Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

קרעי עשה רעש "נסגור את אל גז'ירה", היועמשית ה"בוגדת" אישרה, למה הוא מחכה?

חבורה של בלבלני שכל.

הנחת העבודה שלי היא שאיפה שקטאר מעורבת אתה תמצא מעטפות של כסף.

זה נכון לאל-ג'זירה ולמשאיות המזומנים לחמאס כמו שזה נכון למונדיאל. אם הם ידעו לשחד את סרקוזי ופלטיני אז הם גם יודעים לשחד פוליטיקאים ופקידים בארה"ב ובישראל.

השאלה היא רק מי, כמה ואיך.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

זה דווקא מעודד עם כמות האיומים של האויבים שלנו מסביב.

המתקפה של חמאס נפתחה בלי איומים מקדימים

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

וחיזבלה ואיראן כל יום מאיימים איום חדש, אז זה משהו

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

מסתבר שהיו סימנים מקדימים שמשהו עומד לקרות, וגם היה מי שעקב אחריהם.

שני מאמרים מעניינים מאוד של רונית מרזן, אחד "לפני" ואחד "אחרי".

https://www.haaretz.co.il/opinions/2023-09-02/ty-article-opinion/.premium/0000018a-4bd3-d845-adfe-fbf347890000

https://www.haaretz.co.il/opinions/2023-10-16/ty-article-opinion/.premium/0000018b-37fc-dd09-a1bf-37fc82d00000

חזיר דיזל

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 3 שעות, ניקו פ. כתב:

אני מקווה שבעוד כמה חודשים כשזה ייגמר, העם יחזור מפוקח, לוחמני ועם זיכרון ארוך.

אני גם מקווה. ראיתי תגובות לראיון של חיים ביבס, יו"ר השלטון המקומי, ובתגובות נאמר שהוא סמולן, והוא איש ליכוד בכלל. עדיין יש אנשים ששום דבר לא מזיז להם.

https://youtu.be/msf7aCudB4w?si=AtnktqpMVW0yF1h2

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

"ראש הממשלה נפתלי בנט אמר כי גם הוא נושא באחריות למתקפת הטרור של חמאס שגבתה את חייהם של 1,400 בני אדם בישראל. "בוודאי שאני נושא באחריות. הייתי ראש הממשלה 12 חודשים", אמר."

איפה הוא ואיפה הלוזר.

זה לא בדיוק מה שהוא אמר.

להגיד, אני אחראי כי הממשלה שלי נפלה לפני שהספקתי לעשות מעשים, זה קשקוש ולא לקיחת אחריות.

image.png.8136fd8a6144663392259cd078d5d32d.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

זה לא בדיוק מה שהוא אמר.

להגיד, אני אחראי כי הממשלה שלי נפלה לפני שהספקתי לעשות מעשים, זה קשקוש ולא לקיחת אחריות.

א. כן רשום שגם הוא לוקח אחראיות.

ב. זה יותר ממה שביבי אומר.

ג. זה לא קשקוש.

• אהבתי 5

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, פריג'י כתב:

מהתמונות והסיפורים ששמעתי בשבועיים האחרונים, אני מתחיל לחשוב שהפתרון לעזה הוא הדברה, וזו הדרך הכי הומנית לפתור את הבעיה הזו.

כי 

באמת

מי שקושר בחוט תיל אבא וילד קטן, ושורף אותם חיים

אין לו ולצאצאיו ולהוריו מקום בעולם הזה.

(גם אם הוא יהודי)

וכשעם שולח את הצבא שלו לבצע כאלו מעשים, לא להסתפק בהישג המדהים של כיבוש, אלא השמדה אכזרית של התושבים, בהם תינוקות וילדים בשיטות האלו,

אז אין להם מקום בין העמים.

פשוט אין.

הכעס שיש בי על עזה ותושביה הוא דבר שלא יעבור לעולם.

מחווה הומניטרית, מים, משאיות סיוע?

שירעבו ויורעבו, שיאכלו אחד את השני הקניבלים האלו.

בני עוולה.

הגאולה שלהם תגיע כשהם ישרפו וישחטו את החמאסניקים שבתוכם. רק אז נואיל בתוכנו לחמול להם על הרוע. 

נאציזם? הנאציזם היה הומני ביחס אליהם. אצל הנבלות האלו כל אחד היה מנגלה.

כמו שאמרה נעמי שמר:

"הערבים אוהבים את הרצח שלהם חם, לח ומהביל, ואם אי פעם יהיה להם חופש להגשים את עצמם, אנחנו נתגעגע לגזים הטובים והסטריליים של הגרמנים"

• אהבתי 5

.

