Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

בוא ספר לי איזו שליטה יש לי ובאיזה מוקד כוח כי בינתיים אני משלם 17,000 שקל לחודש ארונוה ועל פינוי האשפה משלם בנפרד, משלם מיסים מאוד גבוהים, נלחם בתפירת מכרזים, רץ אחרי כספים שמגיעים לי על עבודות שביצעתי ואחרי כל זה עוד קוראים לי בוגד.

קיפחו אותך, אז עכשיו אני רוצה לשמוע בכי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

קיפחו אותך, אז עכשיו אני רוצה לשמוע בכי

תראה מה זה.

מזרחי, בן לאבא שהיה במעברה ועובד מגיל 13 (משנת 51' עד היום. משלם ביטוח לאומי מהיום שביטוח לאומי קם ומעולם לא קיבל מהם כלום), גר בפיריפריה ולא מרגיש מקופח.

וואלה השתכנזתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין במדינה הזו יותר גזענים ויותר מתנשאים ויותר אליטיסטים מהחרדים האשכנזים.

אבל הם ישבו בממשלה וילמדו אותנו על חיזוק הדמוקרטיה.

בדיחה עצובה, שכולנו משלמים עליה.

image.thumb.png.9466358c68466645908c724c274744d4.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

ולגבי הבת של הגברת גוטליב, למרבה ההפתעה מסתבר שהיא לא כזו תמימה (האמא. לא הבת).

טוב, זה רק מראה כמה הכל פה זה הצגות מטומטמות.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

סלואורייד, אין שום סיבה בעולם להתלהבות של דתיים מהרפורמה חוץ מאמונה בזה שזה יקל על הדתה רשמית. 

ולחילונים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

לא רוצה להיות כמוהם ולא רוצה שהנציגים שלי יתנהגו כמוהם. את החרא הזה כבר יש ואני רוצה להחליף אותו במשהו יותר טוב.

אז אל תראה בהם נציגים שלך. הם גם לא נציגים שלי.

כמה בודדים מתוך מאות אלפים.

אתה סתם משתף פעולה עם הסטת הדיון מההפיכה.

באותה מידה אני יכול להגיד שהבריון ששבר לבחור הזה את השיניים, מייצג את יובל ושאר תומכי הקואליציה.

image.thumb.png.956e9cd55ba5f2e945d9afa14e010dd7.png

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

ולחילונים?

אתה רואה את הנציגים שלהם פה.

מבחינתם אפשר למכור את המדינה לדתיים, העיקר שבן גביר יחזיר את המשילות ויראה לערבים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הם לא מייצגים אותי והוא לא את יובל אבל גם אני וגם יובל חייבים להוקיע את הבריונים האלה.

אם אנחנו שותקים אנחנו מסכימים עם מעשיהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז נהיה כל היום עסוקים בלהוקיע. בדיוק מה הם רוצים.

Just now, Night Driver כתב:

אם אנחנו שותקים אנחנו מסכימים עם מעשיהם.

לא. אני לא צריך לרוץ ולהוקיע כל דביל וזה לא אומר שאני מסכים איתם.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

אנחנו שותקים אנחנו מסכימים עם מעשיהם

לא נכון.

אני חושב שממשלת בנט לפיד לא הייתה טובה. 

עשו המון טעויות.

אז מה?

ממשלה נבחרה וצריך לתת לה ליישם מדיניות.

שתקתי, כי ידעתי בדיוק מה האלטרנטיבה שתגיע כאשר היא תיפול (מה שרואים עכשיו זה כמובן הרס וזליגה לאוטוקרטיה, ולא יישום מדיניות).

זה עושה אותי תומך בממשלה הקודמת? כן. זה עושה אותי מסכים לכל מה שעשו? לא.

גם עכשיו, בלי להוקיע, אני לא מסכים נקודתית להגבלת יציאה של ילדה עם צרכים למסגרת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

באותה מידה אני יכול להגיד שהבריון ששבר לבחור הזה את השיניים, מייצג את יובל ושאר תומכי הקואליציה.

ברגע שזה קרה אמרתי כבר שזה אדם שחייב לשבת כמה שנים יפות בכלא. בלי להתבלבל בכלל.

לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אז נהיה כל היום עסוקים בלהוקיע. בדיוק מה הם רוצים.

אין לי בעיה לשבת כל היום ולגנות מקרים כאלה. רק ככה נוכל להראות שמי שעושה דברים כאלה הוא בשוליים.

הבעיה שבשני הצדדים יש אנשים שמחפשים להשאיר את כנורמטיבי, בין אם זה ביבי ששותק או בין אם זה אנשי מרכז-שמאל שאומרים "אני מגנה אבל זה בסדר כי הפיכה". אתה בעצמך אמרת "אני לא רוצה להתעסק בזה כי הימין יותר גרוע".

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה בעצמך אמרת "אני לא רוצה להתעסק בזה כי הימין יותר גרוע".

לא זוכר כבר מה בדיוק אמרתי, אבל הכוונה היא שאני לא רוצה להתעסק בזה, כי זה הטפל ולא העיקר.

