Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

האידאולוגיה של מיכאלי, שאני לא ממעריציה, גורסת בגדול שתחיה את החיים שלך איך שאתה רוצה, כל עוד אתה לא פוגע באף אחד.

זה לא נכון.

כשהיא אומרת: המשפחה הגרעינית היא המקום הכי לא בטוח לילדים והמדינה (שהיא ״כולנו״) צריכה לקבוע מהי טובת הילד ואיפה הילד יגדל, זה לא מתיישב עם שומדבר ממה שכתבת.

עכשיו תסביר לי למה מעוז חשוך יותר ממיכאלי, שדוגלת בתפיסות קומוניסטיות?

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, sperial כתב:

"חייב"? אז תשלם. או שהמעסיק ישלם לך הוצאות רכב ויחשב את זמן הפקקים כשעות עבודה. או שתעשה מה שאני עושה - יוצא מהבית 45 דקות יותר מוקדם וחוסך פקקים ובאותה הזדמנות נמנע מכבישי אגרה.

אני מסתדר. למזלי ברוב המקרים היית לי אפשרות לקבוע מתי להגיע לאיזה מקום. זאת אומרת לא כל בוקר  וכל ערב בפקק. ובשנים שהיה לי מעסיק תמיד רוב הנסיעה הייתי נגד התנועה כאשר רואה את אחרים עומדים בפקק 🙂 

הובי? לא חובה. תתאים את עצמך לתנאים.

אז בשביל מה אתה חי?😀 בלי לדבר שאצלי יש גבול דק בין הובי ועבודה.

יש עוד כמה ערים. שמעת על אגרת גודש מטורפת בלונדון? אתה יודע, לא נת"צ, אלא תשלום שמן בכניסה לאזור הצפוף. על ZTL באיטליה? אתה יודע, לא לקחו נתיב בודד. פשוט איזור שלם שאם תכנס אליו ברכב הפרטי תקבל קנס של 100 אירו.

לכן כמו שאמרתי משאיר את הרכב בכניסה לעיר. אבל שם להבדיל יש אלטרנטיבה סבירה.

אז בינתיים צריך פתרון מהיר, ונת"צ או נר"ת הוא כזה.

הבאתי דוגמה כאשר זמן הגעה לתחנה והמתנה לאוטובוס היה כפול מזמן הנסיעה. מה יתנו נת"צים כאשר חסר לפי נתונים רשמיים 5000 נהגים? וזה בלי לדבר על הגדלת מספר הקווים.

לפני 7 שעות, David32 כתב:

אני באמת לא מבין איך אתה (מיקי) מפספס את הנקודה... לך זה כן מפריע. ככול שיש יותר רכבים על הכביש --- אתה עומד ביותר פקקים.

האינטרס האישי שלך, זה שכולם יעברו לתח"צ. 

אמרתי שאני נגד? שכולם יגרסו את הרכבים שלהם ואני אסע לבד באילון כמו בפתיחתו 😂

לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

הוא בעד נתיב לכל אזרח.

נתיב זה מוצר צריכה בסיסי.

אני בעד נתיב אישי לי. וכן, בשבילי חופש התנועה זה מוצר צריכה בסיסי.

לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

בשביל הובי צריך בעיקר חניה פרטית, לא חובה לנסוע עם ההובי לכל מקום. ואם כן זה כבר לא הובי.

במקרה שלי אין שום בעיה עם חניה וחייבים לנסועה למקומות שונים. זה הרבה זמן, מאמצים וגם כסף. אבל צריך לדעת במה מדובר 🙂   

לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

אירופה אכן גדולה בניגוד לישראל, ויש שם אזורים כפריים גדולים. אין מה להשוות את זה לישראל. באזורים צפופים התחבורה הציבורית שם הרבה יותר מפותחת מבישראל.

גם בארץ ישנם מקומות במרחק ק"מ בודדים מהמרכז שמחוץ לכמה שעות עומס בוקר/ערב אין שום בעיה להשתמש ברכב פרטי. וגם במרכז עצמו תלוי במקום ומסלול שלך. 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

לכן כמו שאמרתי משאיר את הרכב בכניסה לעיר. אבל שם להבדיל יש אלטרנטיבה סבירה.

וכאן אתה מתלונן על כך שמישהו מנסה לייצר אלטרנטיבה סבירה. ונת"צים יאפשרו לנצל בצורה יותר יעילה את כלי הרכב והנהגים (של התחב"צ).

הובי תמיד יהיה בעדיפות שניה או שלישית, כי לא מדובר במשהו חיוני. תתאים את עצמך לתנאים.

אתה מחדה שיש מקומות ושעות שבהם התנועה סבירה. את, כפי שכבר כתבתי, תתאים את עצמך. מה לעשות אתה אחד, על הכביש יש מיליונים. לא כל אחד צריך להתאים את עצמו להוד מיקיותו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 דקות, mikyl כתב:

אני בעד נתיב אישי לי. וכן, בשבילי חופש התנועה זה מוצר צריכה בסיסי

יש לך חופש תנועה כמה שאתה רוצה. 

.אתה יכול אפילו להנות מהנת"ץ או בתחץ או באגרה של 500 שקל למקטע (אורך המקטע משתנה בהתאם לכמות השוטרים בדרך).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, mikyl כתב:

וכן, בשבילי חופש התנועה זה מוצר צריכה בסיסי.

