Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא סובל את המשחק הזה "אנחנו ואתם", אבל באמת יש מה להשוות בין לינץ' בבן אדם לבין לחבורת אנשים שצועקים מול איזו מספרה?

• רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כי צריך להאכיל אנשים כמו גדי בכפית של סימטריה מזויפת, כדי שימשיכו להרגיש טוב עם הבחירות שלהם.

בעייני אגב המופע הדבילי ליד המספרה מגעיל. עם כל הסלידה שלי משרה והזנק של משפחת נתניהו למדינה וגם זה שבאה על חשבוננו להסתפר דווקא שם, די בטוח כדי לייצר איזו פרובוקציה. ואישית בחיים לא הייתי חושב אפילו על ללכת להפגין עם האנשים שם. אבל אם כבר להשוות אז כמו הערסים שצעקו לאישתו של אלקין לחזור לרוסיה או משהו

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

חשבתי אתם יותר טובים, לא?

כי לפי האירועים האחרונים נראה שלא. אתם בדיוק כמו הערסים של לה פמיליה או חסרי השכל שעשו לינץ' בנהג ערבי בבת ים בשומר חומות.

לפחות אתה מודה בצד שלך, כבר התחלה 😂

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

בעייני אגב המופע הדבילי ליד המספרה מגעיל. עם כל הסלידה שלי משרה והזנק של משפחת נתניהו למדינה וגם זה שבאה על חשבוננו להסתפר דווקא שם, די בטוח כדי לייצר איזו פרובוקציה. ואישית בחיים לא הייתי חושב אפילו על ללכת להפגין עם האנשים שם. אבל אם כבר להשוות אז כמו הערסים שצעקו לאישתו של אלקין לחזור לרוסיה או משהו

זה בדיוק זה, ה-א-ב של להאכיל את הטרול.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

הרי אין באמת שום תועלת בלעשות מצור על שרה

כי יש מלא תועלת בשאר חלקי ההפגנה

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

כי יש מלא תועלת בשאר חלקי ההפגנה

לדעתי לא, כי שוב, הדברים האמיתיים נסגרים בשיחות סגורות.

אבל מי שרוצה להפגין כי הוא חושב שזה יעזור זאת זכותו המלאה, כל עוד מדובר בהפגנה חוקית שלא פוגעת, או לפחות לא פוגעת יותר מדי בשאר האנשים.

שיפגינו כל יום באיזור של קרית הממשלה גם בירושלים גם בת"א, שיפתחו אוהלים בכיכר רבין, מה שבא להם. אבל שלא ילכו ויחסמו את איילון בהפתעה ב-7 בבוקר ועוד יריבו עם שוטרים בדרך.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

לדעתי לא, כי שוב, הדברים האמיתיים נסגרים בשיחות סגורות.

יש משמעות להפגנה, יש משמעות לכל סוג של הפעלת לחץ. בלי זה לא בטוח שגנץ ולפיד היו ככ נגד הרפורמות למשל.

פורסם
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

אתה מקשקש שטויות. אני באמת לא יודע כמה מנותק מהמציאות צריך להיות כדי להשוות שריפה של כפר על יושביו כשברקע התלבטות תאורטית אם זה בסדר שזה נעשה על ידי מתנחלים או שצריך את הצבא, לבין ההפגנה הדבילית ליד המספרה. 

יפה, אתה תכף תקבל badge מביבי של ביביסט מצטיין במיוחד. אתה מצליח לשכתב את ההיסטוריה פחות מ-24 שעות אחרי האירועים. הוא משכתב את ההיסטוריה של ההתנתקות וכו' במרחק של כמעט 20 שנה.

יבגני מה אתה רוצה תגיד לי?   למה כל ויכוח חייב להגיע ל"אבל אתם עשיתם ככה".

אני מעריך שאתה יודע לקרוא, אבל כנראה בוחר להתייחס רק למה שנוח.

לא השוותי את ההפגנה לשריפה של כפר, וגם ההשוואה ללינץ' בבת ים לא הייתה למעשה עצמו, אלא להתנהגות של המפגינים כהמון משולהב.

אני שמח לפחות שההשוואה ללה פמיליה לא הפריעה לך.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

בין אם זה היה תרגיל ובין אם לאו, זה רק הראה, שוב פעם, את הפרצוף האמיתי של המפגינים - אלימים ומטומטמים

המפגינים סה"כ זרקו לה את בקבוקי המים כמחווה.

הלא ידוע שהיא חובבת בקבוקי פיקדון.

• מצחיק 5
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

למה כל ויכוח חייב להגיע ל"אבל אתם עשיתם ככה".

