Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלכלה הישראלית שגשגה והשקל היה אחד המטבעות החזקים בעולם.

התייחסתי לחומרי גלם כבסיס לתעשיות - למשל ביטחוניות. בלי אספקה מספקת של ברזל אין תעשיית פצצות. לכן אמברגו משתק לא חייב להיות על אמצעי לחימה, אלא גם על הכלים והחומרים לייצורם, או לייצור כל אמצעי קיומי חיוני.  הוסף לכך מדיניות כלכלית שחיסלה ענפים חשובים (למשל החקלאות) וייצרת תלות מוחלטת ביבוא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא למה בלינקן מתעקש על זה ולא על "בואו נסיים לפרק את ציר הרשע"?

זה עינייני דיפלומטיה ויש פה שני צדדים. אז אני לא יודע, אבל אני כן יודע שיש מישהו שמסכים עם בלינקן ולא דוחף אותו ל "לפרק את ציר הרשע".

לפני שעתיים, NEW10 כתב:

ראיתי כמה הגרמנים שמגיעים לשם לחופש מהקור נהנים מהחיים וטוב להם והם באים ממדינה מתקדמת ומוצלחת בניגוד אלינו.

נכתב ע"י מישהו שלא גר תקופה בגרמניה. 😅

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

זה עינייני דיפלומטיה ויש פה שני צדדים. אז אני לא יודע, אבל אני כן יודע שיש מישהו שמסכים עם בלינקן ולא דוחף אותו ל "לפרק את ציר הרשע

"ענייני דיפלומטיה" זה שם קוד ל"הדמוקרטים צריכים את תמיכת המחבלים בבחירות"?

פורסם

לא ברור לי למה אתה באמת חושב שהרפובליקנים שונים ב 180 מעלות. 

ולא לזה התכוונתי. אבל יודע מה, יאללה. יש לך פה ממשל, שנה אתה עובד איתו בהנחה שהוא נופל בינואר 2025 ואז יבוא מישהו שונה ומקווה שהוא יזרום איתך יותר?

זה אופי פעולה טוב לדעתך?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, David32 כתב:

לא ברור לי למה אתה באמת חושב שהרפובליקנים שונים ב 180 מעלות. 

ולא לזה התכוונתי. אבל יודע מה, יאללה. יש לך פה ממשל, שנה אתה עובד איתו בהנחה שהוא נופל בינואר 2025 ואז יבוא מישהו שונה ומקווה שהוא יזרום איתך יותר?

זה אופי פעולה טוב לדעתך?

לא ברור לך למה?

להזכירך, כשאנשי שמאל במדינת ישראל הזהירו מהעברת השגרירות לירושלים, טראמפ העביר.

כשכל העולם אמר שרמת הגולן היא לא שטח ישראל, טראמפ הכיר.

טראמפ חיסל את סולימאני בלי להניד עפעף.

כשתומכי "פלסטלינה חינם" תוקפים רפובליקנים הם לא מתבלבלים כמו האריס ואומרים "אולי אתם צודקים", הם מסתכלים למחבלים בעיניים ואומרים "אני מקווה שישראל תהרוג את כולם".

אני מבין שאתה שטוף מוח בקטע הזה על ידי התקשורת, וזה בסדר, אבל אין שום היגיון בלהאמין שהרפובליקנים לא יתמכו בצורה מלאה בישראל.

יותר מזה - אם הרפובליקנים היו בשלטון B2 כבר היו ממריאים לכיוון טהרן.

• אהבתי 2
פורסם

כרגע, עובדתית, הדמוקרטים תומכים בישראל בשיא היסטורי. תקרא שוב את מה שאור כתב, לא יודע למה בתור חובב גרפים הוא לא הוסיף, אבל יש גרף יפה של התמיכה הכספית של ארה"ב בישראל. 

לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

יותר מזה - אם הרפובליקנים היו בשלטון B2 כבר היו ממריאים לכיוון טהרן.

תרענן איך האיראנים קיבלו את השלטון הנוכחי

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, David32 כתב:

כרגע, עובדתית, הדמוקרטים תומכים בישראל בשיא היסטורי. תקרא שוב את מה שאור כתב, לא יודע למה בתור חובב גרפים הוא לא הוסיף, אבל יש גרף יפה של התמיכה הכספית של ארה"ב בישראל. 

עובדתית - הדמוקרטים מפחדים לאבד את הקול היהודי. 

עובדתית - הדמוקרטים אמרו שטראמפ מסוכן לעולם, אצל טראמפ לא היו מלחמות חדשות, וכרגע העולם קרוב יותר מתמיד למלחמת עולם שלישית.

עובדתית - עדיף שיביאו כמה מיליארדים פחות מאשר שהנציגה האמריקאית באו"ם תגיד שאנחנו מרעיבים ילדים.

לפני 10 דקות, David32 כתב:

תרענן איך האיראנים קיבלו את השלטון הנוכחי

האמריקאים אמרו להם לעשות הפיכה?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)
לפני שעה, עדי-אל כתב:

אני לא חושב שמדויק להגיד שהכלכלה הישראלית שגשגה 

הכלכלה העולמית שגשגה וכלכלת ישראל כחלק מהעולם היתה חלק ממנה.

