Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחוזה החסימה צריך להיות בדיוק 1/120 מסך הקולות. 

ואת הסכמי העודפים צריך לבטל.

נ.ב

גם את מה שנקרא "בלוק טכני"

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 28 דקות, עדי-אל כתב:

זה לא מה ששאלתי.

אתה אומר ליובל שהוא ביביסט בתוך תוכו בגלל שהוא אומר שכולם אותו דבר. אז מי שלא מצביע גם ביביסט מבחינך?

מי שלא מצביע נובע מכמה סיבות אחת מהם שהוא לא רואה הבדל בין כל המפלגות האחרות.

אגב.

אני חושב שאחוז החסימה הגבוה מונע מיותר אנשים להצביע ולפחות מעוות את רצון הציבור כי יש כאלו שרוצים להצביע אבל לאנשים שאין להם סיכוי אז לא יוצאים להצביע 

זה בדיוק מה ששאלת, פשוט רצית תשובה אחרת, שתתאים לך. אני אמרתי שיובל ביביסט בגלל אימרותיו, שמאפיינות ביביסטים. אתה גזרת מזה שאני טוען שמי שלא מצביע ביביסט, וזה לא נכון. לגבי מה הבעיה שלי עם מי שלא מצביע, כבר עניתי.

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

ממליץ לשבת ולראות את בריק אצל בן בן ברוך 

הרבה ממה שנכתב פה, יהיו לכם תשובות והוא יאיר את עינייכם. תבינו יותר לעומק מה הבעיה האקוטית שיש פה.

המלחמה נדונה לכישלון, זה לא משנה מי יהיה בשלטון בין אם במציאות הנוכחית או מדומה.

הצבא, העורף ושאר המרכיבים שנדרשים למלחמה כזו, לא קיימים וגם לא עולים בכלל לדיון.

בריק הוא סוג של מקביל (ברמת העיקרון) ליוסיאן. יוסיאן אומר מה שהקיצוניים רוצים לשמוע, בריק אומר מה שרואי שחורות רוצים לשמוע. לא מעבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש שכן בבניין שאבא שלי גר. שלא הצביע. הוא בן 50. היה ליכוד. אומר מה זה משנה מי ראש ממשלה.

במילה בסופר הכל יקר. הסברתי לו. שתנזק שביבי עשה. לא מסדרים תוך שנה.

הוא בשלו. לא מצביע. בקיצר כמהו יש הרבה. עובד במפעל. לא רווק.

הוא חי בחלום. שעוד שנה ביבי מתפטר. אני אומר לו. שאין סיכוי.

• מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

בלי לפנק בשמות תואר כאלו ואחרים, בשורה התחתונה משפטים כמו ״כן אבל x אותו דבר״ או ״עדיף לא להצביע״ וכו׳ כתגובה לשאילתא על הביצועים של ביבי הם חד משמעית תשובה המייצגת את האינטרסים של ביבי. האמונה ש״אין עוד מלבדו״ או ״אבל האלטרנטיבה״ היא תשובת המחץ הביביסטית לכל ביקורת, וברגע שפלוני באמת ובתמים מאמין בשטות הזו אזי שלביבי אין צורך או תמריץ לבצע שום דבר.

האירוניה הכי גדולה היא לקרוא ״ימנים״ (לכאורה) התומכים בממשלה הנוכחית, ממשלת ״חמאס הוא נכס״ / ״מי צריך טייסים״ - המדברים ללא בושה על ״אתם עדיין בקונספציה של ה6 באוק״. פשוט הם ממש אורים ותומים לצמיחה והתפתחות מחשבתית, כל התומכים בהשארות אדריכלי האסון בתפקיד ופיטורי כל מי שמתחתיהם.

🙄

• אהבתי 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

הגזמת. אחרי אלפי רקטות ונסיונות פריצה של הגדר? זה משהו שבחיים לא העזו לעשות. 

למרות שדווקא מהכיוון של ביבי הייתי מצפה שזה יהפך לעוד סבב ולא החלטה לפעולת מנע.

