Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

יופי.

אז אם תפגע הכלכלה בצורה משמעותית, אם מוכנות צהל תיפגע (כמו שהתלהבו אנשי הסייבר במכתב האחרון), אם המדינה תתפרק לגמרי - אל תאשימו את ביבי.

ברור שנאשים אותו. הוא זה שמוביל את הכל. הוא זה שאשם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ביבי אחראי אבל לא אשם.       על אסון מירון הוא בכלל לא ידע.

• מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 5 דקות, garicho כתב:

מכיר את החוק שמתייחס להגנה עצמית? 34י?

יודע מה אחת הדרישות כדי שזה ייחשב הגנה עצמית?

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, garicho כתב:

אשם? 

ביבי?! 

מה פתאום, זה הכל תפור. 

כשהגננת אומרת לילדים ללכת להשתין בבריכה - יש את אלו שיאשימו את הגננת, יש את אלו שיאשימו את הילדים, אבל הכי מצחיקים הם אלו שמאשימים את האנשים האחרים בבריכה שמוחים על האירוע. "אם רק הייתם נשארים במים הייתם שמים לב שהם יותר חמימים! צבועים!" 

מה שבטוח זה שלהתדיין עם מי שמאשים אנשים שלא רוצים לחיות בבריכה עם פיפי על עצם ההשתנה, זה מקרה אבוד. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

מכיר את החוק שמתייחס להגנה עצמית? 34י?

יודע מה אחת הדרישות כדי שזה ייחשב הגנה עצמית?

חוק 34 שאני מכיר זה "אם זה קיים, יש פורנו על זה".

אני מבטיח לך שאם את זה הממשלה הייתה מחליטה להעביר, לא היו הפגנות...

• מצחיק 2
פורסם
לפני 29 דקות, לב טוב כתב:

מסכים, חמור מאוד. 

אך הרעיון הוא כמה מפתיע, לא של בן גביר. 

https://www.haaretz.co.il/news/law/2022-05-15/ty-article/.premium/00000180-d637-d572-aba5-debf1a4c0000

אני מקווה שעכשיו אתה מבין למה אסור לחוקק את חוקי המהפיכה. בלי יועמ״ש עצמאי זה היה עובר, ובלי עילת סבירות לבית משפט לא היתה אפשרות לבטל את החלטת השר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, oryo כתב:

מה שבטוח זה שמי שמאשים אנשים שלא רוצים לחיות בבריכה עם פיפי על עצם ההשתנה, זה מקרה אבוד. 

וואלק אור יא מת על התנשאות, אם אתה מתלונן על הפיפי זה בסדר, אבל אם אתה שולף ומשתין בעצמך זה קצת יותר בעיה לרוץ לבכות..

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

וחלקם בעד הרפורמה.

אתה בטוח? כי בכל סקר שנעשה עד כה (לפחות ממה שאני מכיר) אין רוב בעד הרפורמה (כמו שהיא), גם לא בקרב מצביעי ליכוד..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

ודרך אגב, אתם יכולים לעבור על כל ההודעות שלי, אף פעם לא התנגדתי למחאה כמחאה ואף פעם לא קראתי לאנשים שם טרוריסטים או משהו כזה.

כן הבעתי התנגדות לחסימת כבישים פראית ללא התרעה שפוגעת באזרחים תמימים, ריצה למדינות שכנות שיפגעו ביחסים או קריאה לקרנות השקעה לא להשקיע ולמשוך כספים במדינה, אבל אם מישהו רוצה למחות זאת זכותו.

לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

אתה בטוח? כי בכל סקר שנעשה עד כה (לפחות ממה שאני מכיר) אין רוב בעד הרפורמה (כמו שהיא), גם לא בקרב מצביעי ליכוד..

רשמתי חלקם

פורסם (נערך)

יובל, אתמול ב 4 בצהריים פורסמה רשימה של חסימות הכבישים.

נה שאתה קורא לו פה "תהו ובוהו" וכו', המחאה הנוכחית, אתה לא יודע כמה היא עדינה, רכה ומנומסת. כי עדיין לא נחצה קו אדום מסוכן של ממש, אנחנו על המפתן.

זוכר את תגובת ישראל לניסיון הדחת גלנט?

מה שיקרה ביום שחבורת הבבונים שצועקים להדיח את היועמ"שית יעשו את זה יגרום ליום גלנט להיראות כמו הפגנת ילדי גנון.

אני רחוק מלהיות אדם קיצוני, התדיינו פה לא מעט. אתה כבר מכיר את דעותיי ויודע שמעבר לנסוע לעמוד קצת עם שלט לא עשיתי הרבה עד לשלב זה.

ביום שתודח היועמ"שית, אני וכנראה עוד הרבה כמותי נסיים את שלב הלהיות נחמד ונצא החוצה עם צבעי מלחמה על הפנים.

יצטרכו לגרד אותי עם D9 מהצומת הקרוב ו/או הדלת הקרובה של בניין הממשל הקרוב.

זה שמעולם לא עשיתי דבר כזה לא אומר שלא אעשה, ברגע שקו אדום חמור מספיק יחצה.

ישראל תהפוך לדיקטטורה על גופתי המתה.

*מצחיק אותי שקוראים לאנשי המחאה אנרכיסטים. מדובר באנשים שמבקשים להשאיר את סמכויות בית המשפט בידי בית המשפט על מנת שיוכל להוות סמכות חוקית, זה די נוגד את ההגדרה המילונית של אנרכיזם, שמורכבת מחוסר משילות וחובר חוק.