נכון, אבל קצב הצמיחה בישראל  היה גבוה משל רוב המדינות שרכבו על הגל העולמי.

זה נכון עד לבחירות האחרונות. מינואר 23 הבורסה הישראלית נפרדה לשלום משאר הבורסות והשיגה תשואות חסר, על רקע ההפיכה המשפטית. כמובן שהמלחמה רק הרעה את המצב.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא מבין כל המתפלסף על החלון השבור בביתו של ביבי. אנחנו במלחמה עם חיזבאללה, חיסלנו את נסראללה, חיסלנו את יורשו, חיסלנו את יורשו של יורשו. מה הזעם? כמו הזעם על מרגלים וניסיון חיסול איראני של בוגי ומדען גרעין. אם גרמנים היה מחסלים את סטלין או רוסים את היטלר גם הייתם מתרעמים?

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

@NEW10 אתה יודע, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

אין ספק שישראל אינה מקום קל לחיות בו, בוודאי בשנה האחרונה, אבל גם קודם. השאלה היא האם יש אלטרנטיבה שיותר מתאימה לך, וגם מוכנה לקלוט אותך. בסופו של דבר לחיות במקום כלשהו זה מצב שונה לחלוטין מלטייל בו שבוע. ולהתרשם מקבוצה של גרמנים בטיול בדרום ספרד - לא זו הדרך להתרשם מהחיים בגרמניה.

יש בפורום הזה כמה שרשורים העוסקים בהגירה, חפש אותם. וכמובן שהפרספקטיבה כאן צרה, אז נסה לחפש ברחבי הרשת.

אתה בחור צעיר וללא מחוייבויות ארוכות טווח, זה הזמן לשקול שינויים בחייך. אבל אחרי מחקר מעמיק.

ולגבי השלטון הבריטי - כיהודי לא הייתי רוצה לחיות תחת שלטון כזה, עם נטיות אנטישמיות קשות ונטיה לתמוך בטרור הערבי.

יש משהו במה שאתה כותב, אני לא מכחיש, ויכול להיות שזאת הייתה גם ההשפעה של הג'ט לג. נחתנו ממש היום בבוקר, כשאת רוב הערב עשינו בשדה התעופה, יכול להיות שאני גם צריך לפעמים להזכיר לעצמי לא תמיד לכתוב כשאני לא הכי צלול או ערני ומדבר מתוך כעס, ועל זה אני מוכן להתנצל.

נכון, הרבה פעמים הדשא של השכן נראה ירוק יותר.

מה שכן, זה מאוד מתסכל שזה נראה שכאן בארץ אנחנו דורכים במקום, למרות החיסול לפני פחות משבוע, עדיין לא שיחררו או מצאו אף אחד בחיים, ואנחנו בריב עם כל העולם ובעיקר עם ארצות הברית(או ככה לפחות זה נראה ומרגיש), כאילו שאנחנו כבר איבדנו כיוון לחלוטין, היו חיסולים אבל המצב נשאר סטטי בכל הזירות ועדיין יורים ואין סימן לחטופים שעוד בשבי ולא ברור איך אפשר להביא אותם עכשיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

נכתב ע"י מישהו שלא גר תקופה בגרמניה. 😅

אתה צודק, אומנם ביקרתי בברלין לפני כמה שנים כתייר אבל ברור לי שזה לא באמת נחשב. 

פורסם

ערוץ 14 זה פשוט איראן, במדינה נורמלית כל האנשים של הערוץ הזה היו בכלא כבר מזמן. זה לא חופש דיבור אלא חופש הסתה וחתירה נגד המדינה. 

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

סימטריה.

אם מותר לקרוא לרצח ראש הממשלה ומותר לעלג אותו בכל מיני מיצגים/קריקטורות ומותר להבעיר מדי שבוע דרכים מרכזיות, אז מותר גם ערוץ 14. רציתם חופש ביטוי, קיבלתם...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כאחד שדוגל בחשיפת צביעות - יש הבדל בין פסל של שמאלני הזוי שחובש סיר פסטה על הראש כהגנה מה5g לבין הקרנת סרטון על ידי הפקת החדשות עצמה. ערוץ 14 הם זבל טהור.

מה שכן אפשר להגיד - מג'אדלה תומך הטרור שוב משתף סרטון מזויף של פאליווד כדי לתקוף את "ישראל הרוצחת ילדים", והכלב עדיין עובד אצל ערוץ 12, ככה שגם הערוץ הזה פח אשפה.

לסיכום - ערוצים 11,12,13,14 הם זבל ותראו נטפליקס במקום.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 55 דקות, hans כתב:

סימטריה.

אם מותר לקרוא לרצח ראש הממשלה ומותר לעלג אותו בכל מיני מיצגים/קריקטורות ומותר להבעיר מדי שבוע דרכים מרכזיות, אז מותר גם ערוץ 14. רציתם חופש ביטוי, קיבלתם...

אין לך מושג מה זה חופש ביטוי ואתה בטח שלא דוגל בו. חלאות שתומכים בערוץ 14 הם פח אשפה אנושי לא ראוי.

• תוכן חדש...