אין קשר בין חופש תנועה לנתיב תחבורה או רכב.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 21 שעות, sperial כתב:

יש לך איזה פתרון לדיווש במדרגות?

19166c359a294ade9eddcb967be3bbd0.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

שיטה צרפתית?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, mikyl כתב:

במקרה שלי אין שום בעיה עם חניה וחייבים לנסועה למקומות שונים. זה הרבה זמן, מאמצים וגם כסף. אבל צריך לדעת במה מדובר

זה לא משנה, אתה צריך לנהוג לפרנסתך? אז יש לך אינטרס שיהיו כמה שיותר נת"צים ותחבורה ציבורית כדי שישאר לך מקום על הכביש, כי אי אפשר להרחיב את הכבישים כמה שרוצים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 44 דקות, sperial כתב:

וכאן אתה מתלונן על כך שמישהו מנסה לייצר אלטרנטיבה סבירה. ונת"צים יאפשרו לנצל בצורה יותר יעילה את כלי הרכב והנהגים (של התחב"צ).

כבר הבאתי לך דוגמא כאשר הגעה לתחנה והמתנה לאוטובוס לוקחים 40 דקות ונסיעה עצמה רק 20. אין לזה שום קשר לנת"צים אלא למספר האוטובוסים והקווים. תקצר לי את ה40 דקות ועם 20 אני אסתדר לבד.

הובי תמיד יהיה בעדיפות שניה או שלישית, כי לא מדובר במשהו חיוני. תתאים את עצמך לתנאים.

אתה מדבר על הדברים שאין לך מושג בהם. אז בוא נעזוב.

אתה מחדה שיש מקומות ושעות שבהם התנועה סבירה. את, כפי שכבר כתבתי, תתאים את עצמך. מה לעשות אתה אחד, על הכביש יש מיליונים. לא כל אחד צריך להתאים את עצמו להוד מיקיותו.

בינתיים זה אני שמייצג יותר מ58% משתמשי הכביש ואתה רק 17 😄 

פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

כבר הבאתי לך דוגמא כאשר הגעה לתחנה והמתנה לאוטובוס לוקחים 40 דקות ונסיעה עצמה רק 20. אין לזה שום קשר לנת"צים אלא למספר האוטובוסים והקווים. תקצר לי את ה40 דקות ועם 20 אני אסתדר לבד

image.jpeg.29a768cd18436e8b3e5b357093948cae.jpeg

• מצחיק 1
פורסם

מה לעשות, אין שם קשר. כי במסלול שלו תנועה זורמת באותם שעות. פשוט זה הלו"ז ופיזור התחנות. אבל אתה יכול להמשיך לצחוק.

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

זה לא נכון.

כשהיא אומרת: המשפחה הגרעינית היא המקום הכי לא בטוח לילדים והמדינה (שהיא ״כולנו״) צריכה לקבוע מהי טובת הילד ואיפה הילד יגדל, זה לא מתיישב עם שומדבר ממה שכתבת.

עכשיו תסביר לי למה מעוז חשוך יותר ממיכאלי, שדוגלת בתפיסות קומוניסטיות?

היא אומרת שמבחינה סטטיסטית רוב הילדים שנפגעים, נפגעים במסגרת המשפחה. לא בדקתי, אבל נראה לי שזה לא רחוק מהמציאות.

והיא מבהירה פה שאין לה שום כוונה שהמדינה תקבע מי יגדל ילד ואיפה.

אני מאוד אשמח אם תביא הבהרות דומות של מעוז.

אחרת אתה סתם עושה השוואה דמגוגית.

https://m.facebook.com/pgoshmtp/videos/לאחר-הסערה-סביב-דבריה-המשפחה-הגרעינית-מסוכנת-לילדים-חכ-merav-michaeli-מרב-מיכאלי/1870845382929814/

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא מי יגדל איפה אבל כן איך יגדל.

בדומה לרפורמה המשפטית. לא יבטלו את בתי המשפט אבל יקבעו מה תהיה התוצאה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 49 דקות, mikyl כתב:

בינתיים זה אני שמייצג יותר מ58% משתמשי הכביש ואתה רק 17 😄 

אני חושב שאתה מייצג רק את עצמך כי רוב המגיבים כאן כולם בעלי מכוניות (אולי חוץ מ @David32 שוויתר על המיאטה na שלו ועבר להולנד לרכב על אופניים) ועדיין חושבים שצריך להשקיע בעיקר בתחבורה ציבורית כדי לפתור את הבעיה של התחבורה בישראל. ומזל שתכנון תשתיות ציבוריות לא מוכתב רק לפי רוב המשתמשים אלא בעיקר לפי יעדים שאנשי מקצוע קובעים. תאר לעצמך בית חולים שמגיש למשתמשים שלו אלכוהול וסיגריות, כי זה מה שרובם רוצים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תעביר גם אותי מה 58 ל 17 למרות שלא נסעתי באוטובוס בארץ יותר מ 20 שנה. 

ברגע שתהיה תחץ כמו בעיר אירופאית גדולה אשמח להשתמש בה.

• תוכן חדש...