יודע מי זנח לחלוטין את כל הנוגע למשילות ומנסה לפגוע במערכת החוק? אהמ אהמ. 

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, לב טוב כתב:

בחקיקה אפשר לשים גבולות ברורים מתי כן ומתי לא. באישור על "עיוור" אין את זה. 

לא בשיטת המשטר שלנו, בודאי לא עם הממשלה הנוכחית, שבה כל שאלה מושתקת, שלא לדבר על דחיית כל השגה. שוב סיבה חשובה לשמירת יועצים משפטיים עצמאיים, בעלי סמכות ולא פוליטיים, ולשמירת סמכויות בית המשפט לבקרת חקיקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, oryo כתב:

אשם? 

ביבי?! 

מה פתאום, זה הכל תפור. 

לדעתי, אם ביבס ירגיש שזה לא מתכנס, הוא יפיל הכל על לוין, יעשה ספין טוב ויפרוש לעשן סיגרים באיי קיימן :roll:

"דיקטטורה? אני?! מה פתאום, זה הכל לוין והשטויות שלו...לא ידעתי בכלל מהרפורמה"

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 8 דקות, Pika007 כתב:

יובל, אתמול ב 4 בצהריים פורסמה רשימה של חסימות הכבישים.

נה שאתה קורא לו פה "תהו ובוהו" וכו', המחאה הנוכחית, אתה לא יודע כמה היא עדינה, רכה ומנומסת. כי עדיין לא נחצה קו אדום מסוכן של ממש, אנחנו על המפתן.

זוכר את תגובת ישראל לניסיון הדחת גלנט?

מה שיקרה ביום שחבורת הבבונים שצועקים להדיח את היועמ"שית יעשו את זה יגרום ליום גלנט להיראות כמו הפגנת ילדי גנון.

אני רחוק מלהיות אדם קיצוני, התדיינו פה לא מעט. אתה כבר מכיר את דעותיי ויודע שמעבר לנסוע לעמוד קצת עם שלט לא עשיתי הרבה עד לשלב זה.

ביום שתודח היועמ"שית, אני וכנראה עוד הרבה כמותי נסיים את שלב הלהיות נחמד ונצא החוצה עם צבעי מלחמה על הפנים.

יצטרכו לגרד אותי עם D9 מהצומת הקרוב ו/או הדלת הקרובה של בניין הממשל הקרוב.

זה שמעולם לא עשיתי דבר כזה לא אומר שלא אעשה, ברגע שקו אדום חמור מספיק יחצה.

ישראל תהפוך לדיקטטורה על גופתי המתה.

*מצחיק אותי שקוראים לאנשי המחאה אנרכיסטים. מדובר באנשים שמבקשים להשאיר את סמכויות בית המשפט בידי בית המשפט על מנת שיוכל להוות סמכות חוקית, זה די נוגד את ההגדרה המילונית של אנרכיזם, שמורכבת מחוסר משילות וחובר חוק.

יודע מי זנח לחלוטין את כל הנוגע למשילות ומנסה לפגוע במערכת החוק? אהמ אהמ. 

הפגנות גלנט מבחינתי היו הכי "טהורות" כי הן היו מהרגע להרגע, אף אחד לא מימן, לא פירסם בשלטי חוצות ולא אירגן הסעות (ושני הצדדים השקיעו כספים רציניים כשאירגנו הפגנות). אם אתה זוכר גם הייתי נגד החסימה שביצעו אנשי ימין לאחר מכן בכניסה לקיבוץ, ככה שגם אני לא בקיצון השני.

אם היועמ"ש תפוטר מבחינתי תעשה מצור על הכנסת, אבל לא על בית חולים. אתה יכול לחצות קו אדום מול המדינה כמה שבא לך, לא מול אזרחים אחרים, כי כמו שרשמתי מקודם, זה שקול ללהשתין בבריכה ואז להתלונן שמישהו אחר השתין שם לפניך.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מת על תירוצים אתה.

מצער שמישהו נפגע מהמכתזית אבל עדיין אין הוכחה שמישהו כיוון לו לעין בכוונה.

בינתיים אתה זה שמתעלם מהשקרים שהופצו היום על המשטרה.

וואלה יודע מה? אתם אלה שאומרים שבמחאה יש נפגעים כמו חסימת כבישים.. מי שחוסם כבישים שייקח בחשבון שהוא יפגע.

אגב, יש סרטון נוסף של שתי מפגינות שמאל שכועסות שאנשי ימין חוסמים אותם, מה הקטע? שאותן מפגינות חסמו אותם במשך שעתיים לפני כן.

מה שנקרא הגמל לא רואה את הדבשת, לא?

בול מה ש @falou כתב.

מתנגדי הרפורמה יוצאים כנגד הרפורמה, תומכי הרפורמה יוצאים כנגד מתנגדי הרפורמה.

מ.ש.ל.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אם היועמ"ש תפוטר מבחינתי תעשה מצור על הכנסת, אבל לא על בית חולים. אתה יכול לחצות קו אדום מול המדינה כמה שבא לך, לא מול אזרחים אחרים

כתבתי את זה מלא פעמים, לא ברור איך פגיעה באזרחים אחרים אמורה לגרום להם לתמוך במפגינים ובנושא ההפגנה.

אם מישהו היה שם אותי בפקק במשך 5 שעות עם ילד קטן באוטו בגלל הפגנה נגד הדיקטטורה, זה ממש לא היה גורם לי לצאת לרחוב ולהפגין יחד איתו. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...