Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, hans כתב:

רציתם חופש ביטוי, קיבלתם.

אתה לא רוצה חופש ביטוי?

זה משהו שנכפה עליך?

לפני שעתיים, ch28566 כתב:

זה לא חופש דיבור אלא חופש הסתה וחתירה נגד המדינה. 

הסרטון שאני מניח שאתה מתכוון אליו, לא חורג מגבולות הסאטירה. לא אמורה להיות איתו בעיה, בפני עצמו.

הבעיה שלי עם ערוץ 14:

1. הם מטפטפים רעל. כל טיפה (סרטון) בפני עצמה היא לגיטימית, אבל הכמות המצטברת היא הסתה נגד מוסדות המדינה, כמו בית המשפט וגופי הביטחון.

זו הסיבה שאני לא רואה פתח לשיפור המצב. הערוץ הזה הוא חלק ממכונה יעילה, שהולכת על הקו הדק שבין חופש הביטוי להסתה ומרעילה את הציבור, שמצידו יונק בתאווה.

2. אם מורה ערביה היתה מעלה סרטון כזה, היא כבר הייתה מצולמת עם אזיקים ופלנלית על העיניים, בטיקטוק של השר.

ויובל היה אומר שצריך לשלול לה את האזרחות ולהאשים אותה בבגידה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

סתם סרטון, אפילו לא מצחיק.

לפחות היהודים באים וארץ נהדרת חושבים על דברים שהם גם ביקורתיים וגם מצחיקים. זה יותר בסגנון של מם מעאפן של ילד בן 15, meh.

הסתה? אתם לוקחים את זה רחוק מדי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

סאטירה וערוץ 14 זה אוקסימורון, הסרטון הוא לא פחות מהסתה נגד הרמטכ"ל, בה עוסק הערוץ יום יום כי הרי הם תלויים בפרנסה שלהם שביבי ימשיך למשול, לא שונה מהנבלה סגול השיער אוכל השרצים עם "הם שכחו מה זה להיות יהודים". הם לא שונים בשום צורה מחמאס או כל "זרוע מדינית" של ארגון טרור. 

פורסם (נערך)

הם כן שונים כי הם לא אנסו ורצחו נשים ושרפו תינוקות.

תרגיע.

אין לי מושג על מה הסרטון ואני לא רואה טלוויזיה בכלל. אבל טול קורה, אם לך מותר לדבר ככה אז ...

יש לך כעס כמו כולנו אבל אתה מתבלבל לדעתי בתיעול שלו.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 דקות, hans כתב:

הם כן שונים כי הם לא אנסו ורצחו נשים ושרפו תינוקות.

גם הזרוע המדינית של חמאס לא אנסה ורצחה אף אחד, אבל הם מאוד טובים בהסתה, בדיוק כמו ערוץ 14 שאתה לא יודע להבחין אם הדובר הוא נציג השלטון האיראני או ישראלי. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בלי להתייחס לסרטון הזה שהוא ברמה של סקידיבי טויילט, בערוץ 14 אמנם לא רצחו ואנסו אף אחד אבל ההסתה שהם מפיצים גורמת לתופעות שליליות שלפעמים מגיעות גם לאלימות. מעבר לזה, ההסתה הזו משתמשת בחופש הביטוי במטרה להרוס אותו. רואים איך זה עובד יפה באירופה החופשית, דרישה לחוקי שריעה במקומות מסויימים במסגרת חופש הביטוי.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

גם הזרוע המדינית של חמאס לא אנסה ורצחה אף אחד

או! אז פה אתה טועה עובדתית.

בקיצור, איך קוראים לביטוי הזה... נו, על קצה הלשון... אה! דיסוננס קוגניטיבי.

נו שוין. מרים ידיים. חג שמח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

או! אז פה אתה טועה עובדתית.

הזרוע המדינית של ארגון טרור זה או אחר כבר לא צריכה להחזיק בנשק, היא רק צריכה לגרום לאחרים לעשות את זה. זה המהות של ערוץ 14, זה שהוא לא קורא ישירות לרצח ואונס זה חסר משמעות, לא שונה מאלו שהחליפו את המילה יהודים בציונים כדי שיוכלו להמשיך להרעיל ולהסית נגד יהודים. 

פורסם (נערך)

הדביקו לו פילטר באינסטגרם, לא מכבד אבל לא רואה פה הסתה.

אין לי מושג מה משדרים בערוץ 14, אבל מבדיקה קצרה זו תכנית של שעה.

זה כמו לסגור את ערוץ 12 בגלל ארץ נהדרת.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

אז השמצה וביזוי. הגרי: "אני פונה אליכם בעקבות הסרטון שפורסם אמש בערוץ 14, אשר כלל תוכן מסית ומשמיץ הפוגע בצה"ל...מדובר בהסתה מכוונת וביזוי של צה"ל ומפקדיו בעת מלחמה". וזה לא צה"ל ומפקדיו, אלא מפקדו בלבד.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

אין לי מושג מה משדרים בערוץ 14, אבל מבדיקה קצרה זו תכנית של שעה.

זה כמו לסגור את ערוץ 12 בגלל ארץ נהדרת.

אני אעזור לך.

בערוץ 12 משדרים: חדשות, רוקדים עם כוכבים, מאסטר שף, עובדה ועוד

בערוץ 14 משדרים: דף מסרים של משפחת נתניהו

עכשיו יש לך מושג.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...