Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אתה לא צריך להיות דתי או להאמין במשהו בשביל להכיר בעובדות ההיסטוריות האלה.

עובדות שהחברים כאן שמחים לעוות. 

לנושאים חשובים יותר.

50 לוחמים יקרים נהרגו החודש, חלקם הם מחיר נוראי של דשדוש וחוסר החלטיות והמופרעים חושבים על לחזור לעזה, לא בשביל הביטחון כי ברור שישיבה שם זה אומר כמה חיילים או אזרחים מתים כל חודש, זה לא יקרה ביום אחד אבל זה יקרה, זה העתיד של הציונות המשיחית וזה העתיד עם ממשלת ביבי.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה עובדות עיוותו?

מוסלמים כבשו את המקום הקדוש של היהודים לפני אלף ומשהו שנים. המוסלמים כבשו כל מקום חשוב לדתות אחרות והפכו אותם למסגדים, כמו למשל איה סופיה. ב48 היהודים חזרו לשחרר אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

איזה עובדות עיוותו?

מוסלמים כבשו את המקום הקדוש של היהודים לפני אלף ומשהו שנים. המוסלמים כבשו כל מקום חשוב לדתות אחרות והפכו אותם למסגדים, כמו למשל איה סופיה. ב48 היהודים חזרו לשחרר אותו.

רק מזכיר שירושלים נכבשה מהיבוסים.

כולם כובשים מכולם, ככה העולם עובד 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סבבה לגמרי. בגלל זה כל הטענות שלמקום יש יותר שייכות למוסלמים לא רלוונטיות.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 49 דקות, ch28566 כתב:

לנושאים חשובים יותר.

50 לוחמים יקרים נהרגו החודש, חלקם הם מחיר נוראי של דשדוש וחוסר החלטיות והמופרעים חושבים על לחזור לעזה, לא בשביל הביטחון כי ברור שישיבה שם זה אומר כמה חיילים או אזרחים מתים כל חודש, זה לא יקרה ביום אחד אבל זה יקרה, זה העתיד של הציונות המשיחית וזה העתיד עם ממשלת ביבי.

זה גם לא נכון.

ההרוגים בלבנון נפלו בתקריות עם מחבלי חיזבאללה במהלך תמרון שנועד לפרק את התשתיות של רדואן, הלוחמים בעזה נהרגו במהלך ניסיון להוציא לפועל את תוכנית הגנרלים שתפעיל לחץ על חמאס, בעזה חוסלו כמעט 600-700 מחבלים ונעצרו עוד מאות ביחד עם פינוי של 50 אלף "אזרחים".

זה דווקא לא פעולות שעושים בזמן דשדוש.

תבדיל בין לוחמים שנופלים בקרב לחברי כנסת מטומטמים או אנשים שפורצים את הגדר לעזה, זה 2 דברים שונים.

לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

יש רפרנס משהו?

https://www.ynet.co.il/news/article/rjo73eklkl

לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

יש רפרנס משהו?

https://www.ynet.co.il/news/article/rjo73eklkl

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ch28566 כתב:

לנושאים חשובים יותר.

מבלי להכנס לוויכוח אם המחיר ששילמנו החודש מוצדק או לא. נתניהו וממשלתו לא הגיעו לבקר בניר עוז עדיין. סמל ההפקרה. סמל הטבח. 
לא הגיעו לראות, לא הגיעו להסתכל לאנשים בעיניים לרדת על 4 ולבקש "סליחה".
לא עשו את זה ביוזמתם, בזיון, אבל יותר מזה, הוזמנו ע"י אנשי הקיבוץ ולא הגיעו, בזיון היא לא מילה מספיק חזקה כדי לתאר את זה. בגידה אולי מילה מדוייקת יותר.
יש למישהו כאן איזשהן ציפיות מהאפסים חדלי האישים הללו שמובלים ע"י מיץ הזבל האנושי בנימין נתניהו?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, David32 כתב:

הולי שיט רשימת האובייקטים ששבעת המרגלים צילמו לאורך השנה האחרונה.

לא יודע למה, ציפיתי שהיא תיהיה יותר קצרה... 

אולי הייתי תמים, אבל חשבתי שזה יהיה הרבה פחות רציני. נראה שזאת הייתה ממש חולייה שלמה שריגול זה כול מה שהיא עשתה.

זה לא באמת כזה אירוע, כל מה שהם צילמו נגיש באוסינט ברמה כזו או אחרת.

ריגול יהיה בעייתי כשהוא נעשה על ידי אנשים בתפקיד עם גישה למקומות שהמדינה מניחה שלא כל אדם יכול לגשת אליהם.

את אלה בדכ יותר קשה לתפוס, וגם אלה סוג האנשים שישראל מפעילה במדינות ערב (למזלנו, שם יש אנשים בכירים שמואסים בממשלה שלהם. אני מקווה שאצלנו אין כאלה, אבל הממשלה הנוכחית מגדילה את הסיכויים).