פורסם
לפני 14 דקות, om2 כתב:

כמו שאמרה נעמי שמר:

"הערבים אוהבים את הרצח שלהם חם, לח ומהביל, ואם אי פעם יהיה להם חופש להגשים את עצמם, אנחנו נתגעגע לגזים הטובים והסטריליים של הגרמנים"

נגעת בנקודה יפה, שלצערי לא עברה היטב בזמנו, ולא תעבור בעתיד אף פעם. בעצם הצפת את הדבר שהכי מעציב אותי בכל הסיפור של המדינה שלנו ושל העתיד שלנו. אנחנו לא באמת מבינים, חושבים, מדברים או מתנהגים בצורה שתואמת את המזרח התיכון. יש איזה פרשן איראני שהייתי פעם בהרצאה שלו על השיעים והסונים וההיסטוריה ביניהם, ולאחרונה ראיתי ריאיונות איתו בערוץ של הדפקטים של ביבי. קוראים לו משהו יוסיאן והוא איראני שעלה לארץ אחרי הרבה שנים תחת השלטון המוסלמי שם, והוא אמר אתה לא יכול להביא תרבות של סושי למקום שבו מנגבים חומוס. והסיפא של דבריו היא שאנחנו לא מספיק מבינים את התרבות והמנהגים של אוייבינו. אנחנו לא מכירים את המנטליות שלהם מספיק טוב. ילדים בבית ספר לא מבינים דבר וחצי דבר באסלאם וכך גם חיילים, למעט אלו העוסקים במלאכה בשירותי המודיעין. הוא העלה בריאיון כדוגמה לכך שכל הסכמי השלום שלנו צמחו מניצחונות במלחמה. כוח היא השפה השולטת והדומיננטית במזרח התיכון וזה לא משנה כמה נרצה להיות צרפת, או אנגליה או ארה"ב. מה שעובד שם לא בהכרח יעבוד פה. לצערי זו תפיסה שלא מדברים עליה בכלל היום. אני זוכר שאבא שלי, שגדל ליד כל אותם חובבי ג'יהאד חסרי לב שבסוף התרכזו בצ'צ'ניה היה מספר לי שאתה לא יכול לדבר עם חיות כמו בנאדם ואני הייתי מקטלג אותו כגזען, כלא הומני. הייתי צעיר ויהיר. היום גם אם אני לא בהכרח מסכים איתו שאנחנו צריכים להפוך לחיות בחזרה, אני לפחות מבין את השפה ואת ההבנה מול מה אני עומד, גם אם זה לא פוליטקלי קורקט. אני גם שוקל את האפשרות שאני לא רוצה ללכת בה, והעיקר לא בורח ממנה. לדעת את האויב שלך ולשקול את האפשרויות זה לא גס וזה צריך להיות מדובר. להכיר את התרבות של האזור בו אתה חיי זו גם חובה, גם אם לא פוליטיקלי קורקט, כדאי שדור העתיד שלנו ידעו בדיוק באיזו סביבה אנחנו חיים ולא לברוח לאמירות של "הרוב לא כאלו" כי זה לטמון את הראש עמוד בחור התחת של הנחת higher moral ground שאנו כל כך אוהבים להחזיק בה. 

סתם פריקה, מכך שעובדות הפכו להיות חסרי משמעות בעידן הwoke ושדמקורטיה זה כל עוד אתה בצד הנכון. אין לי משהו פרודוקטיבי לתרום לדיון. 

• אהבתי 9

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, פריג'י כתב:

מהתמונות והסיפורים ששמעתי בשבועיים האחרונים, אני מתחיל לחשוב שהפתרון לעזה הוא הדברה, וזו הדרך הכי הומנית לפתור את הבעיה הזו.

כי 

באמת

מי שקושר בחוט תיל אבא וילד קטן, ושורף אותם חיים

אין לו ולצאצאיו ולהוריו מקום בעולם הזה.

(גם אם הוא יהודי)

וכשעם שולח את הצבא שלו לבצע כאלו מעשים, לא להסתפק בהישג המדהים של כיבוש, אלא השמדה אכזרית של התושבים, בהם תינוקות וילדים בשיטות האלו,

אז אין להם מקום בין העמים.

פשוט אין.

הכעס שיש בי על עזה ותושביה הוא דבר שלא יעבור לעולם.

מחווה הומניטרית, מים, משאיות סיוע?

שירעבו ויורעבו, שיאכלו אחד את השני הקניבלים האלו.

בני עוולה.

הגאולה שלהם תגיע כשהם ישרפו וישחטו את החמאסניקים שבתוכם. רק אז נואיל בתוכנו לחמול להם על הרוע. 

נאציזם? הנאציזם היה הומני ביחס אליהם. אצל הנבלות האלו כל אחד היה מנגלה.

הם גם שקרנים. כולם שם שקרנים.
מדווחים על 4700 מתים? תחלק את המספר הזה ב-10 וגם לזה אני לא מאמין להם.
אני לא מבין למה סוללות התותחים לא התחילו להמתיר כבר פגזים על כל מה שמצפון לנחל עזה. פגז בכל 20 מטר. לא להשאיר שם שום דבר עומד/חי.
אחרי זה להגיד לחברה שם שהם יכולים לעבור צפונה או למצרים ולעשות את אותו דבר לחלק הדרומי של עזה.
אחרי זה להדק את המצור שם עד שהם בעצמם יביאו את הראש של ראשי חמאס.
בית חולים שיפא היה צריך להיות מופגז ביום הראשון בין אם הם מפנים אותו ובין אם לא.

ביבי חלש. ביבי פחדן. הוא לא מתפקד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...