Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

מי שחושב שאפשר להנחית הפיכה משטרית רק כי יש לו רוב רגעי ולהמשיך לחיות יחד כעם, טועה בגדול.

רוב רגעי?

מאות פעמים הפצצתפם כאן שהימין שולט ללא מצרים כמעט ללא הפסקה מ77. איך פתאום זה הפך לרוב רגעי?

גם כיום אחרי שינוי כללי המשחק והפיכת המפלגות הערביות האנטי ציוניות לחלק אינטגרלי מגוש השמאל אין רוב לשמאל.

וכבר ראינו איך אפשר לבנות על המפלגות הערביות בתחזוק ממשלת שמאל. לפיד ובנט מתחו את כל מה שאפשר  ועדיין לא הצליחו להסתדר איתם.

לפני 1 דקה, Nemesis כתב:

אפשר לדבר על משאבים לאומיים.

אבל למה עיריית ירכא צריכה לקבל כספי ארנונה עסקית מפתח תקווה? 

ומס בריאות שמבוסס על הכנסות כן מסתדר לך מה ההבדל?

פורסם

@yd b-4 ולמה שעיריית אשדוד לא תרוויח מאינטל?

אל תשכח שעסקים לא רק תורמים ארנונה, אלא גם מצריכים תשתיות. יש לך מושג כמה הנמלים האלה, למשל, מעמיסים על התשתיות של הערים? צריכות לדאוג לכבישים כדי להעביר אלפי משאיות.

לגבי רוב - הרוב של הימין אינו רגעי. מה שחריג הוא הקונסטלציה שנותנת כוח חריג לקיצוניים שבו - בן גביר, סמוטריץ', רוטמן, 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

כבר ראינו איך אפשר לבנות על המפלגות הערביות בתחזוק ממשלת שמאל. לפיד ובנט מתחו את כל מה שאפשר  ועדיין לא הצליחו להסתדר איתם

א) ממשלת בנט הייתה ממשלה ימנית בכל מדד 

ב) מי שפירק אותה היו שיקלי וסילמן, לא רע"מ

• אהבתי 1
פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

למה שעיריות ת"א אשדוד וחיפה יהנו לדוגמא מההכנסות של הנמלים ששוכנים בתוכם ואנחנו לא? 

אני לא בטוח מה ההכנסות של עיריית תל אביב מהמנל. אבל מילא. ברמה הכללית יותר אתה כבר נהנה מהכנסות של אנשים אחרים, מכיוון שארנונה למגורים לא מספיקה כדי לממן את ההוצאות של העיריות, וההשלמה מגיעה מהמדינה, וזה מגיע ממיסים שאחרים משלמים. נזכיר, כמובן, שוב, שאצלכם במגזר בגדול לא משלמים ארנונה - לא משנה אם יש נמל או אין נמל. כי יש פראיירים שיממנו אותכם.

לפני 17 דקות, yd b-4 כתב:

האמת ש"בזכותך" אם היתה מפלגת שמאל מדיני - ימין כלכלי קיצוני - הייתי מצביע לה. אני לא ליברטריאן בגישה שלי לעולם. אבל באמת שבקונסטלציה שנוצרה פה, אני לא רוצה לשלם גם לא חמש אגורות כדי לממן אותכם.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

קיצוני, כהניסט (כמו שרשם פה חברנו ארתור), שונא נשים, גזען, תבחרו את הכינוי שבא לכם.

אתה רציני? או עושה את עצמך? בן גביר הוא כהניסט והיה חבר פעיל בתנועה "כך". על זה נשפט פעמיים והורשע בתמיכה בארגון טרור.  הצבעת בן גביר? אז גם אתה כהניסט.

לפני 11 דקות, sperial כתב:

לגבי רוב - הרוב של הימין אינו רגעי. מה שחריג הוא הקונסטלציה שנותנת כוח חריג לקיצוניים שבו - בן גביר, סמוטריץ', רוטמן, 

אין כאן רוב ימין/שמאל. לפיד וגנץ הם יותר ימניים משס וחרדים. על ליברמן ובנט בכלל מצחיק לדבר. הקואליציה נוכחית היא כן רגעית.

פורסם

שזו הקונסטלציה שעליה אני מדבר. אם נתניהו לא היה מתחמן את לפיד וגנץ בעשור הקודם, ואם לא היה מקדם בבחירות את בן גביר וחבורתו היינו מקבלים קואליציה טיפה יותר שפויה (עד כמה שאפשר, עם החבורה שנתניהו קידם בראשות הליכוד).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 32 דקות, yd b-4 כתב:

יש הבדל ואין הבדל.

אין שום הבדל מהבחינה הזו שמדובר במס נוסף על מגזר יצרני לטובת מגזר לא יצרני.

יש הבדל מהבחינה הזו שהפעם זה מעודד ערים שלמות לא להתאמץ לגדל אנשים יצרנים ולמשוך עסקים יצרנים לתחומם.

צעד נוסף בכיוון הקומוניזם על מלא.