הא, אם כבר מרגיל והדלפות - מה שממשל ביידן מדליף זה פשוט בזיון, באמת נזק בטחוני משמעותי למדינה. שילוב בין ממשל דפוק וחלש באמריקה וממשל דפוק שאף בנאדם בעולם לא סומך עליו, אצלנו.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

זה ההבדל ביני לבינך -אני מודה שהם כולם עם אג'נדה, אתה תוקף רק את אלה עם האג'נדה הימנית.

ההבדל ביני לבינך הוא, שגם אני יודע שלכולם יש עמדות פוליטיות, אבל אתה מעלים עין מזה שהאג'נדה  של אלו שאני תוקף, היא לא ימין. היא דוברות ותעמולה  של השלטון. משהו שרואים במדינות כמו צפון קוריאה ורוסיה.

כל הארבעה התמונה הם "טאלנטים" של ערוץ 14. שים לב לתיאום המופלא. אתה מוזמן להראות לי משהו אפילו קרוב לזה בערוץ אחר. וזה עוד לפני שנכנסים לנקודה שבמדינה נורמלית התקשורת אמורה לבקר את השלטון רוב הזמן.

IMG_9488.jpeg

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

איזה עובדות עיוותו?

ואני הייתי בטוח שאת הבית השני הרסו הרומאים.

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

ההרוגים בלבנון נפלו בתקריות עם מחבלי חיזבאללה במהלך תמרון שנועד לפרק את התשתיות של רדואן, הלוחמים בעזה נהרגו במהלך ניסיון להוציא לפועל את תוכנית הגנרלים שתפעיל לחץ על חמאס, בעזה חוסלו כמעט 600-700 מחבלים ונעצרו עוד מאות ביחד עם פינוי של 50 אלף "אזרחים".

כל ההרוגים בעזה לאחרונה הם ממטענים גדולים נגד טנקים, אלו לא מטענים שמניחים על הדרך אלא מקום שהם יודעים שצה"ל עובר בו בשגרה. 

פורסם
לפני 6 שעות, פינדר כתב:

ההבדל ביני לבינך הוא, שגם אני יודע שלכולם יש עמדות פוליטיות, אבל אתה מעלים עין מזה שהאג'נדה  של אלו שאני תוקף, היא לא ימין. היא דוברות ותעמולה  של השלטון. משהו שרואים במדינות כמו צפון קוריאה ורוסיה.

כל הארבעה התמונה הם "טאלנטים" של ערוץ 14. שים לב לתיאום המופלא. אתה מוזמן להראות לי משהו אפילו קרוב לזה בערוץ אחר. וזה עוד לפני שנכנסים לנקודה שבמדינה נורמלית התקשורת אמורה לבקר את השלטון רוב הזמן.

IMG_9488.jpeg

די כבר יא מעייף, רשמתי בעצמי שערוץ 14 פח זבל.

אתה בלבלת את השכל על עמית סגל ואלמוג בוקר, אלה לא ערוץ 14.

לפני 4 שעות, ch28566 כתב:

כל ההרוגים בעזה לאחרונה הם ממטענים גדולים נגד טנקים, אלו לא מטענים שמניחים על הדרך אלא מקום שהם יודעים שצה"ל עובר בו בשגרה. 

לא מחייב שזה מטען מוטמן, המון פעמים מחבלים יצאו מפיר, רצו לטנק והצמידו מטען.

פורסם

הכוכבים הכי גדולים של ערוץ 12 זה ניר דבורי ועמית סגל. הדעות שם יחסית מגוונות. בטח יותר מגוונות מערוץ 14.

בינתיים, כצפוי, ביבי מבקש לדחות את העדויות במשפט שלו, בטענה שזה מסוכן לו להגיע כל יום לבית המשפט. כמובן, זה טיעון די מפגר. אבל צפוי. וכמובן, שוב, גורם לי לתהות האם המלחמה תמשך עד שהתיקים יבוטלו רשמית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, ALÞћÃ כתב:

#דרדל'ה

כן ולא.

מצד אחד הייתי שמח לראות את הכורים הגרעיניים עולים באש, אבל אנחנו גם מוגבלים על ידי ביידן, וגם רוצים איכשהו למנוע את ההרחבה של העימות בשביל סיכוי לעסקת חטופים.

אל תשכח גם שאתה מוכיח להם באופן סופי שהשמיים שלהם פתוחים, ואם פגעת בכמה סוללות נ"מ אז הם עוד יותר פתוחים עכשיו.

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, ch28566 כתב:

אני הייתי בטוח שאת הבית השני הרסו הרומאים

הרסו את המבנה אבל המקום עצמו נשאר חשוב ליהודים. הם גם שינו את השם של שכם לנבלוס ואת השם של ארץ ישראל לפלשתינה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...