גם אחרי כל מהה שאמרת + פריצה של הגדר וטבח וחטופים, אחרי יומיים העולם צעק גנוסייד (והיום כבר הרבה צועקים שהמלחמה נובעת מאינטרסים של ביבי)

לפני 5 שעות, DareDevil כתב:

ממליץ לשבת ולראות את בריק אצל בן בן ברוך 

הרבה ממה שנכתב פה, יהיו לכם תשובות והוא יאיר את עינייכם. תבינו יותר לעומק מה הבעיה האקוטית שיש פה.

המלחמה נדונה לכישלון, זה לא משנה מי יהיה בשלטון בין אם במציאות הנוכחית או מדומה.

הצבא, העורף ושאר המרכיבים שנדרשים למלחמה כזו, לא קיימים וגם לא עולים בכלל לדיון.

אני מקשיב לו בדיוק עכשיו

די איכזב אותי בנוגע לשאלה על חיזבאללה. קשה להגיד "טעיתי אני לא יודע הכל"?

ישר מביא נבואה חדשה.

ואני מאוד מעריך אותו.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, oryo כתב:

בלי לפנק בשמות תואר כאלו ואחרים, בשורה התחתונה משפטים כמו ״כן אבל x אותו דבר״ או ״עדיף לא להצביע״ וכו׳ כתגובה לשאילתא על הביצועים של ביבי הם חד משמעית תשובה המייצגת את האינטרסים של ביבי. האמונה ש״אין עוד מלבדו״ או ״אבל האלטרנטיבה״ היא תשובת המחץ הביביסטית לכל ביקורת, וברגע שפלוני באמת ובתמים מאמין בשטות הזו אזי שלביבי אין צורך או תמריץ לבצע שום דבר.

האירוניה הכי גדולה היא לקרוא ״ימנים״ (לכאורה) התומכים בממשלה הנוכחית, ממשלת ״חמאס הוא נכס״ / ״מי צריך טייסים״ - המדברים ללא בושה על ״אתם עדיין בקונספציה של ה6 באוק״. פשוט הם ממש אורים ותומים לצמיחה והתפתחות מחשבתית, כל התומכים בהשארות אדריכלי האסון בתפקיד ופיטורי כל מי שמתחתיהם.

🙄

קח סקופ - אפשר גם לא להצביע לו שוב וגם להגיד שהמתחרים שלו זבל.

זה לא סותר.

עריכה:

כמו אצלכם בארה"ב (אגב, אתה מצביע?):

טראמפ לא הבן אדם הכי מחובר למציאות שיש לפעמים, אבל הוא הרבה פחות זבל מהאריס.

הוא עדיין זבל כן? אבל המתחרה יותר.

לפני 21 דקות, EliC25 כתב:

אני מקשיב לו בדיוק עכשיו

די איכזב אותי בנוגע לשאלה על חיזבאללה. קשה להגיד "טעיתי אני לא יודע הכל"?

ישר מביא נבואה חדשה.

ואני מאוד מעריך אותו.

הייתי עוקב אחריו הרבה, ויש לו לפעמים אמירות נכונות.

אבל אי אפשר שלא לזכור את האזהרות שלו מכניסה לרצועה, ולראות שעכשיו הוא אומר את אותן השטויות. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

המשפט שהיה הכי הזוי בפודקאסט הזה: "500 קמ המנהרות של חמאס - עדיין יש ברשותן את הרוב"

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

אפשר גם לא להצביע לו שוב וגם להגיד שהמתחרים שלו זבל.

זה לא סותר.

כמובן, מה הקשר?

אף אחד לא טען אחרת.

הדיון בנושא התחיל כשהגבת לפינדר שאמר ״פעם הבאה תבחר עוד יותר ימין״

בתאריך 6.10.2024 בשעה 09:03, יובל .מ. כתב:

או לפיד וחבריו, אלה בטוח יעשו את העבודה.

