Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, MZN כתב:

40 שנה בשלטון

עיתון חינמי שמחולק בכל חור ושוטף מוח לאנשים כל בוקר

ערוץ חינמי שאלוהים אדירים זה בושה ועלבון לאינטליגנציה לראות שם משהו, תגיד מה שאתה רוצה על 12 ו 13, עוד לא שמעתי מגיש תוכנית מקלל ראש ממשלה בשידור חי (כמו בועז  גולן הכלומניק)

בחישה אין סופית במשרדי התקשורת

על פורום קהלת אין לי מספיק זמן להרחיב, אבל את הבחישה שלהם פה עוד ילמדו בשיעורי היסטוריה

אחרי כל זה אתם בוכים על שטיפת מוח של קרן וקסנר?! אולי פשוט אנשי ביטחון שתרמו עשורים מהחיים שלהם קצת מבינים יותר ממכם בביטחון? ואולי הם לא כאלה קלים לשטיפת מוח (כמוכם?)? 

אם אחרי כל כך הרבה שנות שלטון, לא הצלחתם להביס את ה׳סמאללל׳ ובגץ ושאריות מפ״אי, איך תביסו את חמאס, אירן, חיזבאללה? בקושי מול יונית לוי אתם מצליחים...

היהירות השמאלנית קווים לדמותה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

זה לא שהוא פשיסט, הוא סתם מטומטם לפעמים.

מתדלק את המחאה במו ידיו. שיילך כבר סעמק.

אבל הוא נבחר ברוב של 64, מה הבעיה? באמת, אני רציני...

הוא נבחר, דמוקרטיה זה שלטון הרוב.. 

במקומו אני מעביר לעצמי תקציב פרטי של 100 מיליון בשנה, בשיא הרצינות - הוא עדיין יקבל אותו מספר מנדטים לדעתי.

Just now, CX25GTI כתב:

היהירות השמאלנית קווים לדמותה.

מוזמן לצטט את התגובה הבאה שלך, ללמוד על יהירות מה היא. 

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, MZN כתב:

מאיפה החוצפה לזלזל באנשים שתרמו וסיכנו את עצמם יותר ממך (וכנראה כל משפחתך גם יחד)? באמת, מה מחלקים לכם מיץ אומץ בחינם עם ישראל היום ?

אחד הדברים הכי גרועים בשמאל (מאז ומתמיד) זה הרצון להשתיק את כל מי שאומר כל סוג של ביקורת נגד אנשי מערכת הביטחון בטענה של "הוא היה בכיר הוא מבין".

איפה אהוד ברק שטען שתוך חודשיים אסד נופל? או שהיציאה מעזה תביא ביטחון (ובינתיים טילים מגיעים לכל הארץ)? או שאוסלו ירגיעו את הפלסטינים?

בינתיים הבכירים הם אלה שמביאים תוצאות תיקו, מחפשים להעביר קדנציה בשקט ולהכנס לאיזה תפקיד בכיר בחברה ציבורית.

כשזמן צינון בין שירות צבאי לתפקיד ציבורי יהיה 15 שנה נוכל להגיד שהם מבצעים את התפקיד שלהם בצורה איכותית ואמינה. עד אז? פוליטיקאים במדים.

לפני 3 דקות, MZN כתב:

במקומו אני מעביר לעצמי תקציב פרטי של 100 מיליון בשנה, בשיא הרצינות - הוא עדיין יקבל אותו מספר מנדטים לדעתי.

נכון, בגלל זה אני לא קורא להדיח אותו באיזה סיבת שקר כלשהו.. שיפרוש ויילך לשתות איזה מרגריטה איפשהו. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 5 דקות, CX25GTI כתב:

עדאללה

עדאלה - עם ל׳ אחת

אין ספק שארגון שולי שכזה, שאתה בקושי יודע לאיית את שמו, שוטף את מוחם של בכירי הצבא.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, MZN כתב:

מוזמן לצטט את התגובה הבאה שלך, ללמוד על יהירות מה היא. 

ואתה ממשיך להוכיח יהירות וניתוק מהו, דוגמא מייצגת לשמאל הישראלי .

