Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

אם יש משהו שאני אף פעם לא אבין זה הבטחון של ישראלים לדבר על דברים שניכר שהם לא מבינים בהם.

סוף כל סוף אני יכול להסכים איתך!

אין על ביקורת עצמית.

נשאר לך רק ליישם.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

הרי אם זה שרה נתניהו (או טלי גוטליב, או מירי רגב) אז אלימות זה בסדר, וזה היא אשמה שבכלל העזה להגיע לתל אביב, למעוז הליברלים.

גם אם היו עושים בה לינץ', עדיין הייתם עושים איזשהו שפגאט לוגי כדי להראות שזה בסדר.

פספסתי משהו אתמול? אנסו/עשו לינץ' לשרלה/טלי גוטליב/מירי רגב?

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

בין אם זה היה תרגיל ובין אם לאו, זה רק הראה, שוב פעם, את הפרצוף האמיתי של המפגינים - אלימים ומטומטמים. 

הייתי אתמול בבוקר באזור הפגנות. ראיתי המון אנשים נורמטיביים באים מכל הרחבות עם דגלי ישראל. אפילו מצלמות משטרה לא הצליחו לצייר תמונה משכנעת של  אלימות ביחס לכמות עצומה של אנשים שהיו שם. אבל כן, כל הרוצחים וטרוריסטים יהודים עד היום באו מימין. 

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

חשבתי אתם יותר טובים, לא?

כי לפי האירועים האחרונים נראה שלא. אתם בדיוק כמו הערסים של לה פמיליה או חסרי השכל שעשו לינץ' בנהג ערבי בבת ים בשומר חומות.

לא פלא שאתה מישר קוו עם ביבי שהשווה שורפי בתים ורוצחים מחווארה עם מפגינים בת"א. 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

היו שם מאבטחים ויס"מ. מה היה קורה אם הם לא היו שם זה אפשר רק לנחש. 

לא היה קורה כלום.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

למזלה של שרה הגרעין הקשה אתמול הורכב, לכאורה, מפנסיונרים דוגמת יאיר גולן, גייז תל אביביים ועוד כמה ילדי כאפות, אז זה יותר עניין של חוסר יכולת מאשר חוסר רצון.

אתה לא עקבי. קודם ערסים/פמיליה/חסרי השכל שמסוגלים לעשות לינץ' ופתאום מפנסיונרים, גייז תל אביביים וילדי כאפות 😀

פורסם
לפני 57 דקות, gadik6 כתב:

מרוב שאתה חי פה איבדת תחושת זמן?

נגמרו לך טיעוני הצביעות, אז אתה חוזר לעסוק בי?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

"הספר של שרה נתניהו: "היא חיבקה אותי בזמן המצור ואמרה - משה, תהיה חזק""  😂
איך הם אוכלים את זה איך? ואחרי זה הם קוראים לי מתנשא כשאני אומר שאין להם שכל.

"יש לקח לפעם הבאה שהיא תגיע? "כן, אני יותר לא אתן לה לבוא אלי. אני רק אלך אליה"."
על זה אומרים - שתי ציפורים במכה אחת.

הקטע, שאתמול הספר אמר שהיא לא יכלה לצאת, כי היתה באמצע תהליך כימי על הראש.

היום כנראה טופזי תידרך אותו. אין ספק שהם העלו את הספינים לדרגת אומנות.

WhatsApp Image 2023-03-02 at 09.43.41.jpeg

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

אלימות היא לא רק פיזית בין אנשים.

לחסום לי את הכביש זו גם אלימות.

בלי לדבר בכלל על הנזק המטורף שהם יוצרים,עוד רגע רמאדן והמשטרה עסוקה בטמבלים האלה במקום בהכנה לחודש המאוד בעייתי הזה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

נגמרו לך טיעוני הצביעות, אז אתה חוזר לעסוק בי?

כי לכתוב שנגמר לי דף המסרים זה הרי תשובה לגופו של עניין, נכון?

