a59a6a30d6.jpg

SJWz00WDcl1g_0_0_1280_720_0_x-large.jpg.57dc0efc18e39421ff88ffad226fff22.jpg

IMG_20241026_150737.thumb.jpg.35894a3ea5e2ab3b400cc7c7e25c51f4.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

כולם מושחתים == כולם אשמים

אם כולם אותו ח7א, אז לא משנה ממש למי תצביע ולא משנה אם יהיו בחירות או לא.

לקח לך זמן אבל הבנת בסוף..

היחידי שאסור להצביע לו זה ביבי כי עובדתית הוא נכשל.

פורסם

במשחק השח מט רב הממדי הזה קל מאוד ליפול. כל חזית, הסברתית, מדינית, כלכלית, בטחונית דורשת מענה על אתגרים שונים.

בחלקם אנחנו באים עם שומן שמאפשר מקום לטעויות - ובחלקם כל טעות עלולה לעלות בהפסד המערכה.

בחלקם ניתן ומתחייב ללכת על בטוח ובחלקם לפעמים צריך ללכת ALL IN ולקוות שההימור לא יתהפך.

בחודש וחצי האחרונים הצמרת הבטחונית והמדינית בישראל פועלים נכון.

כרגע יש מליוני אזרחים שסומכים על מי שנמצא שם בצמתי מקבלי ההחלטות. הביטחונית ולא פחות - המדינית.

גם אם חלקנו לא מסכימים. מסיבות שונות.

חשוב גם להבין שהסכמה בציבור כנראה תמצא על מטרות המלחמה אבל ספק אם יש הסכמה על מי מבין המטרות היא החשובה ביותר.

ודבר אחרון - ערוצי 11 12 13 -והפרשנים באולפנים , לאו דווקא מייצגים את כל דעות הציבור. כנראה גם לא את רובו. רחוק מזה.

ממליץ לצרוך חדשות ממקורות אחרים.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע אם זה נכון אבל מישהו כתב שאיראן העבירה מסר לישראל דרך צד ג' שלא תגיב על התקיפה הזאת.

אם זה נכון, ההרתעה קיימת. זה לא מופע הזיקוקים שציפינו לו או חיסול חמינאי אבל זה משהו. מדברים גם על זה שמדובר בסיפתח לעוד פעולה כי יקח להם הרבה זמן לשקם את ההגנה האווירית שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...