אתה רציני?

מי פתח פה את הדיון הזה על ״הצביעות״???

זה מאוד צבוע מצדך להתייחס רק לצביעות של הסמול ולהתעלם מהצביעות של עצמך...

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא, שניכם נופלים בזה כל הזמן 😀

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

למה כל ויכוח חייב להגיע ל"אבל אתם עשיתם ככה".

תגיד לי, אתה אמיתי? 99% מהפוסטים שלך הם בדיוק לפי הפרוטוקול הזה. זה מה שאתה ודומיך מחפשים נונ סטופ. סימטריה. זה בדיוק מה שהופך את ההתעסקות בשרל'ה למופרכת כל כך. במקום לדבר על זה שאחד מגיבורי הרפורמה שלך הציע לבצע פשע מלחמה בשידור חי, אתה "שוכח" את זה כי "אבל הצד שלך שר לשרה שישרף לכם הפן".

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

לא השוותי את ההפגנה לשריפה של כפר,

ברור, שרפת הכפר לא מעניינת אותך. ולצד השני, בראש שלכם שרה היא גלעד שליט בחזקת חטופי אנטבה. וזה כבר מספיק כדי ללכת לצעוק על "אנרכיסטים", להדהד את השקרים של ביבי שלא היתה אלימות בהתנתקות וכו'. זה מה שהופך את זה לכל כך מדהים. המציאות פשוט לא משנה שום דבר יותר.

לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

וגם ההשוואה ללינץ' בבת ים לא הייתה למעשה עצמו, אלא להתנהגות של המפגינים כהמון משולהב.

כן, זו בסך הכל עוד הקצנה רטורית כדי לייצר סימטריה שלא קיימת במציאות.

פורסם (נערך)

מדהים אותי  שתמימות כלשהי כאילו כל מי שהגיע להפגנה הגיע כדי להפגין.

חשבתם אולי שיש אנשים שמגיעים להפגנות כאלו, דווקא מטעם הצד השני, כאלו שמגיעים במטרה לייצר פרובוקציה ?

כל מני שורפי צמיגים למיניהם שמגיעי םבכלל מהצד הימני של המפה ולו רק כדי לפגוע בלגיטימיות של המסר ולהדגיש כאילו המחאה הזו היא של אנרכיסטים.

לדעתי, בעוד אי אלו שנים, ייצא תחקיר או שתיים על שיטות חלק מהפעילים הפוליטיים במצבים כאלו ובמחאות כאלו.

ועל איך זה עוזר דווקא לצד שמפגינים נגדו, להדגיש נרטיב ולשנות את השיח.

זה נכון גם לצד הימני וגם לצד השמאלי, לדעתי, גבולות הפייק לא התחילו ונגמרו בתגובות בפייסבוק.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
לפני 2 דקות, stum כתב:

מדהים אותי  שתמימות כלשהי כאילו כל מי שהגיע להפגנה הגיע כדי להפגין.

חשבתם אולי שיש אנשים שמגיעים להפגנות כאלו, דווקא מטעם הצד השני, כאלו שמגיעים במטרה לייצר פרובוקציה ?

כל מני שורפי צמיגים למיניהם שמגיעי םבכלל מהצד הימני של המפה ולו רק כדי לפגוע בלגיטימיות של המסר ולהדגיש כאילו המחאה הזו היא של אנרכיסטים.

לדעתי, בעוד אי אלו שנים, ייצא תחקיר או שתיים על שיטות חלק מהפעילים הפוליטיים במצבים כאלו ובמחאות כאלו.

ועל איך זה עוזר דווקא לצד שמפגינים נגדו, להדגיש נרטיב ולשנות את השיח.

או שאולי יש אמת בטענה של תומכי הרפורמה שההפגנות מחוזקות על ידי גורמים אנטי ישראליים שרוצים להעמיק את הקרע בעם? 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

ברור, שרפת הכפר לא מעניינת אותך. ולצד השני, בראש שלכם שרה היא גלעד שליט בחזקת חטופי אנטבה. וזה כבר מספיק כדי ללכת לצעוק על "אנרכיסטים", להדהד את השקרים של ביבי שלא היתה אלימות בהתנתקות וכו'. זה מה שהופך את זה לכל כך מדהים. המציאות פשוט לא משנה שום דבר יותר.

שמע השנאה לביבי או לימין או לחרדים קצת שיבשה את דעתך.

כבר הסקת ששריפת הכפר לא מעניינת אותי או שטענתי שלא הייתה אלימות בהתנתקות (wtf?).

מה הלאה?   תטען שנשאתי את הארון בהפגנות נגד רבין?

• תוכן חדש...