פורסם
לפני 23 דקות, Nemesis כתב:

אין שום הבדל מהבחינה הזו שמדובר במס נוסף על מגזר יצרני לטובת מגזר לא יצרני.

פה אני לא ממש מסכים. הרעיון של מס בריאות ומערכת בריאות ציבורית הוא לא מושלם- אבל הוא טוב.

אדם א' עבד בעבודה עם הכנסה מכובדת שנים ארוכות, אבל פוטר מעבודתו. ב 3 השנים הבאות, עבד בעבודה עם הכנסה נמוכה משמעותית ושילם מעט מאוד מס בריאות.

האם אדם א' לא יצרני? בטח שכן, והוא שילם בהתאם ליכולתו.

במידה ויצטרך את שירותי מערכת הבריאות- אין ספק שזה מגיע לו.

הרעיון הבסיסי הוא "כולם תורמים ואם מישהו נפל בדרך, מרימים אותו". זה די ברמה האישית.

קרן ארנונה מצד שני, זה נטו לתגמל חוסר יצרנות.

אגב, זה ממש סטייל השלטון הסובייטי בברה"מ. המדיניות הייתה "המפעל שלך הפגין ביצועים גבוהים? מצוין, אתה לא צריך יותר משאבים, תישאר באותה תפוקה עם פחות משאבים.

הביצועים שלך היו על הפנים ואתה טוען שחסרים לך משאבים? הנה, הורדנו מהמפעל היצרני ואנחנו נותנים לך, תהפוך בבקשה ליצרני יותר"

מדיניות שכזו נותנת 0 תגמול ליצרנות ו 0 מוטיבציה להשתפר.

זו פשוט הבדיחה הטובה ביקום. ממשלת "ימין על מלא" מצעידה אותנו לקומוניזם.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, yd b-4 כתב:

ברעיון מה לא טוב בזה.

נדבר על העיר שאני גר בה קרית גת. יש אחוז חרדי מסוים אבל זניח זו לא הנקודה.

למה שעיריות ת"א אשדוד וחיפה יהנו לדוגמא מההכנסות של הנמלים ששוכנים בתוכם ואנחנו לא? 

ולמה ששפיר(לא מועצה עשירה)\לכיש\יואב לא יהנו מהארנונה של אינטל? האזור תעשייה הוקם גם על קרקעות שלהם ושנים זה היה ההסכם.
קריית גת פשוט מצאה פתרון פלא למימון הגרעון וככרות הענק
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001275856

האחוז לא יהיה זניח אם יקימו את שפיר כעיר חרדית.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

ברעיון מה לא טוב בזה.

נדבר על העיר שאני גר בה קרית גת. יש אחוז חרדי מסוים אבל זניח זו לא הנקודה.

מעוניין לספר לנו במה אתה ואשתך עובדים וכמה מס אתה משלם לפני שאתה בכלל פותח את הפה על לדבר על הכנסות?

פורסם

ארתור אתה צוריד את רמת הדיון כול כך נמוך, שההרגשה היא שאתה טרול ''מהימין'' רק כדי להוציא את הצד השני גרוע יותר ממה שהוא.

מביך לקרוא את ההודעות האחרונות שלך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

בנימה יותר רצינית - אני מזהה כעס אצל מתנגדי הרפורמה על מי שתומך ברפורמה הזאת ב-100 אחוז, וכעס עוד יותר גדול כלפי אלה שתומכים ברפורמה אבל לא בצורה הזאת.

כאילו אם אתה לא מסכים איתם בדעה שלהם 100% אתה מחוק. קיצוני, כהניסט (כמו שרשם פה חברנו ארתור), שונא נשים, גזען, תבחרו את הכינוי שבא לכם. כאילו עדיף שונא ישראל מובהק מאשר מישהו שבאמצע מבחינת הדעות.

מת להבין למה.

קודם כל לא כועס על אף אחד בגלל שתומך/לא תומך ברפורמה.

אני כועס על מי ששמח ששורפים כפר, אני כועס על מי שקורא להצר את צעדיי כחילוני ואני כועס על מי שקורא לפגוע בי בגלל שאני חושב אחרת ממנו.

גם בקרב רוב מכריע של המפגינים יש רצון לרפורמה אבל לא הרפורמה שמבוצעת.

לפני 9 שעות, Nemesis כתב:

אפשר לדבר על משאבים לאומיים.

אבל למה עיריית ירכא צריכה לקבל כספי ארנונה עסקית מפתח תקווה? 

כשכל עירייה תוכל להקים איזה איזור תעשייה שתרצה, באיזה גודל שתרצה ועם איזה הטבות שתרצה היא לא תצטרך לקבל אבל כשלקריית מלאכי יש אוכלוסייה חלשה ואיזור תעשייה פצפון כשאיזורי התעשייה הצמודים שייכים למ.א. באר טוביה שיש לה הרבה פחות תושבים (ואלה שיש חזקים) אז כן, חלק מהארנונה שלהם צריך ללכת לטובת היישוב בו העובדים גרים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...