בדיוק כמו שלא העלתי בשבוע שעבר, את התמונה של הבחור ששברו לו את השיניים, וביקשתי ממך לגנות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

ולחילונים

יש לך מדגם מייצג של שני מצביעים בן גביר פה שאמרו שהדתה לא מעניינת אותם כי ״אבל המשילות אבל הערבים״.

יש גם מפלגה עם 30 ומשהו מנדטים, שאני לא חושב שיש משהו חוץ מפולחן אישיות היום מאחוריה, וכל מי שלא היה שותף לזה עזב והוא שמאלן עכשיו, כמו סער או מרידור או לבנת או אולמרט וכו׳

מניח שיש שיש גם כאלו שבאמת ובתמים התמכרו לכל מיני לוקשים של כל מיני ארז תדמורים כאילו ישראל מנוהלת כנסיף של מרצ. 

מניח שיש גם כאלו שבאמת ובתמים חושבים שהרפורמה טובה כי הם ראו השוואות מול מדינות אחרות והתרשמו שישראל תהייה יותר דמוקרטית אם רק הקואליציה תמנה שופטים.

זה לא ככ משנה האמת. אני חושב שמי ששולט בישראל זה הדתיים והחרדים. אם זה הרמטי? לא. הם לא יכולים, עדיין, להכריח את חולדאי לסגור תא נעים בסופש. אם זה מה שהם רוצים? אם זו האג׳נדה ארוכת הטווח של סמוטריצ׳ים וגפנים ודרעים? חד משמעית כן. והדבר הכי עצוב בכל הויכוחים על הרפורמה נמצא בדיוק שם. אנשים שתומכים בה ולא רוצים מדינת דת לא עוצרים לרגע לשאול איך זה שהם בצד של הדתיים הכי פנטים בערך שיכולים להתמודד לכנסת פה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

לא זוכר כבר מה בדיוק אמרתי, אבל הכוונה היא שאני לא רוצה להתעסק בזה, כי זה הטפל ולא העיקר.

בדיוק כמו שלא העלתי בשבוע שעבר, את התמונה של הבחור ששברו לו את השיניים, וביקשתי ממך לגנות.

אבל זה העיקר.

חברי כנסת כולם מניאקים. שני הצדדים נמצאים מאז קום המדינה במאבק על כוח, לאזרח הפשוט זה לא באמת משנה. פשוט כרגע הצד שבשלטון זה הצד שקצת יותר צועק ומדבר שטויות.

הדברים האלה משפיעים על האזרח הרבה יותר, כי זה שמוביל לעוד מהומות, עוד אלימות בין אזרחים (שמתבטאת לא רק באלימות בהפגנות למשל אלא גם באלימות בכביש), ריבים בין שכנים ועוד.

אם היו פוליטיקאים אחראיים הם היו מורידים את הלהבות ולא מלהיטים את כולם, נכנסים לחדר ומדברים. אבל יותר קל (ומביא קולות) לצעוק על הבמה.

פורסם
לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

מזרחי, בן לאבא שהיה במעברה ועובד מגיל 13 (משנת 51' עד היום. משלם ביטוח לאומי מהיום שביטוח לאומי קם ומעולם לא קיבל מהם כלום), גר בפיריפריה ולא מרגיש מקופח.

וואלה השתכנזתי.

לא השתכנזת, אתה פשוט ישראלי נורמטיבי..

סבא שלי ז"ל, מזרחי שפשוט הבין שאי אפשר לשבת על התחת ולהתבכיין ופשוט יצא לעבוד ולגרום לכל התאגיד שנקרא "מדינת ישראל" לקרום עור וגידים.

עבד קשה, בנה את הארץ וגם שמר עליה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

יש לך מדגם מייצג של שני מצביעים בן גביר פה שאמרו שהדתה לא מעניינת אותם כי ״אבל המשילות אבל הערבים״.

נגיד זה שקר שאתה הכנסת לעצמך לראש ואתה מספר בגאווה כדי שזה יסתדר לך עם האג'נדה.

זה ברור שאני נגד הדתה, אני מאמין בהפרדת דת ומדינה ברמה האזרחית עד הסוף, להוציא כוח מהרבנות ולתת לבן אדם להתחתן עם עץ אלון מצידי שרק יביא טופס חתום, להוציא להם את הכוח על המילה "כשרות", להפריט את התחבורה הציבורית ולתת לכל שכונה/עיר להחליט לעצמה, ועוד כל מה שתרצה.

כנ"ל כמובן עניינים של זכויות להט"ב וכל זה.

הבעיה שכמצביע ימין חילוני ליברלי אין לי מפלגה להצביע לה, אז הולך על הכי פחות גרוע. מפלגת החלומות? לא. רפורמת החלומות? לא. יש אפשרות אחרת? גם לא.

ולהמשיך עם "אתה בוט אתה לא חושב אתה מקריא מדף מסרים" לא באמת יעזור לצד שלך.

• תוכן חדש...