הגמל לא רואה את דבשתו. אתה (ועוד כמה פה) כל כך מקובע בעמדות שלך שאתה אפילו לא שם לב שאתה עושה בדיוק את מה שאתה מתלונן עליו ושחצי מהתגובות שלך זה שטויות בסגנון "אבל שניה לפני רשמת" או אותו דף מסרים שאתה כל כך מתלונן עליו.

המשך מרמור נעים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, Potato כתב:

אלימות היא לא רק פיזית בין אנשים.

לחסום לי את הכביש זו גם אלימות.

בלי לדבר בכלל על הנזק המטורף שהם יוצרים,עוד רגע רמאדן והמשטרה עסוקה בטמבלים האלה במקום בהכנה לחודש המאוד בעייתי הזה.

אולי במקום להאשים את האנשים שמגיבים תגובה טבעית ונלחמים על זכויותהים, תאשים את שורש הבעיה שזאת הממשלה או יותר נכון הפעולות של הממשלה.
עוד חודש רמאדן, הטרור מרים ראש, האינפלציה חוגגת, הריביט עולה, המחירים עולים , איראן כבר אוטוטו חונכת יכולת גרעינית ומה שמהממשלה עסוקה בו 24\7 זה להילחם ברשות השופטת, ממש כפיים בראבו לממשלה.

ממש המפגינים אשמים... הממשלה הנוכחית לא יכלה לבצע את המהפכה בצורה יותר גרועה ובעיתוי יותר גרוע, אבל מה לעשות אני מבין אותם לכל אחד שם יש מניע אישי ומבחינתם זה המאני טיים ושתישרף המדינה.

הדבר הנכון לעשות היה לעצור את החקיקה לתת לרוחות להירגע ולמשוך אותה לאורך זמן ובזכות זה להתיש את המפגינים והמתנגדים ולשחוק את הנרטיב של המתנגדים... ככה עושים משטרים חכמים שמנסים להעביר פעולות שמנוגדות לאינטרס הציבורי. 
אבל מבחינת הממשלה זה עכשיו או לעולם לא כי הם יודעים שההזדמנות הזאת וזמנם קצוב ולביבי יש משפט על הראש, אז הם הולכים על הכל או כלום ומבחינתם לשרוף את המחנה אבל להציל את התחת של עצמי.

רק חבל שחלק כ"כ גדול מהציבור פשוט לא ניכר ביכולת החשיבה הלוגית כדי להבין שזה מסריח מכל כיוון אפשרי.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

כי לכתוב שנגמר לי דף המסרים זה הרי תשובה לגופו של עניין, נכון?

ענינו לך לעניין. אתה מתעסק בשרה שהתעכבה אצל הספר, ולא מסוגל להחליט עם עצמך אם היתה מאוימת ב"אלימות קלה" או שלא היה קורה כלום כי "אי אפשר לדעת" ו"זה גייז תל אביב ופנסיונרים כמו יאיר גולן" (שאני די בטוח משום מה שהוא גב גבר לפחות כמוך אבל לא יודע - בכל זאת, יש סיכוי שמשתמש אנונימי בפורום הוא רמבו יותר מסגן רמטכל לשעבר).

מדובר כמובן בהפנגה מיותרת, "חסרת קלאס", כמו שקראת לזה, ואני די בטוח שכזו גם שוחקה בדיוק לפי התסריט שכתב ביבל'ה היקר. ועם כל זה, נראה לי, אולי, כי אני פשוט לא דמוקרטי גדול כמוך ולא מבין איזה טוב יהיה כשנהייה כמו ניו זילנד, שהבעיה היותר אקוטית של ישראל כרגע זו מהפכה משפטית בהובלת אנשי דת שחושבים שלגיטימי למחוק פשוט כפרים ערבים על יושביהם ואפילו כבר לא מסתירים את זה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

השאלות הכי טובות שצריך לשאול את הביביסטים (אלו שעוד נשאר שכל בקודקודם, עם המורעלים אין מה לדבר):

"בלי תירוצים, כיום טוב לך יותר או פחות, מאשר בתקופת הממשלה הקודמת"? "מה הממשלה הקודמת עשתה רע"

כששאלתי את חבריי הביביסטים, המקסימום שהם הצליחו לגרד זה את המס על החד"פ.

