Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

אם הידיעה הזאת נכונה נתניהו ירד מהפסים באופן סופי.

קודם כל, תפסיק לתת קליקים לאתר המעאפן הזה.

דבר שני, הוא לא טועה.

הצבא לא זז בלי החלטת ממשלה.

דבר שלישי, מההיכרות שלי עם אנשי צבא ומילואים, הם ישלחו מכתבים בשרשרת,אבל כשיהיה צורך להתייצב כולם יגיעו.

לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

הבעיה העקרונית היא בזה שהוא לא מבין את הפער. או מבין אבל לא איכפת לו. החברה הישראלית התפרקה סופית. ואת זה הוא לא יכול \ לא רוצה לתקן.

החברה לא התפרקה, החרדים תמיד היו בצד.

וזה שאתה תומך ברפורמה ואני מתנגד לה לא מפריע לנו לעבוד באותו מקום עבודה,לאכול ביחד צהריים ולצאת לבירה בשלישי בערב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, Potato כתב:

קודם כל, תפסיק לתת קליקים לאתר המעאפן הזה.

תקבל את אותה ידיעה בכל אתר חדשות ישראלי.

דבר שני, הוא לא טועה.

דבר שלישי, מההיכרות שלי עם אנשי צבא ומילואים, הם ישלחו מכתבים בשרשרת,אבל כשיהיה צורך להתייצב כולם יגיעו.

החברה לא התפרקה, החרדים תמיד היו בצד.

וזה שאתה תומך ברפורמה ואני מתנגד לה לא מפריע לנו לעבוד באותו מקום עבודה,לאכול ביחד צהריים ולצאת לבירה בשלישי בערב.

הצבא לא זז בלי הוראות מהממשלה. הממשלה - והמדינה - לא יכולות להתקיים בלי הצבא. ואנשי המילואים בהחלט יכולים להתנהל באופן שונה בתקופות "רגיעה" - בהן המלחמה סמויה - לבין מלחמה גלויה שבה עפים טילים. הפגיעה כפולה - גם פגיעה במב"מ ובמודיעין השוטפים, גם ירידה במוכנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

הבן אדם דתי, מאמין בכל הקונספט של "היהודים אחים שלי " ותורם לפי זה.

אחלה. אז אין לך שום בעיה אם אנשים יבחרו לסרב לתרום איברים לחרדים או אם בחו"ל אנשים יסרבו לתרום איברים למישהו שהוא יהודי. נכון?

זה לא אנטישמי או שום דבר בסגנון, נכון?

פורסם
לפני 20 דקות, Potato כתב:

שמע, אני לא אוהב להיות יותר מדי סקפטי. אני חושב שאנחנו הכי קרובים לפירוק לפחות מאז שאני חי פה. ואני חושב גם שהמעגלים החברתיים של רובינו, לפחות ממה שאני רואה, הם הרבה הרבה יותר הומוגניים ממה שאפשר לדמיין. 

גם בלי להכנס למה שאני חושב על הרפורמה וכו', יש כאן חוסר אמון קיצוני בעיקר בין ליברלים מערביים יותר, לבין המחנה הדתי. ואני לא רואה איך אפשר לפתור את זה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, arturkopit כתב:

אחלה. אז אין לך שום בעיה אם אנשים יבחרו לסרב לתרום איברים לחרדים או אם בחו"ל אנשים יסרבו לתרום איברים למישהו שהוא יהודי. נכון?

זה לא אנטישמי או שום דבר בסגנון, נכון?

לתרום? אין לי שום בעיה.

זכותו של אדם לבחור למי הוא תורם.

אם בתי חולים בארץ היו מתעדפים יהודים על פני ערבים או הפוך, בהחלט הייתי אומר שיש בעיה.

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, יבגניפ כתב:

כי אני זוכר איך קציני סדיר דתיים בתהתנקות סרבו ללכת לפינוי בכל דרך אפשרית. וגם היו כמה מקרים של כוחות סדירים שסרבו לקחת חלק בפינוי מאחזים לא חוקיים ביו"ש. אבל ניחא.

גם היום ישנם יחידות סדירות שלא שולחים אותם למשימות מסוימות מחשש לסירוב פקודה. 

לפני 26 דקות, Potato כתב:

דבר שני, הוא לא טועה.

מה הקשר? דרעי וגולדקנופף יטוסו לאיראן?

לפני 26 דקות, Potato כתב:

במלחמת מגן? כן. בפקודה בלתי חוקית לפי דעתם כדי למשוך את ביבי מהבוץ? לא בטוח. מההיכרות אישית.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

מה הקשר? דרעי וגולדקנופף יטוסו לאיראן?

מישהו ביקש מהם להכנס לאיראן? הם ממשלה, לא צבא.