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אחד הדברים הכי גרועים בשמאל (מאז ומתמיד) זה הרצון להשתיק את כל מי שאומר כל סוג של ביקורת נגד אנשי מערכת הביטחון בטענה של "הוא היה בכיר הוא מבין".

איפה אהוד ברק שטען שתוך חודשיים אסד נופל? או שהיציאה מעזה תביא ביטחון (ובינתיים טילים מגיעים לכל הארץ)? או שאוסלו ירגיעו את הפלסטינים?

אחד הדוברים הכי גרועים בימין (מאז ומתמיד) זה הרצון להכליל את כל מי שלא מתיישר עם המנהיג העליון, ולהסיק הסקות שהם למדות בטוויטר של יאיר נתניהו. (חלילה לא טוען שאתה כזה, זה פשוט מרדד את השיח סתם להכליל כמו שעשינו פה).

כמובן שאפשר לבקר, האירוניות פשוט מצחיקה אותי, ה׳גיבורים׳ הגדולים אמורים לבוא מהימין, לא?

מסכים איתך לגבי זמן הצינון. אולי 15 זה קיצוני מידי אבל מסכים.

גיבור המקלדת שצוטט שם, התלונן פחות או יותר על כל בכירי מערכת הביטחון בעבר (אולי גם בהווה?), בטענה שם שטופי מוח, זאת נראית לך ביקורת לגיטימית? 

לפני 2 דקות, CX25GTI כתב:

ואתה ממשיך להוכיח יהירות וניתוק מהו, דוגמא מייצגת לשמאל הישראלי .

נו אבל צוטטת 2 מ-3, ולא התייחסת לתגובה שבה הראתי את היהירות שלך. מה יהיה?

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

שהיציאה מעזה תביא ביטחון (ובינתיים טילים מגיעים לכל הארץ)? או שאוסלו ירגיעו את הפלסטינים?

אתה טועה, היציאה מעזה נועדה בעיקר לשמור על החיים של החיילים והאזרחים שהוא שמר עליהם בגוש קטיף.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

עדאלה - עם ל׳ אחת

אין ספק שארגון שולי שכזה, שאתה בקושי יודע לאיית את שמו, שוטף את מוחם של בכירי הצבא.

בקושי יודע לאיית את שמו...

הרגשת נאור ומתקדם כאשר כתבת את התגובה הזו הא...

אתה ושאר הנאורים פה ממשיכים להוכיח את מה שאנחנו כבר יודעיםן מזמן.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, CX25GTI כתב:

כן , אתה והחברים שלך שבטוחים שגנבו וממשיכים לגנוב להם את המדינה, זו אשר רשומה על שמכם בטאבו.

אתה לא מבין שאין פה שום תלונות על "גונבים לנו את המדינה" או "שלנו/שלהם"

מה שמתרחש פה הוא השמדת השיטה שמאפשרת לכולנו לחיות פה, גם אם אנחנו לא החברים הכי טובים, ופתיחת פתח לאנשים גרועים בהרבה מחבורת הזבל שגם ככה

נמצאת שם.

אין לזה קשר לימין שמאל, ואפילו לא לביבי/רק לא ביבי.

זה רע לכולנו.

אגב, לא קראתי לנתניהו פאשיסט בפוסט הקודם. אמרתי שזה אירוני לראות מי בת'רד הזה קורא למי פאשיסט, לנוכח המגמות שאותם אנשים מביעים בהן תמיכה, ודרך ההתבטאות שלהם כלפי אחרים.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, CX25GTI כתב:

בקושי יודע לאיית את שמו...

הרגשת נאור ומתקדם כאשר כתבת את התגובה הזו הא...

אתה ושאר הנאורים פה ממשיכים להוכיח את מה שאנחנו כבר יודעיםן מזמן.

רוצה לשחק משחק, מי יותר מזרחי\פריפריאלי\בא מבית עני יותר\ההורים חוו קשיי עלייה קשים יותר? 
באמת, רוצה?

אתה אולי תבין שיש אנשים כמוך שפשוט חושבים אחרת ממך ולא חיים בתחושה של ׳קיפחו אותי׳ את כל חיינו. 

פורסם
לפני 24 דקות, CX25GTI כתב:

ברור , לא כל כך ממהרים לוותר על השליטה במקורות הכוח של המדינה, עד היום זה עבד לשמאל הישראלי, מסתמן שלא עוד.

