Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוא נחזור רגע לדבר על בן גביר הגיבור (חדל אישים).
איפה יובל שלנו נעלם?
אני רוצה לשאול את האנשים שהצביעו לבן גביר, מניח שכולם היו קרביים גיבורים.
אם היה לכם מפקד שמתנהג כמוהו הייתם הולכים אחריו? הייתם שמים את החיים שלכם בידיים שלו?
נקל עליכם, אם הוא היה אומר ששמש בחוץ הייתם מסתכלים לשמיים ובודקים אותו?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

פופוליסט בגרוש, המצב היותר מפחיד שאחד כמוהו, פוטנציאלית ישלח את הילדים שלי לחומת מגן 2. 

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)

אולי הייתי צריך להוסיף גם את השאלה הזו.
האם תשלחו את הילדים שלכם למבצע שמובל ע"י האיש הזה שמקבל החלטות על מבצעים במדרכה, לבד, בלי הכנות, בלי התייעצויות, בלי מודיעין ובלי להבין בכלל על מה הוא מדבר.

אני בטוח שאויבנו מסתכלים ומתפוצצים מצחוק. ראשי ארגוני הפשע בחברה הערבית מתגלגלים מצחוק אף הם. הוא פשוט בדיחה.
בינתיים עוד רקטות מעזה... "הרתעה". "משילות". ברור...

כואב לי על כל פיגוע ועל כל הרוג. שני ילדים מתו סתם.
אולי אולי לפחות משהו בראש של האנשים התפכח והם יבינו שעובדים עליהם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני לא מחליט מתי לשלוח או לא, או לאיזה מבצע. 

יש מפקדים בצבא ויש פקודות. 

אני רוצה להאמין שהצבא עדיין נשאר נטול פוליטיקה ... אולי גם זה ישתנה תכף.

תארו לכם סיטואציה, שהשרים יבחרו את המפקדים, כי הם "שמאלנים מידי"

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא כדאי ללכת להפגנות, זה מתועד.

חשבתי שזה אישתך במקור מברית המועצות, לא אתה... לימדה אותך טוב.

אחרי הפוסט הקודם של פיקה ניסיתי לחפש גרסא לישראלית לראשי תיבות ОМОН  שגם כן יראה כמו הומו הפוך (או משהו בסגנון) אבל עוד לא הצלחתי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני מרחם על ביבי - צריך להתמודד עם הבעיות המדיניות הבעיות הכלכליות, הצרות המשפטיות, אולי המשפחתיות (בכל זאת, שרה ויאיר דורשים תשומת לב) - וגם להיות הגננת של שני שרים בכל משרד.

חוץ מזה, בן גביר צריך לחטוף איזה כאפה שתבהיר לו שהוא לא באופוזיציה, והוטלה עליו אחריות גדולה מכדי להיות השולף הכי מהיר במזרח התיכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, sperial כתב:

אני מרחם על ביבי - צריך להתמודד עם הבעיות המדיניות הבעיות הכלכליות, הצרות המשפטיות, אולי המשפחתיות (בכל זאת, שרה ויאיר דורשים תשומת לב) - וגם להיות הגננת של שני שרים בכל משרד

מה יש לרחם עליו?

מבחינתו זה או זה או כלא. סך הכל הביא את זה על עצמו, ובינתיים מתמודד לא רע עם זה.

אני מרחם יותר על האזרחים שצריכים לחיות עם ההשלכות של זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

רק אומר שצריך לעשות שעה אחת קודם את המלצותיו של אבו עלי אקספרס

https://abualiexpress.com/באילו-צעדים-יכולה-לנקוט-ישראל-נגד-מחבל/

צעדים של שולחן עגול שיכולים להיות אחלה דרך לפעול איתה רק חבל שלא יעשו את זה..

על רגל אחת - כל גורמי החוק ואכיפה שיש למדינת ישראל, נפגשים כל פעם כאשר יש מחבל עם תעודת זהות ישראלית ובודקים לעומק כל מקרה, בנאדם, עסק.

אם צריך ענישה אז מענישים, אם צריך להוריד שאלטר אז מורידים שלאטר וכדומה

עושים את זה בהיקף של מעגל שלישי ואפילו הייתי אומר במעגל רביעי וחמישי שקשורים למחבל ומשפחתו.

מה שיותר חשוב, זה לא משנה אם הוא מת או חי, הרג או לא הרג, זה קורה באופן אוטומטי.

יש תעודה כחולה? אתה מחבל? בודקים אותך.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

רעיון מעולה רק לא יקרה בחיים. 