ומהכתוב השתמע שבסה״כ אתה מאמין שהם כולם אותו זבל ואף אחד לא עושה כלום, ולא כפי שאתה רושם מטה -

לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

טראמפ לא הבן אדם הכי מחובר למציאות שיש לפעמים, אבל הוא הרבה פחות זבל מהאריס.

הוא עדיין זבל כן? אבל המתחרה יותר.

^ כאן אתה מביע עמדה יותר ״ספקטראלית״ (=פחות ״בינארית״) הגורסת כי ״גם כשיש שני מועמדים גרועים, יש יותר ויש פחות״, שזה די +/- מה שרומן / פינדר / אור (וכו׳) טוענים.

**

אני לא מצביע במחזור הקיים, עד הבא זה כבר יסתדר, אם אף אחד לא ישנה את הדרך להתאזרחות אז ב2025 תהיה לי זכות הצבעה.

אגב, הייתי מצביע להאריס - ״לא מאהבת מרדכי אלא שנאת המן״. ראיתי מה ביבי עשה לישראל, ולא כ״כ בא לי לראות מה עוד 4 שנים של פופוליזם על סטרואידים יעשה לארה״ב (וישראל), ובכלליות אני מאמין שעבור טובתה של ישראל חייבים מבוגר אחראי שישפוך למדורה מים - לא דלק.

אני מאמין שטראמפ ייבחר, ומקווה שהחוקה של ארה״ב תגדר אותנו מההשתלטות העוינת שייתכן מאוד שינסה לבצע, בדומה לחברים מממשלת ישראל שמנסים לשנות את השיטה ולצבור כח חסר רסן. טראמפ כבר עשה preview למה שהוא רוצה כשניסו להסתער על הקפיטול, אני מקווה (ומאמין) שהוא זקן מדי / לא מאורגן / החוקה הדוקה מספיק, בשביל למנוע את זה. נחיה ונראה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 31 דקות, oryo כתב:

ומהכתוב השתמע שבסה״כ אתה מאמין שהם כולם אותו זבל ואף אחד לא עושה כלום, ולא כפי שאתה רושם מטה

נכון.

ביבי 100 אחוז זבל, השאר 90 אחוז.

איזה כיף לנו.

לפני 32 דקות, oryo כתב:

ובכלליות אני מאמין שעבור טובתה של ישראל חייבים מבוגר אחראי שישפוך למדורה מים - לא דלק.

קודם כל צריך לסיים לשרוף את העצים אחר כך תכבה את המדורה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, oryo כתב:

ובכלליות אני מאמין שעבור טובתה של ישראל חייבים מבוגר אחראי שישפוך למדורה מים - לא דלק.

אני לא מסכים, אני לא רואה איך ה"מבוגר האחראי" (תרתי משמע) הנוכחי הוביל אותנו למקום טוב יותר.
האמריקאים במדיניות שלהם לחתור להפסקת אש בכל מחיר, גם במחיר של הפקרת ישראל ל-"7.10 חלק 2" גוררים את המלחמה הזו ולאט לאט מובילים אותה לתסריט שממנו הם מנסים להימנע, מלחמה כוללת.
אם ישראל הייתה חותמת על עסקת חטופים ועל הסכם עם חיזבאללה היינו נשארים עם אוייב עם יכולות הרס בצד השני שפרש טונות של נשק על הגבול שלנו ומוכן לפלישה שמה ש"מונע" אותה הוא איזה נייר חסר ערך.
האמריקאים היו חיים עם זה בשלום ואנחנו היינו צריכים לסתום את הפה.
למזלנו סיוואר ונסראללה הצילו אותנו מהגורל הזה.

מה שהאמריקאים היו צריכים לעשות עכשיו איתנו או בלעדינו זה לשלוח כמה מפציצים לאיראן למופע זיקוקי דינור. הפרסים האלה משקשקים מפחד ומפזרים שלל איומים, בפועל הם נמר של נייר.
אם יתנו להם להמשיך לעשות את מה שהם עושים נקבל נמר של נייר עם פצצת אטום, זה מה שהאמריקאים מסרבים להבין או שלא אכפת להם, כמו שלא היה אכפת להם מקוריאה הצפונית.
העמדה של איראן במקום הייתה גם מורידה את סוכן הכאוס סינוואר לקרקע המציאות.

