Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

לא תהיה פה הפיכה צבאית במובן הקלאסי של המילה, אבל האיום הזה בסירוב המוני, זה די קרוב.

זה שהגענו לנקודה כזו, מחזק את מה שכתבתי לפני כמה ימים, על זה שחצינו נקודה שממנה הנזק לחברה הישראלית הוא בלתי הפיך. או לפחות נזק להרבה שנים קדימה.

יש גם סיפור דומה עם מוסדניקים

אבל כולם סמולנים עוכרי ישראל, מי צריך אותם בכלל עם שרים גיבורים כמו בן גביר וסמוטריץ׳

לפני 7 שעות, SurfHigh כתב:

איך שהוא בכל ויכוח עם ימנים/חרדים מגיע השלב שבו הם משווים את עצמם לערבים באופן בלתי מודע. 

אל תשפוט, כל אחד והמודלים לחיקוי שלו

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 שעות, יובל .מ. כתב:

תשאל אותו אם הוא שומע על הצהרות של בכירי הרשות שקוראים לפגיעה ביהודים, ומה דעתו על זה. באמת.

לא ראיתי שהאמריקאים מחרימים מישהו משם.

נצים היו שרפים את הישובים כאשר פרטיזנים פגעו בגרמנים. גם סובייטים באפגניסטן היו משמידים את הכפרים אם חשדו שהם תומכים בהתנגדות אפגנית. למנהיג פוליטי חייבת להיות טיפת שכל כדי לא להגיד דברים כאלה. בן גביר שאני בטוח חושב אותו דבר הבין, שכדי לשחק בפוליטיקה צריך להוריד ברוך הגבר מהקיר בסלון (אולי העביר אותו לחדר שינה או שירותים). צביקה פוגל וסמוטריץ' הם מתנה הכי טובה לאנטישמים ו-BDS.

פורסם
לפני 55 דקות, mikyl כתב:

(אולי העביר אותו לחדר שינה או שירותים).

תבייש. חילול הקודש לתלות תמונה של גיבור העם היהודי בשירותים.

עןד מעט תציע לתלות תמונה של רבין במקומו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 שעות, MZN כתב:

מה שיובל כתב זה לא בהכרח וואטאבוטיזם,

יש scope מסוים שבו נאמרים הדברים, אני חלילה לא מצדד בשר המשיחי ההזוי שיש לנו, אבל יש לדברים קונטקסט.

אנחנו חיים בשכונה קשה, מסביב לעמים שרגילים  לרטוריקה מסויימת, שרגילים לאיזשהי שפת רחוב של ׳מי יותר גבר׳, וזהו.. אפשר לקרוא לזה הכיבוש משחית, אבל לקרוא לזה הכוח השלישי של ניוטון, בכל מקרה זה המצב..

אני אישית יותר מזועזע שידידתנו הגדולה מכולן מנהלת משא ומתן ״בסבבה״ עם מדינה שמצהירה בפה מלא שרוצה למחוק אותנו מהמפה.

העולם הזה צבוע, בקיצור..

נראה לי לשם יובל חתר..

אבל זה לא משהו חדש, ולכן זה מעצבן שיש לנו שר כזה טיפש.

בול.

שכונה חרא, בשני הצדדים מדברים שטויות, פשוט רק צד אחד מותקף כאילו הוא בונה מחנות השמדה והשני מתקבל בברכה כי הוא "פליט".

ברור שמה שסמוטריץ אמר זה מטומטם אבל זה ברור גם שכל הרעש בעולם זה חלק מהניסיון להשפיע על ישראל, הם גם ככה לא מתים עלינו יותר מדי.

@פינדר באמת אחי? סעודיה מגנה אותנו?

אלה שרצחו עיתונאי בתוך קונסוליה וביתרו גופה כאילו זה סדרה בנטפליקס?

אם אלה נגדי אני אמור להיות דיי בסדר נראה לי.

לפני שעה, mikyl כתב:

נצים היו שרפים את הישובים כאשר פרטיזנים פגעו בגרמנים. גם סובייטים באפגניסטן היו משמידים את הכפרים אם חשדו שהם תומכים בהתנגדות אפגנית. למנהיג פוליטי חייבת להיות טיפת שכל כדי לא להגיד דברים כאלה. בן גביר שאני בטוח חושב אותו דבר הבין, שכדי לשחק בפוליטיקה צריך להוריד ברוך הגבר מהקיר בסלון (אולי העביר אותו לחדר שינה או שירותים). צביקה פוגל וסמוטריץ' הם מתנה הכי טובה לאנטישמים ו-BDS.

מסכים.

גם את זה טענתי לפני כמה ימים, קיבלו מנדט להקים ממשלת ימין ובמקום להתעסק בעיקר מתעסקים בציוצים וסרטונים מהפייסבוק.

זה ההבדל בין הימין לשמאל, כשהשמאל בשלטון הוא לא יתחשב בכלום ויעשה מה שבא לו כי יש לו רוב, כשהימין בשלטון הוא מתעסק בתפל ומחפש אישורים. 