בוא ספר לי איזו שליטה יש לי ובאיזה מוקד כוח כי בינתיים אני משלם 17,000 שקל לחודש ארונוה ועל פינוי האשפה משלם בנפרד, משלם מיסים מאוד גבוהים, נלחם בתפירת מכרזים, רץ אחרי כספים שמגיעים לי על עבודות שביצעתי ואחרי כל זה עוד קוראים לי בוגד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 34 דקות, CX25GTI כתב:

בתי המשפט עם נטיה ברורה לצד מסוים של המפה הפוליטית , המשורה והצבא עוברים שטיפות מוח על ידי קרנות חוץ כמו קרן וקסנר והדרקטיבה השולטת היא שמאל , די לראות את כל יוצאי מערכת המזדהים עם השמאל.

אז חלק גדול כבר בשליטת השמאל שלא לדבר על התקשורת המגויסת כפי שנראה אתמול בכל ערוצי הטלוזיה. 

אתה כותב את הדברים האלה ועוד מדבר על שטיפת מוח?

בתי המשפט הורו על פינוי חאן אל אחמר שהממשלה הימנית לא רוצה לפנות, מנעו פינוי מאחזים לא חוקיים, אישרו לנאשם בפלילים לחזור לזירת הפשע כראש ממשלה ועוד. על איזו נטייה ברורה אתה מדבר?

על איזו שטיפת מוח אתה מדבר תוך התעלמות מחוננו וקוהלת?

יוצאי הצבא בחלקם פונים לשמאל, בחלקם למרכז (גנץ ואיזנקוט למשל) וחלקם לימיןם (כמו הירש וגלאנט למשל). אשמח לראות שוטרים שמאלנים.

תקשורת שמאלנית אתה מדבר על שרקי, סגל, אבגי ואחרים או על ערוץ 14, גלי ישראל, ערוץ 7 ואחרים?

לפני 31 דקות, פריג'י כתב:

לא צריך לדעת מה באמת קרה, צריך להפנים - שיש צד אחד שבחר צד, והוא עקבי בו בצורה מעוררת הערצה / מעוררת גועל, אבל עובדה - הוא אפקטיבי ומנצח, ויש צד שמנגד שעסוק בהלקאה עצמית. 

היה פה אחד, אמר שהאלימות היא כרסום יסוד הדמוקרטיה.

אז רצח אותו חלאה ממחנה מסויים, ועכשיו אנשים מאותו המחנה שלו מובילים את ביטול סממני הדמוקרטיה המעטים שעוד יש כאן.

ואנחנו מתחבטים כאן אם דיברו יפה או לא יפה אל טלי גוטליב, שלא בדיוק ידועה כטיפוס עדין מנומס במיוחד, (בניגוד לרוטמן, לוין וקיש) במסגרת של מהלך לא אלים (אבל דיי פתטי) למנוע מח"כים להגיע למשכן.

Game Over.

אם אני נוהג כמוהם אז בשביל מה להחליף?

לא רוצה להיות כמוהם ולא רוצה שהנציגים שלי יתנהגו כמוהם. את החרא הזה כבר יש ואני רוצה להחליף אותו במשהו יותר טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חלילה לא נוהג כמוהם, אבל לא לתת לאירוע כה שולי כל כך הרבה משקל.

אפשר היה להגיב בסגנון "חלק מהמוחים אולי עושים פעולות שלא כולנו מסכימים איתם., אבל נדגיש שפעולות אלו אינן אלימות ואנחנו ממשיכים וקוראים לא לנהוג באלימות. אנחנו מגבים ונמשיך לגבות כל מי שנותן יד לעצירת המהפכה המשטרית, באופן לא אלים ובדרך ארץ. אלימות היא גם כרסום של יסודות הדמוקרטיה כפי שמבצעת הקואליציה באופן ברוטלי וחסר מעצורים"

זהו זה. 

תגנה באופן רפה, וצא מיד למתקפה.

במקום זה? נתנו לביבי תחמושת, פתחו עם זה את כל המהדורות, לפיד שלח חיבוק לגוטליב, והיא כשהגיעה לכנסת, כצפוי, פתחה את הג'ורה.

• תוכן חדש...