על הנזקים שטראמפ עלול לגרום לארה"ב אני לא אתווכח, מדובר בבנאדם מופרע לחלוטין, באמת שלא ניתן לדעת מה הוא יעשה, אבל דווקא זה שהוא בלתי צפוי ומסתכל לפעמים על העולם אחרת יכול לשחרר לישראל את היד שקשורה מאחורי הגב ולתת לה לפעול בלי פחד מהשלכות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 25 דקות, farkash7 כתב:

אם ישראל הייתה חותמת על עסקת חטופים ועל הסכם עם חיזבאללה היינו נשארים עם אוייב עם יכולות הרס בצד השני שפרש טונות של נשק על הגבול שלנו ומוכן לפלישה שמה ש"מונע" אותה הוא איזה נייר חסר ערך

בדרך כלל אני מסכים עם דעותיך, אבל כאן ממש לא. 

מעבר לדיון של מה עדיף לנו בארה"ב, הנבלה או הטרפה, שיש לו שרשור משלו - מה שאמור היה למנוע את ה- 7/10 הוא צבא הפרוש על הגבולות, בכוננות, תוך יציאה לפעולות מנע שאינן מלחמה כוללת, שתכליתן אכיפה של קיום התנאים שמופיעים באותו "נייר חסר ערך" ועצירת התעצמות של האויב.

ירצה האויב לפתוח במלחמה כתוצאה מפעולות אלו? אהלן וסהלן. יש לו צבא ממול. צבא שנמצא בכוננות כי הערכת המצב היא שהאויב עשוי לתקוף.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

הכשל של ה7.10 לא קשור לטענה שלי. אני לא טענתי שהאמריקאים אשמים ב7.10. ל7.10 יש אשם מרכזי אחד, נתניהו, ולתוצאות הנוראיות של ה7.10 יש אשמה בעיקר של הצבא.

בדרום לא היה צריך הרבה כדי להתמודד עם האיום, עוד חיילים ובכמות שאפשר להחזיק שם קבוע. מה שקורה בצפון הוא שונה, אתה לא יכול להחזיק בצפון כוחות בכוננות מתמדת מוכנים לפלישה של 5000+ לוחמי רדואן של חיזבאללה חמושים מכף רגל ועד ראש.
הנשק נפרש על הגדר, הכל היה מוכן כולל ביצורים. אלפי רקטות היו משוגרות ביום הפקודה. הטופוגרפיה שם שונה לחלוטין.
תוכנית ההגנה שם בעיקר הסתמכה על התראה.

אף הסכם לא היה פותר את הבעיה הזו. הדרך היחידה לפתור את הבעיה הזו היא הרחקה שלהם בכוח ואכיפה בכוח של כל חזרה והתעצמות שלהם.
ההסכם לא היה מאפשר לא את זה ולא את זה ולמזלנו טיפסו שם בלבנון על סולם גבוה ולא ירדו מה שנתן לנו לגיטימציה (חלקית מאוד אם זה תלוי באמריקאים) להוריד אותם מהעץ בכוח.

האמריקאים כן אשמים בזה שאנחנו שולחים אוכל ודלק לעזה.
הם כן אשמים בזה (יחד עם ביבי שלא שם עליהם פס) שאנחנו לא מחריבים את לבנון המדינה.
הם גם אשמים בזה שלא הגבנו לאיראן כמו שצריך באפריל (יחד עם ביבי שלא שם עליהם פס), ובזה שהאיראנים הרשו לעצמם לעשות שידור חוזר ואז לאיים שהם יפציצו את שדות הנפט בסעודיה.
הם במובן מסויים גם אשמים בזה שסינוואר לא יורד מהעץ.

הכמיהה שלהם להפסקת אש, כאילו שזה יפתור את הבעיות כאן או יתרום לבטחון שלנו פתטית בעיני.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...