כי המס על הסוכר התברר כמוצדק, ה 53 מיליארד הופרכו, ה 50 מיליון גם.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 29 דקות, gadik6 כתב:

. אתה (ועוד כמה פה) כל כך מקובע בעמדות שלך

יאללה, בוא נדבר על דעות: אתה רוצה להסביר למה זה בסדר לשרוף כפרים ערבים? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

יאללה, בוא נדבר על דעות: אתה רוצה להסביר למה זה בסדר לשרוף כפרים ערבים? 

למה אני צריך להסביר את זה?   רשמתי איפשהו שאני תומך בזה או שאם אני מהימין זה אוטומטית הופך אותי לאחראי?

פורסם
לפני 36 דקות, gadik6 כתב:

י לכתוב שנגמר לי דף המסרים זה הרי תשובה לגופו של עניין, נכון?

דף מסרים - מתייחס לתוכן של הטענות שלך.

כמו לטעון בתגובה אחת שהמפגינים הם זקנים או גייז ואז לטעון שאתה חושש שינהגו באלימות.

או להתרכז בטענות על צביעות.

להתייחס לזמן שלי ולזמן שאני נמצא פה בפורום - טענה לגופו של דובר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 34 דקות, Gavrik כתב:

אולי במקום להאשים את האנשים שמגיבים תגובה טבעית ונלחמים על זכויותהים, תאשים את שורש הבעיה שזאת הממשלה או יותר נכון הפעולות של הממשלה.

אני לא מאשים אף אחד.

זכותם לעשות מה שבא להם במסגרת החוק,העובדה שזה פוגע בהיערכות המשטרה לאירועים אחרים זו עובדה.

עוד חודש רמאדן, הטרור מרים ראש, האינפלציה חוגגת, הריביט עולה, המחירים עולים , איראן כבר אוטוטו חונכת יכולת גרעינית ומה שמהממשלה עסוקה בו 24\7 זה להילחם ברשות השופטת, ממש כפיים בראבו לממשלה.

אני חושב שהוצאת את זה מפרופורציה.

יש שר משפטים דיי אנמי ויו"ר ועדת חוקה שעד עכשיו אף אחד לא שמע עליו שדוחפים את זה קדימה.

להגיד שהממשלה מתעסקת רק בזה זו הגזמה.

ממש המפגינים אשמים... הממשלה הנוכחית לא יכלה לבצע את המהפכה בצורה יותר גרועה ובעיתוי יותר גרוע, אבל מה לעשות אני מבין אותם לכל אחד שם יש מניע אישי ומבחינתם זה המאני טיים ושתישרף המדינה.

אם כולם היו מתנהלים לפי חוק לא היה צריך חוק.

הם לא אשמים,זכותם למחות על פעולות הממשלה.

אבל מבחינת הממשלה זה עכשיו או לעולם לא כי הם יודעים שההזדמנות הזאת וזמנם קצוב ולביבי יש משפט על הראש, אז הם הולכים על הכל או כלום ומבחינתם לשרוף את המחנה אבל להציל את התחת של עצמי.

את התחת של מי בדיוק?

הדבר הזה לא נועד להציל אף אחד,זו רפורמה שנדחפה עוד בזמן הבית היהודי,אחר כך הציונות הדתית.

היא הייתה המון זמן בהכנה,עכשו יצאה לפועל.

את תספר לי על ביבי והחצי תיק המתפרק שלו שייקח עוד 9 שנים לחקור וייסגר באיזה הסדר טיעון של 4 דקות עבודות שירות והבעת חרטה.

רק חבל שחלק כ"כ גדול מהציבור פשוט לא ניכר ביכולת החשיבה הלוגית כדי להבין שזה מסריח מכל כיוון אפשרי.

אולי חלק מהציבור בעד?

אתה יודע...זה לא מתמטיקה,יש דעות לכאן ולכאן.

מסתבר ששתיהן נכונות.

אגב,לפני שאתה מתחיל לקרוא לי מטומטם,כי זה השלב הבא שלך.

אני בדעה שצריך להעביר את הרפורמה בהסכמה רחבה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...