בלי החלטת קבינט בטחוני(שאולי מישהו מהם חבר בו,אני לא יודע) הצבא לא יטוס על דעת עצמו לתקוף באיראן.

לפני 1 דקה, mikyl כתב:

במלחמת מגן? כן. בפקודה בלתי חוקית לפי דעתם כדי למשוך את ביבי מהבוץ? לא בטוח. מההיכרות אישית.

מה הקשר ביבי ובוץ?

אין גבול לשטויות...

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

גם בלי להכנס למה שאני חושב על הרפורמה וכו', יש כאן חוסר אמון קיצוני בעיקר בין ליברלים מערביים יותר, לבין המחנה הדתי. ואני לא רואה איך אפשר לפתור את זה. 

יש גם משבר בימין כי אנשים איבדו את זה.

מכל הכיוונים, אף אחד כבר לא יודע מה הוא חושב או תומך.

יש אובדן זהות פוליטי מעניין המחנאות מתחיל לאבד יכולת פה.

פורסם
לפני 10 דקות, Potato כתב:

לתרום? אין לי שום בעיה.

לתרום זה כאשר אתה מביא איבר ספציפי לאדם ספציפי.

מה שהגזען עושה, הוא מוכן לתרום את הככליה שלו אך ורק בתנאי שזה יגיע ליהודי.

לכן זאת אינה "תרומה" באמת, אלא סתם מיצג גזעני.

אם בתי חולים בארץ היו מתעדפים יהודים על פני ערבים או הפוך, בהחלט הייתי אומר שיש בעיה.

עפ"י צורת ההתבטאות שלך כרגע ובעבר זה לא אמין בכלל.

• רעיון גרוע 3
פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

מישהו ביקש מהם להכנס לאיראן? הם ממשלה, לא צבא.

בלי החלטת קבינט בטחוני(שאולי מישהו מהם חבר בו,אני לא יודע) הצבא לא יטוס על דעת עצמו לתקוף באיראן.

אתה יכול לקבל כל החלטה שאתה רוצה. אבל היא תישאר ב"קבינט" בלי אותם טייסים.

לפני 1 דקה, Potato כתב:

מה הקשר ביבי ובוץ?

אין גבול לשטויות...

מה הקשר ביבי ובוץ? מילים נרדפות. אם למשל כדי להעלות את הרייטינג הוא יחליט לארגן לנו אזי הפצצה או מלחמונת קטנה.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 31 דקות, arturkopit כתב:

לתרום זה כאשר אתה מביא איבר ספציפי לאדם ספציפי.

מה שהגזען עושה, הוא מוכן לתרום את הככליה שלו אך ורק בתנאי שזה יגיע ליהודי.

לכן זאת אינה "תרומה" באמת, אלא סתם מיצג גזעני.

בשורה התחתונה, אחרי כל הברברת.

בן אדם שהיה צריך תרומת איבר קיבל אותו,חיו ניצלו והשתפרו, יש הורים וילדים מאושרים- זה מה שחשוב.

לפני 31 דקות, arturkopit כתב:

עפ"י צורת ההתבטאות שלך כרגע ובעבר זה לא אמין בכלל.

רשמתי לך שחור על גבי לבן את דעתי.

אתה יכול להאמין אתה יכול לא, לא אכפת לי כל כך.

• אהבתי 1

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

שבדיה אישרה לשרוף ספר תורה בהפגנה מול שגרירות ישראל.

היידה המערב, היידה חופש הביטוי, היידה הגירה.

אותה שבדיה אישרה לשרוף קוראן מול מסגד ממש לא מזמן. סביר להניח ששריפת ספר התורה מול שגרירות ישראל זו איזושהי צורה ילדותית ביותר של תגובה. 

מצד שני, כן, היידה חופש הביטוי. במקרה הזה- שבדיה לא עושה הבדלות ומערכת המשפט שלה שוויונית.

אני לא בעד שריפת ספרי תורה ולא בעד שריפת קוראן. זה מעשה דבילי וסתם תקיעת אצבע בעין.

*זה בלי קשר לעובדה ששבדיה התנהגו בטמטום לא נורמלי עם מדיניות ההגירה ועכשיו נמצאים בבעיה רצינית. אבל היסודות שעליה המדינה הזו עומדת לא רעים בכלל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

שבדיה אישרה לשרוף ספר תורה בהפגנה מול שגרירות ישראל.

היידה המערב, היידה חופש הביטוי, היידה הגירה.

מה עדיף? עריפת ראשים על קריקטורות לא מצחיקות?

אני מעדיף לחיות במדינה ששומרת על החופש שלי להגיד מה שאני רוצה מאשר במדינה ששומרת שאני לא אעלב...

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...