Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, ch28566 כתב:

לא יודע איך לומר לך את זה, אבל המקום הזה מוסלמי כבר מעל ל-1000 שנה, זה אנחנו שמבקשים לשנות את זה וזה אתה שמתעלם מזה. 

https://he.m.wikipedia.org/wiki/בית_המקדש

הר המוריה הוא הר הבית, בית המקדש הראשון הוקם בסביבות 950 לפנהס (הלכתי על ההמוצע), כלומר המקום הזה יהודי כבר 2974 שנים.

כאמור, אל אקצא הוקם על חורבות הבית שני, ככה שהמקום "מוסלמי" הרבה אחרי שהיה כבר "יהודי".

לעניין אחר: יש איזה תיאוריה שאל אקצא הוא לא אל אקצה, ואל אקצא ("המסגד הרחוק") בכלל מתייחס למסגד בסוריה.. הם בעצם לא יודעים על מה הם נלחמים. העיקר להגיד שהיהודים אשמים.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בוא תגיד אתה מאיפה הבאת 1000+ שנים?

אם אתה הולך לבסס את זה על זה שהיה איזה מסגד שנהרס והוקם לאורך השנים... לא הייתי אומר שזה הופך את הר הבית למקום מוסלמי. בטח ובטח שלא אם השלטון התחלף לשלטון לא מוסלמי בדרך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

בוא תגיד אתה מאיפה הבאת 1000+ שנים?

אם אתה הולך לבסס את זה על זה שהיה איזה מסגד שנהרס והוקם לאורך השנים... לא הייתי אומר שזה הופך את הר הבית למקום מוסלמי. בטח ובטח שלא אם השלטון התחלף לשלטון לא מוסלמי בדרך.

בוא תגיד לי אתה מאיפה הבאת שזה מקום יהודי? מעל ל-2000 שנה לא היה שם משהו יהודי. נו באמת, מה זה הטמטום הזה. 

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

הר המוריה הוא הר הבית, בית המקדש הראשון הוקם בסביבות 950 לפנהס (הלכתי על ההמוצע), כלומר המקום הזה יהודי כבר 2974 שנים.

כאמור, אל אקצא הוקם על חורבות הבית שני, ככה שהמקום "מוסלמי" הרבה אחרי שהיה כבר "יהודי".

מבחינתי, שיפוצצו את הכל ותהיה שם גינה ציבורית. אני בז לכל אדם דתי באשר הוא, קופים שעדיין לא ירדו מהעצים. 

• רעיון גרוע 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה לא צריך להיות דתי או להאמין במשהו בשביל להכיר בעובדות ההיסטוריות האלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הולי שיט רשימת האובייקטים ששבעת המרגלים צילמו לאורך השנה האחרונה.

לא יודע למה, ציפיתי שהיא תיהיה יותר קצרה... 

אולי הייתי תמים, אבל חשבתי שזה יהיה הרבה פחות רציני. נראה שזאת הייתה ממש חולייה שלמה שריגול זה כול מה שהיא עשתה.

לאור הרשימה @DareDevil אני בטוח ששום דיווח על העלמת מס כזאת או אחרת לא יטה את הכף.

מה העונש על זה?כמה מאסרי עולם? 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

יש לזה משמעות, זה חלק מההיסטוריה של העם היהודי.

הערבים רוצים למחוק את זה לגמרי - להגיד שאף פעם לא היינו שם. זה משמעותי, וזה שקר שמהדהד בכל העולם המוסלמי ומייצר עוד מחבלים כמו סינוואר או מג'אדלה.

אני מדבר על הנושא הדתי נטו ולא על ההיסטורי לאומי. על ההתטחות והתפילה כאילו זה מקום שונה מבחינת קדושה 

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

שנספור פרויקטים של פינוי בינוי שנעצרים ל10 שנים כי מוצאים עצם ורוצים לוודא שמעבירים את כל העצמות לפני שבונים מעליהן?

בגלל זה אני שואל.

למה עצם שאולי נקברה לפני 3000 שנה מונעת סלילת כביש אבל קבורה לפני 300 שנה של יהודים לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, David32 כתב:

מה העונש על זה?כמה מאסרי עולם

סיוע לאויב/ריגול זה עד מאסר עולם, בשעת מלחמה זה עד עונש מוות.

לפני שעתיים, ch28566 כתב:

מבחינתי, שיפוצצו את הכל ותהיה שם גינה ציבורית. אני בז לכל אדם דתי באשר הוא, קופים שעדיין לא ירדו מהעצים. 

כולל אלה שנפלו על הגנת המולדת בימים האחרונים?

אל תהיה מאלה, מהתגובות שלך אתה לא עולה לי לראש כקיצוני. פלורליזם אמיתי אומר לקבל את כולם, גם אם הם אוכלים חזיר וגם אם מניחים תפילין (הערת צד בשביל @יבגניפ: כל עוד לא מנסים לפגוע בך/לגרום לך להתפלל בכיפור באמצע דיזינגוף).

לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

אני מדבר על הנושא הדתי נטו ולא על ההיסטורי לאומי. על ההתטחות והתפילה כאילו זה מקום שונה מבחינת קדושה 

בגלל זה אני שואל.

למה עצם שאולי נקברה לפני 3000 שנה מונעת סלילת כביש אבל קבורה לפני 300 שנה של יהודים לא.

לא הבנתי את הכוונה שלך עד הסוף.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הבנתי את הכוונה שלך עד הסוף.

מבחינה היסטורית אין חולק על זה שהיתה נוכחות יהודית ומרכז פולחן בהר הבית במשך כ 1000 שנחם עד המאה הראשונה לספירה. הנקודה היא שהפולחן שבמחלוקת הוא פולחן דתי ולא שייך לשום דבר לאומי וזה לא מסתדר עם העובדה שאלוהים בחר לעזוב ולהחריב את משכנו כך שהחלק הדתי לא קיים בגלל החלטה אלוהית.

לגבי היישוב מסביב לחומות מרגיזה הצביעות שכשההתיישבות היא יהודית דתית אז זה בסדר לשבת על שטחים שבוודאו. נקברו בהם יהודים במשך אלפי שנים.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, David32 כתב:

אולי הייתי תמים, אבל חשבתי שזה יהיה הרבה פחות רציני. נראה שזאת הייתה ממש חולייה שלמה שריגול זה כול מה שהיא עשתה.

עבדו חזק מאוד.

לא אתפלא כלל אם הם אותרו וגויסו עוד טרם עלייתם לארץ. בימים עברו זו הייתה פרקטיקה סובייטית נפוצה - הרוסים ניסו לגייס כמעט כל עולה חדש בדרך לכאן. מדי פעם גם הצליחו.

בכל אופן, כיתת יורים נשמע לי אחלה סידור בשבילם.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

הרוסים ידועים במוסר העבודה שלהם.

פורסם

היום אלה הערבים. מחר זה מפלגת העבודה? מרצ? ליברמן? כל מי שהוא לא ביבי? 

צמצום שומרי הסוף. צמצום הסמכות של בית המשפט בנושא.

מי שמחליט על החוקים  במשחק זה השחקנים ( הקואליציה).

מרגיש כמו מדרון חלקלק מאוד מאוד.

https://www.themarker.com/news/politics/2024-10-25/ty-article/00000192-c3a5-d243-a5db-fff5c9d70000

Screenshot_20241025_185538_Chrome.jpg

• תוכן חדש...