באיזה שהוא שלב כל מי שמגיע לעמדות ההנהגה מבין שלהסיט מדינה לכיוון מסוים זה יותר קשה מלשנות מסלול של נושאת מטוסים. 

וזה קשה כפלי כפליים מול טרור נטול רגולציה ובירוקרטיה.

לעולם לא נדביר את הקצב אלא אם כן נעבוד כמו בדיקטטורות אמיתיות.

רק שאז גם לנו לא יהיה כאן כיף.

פורסם

אפשר לתפוס רכוש באופן לא חוקי, לחקור אלפי אנשים מהמעגלים הקרובים, להעמיד לדין,  להסתיר חומרים מההגנה, לאיים על נחקרים במעצר של חודשים, להשתמש בבני משפחה כמנוף לחץ, לעשות תרגילי חקירה על בני משפחה כדי שהנחקרים ישנו עורכי דין, להפעיל פגסוס ללא צו בית משפט, למנוע שינה וטיפול רפואי באמצעות העברה בלתי פוסקת בין בתי מעצר, להסתיר תיעוד חקירות בגלל "הפסקות חשמל", לטרטר בנות 80 חולות סרטן לחקירה על תו נכה. לא חסרים כלים, רק הרצון להשתמש בהם.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 13 דקות, yd b-4 כתב:

באיזה שהוא שלב כל מי שמגיע לעמדות ההנהגה מבין שלהסיט מדינה לכיוון מסוים זה יותר קשה מלשנות מסלול של נושאת מטוסים. 

זה כבר קורה עכשיו, המשטרה ועוד גורמי אכיפה מבצעים כל חודש פשיטות על בתי עסקים, אז לא נראה לי שזה כזה קשה להגיד להם, תשמעו אתם רואים פה את המחבל הזה? לכו תבדקו אותו ואת המשפחה שלו וכל הקשרים שיש להם.

לפני 30 דקות, yd b-4 כתב:

לפני 16 דקות, Coro כתב:

אפשר לתפוס רכוש באופן לא חוקי, לחקור אלפי אנשים מהמעגלים הקרובים, להעמיד לדין,  להסתיר חומרים מההגנה, לאיים על נחקרים במעצר של חודשים, להשתמש בבני משפחה כמנוף לחץ, לעשות תרגילי חקירה על בני משפחה כדי שהנחקרים ישנו עורכי דין, להפעיל פגסוס ללא צו בית משפט, למנוע שינה וטיפול רפואי באמצעות העברה בלתי פוסקת בין בתי מעצר, להסתיר תיעוד חקירות בגלל "הפסקות חשמל", לטרטר בנות 80 חולות סרטן לחקירה על תו נכה. לא חסרים כלים, רק הרצון להשתמש בהם.

אשמח אם תפנו לאנשים שהצבעתם עבורם ותבקשו לבצע את זה. הודעה קצרה עליכם והסבר כללי על ההצעה ולאחריה לצרף את כל המאמר שלו, ולינק לבלוג עצמו.

תודה מראש 🙏🙏🙏

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Coro כתב:

נראה לי שאדוארד יתחבר ל"אני מאשים" של חברת הכנסת:

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • משעמם 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 שעות, Coro כתב:

אז אתה מציע להפסיק עם כל שאר הדברים שעושים לפלסטינאים היום?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, Coro כתב:

ואז רק נשאלת השאלה מיהו מחבל.

אל תשכח שכל הכלים האלה יכולים להיות גם מופנים נגדך. נגיד אם יצאת להפגנה עם השלט "ביבי קקה". או איזה בן של נכנס בך במעבר חציה. או הבת שלך אמרה לא לאותו בן של. או בית/עסק שלך עומד בדרכו של איזשהו פרויקט של מישהו מקורב לממשלה.

אתם כל כך מתים על לחיות תחת שלטון דיקטטורי/סמי דיקטטורי, שאתם שוכחים שגם אתם עלולים למצוא את עצמכם בצד הלא נכון של המערכת.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

ואז רק נשאלת השאלה מיהו מחבל.

אל תשכח שכל הכלים האלה יכולים להיות גם מופנים נגדך. נגיד אם יצאת להפגנה עם השלט "ביבי קקה". או איזה בן של נכנס בך במעבר חציה. או הבת שלך אמרה לא לאותו בן של. או בית/עסק שלך עומד בדרכו של איזשהו פרויקט של מישהו מקורב לממשלה.

אתם כל כך מתים על לחיות תחת שלטון דיקטטורי/סמי דיקטטורי, שאתם שוכחים שגם אתם עלולים למצוא את עצמכם בצד הלא נכון של המערכת.

לא הבנת את הציניות שלו.

חפש קצת את טענות ביבי במשפט שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...