דוגמא לזה אפשר לראות עם מירב מיכאלי לפני הבחירות בערוץ 12, הממשלה הקודמת הסכימה לא לעשות מהלכים שכביכול נוטים לצד אחד, עשו לה מפגש בהפתעה עם כמה אנשים ושאלו אותה למה היא לא מריצה תוכניות לתשתיות חדשות באיוש, התשובה שלה הייתה "כי אנחנו נצא מהאיזור אז לא משקיעה". חד וחלק, בלי להתבלבל ובלי להתנצל. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

תגיד - במה מתחשבים גרגע אנשי ה"מין על מלא"?

רוטמן ולוין מתעסקים עם הפיכה. כזו שתגרום לחיסול המדינה הזו. לא פחות. ההתנהלות שלהם מסוכנת יותר מזו של נסראללה והניה יחד, כי הם מפרקים את כל היסודות שעליהם עומדת המדינה.

סמוטריץ' ובן גביר מתעסקים עם להרוס את קשרי החוץ שלנו. 

נתניהו מגלגל עיני כלבלב, יוצא אפס מוחלט שלא מסוגל להעיר להם.

ודרך אגב - תזכיר לי - מתי היה ה"שמאל" בשלטון?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

1. מתעסקים בשטויות, רשמתי את זה כבר, אם תקרא ולא תחפש רק להגיב תמצא את זה.

2. אתה מגזים (כמו כל היתר) לגבי פירוק המדינה.

3. נתניהו מנוע מלהגיב.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)

מבחינת פירוק המדינה אני ממש לא מגזים - תראה את תגובת היצואנים (במיוחד ההייטקיסטים) וגם אנשי הצבא, אלה שמגנים על המדינה. עם מדיניות הממשלה הם יהססו מאוד לפני ביצוע כל פקודה.

נתניהו מנוע מלהגיב? שיפטר את לוין. זה בתחום סמכותו, ולא ראיתי שהוא מנוע מכך. אבל הוא מפחד.

מדינת ישראל קלעה את עצמה למצב שבו היא נשלטת על ידי עבריינים ועל ידי פאשיסטים (ואני עדין).

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

תגיד - במה מתחשבים גרגע אנשי ה"מין על מלא"?

רוטמן ולוין מתעסקים עם הפיכה. כזו שתגרום לחיסול המדינה הזו. לא פחות. ההתנהלות שלהם מסוכנת יותר מזו של נסראללה והניה יחד, כי הם מפרקים את כל היסודות שעליהם עומדת המדינה.

סמוטריץ' ובן גביר מתעסקים עם להרוס את קשרי החוץ שלנו. 

נתניהו מגלגל עיני כלבלב, יוצא אפס מוחלט שלא מסוגל להעיר להם.

ודרך אגב - תזכיר לי - מתי היה ה"שמאל" בשלטון?

נתניהו עסוק בינתיים בלהלהיט את הרוחות ולדחוף למלחמת אחים.

קורא להלום בהם באגרוף, ולהם קורא אנרכיסטים טרוריסטים ומה לא....

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מגזים (כמו כל היתר) לגבי פירוק המדינה

אני לא חושב שזה מה שהם מנסים לעשות, או שזה באמת מה שיקרה, רק שהם בטח לא מועילים למדינה בשום צורה וגורמים נזק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוא נגיד שהם מצליחים, תוך 3 חודשים, לגרום נזק שתיקונו, במקרה הטוב יקח עשור או שניים. אם הוא בכלל בר תיקון.

העיקר שיש לנו ממשלת ימין על מלא וראש ממשלה שאין עוד מלבדו.

פורסם

הציטוט פה טיפה לוקח את הדברים של לוין מעבר למה שהוא אומר, אבל ההבדל לא גדול.

תקשיבו לדברים שלו:

1. לטענתו הוא צפה את ההתנגדות, מה שמסביר את זה שאין לו בעיה להמשיך הלאה גם במחיר של פירוק העם.

2. כשהוא יסיים עם השופטים, הוא יהפוך את האקדמיה ל"פלורליסטית". איך עושים את זה? הוא לא מסביר. או שיש המשך שלא רואים פה..

בן אדם מסוכן.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני מניח שימנו את הפרופסורים לפי הרזומה המקצועי שלהם, כמו את המנהלים במשרד התחבורה.

טרהלהלה, אמרנו?

פורסם

מה שווה האקדמיה אם הממשלה לא שולטת בה?! 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לפחות תיהיה לנו תשובה אם P=NP או לא..

משילות!

• מצחיק 5
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

עוד ראיה לכך שכמו שנכתב פה כבר אלף פעם, תיקון מערכת המשפט זה רק תירוץ ומסך עשן.

נו, זה א"ב של כל דיקטטור בהיסטוריה, מימין או משמאל, קודם כל לחסל את "אאליטות" (אקדמיה, עיתונות חופשית, אנשי רוח, בית משפט, צבא). זה ממש לפי הספר. רק מה שדגנרטים אלה שוכחים, שאנחנו לא רוסיה ולא טורקיה ואפילו לא איראן. מדינה קטנטנה, מוקפת אויבים, עם מעט משאבי טבע, שמתקיימת מההון האנושי שלה. מעניין מה יקרה כשאנשים פה יצטרכו לאכול פיתה עם פול לארוחת צהריים כמו במצרים.

מדהים שרק לפני שנה כולנו הבטנו בתימהון איך פוטין יוצא להתאבדות לאומית, ועכשיו אנחנו מקבלים את אותו דבר אצלנו.

• אהבתי 5

חזיר דיזל

• תוכן חדש...