Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, Potato כתב:

המפגינים מקבלים עכשו ליטופים כי הם ברובם גם מלטפים, יתחילו לבעוט יבעטו בהם חזרה.

חשבת מה יקרה כאשר מאות אלפים יתחילו לבעוט? אש חיה? הרי שום משטרה לא תעמוד בזה. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

האינפלציה פגעה בכל העולם, ובנו עוד יחסית בצורה קלה, תהיה אמיתי. ביבי מניאק אבל העליות מחירים זה לא רק בגללו, אפילו התחיל בתקופת הממשלה הקודמת.

הבעיה היא שביבה וסמוטריץ' לא עושים דבר כדי לשנות את זה. בין היתר כי סמוטריץ' עסוק במה שתמיד היה יותר חשוב לדתיים - יהודה ושומרון. וביבה אני לא יודע מה הוא עושה. טס לחול לאכול שרצים בלונדון או משהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

הבעיה היא שביבה וסמוטריץ' לא עושים דבר כדי לשנות את זה. בין היתר כי סמוטריץ' עסוק במה שתמיד היה יותר חשוב לדתיים - יהודה ושומרון. וביבה אני לא יודע מה הוא עושה. טס לחול לאכול שרצים בלונדון או משהו.

גפני לא מסכים לו לאכול שרצים בארץ.

• מבאס 1
פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

לך לוונצואלה ותראה כמה מהר מדינה עשירה בנפט, לא כמונו שחיים רק משכל, קורסת כשהעלית נוטשת

רק לזכור שונצואלה לא מוקפת אוייבים.

כמה זמן תשרוד ממלכת יהודה אחרי שיעזבו אלה שמשרתים בצבא ומשקיעים בכלכלה? יהפכו למדינת עולם שלישי, בלי כסף לצבא ואנשים שמוכנים לשרת בו, בלי בעלי ברית שרצים להגן עליהם כי הם כבר לא משחקים לפי החוקים.

אולי אז החרדים יהיו מוכנים לשרת בלית ברירה, אבל לך תתפעל את המחשב של ממר״ם כשאתה לא יודע אנגלית, ולך תטיס מטוס כשהידע שלך במתמטיקה מסתכם בארבע פעולות חשבון.

• אהבתי 7
פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, Be roo כתב:

רק לזכור שונצואלה לא מוקפת אוייבים.

כמה זמן תשרוד ממלכת יהודה אחרי שיעזבו אלה שמשרתים בצבא ומשקיעים בכלכלה? יהפכו למדינת עולם שלישי, בלי כסף לצבא ואנשים שמוכנים לשרת בו, בלי בעלי ברית שרצים להגן עליהם כי הם כבר לא משחקים לפי החוקים.

אולי אז החרדים יהיו מוכנים לשרת בלית ברירה, אבל לך תתפעל את המחשב של ממר״ם כשאתה לא יודע אנגלית, ולך תטיס מטוס כשהידע שלך במתמטיקה מסתכם בארבע פעולות חשבון.

אלוהים ישמור על מדינת ישראל...מה לא ברור.

ברגע שתהיה כאן מדינת הלכה אז המשיח יגיע ולא יהיו יותר מלחמות, הערבים יבינו שאנחנו העם הנבחר.

אה, כן, יהיה גם מלך וממלכה מנהר הפרת ועד החידקל.

קל. כי זה שלומדים במקום ליבה.

תוספת, ואם כל זה לא יקרה אז השמאל וקהילת הלהטב אשמים. משכב זכר, זו הסיבה

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אני חושב שהנושא הזה צריך להדליק מנורה אדומה ובוהקת.

יכולים לספר אלף ואחד סיפורים שאין להם זכות להתערב ושלא צריך אותם ( כמו שאמרו חלק מהבבונים מהקואליציה) אבל בלעדיהם ובלי ההייטק אפשר לקפל את המדינה הרבה יותר מהר ממה שחושבים ( או איך ששרל'ה אומרת - שתשרף המדינה) 

https://www.ynet.co.il/news/article/rkwlmniy3#autoplay

פורסם

בסדר, אנשי הימין אוהבים להתרברב, ברגע האמת הם יהיו הראשונים שיבכו.

בסוף גם סרט רע נגמר, אני רוצה להתנחם בזה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כמעט  50 שנה מאז ה-reassessment של קיסינג'ר שהביא, לאחר תהליך, את הסכמי ההפרדה שלאחר מלחמת יוה"כ, ובהמשך את הסכם השלום עם מצריים. אלא שאז היתה ממשלה רציונלית, לא בריוני "בעזרת השם" ואהבלים כמו שלמה קרעי שמזלזל בארה"ב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, Shmulik_Miata כתב:

בסדר, אנשי הימין אוהבים להתרברב, ברגע האמת הם יהיו הראשונים שיבכו.

הפוך. הם אוהבים להתבכיין ואחרי רגע האמת שמצילים להם את התחת מעצמם הם הראשונים להתרברב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 שעות, farkash7 כתב:

עדיין זה מסריח שפוליטיקאי דורש לסגור ערוץ שהוא לא אוהב לשמוע

רק למען הדיוק. לפיד לא דרש לסגור את הערוץ אלא להכריז עליו כגוף פעיל בבחירות

ומתוקף כך להשית עליו מגבלות בתקופת הבחירות.

מה שהיה נכון ב 100% ולראיה המסיבה שכתביו עשו לאחר נצחון המשחיסטים.

פורסם

ביבי, יקר לנו

May be an image of ‎text that says '‎בסופר המחירים הממשלה הקמת מיום לעלות! מפסיקים לא 21% של: עליה פירות 13% של: עליה ביצים 8% של: עליה עופות 4% של: עליה טונה תתעורר ביבי מתייקר! הכל ביתנו ישראל ליברמן אביגדור בראשות‎'‎

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

כמעט  50 שנה מאז ה-reassessment של קיסינג'ר שהביא, לאחר תהליך, את הסכמי ההפרדה שלאחר מלחמת יוה"כ, ובהמשך את הסכם השלום עם מצריים. אלא שאז היתה ממשלה רציונלית, לא בריוני "בעזרת השם" ואהבלים כמו שלמה קרעי שמזלזל בארה"ב.

אז היו אנשים שאשכרה היו לוחמים וידעו, על בשרם, את מחיר המלחמה ומגבלות הכוח.

כשאריאל שרון שלח לוחמים לקרב, הוא ידע מה המשמעות.

• רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לביבי אין בעיה. הוא לוקח מנהג שלו איזה אלתרמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...